adelmus Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 31.01.04, 16:25 Oczywiscie kolejnosc jest przypadkowa... - Absztfikant - Mike 102 - Jotka - Rado - Gryf - Swarozyc - Franekkk - Skuter - Tycjan5 - Quba - Piotr33k2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rradofan Najbardziej wyrazisty forumowicz IP: 212.143.101.* 02.02.04, 11:39 to rrado. Nie ma na tym forum głupszego debila. Jego głupota jest tak wyrazista, ze aż kłuje w oczy. Jego myśl odrobiną nawet inteligencji i wiedzy nieskażona, te bezładne teksty z poprzekręcanymi literami, z jakimiś niedorzecznymi kontekstami, no perełka własnie. Jeden tylko mały plusik ten kryształowy zdawałoby się obraz mąci. Jego nadzwyczajna grzeczność. Wytrenowana wprawdzie i nie wynikajaca z jakiejś potrzeby wewnętrznej, ale wybijająca sie na plan pierwszy, ba kłująca w oczy. Rrado moze napisać nawet najbardziej głupi i obraźliwy post, ale kończy go zawsze tą wyuczoną, odruchową frazą: pozdrawiam rrado. No, popatrzcie mili, czy to nie jest piekne? Kilka przykładów... 1. jesteś glupi.pozdrawiam rado 2. mozesz mi skoczyc na wentla.pozdrawiam rrado 3. wal sie na ryj.pozdrawiam rrado Stawiam 100$ przeciwko czapce robaczywych sliwek, że nie znajdziecie na forum Szczecin bardziej wyrazistego forumowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz 02.02.04, 12:53 Gość portalu: rradofan napisał(a): Kilka przykładów... > 1. jesteś glupi.pozdrawiam rado > 2. mozesz mi skoczyc na wentla.pozdrawiam rrado > 3. wal sie na ryj.pozdrawiam rrado nigdy nie uzylem takich zwrotow. ale dzisiaj uzyje. jestes glupi. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz 02.02.04, 12:54 jeszcze jedno: czemu nie masz odwagi pisac pod swoim normalnym nickiem? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 19:02 a jaki on tam normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz IP: 194.146.200.* 09.02.04, 20:47 Racje ma rradofan. Jestem na forum od niedawna, ale przeglądając opinie pisane przez rrado nie sposób nie zgodzić się z twoją opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porrrada dla rada Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 19:24 Nie przejmuj sie szczekaniem szczeniaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz 15.02.04, 20:04 Gość portalu: porrrada dla rada napisał(a): > Nie przejmuj sie szczekaniem szczeniaczkow. malo jest rzeczy ktorymi sie przejmuje. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrrrrrrrrrrrrado Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: 62.233.222.* 09.02.04, 02:03 rado! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.comnet.krakow.pl 09.02.04, 08:55 Biedny rrado, dlaczego masz aż tylu wrogów ? Jedno jest pewne, na lidera to Ty się nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 09.02.04, 10:18 Gość portalu: henio56 napisał(a): > Biedny rrado, dlaczego masz aż tylu wrogów ? wrogow? nie wime nie widze wrogow. czasem ludzie mja niechec to normalne ja do ciebie tez mam. nic w tym niezwyklego. Jedno jest pewne, na lidera to Ty > się nie nadajesz. nigdy nie aspirowalem. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
wiitos RADO,a kto to jest??? 09.02.04, 19:35 dopiero dzis tu sie ujawnilem,wiec przyznam ze najbardziej daje mi po oczach wszechobecny RADO,ale czy jest on wyrazisty czy tylko przesiaduje ciagle na forum forum (osobnik nie majacy zycia prywatnego)tego nie wiem ,nie czytalem zadnego z jego artykulow:)dobranoc> Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: RADO,a kto to jest??? 09.02.04, 19:39 wiitos napisał: > dopiero dzis tu sie ujawnilem,wiec przyznam ze najbardziej daje mi po oczach > wszechobecny RADO,ale czy jest on wyrazisty czy tylko przesiaduje ciagle na > forum forum (osobnik nie majacy zycia prywatnego)tego nie wiem ,nie czytalem > zadnego z jego artykulow:)dobranoc> * no wiec moja rada (zebym sie nie pomyslil i nie napisal moja rado, bo ten rado to wszedzie:)) posiedz Drogi Witosie jeszcze troche dluzej na forum to szybko bedziesz wiedzial kto to i jaki potencjal za nim stoi:) wyrazisty potencjal:) pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent 1999r. Re: RADO,a kto to jest??? IP: 194.146.200.* 09.02.04, 20:53 Potencjał rado to IQ poniżej 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howewer a kim jest wiitos???? IP: 80.48.19.* 10.02.04, 00:15 A kim ty jestes???Skadindad operujesz równie wulgarnym słownictwem co domniemany RADO,chociarz śmię twierdzic ze poruszasz nieco bardziej ambitne tematy od wyzej wymienionego KRETYNA.(chociaz własnie zauwazylam twój:sex bez zobowiązań-moja rada :to nie temat na niniejsze forum,gdyż tutaj raczej sami polityczni,ale przyznam CI Witosie ze wnosisz świezosć do tego nieco.stęchlego towarzystwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: a kim jest wiitos???? 11.02.04, 15:19 Gość portalu: howewer napisał(a): > A kim ty jestes???Skadindad operujesz równie wulgarnym słownictwem co > domniemany RADO, z tego co mi sie wydaje to wulgarnie bylo tylko raz po powolaniu nowego zastepcy prezydenta. moz epowinno byc czesciej ale stram sie hamowac. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 23:21 Uczciwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arab Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.02.04, 23:30 MARIAN JURCZYK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.04, 00:07 Arek Litwinski - przyszly prezydent Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypisek Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 02:35 Głosuje na 3 droge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proponent Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opinii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 09:45 Moim zdaniem zdecydowanie "pismak". Imponuje mi stylem i opanowaniem. Jest obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Panie Aleksandrze 26.02.04, 09:49 jak juz ktos podbij, to ja przy okazji; Panie Aleksandrze, praca juz zakonczona czy jeszcze w toku? czy moze sie Pan z Nami podzielic jakimis ustaleniami? pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.gryfnet.szczecin.pl 26.02.04, 11:40 Absztyfikancie, rrado, ja_aska (wybór niepełny i przypadkowy) podyskutujcie między sobą, a później wybierzcie "najbardziej wyrazistego" forumowicza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 26.02.04, 11:44 Między sobą czy też możemy się rozejżeć na boki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.gryfnet.szczecin.pl 26.02.04, 12:00 Dla zgrywy możecie przejść na drugą stronę ulicy, żeby się IP częściej zmieniało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:05 ferd Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant dopisuje 02.03.04, 10:49 Jottke, skutera70, alberta_c i moje wielkie odkrycie ostatnich dni PISMAKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Panie Aleksandrze x 2 !!!!!!!!!!! + PISMAK 02.03.04, 14:17 Panie Aleksandrze, no i co z praca Panska? porzucil juz forum i bada co innego czy tez czasu Pan nie ma aby sie dzielic ze wspoltworcami swymi odryciami i badaniami? no niech Pan da znac!!!! pozdrawiam, albert_c ps. dopisuje tez do listy PISMAKA. Bo na temat zawsze bardzo rozsadnie pisze. i jest wtedy naprawde o czym dyskutowac jezeli w ogole pole do dyskusji zostawia, bo sady jego czasem bezdyskusyjne sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.aster.pl 02.04.04, 00:01 gerrrrrrmanus!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: 80.72.34.* 09.05.04, 14:09 Zgłaszam Mariana Paździocha, tak głupi, że aż wyrazisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.MAN.atcom.net.pl 22.06.04, 20:28 Dariusz Podwieczorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malomowna Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:47 Witam - zawsze omijałam ten tytuł forum - trudno powiedzieć dlaczego - może był mało wyrazisty??? Biorę udział w róznych forach i od dłuższego czasu zaczynam się zastanawiać, w jakim celu ludzie zabierają głos (przy konkretnych tematach), który z tematem forum nie ma nic wspólnego. Tak się dzieje na wszystkich witrynach i we wszystkich dyskusjach. No ale w przypadku omawianego tematu - jakie kryteria należałoby spełnić, by znaleźć się chociaż na czubku tej listy "najbardziej wyrazistego forumowicza". Przyszłego magistra - odsyłam na inne fora w tej witrynie i pozostałych witrynach (wp, onet, kurier szczeciński itp.). Tam znajdują się moje wypowiedzi na różne tematy, które mogą posłuzyć do analizy w powyższej kwestii. Dyskusje na temat forum o samym forum - moim zdaniem jest zbytnio jałowa. Chyba, że chodzi o polemikę z internautami, którzy udział w forum biorą dla rozrywki i niezłą przy tym mają zabawę. Pozdrawiam i życzę miłego zbioru informacji niezbędnych do napisania rzeczonej pracy magisterskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: 83.168.96.* 31.07.04, 16:01 zgraja nierobow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.espol.com.pl 02.09.04, 19:00 To trofeum nalezy sie tylko i wylacznie XYZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egowon Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 19:07 NO na to czekaliście prawda? Teraz możecie sie popławić w swej próżności. Mister podlewski wpadł na piękny pomysł jak obnażyć próżność pseudointelektualnych buców hehe, brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
erich_honecker Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 26.09.04, 13:06 przypominam watek Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 19.11.04, 14:27 dopisuje do listy: 1. Mycha 2. Babciny Bambosz 3. Penderecky 4. xyz-xyz (bo chyba do tej pory go nie ujalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Niedźwiedzia przysługa. 19.11.04, 15:11 Teraz albercie to się dopiero po mnie przejadą;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Niedźwiedzia przysługa. 19.11.04, 15:13 ;-) ...nie taki niedziwiedz straszny jak go maluja:) Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin 22.11.04, 15:42 W imieniu swoim, a takze babciuni i dziadunia, ktorzy mnie wspieraja, serdeczne Bog zaplac. Nie bede jednak typowac w rewanzu , bo sami wiecie kto jest najlepszy. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
pudrowany_pieknis FORUMOWA MAŁGORZATA 21.11.04, 18:48 O, Błogosławiona Małgorzato, rozważając głęboko cierpienia i śmierć naszego Ukrzyżowanego Pana, uczyłaś się odwagi i zyskiwałaś łaskę znoszenia własnych udręk. Wyjednaj dla mnie tę łaskę i odwagę, których tak pilnie potrzebuję, abym zdolny był przyjmować swe słabości i udręki w zjednoczeniu z naszym Cierpiącym Zbawicielem. Uproś mi też tę łaskę szczególną, o którą teraz proszę Boga za Twym wstawiennictwem. Zgłaszam Małgorzatę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: FORUMOWA MAŁGORZATA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:01 Choć nie jestem Małgorzatą wzruszyły mnię twe słowa. Zaprawdę wielkiego musisz być ducha, wielkiej wiary aby do Pana naszego zwracać się w te słowa. Zważywszy jednak, że Małgorzata ladacznicą była nierządem się parając - ostrzegam cię synu nie nadużywaj dobroci bożej aby kara piekieł spotkać cię musiała. Odpowiedz Link Zgłoś
pluya Re: FORUMOWA MAŁGORZATA 21.11.04, 19:06 Małgorzata pomyliła ci się z Magdaleną. A poza tym wszyscy w domu zdrowi? Życzę spokoju ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
pluya Re: FORUMOWA MAŁGORZATA 21.11.04, 19:12 Św. Małgorzata Maria Alacoque (1647 - 1690) Ta wielka święta przyszła na świat w 1647 roku w wiosce Verosvres w okręgu Charolais. Młodość jej naznaczyły cierpienia fizyczne i moralne. Już wówczas nie były jej obce doznania mistyczne. Małgorzata-Maria Alacoque wstąpiła do klasztoru wizytek w Paray-le-Monial 20 czerwca 1671 roku. Podczas rekolekcji poprzedzających jej obłóczyny (6 listopada 1672), Chrystus objawił jej prawdziwe powołanie duchowe. W dniu 27 grudnia 1673 roku Jezus powiedział jej, że serce Jego płonie miłością do ludzi. Ona zaś została wybrana, aby roztaczać wśród nich płomienie miłosierdzia, którego to Serce nie mogło pomieścić. Młoda zakonnica miała jeszcze dwa objawienia Najświętszego Serca: w roku 1674 i w czerwcu 1675: Oto serce, które tak ukochało ludzi! - rzekł wówczas Chrystus ukazując swe Serce i polecając ustanowienie specjalnego święta ku Jego czci. Małgorzata-Maria wiele wycierpiała od swych współtowarzyszek. Była jednak duchowo wspierana przez błogosławionego Klaudiusza z Colombiere. W roku 1684, po dokonaniu ostatecznego wewnętrznego oczyszczenia, została dopuszczona do mistycznych zaślubin z Chrystusem. Od tej chwili rozpoczyna pracę apostolską celem rozpowszechnienia nabożeństwa do Serca Jezusa. Będzie to szczególnym jej zadaniem jako wychowawczyni nowicjuszek. Również jej klasztor ofiarowuje się Bożemu Sercu w 1686 roku, zaś w 1688 zbudowano kaplicę poświęconą Najświętszemu Sercu. Święta umiera w wieku 43 lat, w dniu 17 października 1690 roku. Beatyfikowana w roku 1804 zostaje wyniesiona na ołtarze 13 maja 1920 roku. Bez Eucharystii i Krzyża, nie mogłabym żyć, pisała Małgorzata-Maria. Od wczesnej młodości cała siłą uczucia szukała radości i pociechy w Najświętszym Sakramencie ołtarza. Jako zakonnica wszystkie wolne chwile spędzała przed tabernakulum, pragnąc być gorejącą świecą w obecności Jezusa-Eucharystii. Odczuwała również żywe pragnienie przyjmowania Go w Komunii Świętej. Pewnego dnia, Jezus rzekł do niej: Jeśli nie byłbym ustanowił Mego Świętego Sakramentu Miłości, zrobiłbym to z miłości dla ciebie, aby odczuwać radość zamieszkania w twej duszy i aby znaleźć przystań miłości w twym sercu. Jezus ukazywał się jej zazwyczaj w obecności Najświętszego Sakramentu lub po przyjęciu Komunii Świętej. Właśnie podczas Komunii Świętej zostały jej udzielone największe łaski. Pierwsze i trzecie wielkie objawienie miały również miejsce przed wystawionym Najświętszym Sakramentem. Również w momencie przyjmowania Komunii Świętej podczas Mszy świętej celebrowanej przez Ojca z Colombiere, Jezus ukazał jej Swe serce w postaci płonącego ogniska, w którym także miały spłonąć ich serca. Zdarzało się, że kiedy była chora, podczas podniesienia nagle zdrowiała. Czasem, podczas Komunii Świętej Hostia wydawała jej się rozpłomieniać jak słońce i wówczas Pan zbliżał się, aby na jej głowę włożyć koronę cierniową. Celem ustanowienia święta Najświętszego Serca, o które prosił Chrystus, było wynagrodzenie obelg i niewdzięczności popełnionych wobec Sakramentu Miłości. W ten sposób powiernica Serca Jezusa została sama świętą Eucharystii. Źródło: Jean Ladame. Uprzywilejowani świadkowie Eucharystii. Wydawnictwo "Exter". Gdańsk 1994 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 20:40 Marian Pazdzioch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tia Re: Najbardziej wyrazisty forumowicz - lider opin IP: *.espol.com.pl 02.12.04, 21:14 wystarczyło napisać, że wyrazisty, inteligentny i niby taki co w kaszę nie da dmuchać. hm... śmiechu warte, bo zaraz pojawiły sie wpisy. masz ich kolego już ponad setkę. dopisz jeszcze, że szukasz kogoś mądrego, indywidualisty, przebojowego drania lub odważnego forumowicza. przecierz wszyscy są anonimowi, ale dopisz, to będziesz mieć ich cztery setki. Odpowiedz Link Zgłoś