Dodaj do ulubionych

Chyba zamknę.....

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 22:17
.... wszystkie okna,
bo jeszcze i mnie stad wywieje :))))
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: Chyba zamknę..... 25.08.02, 22:34
      I słusznie, można się przeziębić.
      • gofa Re: Chyba zamknę..... 26.08.02, 22:29
        no no...ja tu wpadam po dlugiej podrozy a okna zamkniete ;)
        • Gość: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.polpak-karton.pl 27.08.02, 10:25
          No i bardzo dobrze że zamknięte bo dzięki temu mnie nie wywiało, ale drzwi były
          otwarte nie słyszałas jak zaskrzypiały przy Twoim wejsciu :)))))
          • gofa Re: Chyba zamknę..... 27.08.02, 15:27
            haha...z wrazenia ze jestem stracilam sluch ;)
            • Gość: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 22:11
              Tak rzadko jakieś osoby tu zaglądały,
              Że aż zawiasy zardzewiały :))))))
              • gofa Re: Chyba zamknę..... 28.08.02, 00:02
                no dobra...ja mam WD40 ;)
                • Gość: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.polpak-karton.pl 28.08.02, 16:12
                  A ja Coca colę ;)))))
                  • gofa Re: Chyba zamknę..... 30.08.02, 21:42
                    a ta cola to chcesz te zawiasy rozpuscic? ;)
                    • wook Re: Chyba zamknę..... 30.08.02, 23:07
                      a może po prostu wystarczy zbić szyby :)))
                      • Gość: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 18:38
                        Coca cola służy jako odrdzewiacz, więc chciałem te zawiasy odrdzewic żeby nie
                        skrzypiały :)))))) /jak Gosia wróci gdy sobie o nas przypomni/
                        • gofa Re: Chyba zamknę..... 31.08.02, 22:50
                          to lepiej zostawmy zeby skrzypialy, bo jak sie zajmiemy czyms innym to mozemy
                          przegapic Gosie...a tak...skrzyp skrzyp...i wchodzi Gosia :)
                          • wook Re: Chyba zamknę..... 31.08.02, 22:53
                            ja jestem uczulony na skrzypienie, i wtedy przypadkiem odemnie Gosia może czyms
                            dostac :)))
                            • gofa Re: Chyba zamknę..... 01.09.02, 22:12
                              eee...wook...taki bojowy jestes? wobec kobiet? no no ;)
                              • millennik1 Re: Chyba zamknę..... 01.09.02, 23:49
                                ..okna sa dobre...byle by zimna nie przepuszczaly..
                                • gosia-s Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 08:43
                                  Wchodzę!
                                  • Gość: Muminek Re: Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 09:54
                                    Za tobą ja :)))))
                                    • wook Re: Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 12:59
                                      Ja nie jestem bojowy, tylko uczulony na skrzypienie, ale w związku z tym że
                                      Gosia weszła powolutku, to wszystko jest ok:)
                                      • gosia-s Re: Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 13:28
                                        Bez obaw, przywiozłam trochę smarów z portu. Zaraz drzwi przestaną
                                        skrzypieć. :)))
                                        • Gość: Muminek Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:40
                                          Chyba się zawiasy wyrobiły od tego otwierania:)))
                                          Tyle nas dzisiaj tutaj przyszło :)))))
                                          • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 14:20
                                            No widzisz! U nas jak zastój, to tylko chwilowy! :)))
                                            • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 17:27
                                              Gosia! przecież to wszystko ciągnie do Ciebie, jak muchy do lepu, czyżbyś nie
                                              zauważyła? :)))
                                              • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:07
                                                Gosiu strasznie długa ta chwila na tym forum :)))))
                                                A jeśli chodzi o słowa Wooka to chyba ma rację :)))))
                                                • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 21:10
                                                  Kto ma rację ten stawia:) no to po kuflu Bosmana, ulubionego napoju Gosi:)))
                                                  • ga Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 21:19
                                                    Po kuflu!!! Witajcie i na zdrófko!
                                                  • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 21:23
                                                    ojejku Ga !!!!! gdzieżeś się podziewała, za Toba już listy goncze zostały
                                                    porozsłane ( a może coś przeoczyłem?)
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 06:57
                                                    O qrcze Ga ja myślałem że Ty ciężko zapracowana,
                                                    A Ty ostro żłopiesz bosmana :)))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 03.09.02, 08:40
                                                    No to wydało się!!! Ga, następna dżamprezka z nami. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:33
                                                    Jak znajdzie chwilę między imprezami i sobie o nas na chwilkę przypomni :)))))
                                                  • ga Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 03.09.02, 20:11
                                                    Ja nie imprezuję!!! Ja naprawdę okropnie jestem zapracowana, wcale mi z tym nie
                                                    do śmiechu, bo to trochę jak pląsanie po gorących węglach! Więc chyba można mi
                                                    wybaczyć jednego Bosmanka przy stanowisku roboczym?!:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 21:58
                                                    Jednego? Chyba nie myślisz o beczce.. hahaha
                                                    A odnośnie pracy to wyrazy współczucia..
                                                  • millennik1 Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 03.09.02, 22:48
                                                    ....wyluzujcie sie...
                                                  • Gość: kuki Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.isko.net.pl 03.09.02, 23:51
                                                    hehe...
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 08:41
                                                    Trochę współczucia panowie! Ga ma kupę roboty, o zaległościach na forum nie
                                                    wspominając, a Wy tylko o piwie! Zacznijmy szykować powitalne party, może się
                                                    pośpieszy z robotą i szybciej do nas dołączy!
                                                  • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 20:59
                                                    pozostaje nam tylko pożałować Ga, że tak ją w tej firmie eksploatują, dojdzie
                                                    do tego że jak już wyciągną z niej wszystkie soki, to nie będzie miała siły
                                                    nawet nas o tym powiadomić. Ga zbuntuj się!!! 15 minut dziennnie na odwiedzenie
                                                    forum, postaw takie ultimatum, a jak się nie zgodzą to wiesz co robić:(
                                                  • millennik1 Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 22:14
                                                    ...jeszcze sa wakacje ..spokojnie...
                                                  • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 22:25
                                                    gdzie? jakie wakacje? przecież dzieciarnia poszła juz do szkół!!!
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 00:09
                                                    noooo...znaczy sie ze millenik nie jest dzieciarnia bo ma wakacje ;)
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 08:47
                                                    Ja też nie dzieciarnia, więc moje wakacje trwały 2 tygodnie. Eeeehhh...
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:34
                                                    A nauczyciele to maja urlop czy wakacje? :))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 13:33
                                                    No nie wiem, trza by jakiego nauczyciela zagadać. Cóż, układanie planu to
                                                    nielicha robota, sam dyrektor sobie nie poradzi.
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 13:57
                                                    na razie to trzeba sie dowiedziec, dlaczego te nasze posty wygladaja jak biale
                                                    wiersze...i dlaczego sie tak dziela...
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 14:13
                                                    A ja myslałem że to Was naszło na pisanie wierszy,
                                                    a to forum miesza :))))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 14:38
                                                    Bo chyba tak jest, jak się za bardzo odbije w prawo... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:33
                                                    O czym Ty dziewczę mówisz to forum nam szwankuje na całej lini a zaczeło się
                                                    od zmian do których niestety juz się przyzwyczaiłem :)))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 06.09.02, 09:15
                                                    Cóż, admin jest najlepiej zorientowany co do potrzeb forumowiczów, więc pewnie
                                                    niejedna zmiana nas jeszcze czeka. Przyzwyczajaj się już teraz. :(
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 06.09.02, 12:42
                                                    hehe...juz wiem dlaczego tak tnie...ograniczaja nam horyzont ;)
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 06.09.02, 13:03
                                                    Bez powodzenia. ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 20:34
                                                    Ale nie całkiem zawsze trochę nam pozostanie :))))
                                                  • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 06.09.02, 21:01
                                                    to jest troszeczekę, delikatnie mówiąc denerwujące wrrrr!!!!
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 21:13
                                                    Wytrzymasz bo musisz :)))))
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 07.09.02, 14:55
                                                    a dzisiaj nam poszerzyli...no prosze...chyba cwicza nasze zdolnosci
                                                    adaptacyjne ;)
                                                  • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 07.09.02, 17:59
                                                    a może chcą w nas rozwinąć zmysł plastyczny, może za chwilkę ze słówek
                                                    będziemy "lepić" figurki :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:44
                                                    Cieszmy się że nie pokazują tylko pierwszych liter z wyrazów :)))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 09.09.02, 09:10
                                                    No kochani, ale dziś to już chyba przesadzili, liczniki przy niektórych wątkach
                                                    z powietrza. Zajrzyjcie do Polic. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 18:03
                                                    Myślę że oni przestali nad tym wszystkim panować, bo czasami się wszystko
                                                    sypie. :))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 08:43
                                                    No cóż, to nie takie proste, myślę, że nie spodziewali się aż takiego
                                                    tłoku. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 08:58
                                                    A jeśli już taki jest to powinni zwiększyć ilość adminów :))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 09:12
                                                    No cóż, nieprędko się na to zdecydują. Może jednak warto pójść na zaoczne
                                                    studia informatyczne? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 09:52
                                                    Muyślisz ze po tym zostałabyś tu adminem? :)))
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 10:15
                                                    hmmm...a jak myslisz...jakie warunki trzeba spelniac? ;) i czy my z Gosia sie
                                                    nadajemy? ;)
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 10:38
                                                    No mślę że zrobilibyście tu leki porzadek - precz z chamstwem a zostanie tylko
                                                    góralska muzyka... hahaha
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 10:49
                                                    No ja bym od razu wszczęła negocjacje - odnośnie obowiązku logowania. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:05
                                                    chyba z małymi wyjatkami :))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 11:40
                                                    Z jakimi wyjątkami?
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 12:23
                                                    Ci którzy używaja chamskich odzywek... won z forum :)))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 12:34
                                                    To jest jasne, niestety, za dużo takich...

A tak w ogóle, to admini chyba nie prędko się uporają, te 3 mln, jak już ktoś
                                                    zaznaczył, to był punkt krytyczny. Właśnie zauważyłam, że z warszawskiego
                                                    podforum "Mokotów, Ursynów..." w jednym z wątków wcięło mojego posta.
                                                    Bynajmniej nie odbiegającego od netykiety. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 16:20
                                                    Na to wychodzi że zwiększona liczba adminów jest niestety bardzo potrzebna , bo
                                                    jak tak dalej pójdzie bedą wycinać całe tematy bez analizy poszczzególnych
                                                  • wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 18:59
                                                    Słuchajcie! przecież w prawym górnym rogu ekranu jest link "skasuj ten wątek",
                                                    moze go skasowac każdy, i co Wy na to? nie wiem jak to działa spróbujcie!
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 06:50
                                                    To chyba tylko sygnał dla admina jaki watek ma skasowaś bo nacisnąłem i nic sie
                                                    nie stało :))))))
                                                    Oczywiście nie nasz nacisnąłem :))))))))))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 11.09.02, 08:58
                                                    Po prostu takich zgłoszeń jest od metra, trzeba je analizować, a rozwiązanie
                                                    proste: więcej adminów!!!
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 12.09.02, 10:33
                                                    taaa...wlasnie chcialysmy z gosia zaproponowac nasze skromne osoby...gosia
                                                    przeciez i tak jest tutaj z obowiazku wiec jej sie bardzo nalezy ;)
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 12.09.02, 15:23
                                                    Ja sama nie śmiem, więc możecie zgłosić moją kandydaturę... :)))
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 12.09.02, 21:15
                                                    a dasz rade dwa etaty ciagnac? ;)
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 13.09.02, 08:35
                                                    Prawdę mówiąc, nie mogę pracować na dwa etaty, ale na umowę-zlecenie dałabym
                                                    radę... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 10:06
                                                    No to tutaj byłoby Cię jak na lekarstwo :))))
                                                  • gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 13.09.02, 14:17
                                                    Nieprawda, byłabym tu jeszcze wieczorami zawodowo. W godzinach pracy, tak jak
                                                    teraz - prywatnie.
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 22:58
                                                    Oj obawiam się że nie miałabyś na to zbytnio czasu, wszystko sie sypie a
                                                    jeszcze trzeba usuwać oszołomów :)))))
                                                  • gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 15.09.02, 00:51
                                                    ale zawsze jest czas na to zeby ciac nasze posty jak leci...ludzie...co sie
                                                    dzieje???
                                                  • Gość: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 15.09.02, 08:40
                                                    Totalny bałagan, a podobno nie miało byc juz cenzury... ale nie wszyscy umieja
                                                    z tego korzystać :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka