GoĹÄ: Muminek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 22:17 .... wszystkie okna, bo jeszcze i mnie stad wywieje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofa Re: Chyba zamknę..... 26.08.02, 22:29 no no...ja tu wpadam po dlugiej podrozy a okna zamkniete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.polpak-karton.pl 27.08.02, 10:25 No i bardzo dobrze że zamknięte bo dzięki temu mnie nie wywiało, ale drzwi były otwarte nie słyszałas jak zaskrzypiały przy Twoim wejsciu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Chyba zamknę..... 27.08.02, 15:27 haha...z wrazenia ze jestem stracilam sluch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.02, 22:11 Tak rzadko jakieś osoby tu zaglądały, Że aż zawiasy zardzewiały :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.polpak-karton.pl 28.08.02, 16:12 A ja Coca colę ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Chyba zamknę..... 30.08.02, 21:42 a ta cola to chcesz te zawiasy rozpuscic? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Chyba zamknę..... 30.08.02, 23:07 a może po prostu wystarczy zbić szyby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Chyba zamknę..... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 31.08.02, 18:38 Coca cola służy jako odrdzewiacz, więc chciałem te zawiasy odrdzewic żeby nie skrzypiały :)))))) /jak Gosia wróci gdy sobie o nas przypomni/ Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Chyba zamknę..... 31.08.02, 22:50 to lepiej zostawmy zeby skrzypialy, bo jak sie zajmiemy czyms innym to mozemy przegapic Gosie...a tak...skrzyp skrzyp...i wchodzi Gosia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Chyba zamknę..... 31.08.02, 22:53 ja jestem uczulony na skrzypienie, i wtedy przypadkiem odemnie Gosia może czyms dostac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Chyba zamknę..... 01.09.02, 22:12 eee...wook...taki bojowy jestes? wobec kobiet? no no ;) Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: Chyba zamknę..... 01.09.02, 23:49 ..okna sa dobre...byle by zimna nie przepuszczaly.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 09:54 Za tobą ja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 12:59 Ja nie jestem bojowy, tylko uczulony na skrzypienie, ale w związku z tym że Gosia weszła powolutku, to wszystko jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 13:28 Bez obaw, przywiozłam trochę smarów z portu. Zaraz drzwi przestaną skrzypieć. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 13:40 Chyba się zawiasy wyrobiły od tego otwierania:))) Tyle nas dzisiaj tutaj przyszło :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 14:20 No widzisz! U nas jak zastój, to tylko chwilowy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 17:27 Gosia! przecież to wszystko ciągnie do Ciebie, jak muchy do lepu, czyżbyś nie zauważyła? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 02.09.02, 21:07 Gosiu strasznie długa ta chwila na tym forum :))))) A jeśli chodzi o słowa Wooka to chyba ma rację :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 21:10 Kto ma rację ten stawia:) no to po kuflu Bosmana, ulubionego napoju Gosi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 21:19 Po kuflu!!! Witajcie i na zdrófko! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 02.09.02, 21:23 ojejku Ga !!!!! gdzieżeś się podziewała, za Toba już listy goncze zostały porozsłane ( a może coś przeoczyłem?) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 06:57 O qrcze Ga ja myślałem że Ty ciężko zapracowana, A Ty ostro żłopiesz bosmana :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 03.09.02, 08:40 No to wydało się!!! Ga, następna dżamprezka z nami. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 03.09.02, 16:33 Jak znajdzie chwilę między imprezami i sobie o nas na chwilkę przypomni :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 03.09.02, 20:11 Ja nie imprezuję!!! Ja naprawdę okropnie jestem zapracowana, wcale mi z tym nie do śmiechu, bo to trochę jak pląsanie po gorących węglach! Więc chyba można mi wybaczyć jednego Bosmanka przy stanowisku roboczym?!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 21:58 Jednego? Chyba nie myślisz o beczce.. hahaha A odnośnie pracy to wyrazy współczucia.. Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 03.09.02, 22:48 ....wyluzujcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuki Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.isko.net.pl 03.09.02, 23:51 hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 08:41 Trochę współczucia panowie! Ga ma kupę roboty, o zaległościach na forum nie wspominając, a Wy tylko o piwie! Zacznijmy szykować powitalne party, może się pośpieszy z robotą i szybciej do nas dołączy! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 20:59 pozostaje nam tylko pożałować Ga, że tak ją w tej firmie eksploatują, dojdzie do tego że jak już wyciągną z niej wszystkie soki, to nie będzie miała siły nawet nas o tym powiadomić. Ga zbuntuj się!!! 15 minut dziennnie na odwiedzenie forum, postaw takie ultimatum, a jak się nie zgodzą to wiesz co robić:( Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 22:14 ...jeszcze sa wakacje ..spokojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 04.09.02, 22:25 gdzie? jakie wakacje? przecież dzieciarnia poszła juz do szkół!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 00:09 noooo...znaczy sie ze millenik nie jest dzieciarnia bo ma wakacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 08:47 Ja też nie dzieciarnia, więc moje wakacje trwały 2 tygodnie. Eeeehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 11:34 A nauczyciele to maja urlop czy wakacje? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 13:33 No nie wiem, trza by jakiego nauczyciela zagadać. Cóż, układanie planu to nielicha robota, sam dyrektor sobie nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 13:57 na razie to trzeba sie dowiedziec, dlaczego te nasze posty wygladaja jak biale wiersze...i dlaczego sie tak dziela... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 14:13 A ja myslałem że to Was naszło na pisanie wierszy, a to forum miesza :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 05.09.02, 14:38 Bo chyba tak jest, jak się za bardzo odbije w prawo... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 05.09.02, 20:33 O czym Ty dziewczę mówisz to forum nam szwankuje na całej lini a zaczeło się od zmian do których niestety juz się przyzwyczaiłem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 06.09.02, 09:15 Cóż, admin jest najlepiej zorientowany co do potrzeb forumowiczów, więc pewnie niejedna zmiana nas jeszcze czeka. Przyzwyczajaj się już teraz. :( Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 06.09.02, 12:42 hehe...juz wiem dlaczego tak tnie...ograniczaja nam horyzont ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 20:34 Ale nie całkiem zawsze trochę nam pozostanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 06.09.02, 21:01 to jest troszeczekę, delikatnie mówiąc denerwujące wrrrr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 06.09.02, 21:13 Wytrzymasz bo musisz :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 07.09.02, 14:55 a dzisiaj nam poszerzyli...no prosze...chyba cwicza nasze zdolnosci adaptacyjne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 07.09.02, 17:59 a może chcą w nas rozwinąć zmysł plastyczny, może za chwilkę ze słówek będziemy "lepić" figurki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.02, 21:44 Cieszmy się że nie pokazują tylko pierwszych liter z wyrazów :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 09.09.02, 09:10 No kochani, ale dziś to już chyba przesadzili, liczniki przy niektórych wątkach z powietrza. Zajrzyjcie do Polic. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 09.09.02, 18:03 Myślę że oni przestali nad tym wszystkim panować, bo czasami się wszystko sypie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 08:43 No cóż, to nie takie proste, myślę, że nie spodziewali się aż takiego tłoku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 08:58 A jeśli już taki jest to powinni zwiększyć ilość adminów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 09:12 No cóż, nieprędko się na to zdecydują. Może jednak warto pójść na zaoczne studia informatyczne? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 09:52 Muyślisz ze po tym zostałabyś tu adminem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 10:15 hmmm...a jak myslisz...jakie warunki trzeba spelniac? ;) i czy my z Gosia sie nadajemy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 10:38 No mślę że zrobilibyście tu leki porzadek - precz z chamstwem a zostanie tylko góralska muzyka... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 10:49 No ja bym od razu wszczęła negocjacje - odnośnie obowiązku logowania. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 11:05 chyba z małymi wyjatkami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 12:23 Ci którzy używaja chamskich odzywek... won z forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 12:34 To jest jasne, niestety, za dużo takich... A tak w ogóle, to admini chyba nie prędko się uporają, te 3 mln, jak już ktoś zaznaczył, to był punkt krytyczny. Właśnie zauważyłam, że z warszawskiego podforum "Mokotów, Ursynów..." w jednym z wątków wcięło mojego posta. Bynajmniej nie odbiegającego od netykiety. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 10.09.02, 16:20 Na to wychodzi że zwiększona liczba adminów jest niestety bardzo potrzebna , bo jak tak dalej pójdzie bedą wycinać całe tematy bez analizy poszczzególnych postów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 10.09.02, 18:59 Słuchajcie! przecież w prawym górnym rogu ekranu jest link "skasuj ten wątek", moze go skasowac każdy, i co Wy na to? nie wiem jak to działa spróbujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.02, 06:50 To chyba tylko sygnał dla admina jaki watek ma skasowaś bo nacisnąłem i nic sie nie stało :)))))) Oczywiście nie nasz nacisnąłem :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 11.09.02, 08:58 Po prostu takich zgłoszeń jest od metra, trzeba je analizować, a rozwiązanie proste: więcej adminów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 12.09.02, 10:33 taaa...wlasnie chcialysmy z gosia zaproponowac nasze skromne osoby...gosia przeciez i tak jest tutaj z obowiazku wiec jej sie bardzo nalezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 12.09.02, 15:23 Ja sama nie śmiem, więc możecie zgłosić moją kandydaturę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 12.09.02, 21:15 a dasz rade dwa etaty ciagnac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 13.09.02, 08:35 Prawdę mówiąc, nie mogę pracować na dwa etaty, ale na umowę-zlecenie dałabym radę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 10:06 No to tutaj byłoby Cię jak na lekarstwo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 13.09.02, 14:17 Nieprawda, byłabym tu jeszcze wieczorami zawodowo. W godzinach pracy, tak jak teraz - prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 22:58 Oj obawiam się że nie miałabyś na to zbytnio czasu, wszystko sie sypie a jeszcze trzeba usuwać oszołomów :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) 15.09.02, 00:51 ale zawsze jest czas na to zeby ciac nasze posty jak leci...ludzie...co sie dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Muminek Re: Już nie Skrzyp, skrzyp... :))) IP: *.polpak-karton.pl 15.09.02, 08:40 Totalny bałagan, a podobno nie miało byc juz cenzury... ale nie wszyscy umieja z tego korzystać :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś