Dodaj do ulubionych

Wesele?!!!

22.06.08, 17:42
Witam!
Z narzeczonym planujemy ślub zastanawiiamy sie nad salą, orkiestra,
fotografem i kamerzysta w Szczecinku. Prosze was o pomoc
Z góry Dziękuje
Obserwuj wątek
    • 33qq Re: Wesele?!!! 22.06.08, 20:24
      Jeśli chodzi o kamerkę, to odradzam gości z tv zachód. Muzykanci zaś to chyba
      Bach jest niezły, byłem na imprezce na której prowadził i, chociaż na początku
      byłem sceptyczny, to w trakcie się przekonałem, potrafili się dostosować gości.
      W razie co służę namiarami
      • asiuchaa Re: Wesele?!!! 26.07.08, 10:46
        witam, czy mógłby Pan podać namiary na tego muzyka:))?
        • 33qq Re: Wesele?!!! 26.07.08, 13:02
          Jasne, spisuję z wizytówki
          ul. Ziemowita 5
          tel. 94 374 57 82, 603 250 639
          Udanej zabawy :)
      • fortelfortel Re: Wesele?!!! 17.02.10, 19:20
        Polecam fotografa ze Szczecinka www.fototomczak.pl
        • rilehrex Re: Wesele?!!! 08.05.10, 16:22
          Czy ten Pan "fototomczak" działa w całym zachodniopomorskiem?
        • fortelfortel Re: Wesele?!!! 10.05.10, 06:52
          fortelfortel napisał:

Polecam fotografa ze Szczecinka
    • lorak79 Re: Wesele?!!! 06.07.08, 14:28
      Polecam salę weselną w miejscowości Grzmiąca, 25 km od Szczecinka. Sala jest
      duża, mogąca pomieścić do 130 osób. Jest specjalna scena dla zespołu, dużo
      miejsca do tańczenia. Klienci pochodzą z całej okolicy. W Grzmiącej jest też
      mały hotel z kilkoma pokojami. Byłem tam w tamtym roku na weselu i wszyscy się
      dobrze bawili. tel. kontaktowy 502 237 248
      • lorak79 Re: Wesele?!!! 28.08.08, 15:01
        Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć sali na stronie Sala Weselna Grzmiąca
        • lorak79 Re: Wesele?!!! 18.08.10, 13:09
          Strona zmieniła adres, prawidłowy link Sala
          Weselna Grzmiąca
      • 1waryjat Re: Wesele?!!! 29.10.13, 16:12
        Sala weselna w Grzmiącej jak najbardziej ok. Bawiłem się tam na weselu w ostatni weekend. Firma dekorująca salę to Madecor ze Szczecinka, którą też bardzo polecam. Orkiestra Efekt z Koszalina superrrrrr. Jedyne zło jakie się pojawia to kuchary i obsługa. Beznadzieja...... Nie jakie Guzki czy coś w tym stylu odradzam, opryskliwe babsko, które ewentualnie serwuje jedzenie stołówkowe! A co do obsługi widać, że dziewuszki po 16 lat, które dostały po 50zł za wesele i poprawiny. Zero profesjonalizmu i z kelnerowaniem w życiu nie miały do czynienia!
    • elvita Re: Wesele?!!! 26.08.08, 10:14
      proponuję Hotel Pojezierze - nowy szef, nowa obsługa, super kuchnia - tutaj
      kilka zdjęć www.eholiday.pl/noclegi-2148-galeria.html (ale mają tylko
      kilka terminów na przyszły rok)
      tel. 606141896
    • piecia36 Re: Wesele?!!! 02.03.09, 17:27
      Fotografia i video - zapraszam do zapoznania się z ofertą
      akirafoto.w.interia.pl/1.html
      tel. 698695668
      • drop.sik Re: Wesele?!!! 04.03.09, 22:01
        odradzam - widziałem wesele filmowane przez tego pana - masakra a zdjęcia tragiczne
        • piecia36 Re: Wesele?!!! 04.03.09, 23:28
          widzę że chamska konkurencja czuwa - moje zdjęcia i filmy każdy sam może
          obejrzeć i ocenić jak robisz lepsze to się chwal a jak nie to się naucz zamiast
          głupie komentarze wstawiać
          • 33qq Re: Wesele?!!! 05.03.09, 17:58
            Czemu chamska?
            • drop.sik Re: Wesele?!!! 05.03.09, 19:03
              czemu chamska i czemu zaraz konkurencja,byłem na weselu i widziałem efekty
              • piecia36 Re: Wesele?!!! 05.03.09, 20:33
                wiem, że nie nie każdemu się będzie podobało to co robię i nie musi, ale nie
                miałem jeszcze niezadowolonego klienta, więc uważam, że takie teksty z dużym
                prawdopodobieństwem będą pisać osoby z branży, żeby zniechęcić potencjalnych
                klientów do konkurencji. zresztą chyba tylko naiwni będą wierzyć w to, że tak
                nie robi nieuczciwa konkurencja i to jest według mnie chamstwo. jeśli dropsik
                nie byłeś moim klientem to czemu wysilałeś się, żeby szukać moich postów na
                forach z tematyką ślubną i je komentować. zresztą zdjęcia są na mojej stronie i
                jak się komuś nie podobają to chyba sam potrafi to ocenić. poza tym za cenę,
                którą biorę za zdjęcia z filmem to film praktycznie jest gratis. nie będę już
                tego więcej komentował. pozdrawiam i życzę wszystkim trzeźwego myślenia.
            • piecia36 Re: Wesele?!!! 05.03.09, 20:59
              33qq napisał:

> Czemu chamska?
              > Jeśli chodzi o kamerkę, to odradzam gości z tv zachód. Muzykanci zaś to chyba
              Bach jest niezły

a dla tego chamska, że jak z kolegą dropsikiem oczerniacie firmy a potem tak jak
              ty to zrobiłeś nawet w tym wątku wyciągasz jak z rękawa dane teleadresowe innej
              firmy to nie mów mi, że nie działacie we własnym interesie ja już jestem dorosły
              i śmiać mi się chce z takiej dziecinady. miłej zabawy
              • 33qq Re: Wesele?!!! 05.03.09, 22:24
                Kolega ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego. Jeszcze raz, napisałem źle o
                gościach z tv zachód bo widziałem jak podchodzą do klienta i o panu Bachu, który
                grał na imprezie na której byłem, dałem też namiar, bo oto prosił autor wątku.
                Może i jesteś dorosły ale coś z kojarzeniem słabo.

Ale jeszcze o tych zdjęciach które masz na stronce:

Co to ma być: akirafoto.w.interia.pl/szablon_obrazki/m5.jpg słyszałeś o
                świetle? Podobnie w na tym: akirafoto.w.interia.pl/szablon_obrazki/m3.jpg
                , zrobienie fotki w sepii nie załatwi sprawy. Zresztą kolega chyba nie słyszał o
                kompozycji, kadry poucinane albo jak w tym wypadku
                akirafoto.w.interia.pl/szablon_obrazki/4v.jpg "Najważniejszy, proszę
                państwa, jest stół"
                Wygląda na to, że masz aparat i pstrykasz zdjęcia, ot taki profesjonalista z ciebie
                • piecia36 Re: Wesele?!!! 06.03.09, 13:03
                  tego akirafoto.w.interia.pl/szablon_obrazki/ma2.jpg zdjęcia mam jeszcze
                  kilka innych wersji po to właśnie wklejam różne bo nie boję się ani przyciemnić
                  zdjęcia ani rozjaśnić. zdjęcie ze stolikiem młodzi dostali bez stolika też i ze
                  świadkami i z rodzicami i jeszcze ok 500 innych. nigdzie nie pisałem ze jestem
                  profesjonalistą i że robię najlepsze zdjęcia. tak zostałem rozszyfrowany mam
                  aparat i pstrykam zdjęcia. żegnam.
                  • 33qq Re: Wesele?!!! 06.03.09, 19:47
                    A, skoro amator, to nie ma o czym mówić
        • rilehrex Re: Wesele?!!! 08.05.10, 17:20
          Widziałam sporo galerii w sieci i nad jakość zdjęć można czasami
          postawić ciekawe chwile uchwycone przez fotografa. Nie tylko jakość.
          Cudowne technicznie zdjęcie, może być równiez mocno nudne.
          Pamietajmy, że fotografia jest postrzegana subiektywnie.
        • igorel2 Re: Wesele?!!! 09.07.11, 13:42
          hehe fotodropsik można w google poszukać :) fotograf z bobolic - naucz się zdjęcia do dowodu robić - odradzam tego "pana" - nie chciał mi na ślubie zdjęć robić bo może ktoś weźmie w tym czasie droższe filmowanie. a za 6 zdjęć na tapecie wołał 350 złotych. teraz pewnie z 500 woła i to żeby jeszcze umiał je robić :)
          • igorel2 Re: Wesele?!!! 09.07.11, 14:40
            chociaż dropsik to w zasadzie jest z rosnowa chyba a w bobolicach to ma tylko jeden z droższych i gorszych zakładów fotograficznych pozdro
          • foto-darek Re: Wesele?!!! 26.11.11, 20:50
            igorel2 napisał:

> hehe fotodropsik można w google poszukać :) fotograf z bobolic - naucz się zdję
            > cia do dowodu robić - odradzam tego "pana" - nie chciał mi na ślubie zdjęć rob
            > ić bo może ktoś weźmie w tym czasie droższe filmowanie. a za 6 zdjęć na tapecie
            > wołał 350 złotych. teraz pewnie z 500 woła i to żeby jeszcze umiał je robić :)
            >
            coś ci się igorel2 pokręciło.
            fotograf z bobolic występuje na tym forum(jak i na innych) pod nickiem foto-darek , raz z kreską raz bez tak że coś z tym wyszukiwaniem w googlach ci nie wyszło.
            Forum Szczecinka nie leży co prawda w kręgu moich zainteresowań a o wpisach dowiedziałem się od znajomych.
            Odmówiłem ci pracy na twoim ślubie - no cóż, powinieneś się pewnie cieszyć bo pewnie znalazłeś lepszego fachowca - choć skoro jestem taki beznadziejny to nie rozumiem czemu chciałeś mnie zatrudnić.
            Jedno jest prawdą fotograf z Bobolic czyli "foto-darek" mieszka w Rosnowie
            pozdrawiam
      • malechowo Re: Wesele?!!! 09.05.10, 16:06
        Zapraszam na stronę mojego przyjaciela
        Fotografia ślubna Szczecinek
    • zygmunt.1 Re: Wesele?!!! 13.03.09, 20:36
      Tak się składa,ze 25 kwietnia przetestuję Pojezierze i zespół Bacha na ślubie syna.
      • 33qq Re: Wesele?!!! 14.03.09, 09:35
        Gratulacje :-)
        • zygmunt.1 Re: Wesele?!!! 14.03.09, 15:36
          Dzięki.
      • asica66 Re: Wesele?!!! 10.07.09, 18:45
        a mam do Pana pytanie?ile obecnie płaci się za osobę w Hotelu Pojezierze??a
        słyszał ktoś o zespole FOR DANCE?i co o nich sądzicie??
    • limuzyny1 www.limuzynykolobrzeg.pl 09.06.09, 12:30
      Platinum Limousine
      Do Panstwa dyspozycji oferujemy Limuzyny Town Car 8 i10 osobowe oraz
      zabytkowy Austin-Angielska Taxi.Na kazda okazje.
      www.limuzynykolobrzeg.pl

• rumigrzes79 Re: Wesele?!!! 04.10.09, 22:27
      zapraszam www.agrmedia.pl
    • olavision Re: Wesele?!!! 02.03.10, 17:33
      zapraszam na stronę firmy www.olavision.pl pozdrawiam
    • sziaba Re: Wesele?!!! 14.03.11, 20:12
      Witam
      Zapraszam do nowego centum weselnego przy ul. Lelewela w Szczecinku. Wielka promocja na cały rok 2011 zero opłaty za salę i ceny już od 99zł za os. Wesela do 400 osób . Więcej informacji w Hotelu Residence w Szczecinku
    • makoband Re: Wesele?!!! 22.11.11, 10:33
      Zapraszam do naszego zespołu muzyka w 100 % na żywo

www.makoband.pl
      • szczecinekpl Re: Wesele?!!! 05.06.12, 10:08
        Mam do odstąpienia termin wesela w Szczecinku 11.08.2012. Sala bardzo ładna, nowoczesna i elegancka, w razie pytań proszę o kontakt 535566699 (Joanna)
        • malaciapcia Re: Wesele?!!! 25.07.12, 11:40
          hmm Ja polecam sale w bornym sulonowie, Marina :-) swietna jest ! cena moze dosc spora bo 190 zl za osobe ale za to masz wliczone w cenie alkohol do upadlego. :-) niestety nie interesuja ich male wesela, lecz duze. Piekny widok, piekna sala, obsluga swietna lataja jak ptaszki .. jedzenie pycha wszystko w jak najlepszym porzadku jestem zadowolona wybierajac tam sale przekonalam sie ze nie musze sie o nic bac ! Polecam szczerze, wrzuce linka Tekst linka polecam :)
          • szczecinekcom [...] 21.09.12, 21:06
            Treść postu jest niedostępna.
            • 33qq Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 24.09.12, 19:05
              moje kondolencje :(
              Na szczęście nikt z moich znajomych nie będzie brał w najbliższym czasie ślubu, więc tylko w pamięci pozostawię ostrzeżenie. Do listy lokali dodam Marinę w Bornem, byłem tam niedawno i dali radę.
            • kb.as również ostrzegam przed tą salą!!!! 13.05.13, 10:13
              Moja opinia o tej sali weselnej jest jak najgorsza. Wszystko było pięknie do momentu podpisania umowy. W życiu nie spotkałam takiego chama i prostaka jak właściciel sali przy ul. Kościuszki. To, że jedzenie ginęło to jest nic. Wszystko zaczęło się od tego, że chciałam, żeby po obiedzie została podana kawa chociaż dla osób starszych, bo mam w rodzinie kilka dość chorych osób i nie chciałam, żeby same sobie musiały iść po kawę. Właściciel oczywiście się nie zgodził. Kiedy nalegałam, zaczął się chamsko odzywać, podnosił głos i oskarżał mnie o jakieś niestworzone rzeczy. To tylko jeden z wielu przykładów. Nie było z jego strony żadnych ustępstw w jakiejkolwiek kwestii. Nawet z ustawieniem stolików robił problemy. Dwa tygodnie przed weselem szukałam innej sali, ale niestety nie znalazłam niczego wolnego, co by mnie interesowało. Umówione było, że sala jest zarezerwowana do 5 rano. O godz. 2 właściciel zaczął sprzątać stoliki pomimo że goście jeszcze nie wyszli!!! Sporo osób po powrocie z parkietu zastało pusty stół nawet bez obrusa! Musieli się sami przesiadać. Ani razu w czasie wesela nie zostały zmienione talerzyki. Od mniej więcej północy właściciel dosłownie stał przy stołach nad gośćmi w krótkich spodenkach i japonkach i patrzył, jakby chciał, żeby wyszli. Jeden z gości nawet sam zwrócił mu uwagę, po czym oczywiście była spora kłótnia, bo właściciel był chamski nawet wobec gości! O godz. 3 musiałam się z nim kłócić bo kazał orkiestrze przestać grać! Przed poprawinami sala była zamknięta na klucz do punkt 12. Nawet panny młodej nie wpuścił chwilę wcześniej, chociaż mnie widział, bo sam wszedł do sali przed 12 i zamknął za sobą drzwi. Stałam razem ze wszystkimi gośćmi na dworze i dobijałam się, ale nikt nie otwierał. Wyobraźcie sobie jak się czułam. Dobrze, że deszcz nie padał. Po poprawinach okazało się, że zginęło nawet jedzenie z wiejskiego stołu, które sami przynieśliśmy. Nie mówiąc już o tym, że okazało się, że obsługa miała klucz do pomieszczenia, gdzie trzymaliśmy wódkę i inne nasze rzeczy.
              Jednym słowem - stanowczo odradzam wszystkim tą salę!
              • szczecinekcom [...] 13.05.13, 22:14
              • tomek7421 Re: również ostrzegam przed tą salą!!!! 16.06.13, 20:01
                Miałem przyjemność uczestniczyć na weselu organizowanym przes Dom Weselny na Kościuszki w Szczecinku, i musze przyznać że było to jedno z najlepszych wesel, na jakich byłem. Jedzenie było bardzo dobre a o obsłudze nie mogę powiedzieć złego słowa. Dlatego ja osobiście POLECAM !!!!!
                • kb.as ostrzegam!!! 20.07.14, 16:05
                  Wielu naszych gości też było zadowolonych i nie miało pojęcia co się dzieje. Jedzenie owszem smakowało, ale ogrom problemów i stresu jakie zafundował Młodej Parze właściciel domu weselnego jest nie do opisania. Jeżeli ktoś zamierza przy organizacji wesela bezwzględnie podporządkować się żądaniom właściciela, nie będzie miał żadnych życzeń co do ustawienia stolików i wielu innych szczegółowych kwestii, nie przeszkadza mu, że jedzenie, które zostało po weselu zabierze sobie obsługa, i w ogóle o niczym nie będzie decydował, bo narazi się na awantury i wyzwiska, to może będzie zadowolony.
                  Ryzyko zmarnowania wieczoru Młodej Parze jest jednak duże. Dlatego ostrzegam!
            • moni713 Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 14.06.13, 15:11
              Nie wiem co Tobą kieruje wypisując takie brednie!!!! ale jest to wielce krzywdzące dla właścicieli owego domu weselnego. My z mężem organizowaliśmy tam wesele w 2012 roku i do tej pory jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu z jakim się spotkaliśmy. Wszystko było "zapięte na ostatni guzik". Jedzenie było fantastyczne, sala była pięknie udekorowana i przede wszystkim obsługa była bardzo miła, niczego na stołach nie brakowało a każda prośba była spełniona. My jesteśmy zachwyceni i jeśli mielibyśmy drugi raz urządzać wesele na 100 % wybralibyśmy Dom Weselny przy ulicy Kościuszki 55 H. Jeśli chodzi o właścicieli to są, to bardzo sympatyczni, życzliwi ludzie z którymi bez problemu można się dogadać w każdej kwestii. Dlatego z czystym sumieniem wszystkim, którzy chcą mieć niesamowite wesele polecam właśnie ten lokal !!!!!!!!!!!!!!! p.s. mieliśmy również okazję być tam na zabawie i też było super !!!
              • martyna326 Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 20.06.13, 15:51
                Ja również mam bardzo dobre zdanie o tym lokalu. Uczestniczyłam w weselu, które moim zdaniem było zorganizowane bardzo dobrze. Jadam też tam obiady abonamentowe i jestem bardzo zadowolona.
                • kb.as Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 20.07.14, 16:34
                  swoją drogą to zastanawiające, że trzy ostatnie POZYTYWNE opinie napisane zostały w przeciągu kilku dni;) czyżby właściciel włączył się do dyskusji???
            • syl-wia1988 Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 04.09.13, 12:00
              W sierpniu tego roku organizowaliśmy wesele w tym Domy Weselnym, było Super. Organizacja, jedzenie, właściciele i kelnerki wszystko na najwyższym poziomie. Nasi goście byli bardzo zadowoleni i mile zaskoczeni całą organizacją. Jedzenia tyle że nie można było przejeść tego, co chwilę podawane były ciepłe posiłki. Wszystko na czas. Osobiście gdybym miała robić jeszcze raz wesele to be obaw wybrała bym to miejsce. Właściciele bez problemu spełniali każdą Naszą prośbę.
              Poniższy komentarz absolutnie nie pasuje do tego lokalu oraz do właścicieli. Moim zdaniem osoba komentująca przesadziła. Co do płacenia w dniu weselna to normalna sprawa, jak nie masz kasy to nie robisz Wesela, proste. Nikt nie zrobi Ci niczego za darmo. Ja zapłaciłam 2 tygodnie przed i nie było problemów ze zwrotem jeśli ktoś jeszcze odmówił. Nie będe wiecej komentować poniższego wpisu bo szkoda słów, współczuję Ci że "TEN DZIEN" byl dla Ciebie porażką. Ja osobiście mogę powiedzieć że jak najbardziej POLECAMY DOM WESELNY!!! Imreza była wyborna, wytworna, że mucha nie siada :D Pozdrawiamy właścicieli i ich córkę :)
              • 33qq Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 05.10.13, 20:34
                sprawdźmy:
                syl-wia1988 1 wpis Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw
                martyna326 1 wpis na forum Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw
                moni713 1 wpis na forum Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw
                tomek7421 1 wpis Re: również ostrzegam przed tą salą!!!!
                szczecinekcom 2 wpisy, oba w tym wątku
                kb.as podobnie.
                Tak więc wygląda, że to walka konkurencji, skoro nicki pojawiają się wyłącznie żeby kogoś obronić lub zdyskredytować
                • szczecinekcom [...] 06.10.13, 09:47
                  • 33qq Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 16.10.13, 18:49
                    oczywiście znam opinie o tym panu, nie słyszałem chyba żadnej dobrej. Ale co do szukania wiadomości, to właśnie fora internetowe są świetnym sposobem żeby sobie wyrobić zdanie.
                    Zresztą, z tego, co wiem, ten pan jest już skończony, sala bankietowa wpędziła go w takie długi, że jego dni na rynku są policzone.
                    • szczecinekcom [...] 16.10.13, 21:38
                • syl-wia1988 Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 17.10.13, 13:40
                  Ale filozof z Ciebie, nie jestem konkurencją tylko organizowałam swoje wesele w tym miejscu i jak dla mnie było fajnie, oczywiście każdy ma prawo do swoich osobistych odczuć. O tej Pani co się sądziła słyszałam od właścicieli, otwarcie mówili o tej sytuacji. A Ty 33qq jeżeli oceniasz miejsce tylko po opiniach innych, nie organizując żadnej imprezy w tym miejscu, to brawo. Jakbym miała tak słuchać innych to bym nigdy i nigdzie wesela nie robiła bo zawsze się znajdą niezadowoleni!!! W nosie mam to czy oni bankrutują czy też nie, co mnie wcale nie dziwi bo większość przedsiębiorstw w Polsce pada, ważne że miałam tam świetne weselicho.
                  • awat1a1 Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 29.10.13, 13:13
                    Potwierdzam! Super organizacja i obsługa! Lokal z górnej półki. Nie ma sie do czego przyczepić a jedzenie niebo w gębie.

Polecam gorąco!
                  • 33qq Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 21.01.14, 20:04
                    Właśnie po to się, sylwio, szuka ocen, żeby wyrobić sobie zdanie> Jeśli ty wyrabiasz dopiero organizując sobie imprezę, to wyrazy współczucia, ja wolę popytać. A na temat tego pana słyszałem kilkadziesiąt opinii i wszystkie były niepochlebne. Kiedyś sam gościa poznałem i wiem, że nie jest to sympatyczny facet, chociaż nie miałem z nim żadnego zatargu.
                    • awat1a1 Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 24.01.14, 12:50
                      Tak się złożyło że byłam ostatnio na Weselu i Sylwestrze w tym lokalu i jestem pełna zachwytu dla organizacji imprez. Tak miłych sympatycznych i uczciwych ludzi jakimi sa Państwo Kuźnieccy to ze świeczką szukać.
                      Polecam wszystkim ten lokal.
                • kb.as Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 20.07.14, 16:43
                  A może ktoś w ogóle nie udziela się na żadnych forach internetowych, a zarejestrował się tutaj tylko po to, żeby opowiedzieć innym, co go spotkało w tym wyjątkowym dniu ze strony właściciela domu weselnego przy ul. Kościuszki? Nie pomyślałeś o tym?
                  • mania.2014 Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 05.09.14, 19:32
                    kb.as proszę o kontakt black_cat2014@wp.pl to bardzo ważne:(
            • mala.gosiunia Re: sala weselna kościuszki 55 h szczecinek daw 06.12.13, 19:50
              Witam :)
              Po przeczytaniu co niektorych opini na temat tego lokalu, postanowilam cos napisac od siebie.
              Slub bralismy w tym roku, dokladnie w sierpniu. Wiadomo, jak kazdy chcielismy zeby ten dzien byl niezapomniany, w pozytywnym tego slowa znaczeniu, zeby goscie byli zadowoleni, i przede wszystkim My chcielismy miec wspaniale wspomnienia z tej uroczystosci. zastanawialismy sie nad wyborem lokalu, gdzie bedzie najlepiej, czy jedzenie bedzie dobre, koszta imprezy, obsluga no i oczywiscie czy to wszystko sprosta naszym oczekiwaniom...
              Z mezem zdecydowalismy sie zrobic wesele wlasnie na ul.Koscioszki 55 w Domu Weselnym. balismy sie oczywiscie, mielismy watpliwosci, bo to była decyzja podjeta z marszu. Bylismy na kilku innych weselach przed naszym.. i nigdy nie bawilismy sie na tej sali. Nie mielismy zadnych opini wczesniej od nikogo. Wiec to byla po prostu wielka niewiadoma.
              Co mozemy powiedziec teraz... po weselu.. ?
              TO BYLA NAJLEPSZA DECYZJA JAKA PODJELISMY :):):):):)
              Nie wiem kto wypisuje te dziwne historie ktore czytam powyzej... Czytam i widze totalne przeciwienstwo tego co moge swierdzic po naszym weselu.
              *Cena- wg nas wzgledna, nie wygórowana, adekwatna do tego co dostalismy w zamian.. :)
              *Jedzenie- bywalismy juz z męzem i rodziną kilka razy na obiedzie.. rewelacja, a co do jedziena podawanego na weselu..? oczywiscie menu bylo uzgadniane wczesniej, godziny podawania cieplych posilkow ustalaja mlodzi, cieple posilki mielismy wydawane co ok. 1.5 do 2 godzin, w tym mielismy swiniaka, ale to bardziej rodzaj dodatkowej atrakcji, bo jedzenia bylo po prostu az nadto.. Swetnie wszystko przyrzadzone, z jednej cieplej potrawy nawet zrezygnowalismy... przelozylismy na poprawiny, bo poprostu bylo tego za duzo. Takze 2 dni full jedzenia mozna bylo sie najesc i mnostwo nam zostalo
              *Mielismy klucz do pomieszczenia gdzie znajdowaly sie napoje i alkohol.. wiec nie rozumiem jakim sposobem ktos mogl ukrasc komus wodke :D
              *sala klimatyzowana.. jak najbardziej sie sprawdzila wesele mielismy latem.. wiec moge cos o tym powiedziec :)
              *uklad sali- zalezy kto co woli.. wg mnie to swietny pomysl z tym podzialem.. kto chce tanczyc to idzie tanczyc, sala jest naprawde duza, kto chce porozmawiac to moze spokojnie porozmawiac, i chyba o to chodzi, wszyscy sa blisko siebie, moja rodzina siedziala w jednym rzedzie razem, a męża w drugim, znajomi wszyscy razem, nikt nie byl rozdzielony :)
              *pokoje hotelowe... cudne :)
              Minely juz ponad 2 miesiace a my wciaz zyjemy tym dniem.. i chyba o to chodzi :) Najpiekniejszy dzien w naszym zyciu :) jedyne co mozemy zrobic to Podziekowac Wlascicielom za wspaniale przygotowana impreze, zyczyc przyszlym Para Mlodym szczescia i jesli maja watpliwosci co do wyboru lokalu... My Zdecydowanie Polecamy wlasnie ten w 100% :)

• maciejewski_adam_fotografia Re: Wesele?!!! 09.05.13, 15:21
      Jeżeli będą Państwo szukać fotografa to polecam swoje usługi. Zapraszam do mnie na stronę internetową: Fotograf ślub, wesele Koszalin Oczywiście istnieje możliwość dojazdu na teranie woj. zachodniopomorskiego.

Właśnie buduję swoje portfolio w związku z czym jestem w stanie wykonać reportaż ślubny w bardzo atrakcyjnej cenie.

Serdecznie zapraszam.
      Maciejewski Adam
      www.maciejewskiadam.eu
    • sprzetimprezowy Re: Wesele?!!! 10.05.13, 10:35
      Jeżeli jest jeszcze aktualne, to mogę zaprosić do odwiedzenia strony zespołu SAVOY z Bydgoszczy: www.savoyzespol.hg.pl.
      Jest to 5 osobowa kapela, tradycyjny żywy skład. Ponad 25 lat tradycji, setki imprez na koncie. Laureaci wielu przeglądów kapel. DEMKA:
    • zespolweselny9 Re: Wesele?!!! 24.06.13, 02:02
      Polecam zespół na wesele TRANS Szczecinek. Demo mogę Pani wysłać na maila. Zarówno Państwo jak i goście będą mieli pełne zadowolenie. tel. 602 802 460
      to link do stronki strona www zespół trans
    • lukaszharun Fotografia Ślubna 06.01.14, 16:07
      Witam.
      Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio:
      www.lukaszharun.com
      www.facebook.com/LukaszHarunFotografia

Pozdrawiam : )
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka