Gość: kasia Jak zrobić rzetelny raport? IP: *.chello.pl 12.11.09, 23:22 Jak zrobić rzetelny raport? Przecież wystarczy przeczytać własne zobowiązania przypomniane przez zgredo i odpowiedzieć punkt po punkcie tak czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jak zrobić rzetelny raport? 13.11.09, 08:59 Gość portalu: kasia napisał(a): > Jak zrobić rzetelny raport? wystarczy wypisać wszystkie sukcesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Jak zrobić rzetelny raport? IP: *.chello.pl 13.11.09, 09:40 jak się naobiecywało ludziom cuda to trzeba się w końcu wytłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jak zrobić rzetelny raport? 13.11.09, 10:10 Gość portalu: Emeryt napisał(a): jak się naobiecywało ludziom cuda to trzeba się w końcu wytłumaczyć ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Religia i praktyka katolicka daje duze mozliwosci wyjasnienia niemozliwego.. Tak trzymac katokrasnoludki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Jak zrobić rzetelny raport? IP: *.chello.pl 13.11.09, 10:11 a co tu ma religia do rzeczy, tu trzeba wyjaśnić sprawy związane z obietnicami dla mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Jak zrobić rzetelny raport? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 09:34 religia to w Szczecinie m.in. OPUS DOI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: A może Krupowicz IP: *.tktelekom.pl 13.11.09, 21:06 Krzystek uratowałby trochę swoją twarz powołując Krupowicza. O Robercie nikt nie mówi źle, nawet Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
dorime PO już rozlicza prezydenta Piotra Krzystka 17.11.09, 07:48 A mi się wydaje, że Piotr Krzystek dokonał bardzo dużo. To właśnie za jego kadencji stanęła Pleciuga (pierwszy od wielu wielu lat, jaki kol wiek dom/ośrodek kulturalny) zaczęto budowę basenu olimpijskiego, zaczęto budowę obwodnicy szczecina, zrobiono porządek z parkingami i ze strefą płatnego parkowania ( minusem jest to, że ta strefa zdrożała ale plusem i to potężnym, że teraz jak się szuka miejsca do parkowania przed Urzędem Szczecina to jest ich pełno pustych). Następnie za jego kadencji nie słyszałem o żadnych przekrętach w Urzędzie Miasta, afera z mieszkaniem no cóż każdy ma jakiś minus (moim zdaniem zachował się tu fer oddał mieszkanie- ja bym nie oddał i walczył do końca). Uważam, że powinien startować na drugą kadencję. Nie możemy narzekać zawsze mógł nam się trafić ktoś gorszy jak na przykład "starszy dziadek" który wplątywał szczecin w kłopoty finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: PO już rozlicza prezydenta Piotra Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 16:31 ojejejejjj.. ale się napracował ;-))))) Ile w tych dokonaniach naprawdę jest pracy Krzystka? A ile nie przeszkadzania, kontunuacji pracy poprzedników? Cóż nie dziwi mnie takie twoje spojrzenie, skoro twierdzisz, ze - walczyłbyś do końca o wyłudzony nieprawnie lokal, ze fajnie iż są miejsca do parkowania bo podrożała strefa.... cóż chyba niedaleko tobie charakterem do polityka - nie mylę się? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrew99 PO już rozlicza prezydenta Piotra Krzystka 22.11.09, 03:07 Panie prezydencie - frajerze, który dostaje wypłatę z moich podatków właśnie dotarły do mnie informacje o możliwości pozwania komentujących Pańskie działania poprzez fora internetowa - z przyjemnością się dołączę do grupy pozwanych: jesteś Pan kompletnym gamoniem i nędznym złodziejaszkiem - ustal sobie IP przez prokuraturę i mnie pozwij pajacu i pamiętaj że na Twoją wypłatę to ja pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Piotr Krzystk to grabarz Szczecina i mieszkanc IP: *.lnse3.win.bigpond.net.au 22.11.09, 04:05 Tak to on jest grabarzem Szczecina i mieszkancow !!! Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Piotr Krzystk to grabarz Szczecina i mieszkan IP: *.lnse3.win.bigpond.net.au 23.11.09, 06:22 Zbieramy podpisy i nowe wybory! mewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Piotr Krzystk to grabarz Szczecina i mieszkan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 13:31 Gdzie podpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: Piotr Krzystk to grabarz Szczecina i mieszkan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 09:37 czeladnikował u mistrza Jurczyka Odpowiedz Link Zgłoś