reporter34 Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 06.01.13, 11:07 Jestem z Warszawy, w Szczecinie bywałem w tamtych latach dość często i pamiętam nieco wsiowe klimaty na dyskotekach niejakiego Skwarka czy Szkwarki. No obciach i buractwo -normalnie w stolicy nie do strawienia by było. jakie miasto tacy DJ-eje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krok Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 14:41 Buraku z WARSZAWKI!!!czym sie roznisz od buraka ze SZCZECINA????Powiedz ojszczolku kto byl twoim ojcem??? czy aby tez burak???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter34 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.13, 22:46 Choćby tym wieśniaku, że nie robię tak jak ty błędów ortograficznych. A także tym, że nie fotografuję się - niczym jakaś blachara - na tle cudzych, drogich samochodów. Bowiem mam własne. Odpowiedz Link Zgłoś
reporter34 wsiowe klimaty 06.01.13, 11:08 e Jestem z Warszawy, w Szczecinie bywałem w tamtych latach dość często i pamiętam nieco wsiowe klimaty na dyskotekach niejakiego Skwarka czy Szkwarki. No obciach i buractwo -normalnie w stolicy nie do strawienia by było. jakie miasto tacy DJ-eje Odpowiedz Link Zgłoś
podymuj Szczecin już nie rządzi i forsą nie szasta. Miasto 06.01.13, 11:25 załatwione na cacy przez polityków lokalnych (magazynier Jurczyk jako prezydent miasta) i tych centralnych (SLD i reszta odpowiedzialna za upadek stoczni). Teraz to jest bida z nędzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.play-internet.pl 06.01.13, 11:44 Polska to zawsze był kraj dla cwaniaków, kraj rządzony przez bandytów, ustanawiających prawo pod innych cwaniaków. Tak było, tak jest i tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ergosumek Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 06.01.13, 11:55 Co to za bzdury z tym Polonezem? Za PRL-u nie było aut z salonów, tylko na "talony", dla towarzyszy, chyba, ze kupił barmance przechodzonego trupa z ogłoszenia, ale to nie na drugi dzień, jak pisze w artykule. Za PRL-u auto to był majatek i powazna inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sciemka Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 12:07 Jak już poprzednik napisał o bzdurze z polonezem- ten artykuł to jedna bzdura pomieszane tematy to co było po połowie lat 90tych przypisane do czasów PRL. W czasach PRL nie było Babylonu , była Mała Scena , Grota i inne , w których osoby opisane w treści nigdy nie bywały. Epoka PRLu skończyła się w 1989 roku wtedy Mała Scena była już zamknięta. Powstały pierwsze prywatne lokale - Pawła G i Mirka C- Palladium, potem Miami Nice, Babylon Benek i Pupek otworzyli w dawnym klubie PSSu też na początku lat 90tych . Sama ściema . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . RE: IP: *.cable.smsnet.pl 06.01.13, 19:34 auto mozna było kupic jeszcze w Bank Polska Kasa Opieki SA oczywiscie za walute. Na poczatku 1987 "maluch" kosztował cos koło 1000 dol.. Wpłacałes i za dwa tygodnie odbierałes wersje eksportowa na pelnym wypasie. Toyota corrola kosztowała wtedy chyba ze 3700 dolarów ale wlaściciel takiego samochodu to musiał byc bardzo zamozny gość Odpowiedz Link Zgłoś
brajanu Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 06.01.13, 13:43 jak wyglądała praca didżeja w latach 80 w polsce ?? przy czym się bawiliscie, polskie czy zagraniczne numery?? czy dj puszczał muzykę z płyt bez żadnej ingerencji, piosenkę za piosenką czy robił jakieś proste skrecze, mixował kawałki itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 06.01.13, 14:04 przeczytaj uważnie !!! i pomyśl... a jak to wyglądało ? " Didżej " miał dwa lub cztery gramofony, wyciągał płytę z koszulki w rękawiczkach, dmuchał i chuchał ;) położył delikatnie na talerz i czekał na koniec akurat granego - na drugim gramofonie - kawałka ! Miał czas, trzy minuty ??? można powiedzieć, nie żadna dyskoteka a raczej grająca szafa !!! facet puszczał to , za co mu płacili ;) utwór za utworem, nieraz całą płytę ? i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jak wyglądała praca didżeja ?? IP: *.bb.sky.com 06.01.13, 14:52 przeczytałem, pomyślałem. ale skoro już w innych komentarzach ludzie pisali, że sporo poprzekręcanych faktów jest to się zastanawiam jak to naprawdę wyglądało. z artykułu wynika, że szpan, że luksus, że królowie, że taaaaka kasa. to próbuję sobie to wyobrazić. ludzie tańczą na parkiece, alkohol na stołach. didźeje rozkręcają imprezę, obserwują czy podkręcić tempo czy raczej zwolnić. a tu okazuje się, że jakiś pan w koszuli, żaden król dyskotek, przyjmuje hajs za puszczenie piosenki i tak przez kilka godzin. jedna za drugą, bez żadnych urozmaiceń (czytałem kiedyś, że płyta to była świętość. nie zniszczyć, nie porysować) po szybkim kursie obsługi sprzętu, to niejeden mógłby być takim puszczaczem muzyki. i jeszcze te akcje z puszczaniem na okrągło tej samej piosenki. ciężko mi to sobie wyobrazić. takie były czasy. komu wtedy do głowy by przyszło, że z płytami można robić różne dziwne rzeczy, zamiast tylko patrzec jaka się kręcą. gdyby obecnie didżej zagrał coś takiego przez kwadrans to jego kariera szybko by sie skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 06.01.13, 15:13 łatwo przyszło - łatwo poszło... kasa rozpływała się w rękach ! powinni ich nazwać " Królami pijackich Dansingów " ??? a to jest właśnie ten " utwór " puszczany wtedy na okrągło !!! koszmar... pamiętaj, nie było DiscoPolo ! www.youtube.com/watch?v=PTsSk0r_Tq8 ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 23.03.15, 19:10 3- blablasz jak nawiedzony - no bo jakby dzisiaj po A4 jeździć tym czym się jeździło dawniej to też by było dziwacznie. Nie ma porównania deejay z lat '70 czy '80 do dzisiejszych. Inna sprawa kto był lepszy i lepiej bawił ludzi. No niestety ci z tego artykułu bawili lepiej niż dzisiejsi - to pewne ... CHCESZ POZNAĆ DEEJAY HISTORIĘ POCZYTAJ GIGANTYCZNY EBOOK: discjockey-discjockey.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
cary.hiroyuki.tagawa Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 06.01.13, 21:39 Gość portalu: gość napisał(a): > mi to sobie wyobrazić. takie były czasy. komu wtedy do głowy by przyszło, że z > płytami można robić różne dziwne rzeczy, zamiast tylko patrzec jaka się kręcą. > gdyby obecnie didżej zagrał coś takiego przez kwadrans to jego kariera szybko b > y sie skończyła. A bo to mało jest teraz w klubach takich puszczaczy muzyki, szumnie zwanych rezydentami? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 23.03.15, 19:10 a CHCESZ POZNAĆ DEEJAY HISTORIĘ POCZYTAJ GIGANTYCZNY EBOOK: discjockey-discjockey.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 23.03.15, 19:08 blablasz jak nawiedzony - no bo jakby dzisiaj po A4 jeździć tym czym się jeździło dawniej to też by było dziwacznie. Nie ma porównania deejay z lat '70 czy '80 do dzisiejszych. Inna sprawa kto był lepszy i lepiej bawił ludzi. No niestety ci z tego artykułu bawili lepiej niż dzisiejsi - to pewne ... CHCESZ POZNAĆ DEEJAY HISTORIĘ POCZYTAJ GIGANTYCZNY EBOOK: discjockey-discjockey.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 23.03.15, 19:09 2 - blablasz jak nawiedzony - no bo jakby dzisiaj po A4 jeździć tym czym się jeździło dawniej to też by było dziwacznie. Nie ma porównania deejay z lat '70 czy '80 do dzisiejszych. Inna sprawa kto był lepszy i lepiej bawił ludzi. No niestety ci z tego artykułu bawili lepiej niż dzisiejsi - to pewne ... CHCESZ POZNAĆ DEEJAY HISTORIĘ POCZYTAJ GIGANTYCZNY EBOOK: discjockey-discjockey.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: jak wyglądała praca didżeja ?? 23.03.15, 19:08 CHCESZ POZNAĆ DEEJAY HISTORIĘ POCZYTAJ GIGANTYCZNY EBOOK: discjockey-discjockey.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
henio1946 Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 06.01.13, 13:59 czy to te sam idiota niedawno pokazywał pełne sklepy lss a teraz mówi co innego tylko człowiek chciwy na pieniądze jest fałszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A N Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.vx.pl 06.01.13, 14:46 Panie Heniu, a co mają sklepy Pss do nieuczciwości J.K.? Czemu pisze Pan o mnie idiota ? i chciwy na pieniądze?. Ja nie jestem zazdrosny o zarobki, opisałem tylko prawdę o kimś kto był i jest fałszywy. Odpowiedz Link Zgłoś
windsurfer69 komentując,pamiętajcie jakie były realia czasów!!! 06.01.13, 14:29 bo najłatwiej wyśmiewać sie z tych siermiężnych czasów! ale znam osoby, które wracały po paru miesiącach zapierd.na zachodzie,bo u siebie ZAWSZE było lepiej żyć ! a możliwości w latach Gierka były /handel z Niemcami z NRD,zakłady rzemieślnicze,rolnictwo np.fermy drobiu...../ wiec należy mieć DYSTANS I POKORĘ do tamtej rzeczywistości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiara Re: komentując,pamiętajcie jakie były realia czas IP: *.range81-159.btcentralplus.com 06.01.13, 19:10 forum.gazeta.pl/forum/w,70,26675848,27031160,Re_JANUSZ_KIBALA_por_SB_LAL_MNIE_PALKA_PO_GLOWI.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck =Skończcie już te bzdury, A ile szatniarz zarabial IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 19:22 Chusteczke kogo to obchodzi - pieprzyć ten temat , jakiś dyżurny redaktorzyna wysmarzył kiepski kotlet na zapełnienie szpalty . W mieście nic sie dzieje to albo ogrzebują jakies kryminałki sprzed 10 lat , albo jakieś koszałki o puszczaczach płyt. A ile zarabiał parkingowy w hotelu Reda w czasach PRL, a ile zarabiali cinciarze spod Pewexu ============================================================= Mam to głęboko w du...e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: komentując,pamiętajcie jakie były realia czas IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 23:31 I dziękuj Bogu, że dostałeś pałą to przynajmniej nauczyłeś się pisać, bo rodzice nie dawali sobie z Tobą rady i wychowywała cie ulica Odpowiedz Link Zgłoś
szkutnik1951 Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 07.01.13, 00:12 Faktycznie niezbyt precyzyjnie opisane czasy. Grywałem trochę na przełomie lat 70-80. Między innymi w Domino w Dąbiu. Znam także wielu z tego okresu gdyż jeździłem taxi - yellow 458. Kto jednak pamięta od kogo pochodzi slogan - jak masz dom to do domu. Kto nie ma domu to do baru. Baru TO-TU oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Sluzba Bezpieczenstwa (wydzial PG) kontrolowal biz 07.01.13, 06:09 Biznes rozrywkowy szczegolne w hotelach I lokalach gdzie bywali goscie dewizowi byl pod scisla kontola SB - wydzialu PG przestepswa gospodarcze. Nie kazdy pracownik lokalu Musial od razu byc kapusiem, ale nie dostal pracy jesli nie byl polecony , znajomym I oczwiscie Potem musial odpalac dzialke. O skali zarobkow swiadczy zany mi osobiscie przyklad, barman w dyskotece w hotelu Neptun (luksusowy hotel w centrum Szczecina w latch 80), czyli pracownik na etacie panstwowym, praca w systemie 2 tygodnie praca/ 2 tygodnie wolnego mial wille plus mieszkanie wlasnosciowe, niepracujaca zone, dwojke dzieci na utrzymaniu , jezdzil w tamtych latach audi , jego zona maluchem, dzieci I zona ubrani w ciuchach z Pewexu. Gosciu byl po technikum gastronomicznym . Moi starzy oboje po studiach, procz pracy etatowej brali dodatkowe godziny, by zwiazac koniec z koncem, mielismy trabanta I mieskalismy w spoldzielczmy m-3. Na ciuchy z pewexu nie byli nas stac. PRL TO BYL RAJ DLA CWANIAKOW, uczciwi ludzie byli biedakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Sluzba Bezpieczenstwa (wydzial PG) kontrolowa IP: 192.8.46.* 07.01.13, 10:37 > tac. > PRL TO BYL RAJ DLA CWANIAKOW, uczciwi ludzie byli biedakami. myslisz ,ze tak wiele sie zmienilo od tego czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehe Re: Sluzba Bezpieczenstwa (wydzial PG) kontrolowa IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.13, 19:42 Gość portalu: ? napisał(a): > > tac. > > PRL TO BYL RAJ DLA CWANIAKOW, uczciwi ludzie byli biedakami. > myslisz ,ze tak wiele sie zmienilo od tego czasu? Trzeba być sfrustrowanym nieudacznikiem, aby twierdzić, że się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek 1950 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: 80.50.141.* 23.03.15, 16:00 bar TO-TU przy Wojska Polskiego. Wpadało się nocną pora na wątróbki drobiowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
thasis Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 07.01.13, 08:07 Ciekawe czy Fabianski to ten sam facio ktory od kilku lat wystepuje w Polonijnym radiu w Chicago i mowi takim glosem ze sluchajac go mozna usnac. On jest TRAGICZNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balanga Uniwerystet Rozrywkowy III Wieku i skleroza ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 12:41 Ci starsi panowie opowiadają takie bajdury , jak by myśleli że inni co znają tamte czasy już nie żyją . Akurat i w latach 80 tych i 90 tych non stop bywałem w klubach o których mowa , tyle że żaden z nich tam nie grał nigdy. Dj-om z Miami Nice zostawiłem kupę "boków" za życzenia a w barze majątek, Dąbek, Klocek, Paszyński, Pałczyński - każdy z nich grał 1 tydzień w miesiącu za konsoletą - żaden z panów z artykułu nigdy nie grał ani minuty w Miami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Uniwerystet Rozrywkowy III Wieku i skleroza ? IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 22:43 Drogi kolego. Zbyt mocno nie wyedukowałeś się jeśli chodzi o tamte czasy i o obecne też, a szkoda. Szkoły były za darmo. Czy w tym artykule ktokolwiek wspomniał o dyskotece "Miami"? Poproś kogoś żeby przeczytał Ci na głos ten artykuł raz jeszcze. Ot! Skandal edukacyjny, a miałeś szansę nauczyć się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BC. Re: Uniwerystet Rozrywkowy III Wieku i skleroza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 23:24 Właśnie, powinieneś nauczyć się czytać po polsku i ze zrozumieniem. Ale widocznie jest to za trudne dla Ciebie. We WSPOMNIANYM "Miami" nie grałem, bo wtedy pracowałem w Babylonie i innych lokalach. Później w IMPERIUM przez kilka lat. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BC. Re: Uniwerystet Rozrywkowy III Wieku i skleroza ? IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 15:08 Czytaj uważnie. Mowa była o Imperium, w którym grałem na zmianę z Klockiem, Małeckim i Drońskim. Sam zaliczyłem tam trzy Sylwestry (94 - Wrocław, 95 i 96 - Sz-n). Jeśli chodzi o tzw. "artykuł na zamówienie", to nie potrzebuję reklamy, bo ja dalej pracuję z wielką przyjemnością w tej branży na terenie całej Polski i mam się z tym bardzo dobrze, mając na koncie dwie Złote Płyty Mistrza Polski. :-) A jeżeli trzeba, to jeszcze wiele mogę młodych DJ-ów nauczyć. Pozdrawiam, B.C. Odpowiedz Link Zgłoś
pannazmiasta Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 07.01.13, 14:41 Wiele prawdy w tym artykule jest. Nie mówię tu o nazwiskach bo nie znam ludzi ale to prawda ,że prezenterzy (nie dj!!) zarabiali duże pieniązki. Mieli układy i różne możliwości bo w knajpie czy dyskotece jak kto woli siedzieli jak to się wtedy mówiło: Ksiądz milicjant ku... i złodziej:) Nie wyczytałam tego w Wikipedii ..po prostu pracowałam w dyskotekach w latach 85-89. To co widziałam i słyszałam w owym czasie wystarczyło by na fajną książkę..W dyskotece bywali wszyscy..nie zależnie od tego czy "zapie...ł " na taśmie czy stał pod bankiem i handlował walutą. Czy uczył dzieci w szkole , leczył w szpitalu..był uczniem..czy dyrektorem banku. Jedni bywali ..inni żyli w klubach...Ale to był zamknięty świat a raczej światek..w którym trzeba było umieć się poruszać..wiedzieć kto jest kim i co może:) Było inaczej niż teraz..To inna bajka..nie zrozumie jej dzisiejsza młodzież pytająca : co to za DJ który nie potrafi miksować hehh..tak jak my nie pojmujemy jak można z drinkiem w ręku ..w tłumie.. udawać taniec :) W świecie nocnych klubów można było wszystko..sprzedać własną żonę albo dorobić się majątku.. A to jak , kto wspomina ówczesne czasy zależy od tego kiedy? z kim ? i w jakim czasie doświadczył tego "zjawiska".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzemoSłowianin Redaktorek bez kalkulatora i logicznego myślenia IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 20:41 Tak przeanalizowałem - osoby wypowiadają się o latach 70-80 w PRL Bogdan C. w roku 1980 miał jakieś 17 lat z linku do akt IPN wynika że Janusz K do 1982 roku był funkcjonariuszem Służby Bezpieczeństwa w randze porucznika - a potem co ? oddelegowany służbowo do grania w dyskotekach , czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Redaktorek bez kalkulatora i logicznego myśle 07.04.13, 09:14 Gość portalu: PrzemoSłowianin napisał(a): > Tak przeanalizowałem - osoby wypowiadają się o latach 70-80 w PRL > Bogdan C. w roku 1980 miał jakieś 17 lat > z linku do akt IPN wynika że Janusz K do 1982 roku był funkcjonariuszem Służby > Bezpieczeństwa w randze porucznika - a potem co ? oddelegowany służbowo do gran > ia w dyskotekach , czy jak ? PODAJ NAMIARY NA TEGO AGENTA SB DO IPN - 552disco70@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Redaktorek bez kalkulatora i logicznego myśle 07.04.13, 09:14 yahudeejay4 napisał(a): > Gość portalu: PrzemoSłowianin napisał(a): > > > Tak przeanalizowałem - osoby wypowiadają się o latach 70-80 w PRL > > Bogdan C. w roku 1980 miał jakieś 17 lat > > z linku do akt IPN wynika że Janusz K do 1982 roku był funkcjonariuszem S > łużby > > Bezpieczeństwa w randze porucznika - a potem co ? oddelegowany służbowo d > o gran > > ia w dyskotekach , czy jak ? > > > PODAJ NAMIARY DO IPN NA TEGO AGENTA SB - 52disco70@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 22:49 Gratuluje Pani, że chyba jako jedyna osoba wypowiadająca się na forum zrozumiała Pani treść artykułu, bo cała reszta to nic innego li tylko obrabianie 4 liter kolegom, ale takie mamy społeczeństwo niestety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej N. Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.vx.pl 09.01.13, 22:09 Najmądrzejsza odpowiedź na całe to zamieszanie. Brawo dla Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RA Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.mst.gov.pl 10.01.13, 15:25 cos w tym jest, znaczy bylo... ja bylem DJ przez prawie 2 lata na poczatku lat90, poznalem wtedy Bogdana F. i tylko z braku kasy nie bawilem sie w to powazniej nawet do dzis bo to lubie... a wtedy co weekend balowalem znaczy pracowalem :) i moze nie na taka skale jak opisane ale mialem tez takie sytuacje jak kiedys nad ranem wrocilem do domu i mamie na stol wylozylem 160 tys.. a zarabialem normalnie w WZT na etacie jakies ponad 20 tys oczywiscie na m-c szkoda, ze szybko wszystko przemija, ale co moge powspominac i co przezylem to juz moje zostanie, a coz teraz 40tka na karku i spokojne zycie z dziecmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.ip89.fastwebnet.it 07.01.13, 23:25 zobaczcie koniecznie co Oni wyprawiaja www.youtube.com/watch?v=RvwEGLrATAk Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 08.01.13, 08:48 Polska disco patologia ... Błędem autorów tego typu artykułów (a pojawia się ich coraz więcej) jest ślepa wiara w jedno tylko źródło i nie sprawdzanie tego na tle całej historii naszych dyskotek. Mnożą się zatem takie artykuły totalnie i na maxa deformujące prawdę historyczną i zawężającą ją do "zeznań" tego i owego "prezentera = deejaya sprzed lat. W Polsce posłuszne komuchom sługusy i lizusy nazwały specjalnie zawód deejaya określeniem "prezenter" - żeby było inaczej niż na tzw. "zgniłym zachodzie". Zapomniały boraki, że wszystko zaczęło się i przyszło z owego zachodu i zmiana nazewnictwa oraz zasad funkcjonowania (weryfikacje, kategorie, krajowe rady prezenterów itp. komunistyczne bzdety) doprowadziły nasze dyskoteki do ruiny !! Autor podaje źródła z których deejaye otrzymywali płyty. Otóż to były ich źródła deejayów z wybrzeża, ale już np. na Śląsku były inne, a jednym z najważniejszych źródeł dla wszystkich deejayów na świecie w tym także i moje źródła to bezpośrednie dostawy z biur promocyjnych wielkich wytwórni płytowych z USA czy UK. Dostawałem tysiące płyt rocznie za darmo - tzw. "promo". Ponad wszelką wątpliwość wiem, że z tego naturalnego źródła prawie nikt w Polsce nie korzystał. Dlaczego ? Proste! - byli za durni ! :-)) Opisywany w artykule okres lat ’90 to w historii naszych dyskotek końcówka zwyrodniale wypaczonej w Polsce wspaniałej idei dyskotekowej. W latach '90 polskie dyskoteki upadły, zostały zrujnowane do zera ! Upodlono też krańcowo zawód deejaya do czegoś na podobieństwo deejay-prostytutki – co dokładnie opisuje komentowany artykuł. Deejaye owych dyskotek z lat '90 nie różnili się niczym od swojej klienteli czyli właśnie prostytutek, alfonsów, cinkciarzy, taxiarzy, badylarzy itp. wynaturzeń PRL. Artykuł tak naprawdę opisuje anty-deejayów i anty-dyskoteki - wstyd i hańbę dla takich jak ja, którzy byli w tym od początku i z bólem serca oraz bezsilnością patrzyli na zniszczenia i zagładę pięknej zachodniej idei. RADZĘ DLA RÓWNOWAGI POCZYTAĆ TROCHĘ PRAWDY O DYSKOTEKACH TU (dostęp płatny): www.djsportal.com/polska-historia-disco-c-6.html I TU (za darmochę ale nie wszystko): dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 08.01.13, 11:54 fachowy komentarz do artykułu Yahu Pawul - redaktora naczelnego www.djsportal.com - strony Nr 1 na świecie o historii dyskotek i deejayów w tym także marnej historii polskiej: www.blogger.com/blogger.g?blogID=1969106815638447689#pages Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZaPazur. To znaczy oni mają teraz salony smochodowe? IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 15:04 Skoro Pan Kaczmarek przez każde 2 godziny grania zarabiał kilka miesięcznych pensji , ja wtedy pracowałem miałem 1 pensję teraz mam tylko 1 mieszkanie własnościowe 2 auta i mały ogródek za miastem ( nie działkę ) z domkiem letniskowym . To Pan Panie Szymonie masz chyba teraz lotnisko w Dąbiu i daczę w Hiszpanii ? A ten ZYX to dla szpanu chyba gra dalej w Tango ? bo przecież nie dla kasy ? Ile ma aut skoro za 1 weekend w Dominie zarabiał na samochód . Znałem barmanów co mają domy teraz na Pogodnie faktycznie , a ile domów ma Pan ZYX ? Pytam bo chyba znam odpowiedź - chyba nawet ZUSu sobie nie opłacacie ? Ciekawe czy Pan Miłosz F. to czytał , mógłby wiele wyjaśnić faktów, nie kitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: To znaczy oni mają teraz salony smochodowe? IP: *.play-internet.pl 08.01.13, 19:27 Ale po co zaglądać komuś w portfel? Po co mieliby wykupywać lotniska, skoro można było te pieniądze inaczej zainwestować? W siebie. Na co byłoby im teraz potrzebne kilka mieszkań i samochodów? Co by z nimi robili? W czasach o których mowa w artykule mogli żyć na wysokim poziomie nie żałując sobie na nic, teraz te pieniądze by im się nie przydały, a wspomnienia jakie zostaną im na zawsze są najważniejszą rzeczą w życiu, której nikt im nie odbierze. Lepiej według Pana odkładać całe życie kasę w skarpetę i żyć minimalistycznie po to żeby "na emeryturze" móc się pochwalić majątkiem? Czy żyć pełnią życia i opowiadać wnukom o swoich fantastycznych przeżyciach, a nie o tym że nigdy nie widziało się nic oprócz "murów fabryki"? A odnośnie J.K to pracuje w Tango z sentymentu (jak chyba każda osoba zatrudniona tam). I co więcej grając tam odwala kawał dobrej roboty, o czym świadczy frekwencja i to że ludzie doskonale bawią się przy jego muzyce. Dla wielu początkujących DJ panowie wypowiadający się w artykule są prawdziwymi autorytetami, ale oczywiście nie może mieć o tym pojęcia osoba która w tym małym światku gastronomii nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DISCO PRL 2013 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 15:32 Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sopotu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce disco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal będzie obiektywny i obejmie wszystkich djów polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 24.01.13, 16:04 Gość portalu: DISCO PRL 2013 napisał(a): > Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sop > otu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce di > sco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal będzie > obiektywny i obejmie wszystkich djów polskich. ---------------------------------------------------------------------------------- jasne !!? - - już to widzę :-))))))))) - - - tani bajer - nic nigdy nie powstanie i nie zadziała - NIE WIERZĘ - przeżyłem już ze 20 takich zapowiedzi :-)))) ale jak powstanie - daj Boże !! - to powiadom mnie yahu70@gmail.com a ja powiadomię resztę disco pionierów z którymi / wszystkimi mam kontakt :-)))) a póki co za darmochę jest tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ZRÓB CHOCBY 1% TEGO A JUŻ BEDZIE CACY :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 31.01.13, 14:46 yahudeejay2 napisał(a): > Gość portalu: DISCO PRL 2013 napisał(a): Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sopotu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce disco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal ------------------------------------------------------------------------------- > jasne !!? - - już to widzę :-))))))))) - - - tani bajer - nic nigdy nie powstan > ie i nie zadziała - NIE WIERZĘ - przeżyłem już ze 20 takich zapowiedzi :-)))) a > le jak powstanie - daj Boże !! - to powiadom mnie yahu70@gmail.com a ja powiado > mię resztę disco pionierów z którymi / wszystkimi mam kontakt :-)))) a póki co > za darmochę jest tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ZRÓB CHOCBY 1% TEGO A > JUŻ BEDZIE CACY :-)))))))))))))))))))) ----------------------------------------------- no gdzie ten portal łachudro ?!!! póki co prawdę o PRL deejay prostytutach czytamy tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ > Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 07.04.13, 09:25 yahudeejay2 napisał(a): > yahudeejay2 napisał(a): > > > Gość portalu: DISCO PRL 2013 napisał(a): > Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów > z Sopotu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematy > ce disco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal > > ------------------------------------------------------------------------------- > > > jasne !!? - - już to widzę :-))))))))) - - - tani bajer - nic nigdy nie p > owstan > > ie i nie zadziała - NIE WIERZĘ - przeżyłem już ze 20 takich zapowiedzi :- > )))) a > > le jak powstanie - daj Boże !! - to powiadom mnie yahu70@gmail.com a ja p > owiado > > mię resztę disco pionierów z którymi / wszystkimi mam kontakt :-)))) a pó > ki co > > za darmochę jest tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ZRÓB CHOCBY 1% T > EGO A > > JUŻ BEDZIE CACY :-)))))))))))))))))))) > ----------------------------------------------- > > no gdzie ten portal łachudro ?!!! póki co prawdę o PRL deejay prostytutach czytamy tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ > > NO GDZIE TEN PORTAL SZMATO SB-ECKA ???! PÓKI CO JEST TO: DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 07.04.13, 09:29 Gość portalu: DISCO PRL 2013 napisał(a): > Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sop > otu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce di > sco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal będzie > obiektywny i obejmie wszystkich djów polskich. > NO I CO - GDZIE TO JEST ???! PÓKI CO CZYTAJCIE PRAWDĘ / DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janko muzykant II. Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.kalisz.mm.pl 07.04.13, 10:47 Rozmowki bylych cwaniakow z innymi cwaniakami oraz takie sobie porady dla obecnych cwaniakow w tej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 08.01.13, 15:30 Polska PRL disco patologia ... Błędem autorów tego typu artykułów (a pojawia się ich coraz więcej) jest ślepa wiara w jedno tylko źródło i nie sprawdzanie tego na tle całej historii naszych dyskotek. Mnożą się zatem takie artykuły totalnie i na maxa deformujące prawdę historyczną i zawężającą ją do "zeznań" tego i owego "prezentera = deejaya sprzed lat. W Polsce posłuszne komuchom sługusy i lizusy nazwały specjalnie zawód deejaya określeniem "prezenter" - żeby było inaczej niż na tzw. "zgniłym zachodzie". Zapomniały boraki, że wszystko zaczęło się i przyszło z owego zachodu i zmiana nazewnictwa oraz zasad funkcjonowania (weryfikacje, kategorie, krajowe rady prezenterów itp. komunistyczne bzdety) doprowadziły nasze dyskoteki do ruiny !! Autor podaje źródła z których deejaye otrzymywali płyty. Otóż to były ich źródła deejayów z wybrzeża, ale już np. na Śląsku były inne, a jednym z najważniejszych źródeł dla wszystkich deejayów na świecie w tym także i moje źródła to bezpośrednie dostawy z biur promocyjnych wielkich wytwórni płytowych z USA czy UK. Dostawałem tysiące płyt rocznie za darmo - tzw. "promo". Ponad wszelką wątpliwość wiem, że z tego naturalnego źródła prawie nikt w Polsce nie korzystał. Dlaczego ? Proste! - byli za durni ! :-)) Opisywany w artykule okres lat ’90 to w historii naszych dyskotek końcówka zwyrodniale wypaczonej w Polsce wspaniałej idei dyskotekowej. W latach '90 polskie dyskoteki upadły, zostały zrujnowane do zera ! Upodlono też krańcowo zawód deejaya do czegoś na podobieństwo deejay-prostytutki – co dokładnie opisuje komentowany artykuł. Deejaye owych dyskotek z lat '90 nie różnili się niczym od swojej klienteli czyli właśnie prostytutek, alfonsów, cinkciarzy, taxiarzy, badylarzy itp. wynaturzeń PRL. Artykuł tak naprawdę opisuje anty-deejayów i anty-dyskoteki - wstyd i hańbę dla takich jak ja, którzy byli w tym od początku i z bólem serca oraz bezsilnością patrzyli na zniszczenia i zagładę pięknej zachodniej idei. RADZĘ DLA RÓWNOWAGI POCZYTAĆ TROCHĘ PRAWDY O DYSKOTEKACH TU (dostęp płatny):www.djsportal.com/polska-historia-disco-c-6.html I TU (za darmochę ale nie wszystko): dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ -------------------------------------------------------------------------------------------- fachowy komentarz do artykułu Yahu Pawul - redaktora naczelnego www.djsportal.com - strony Nr 1 na świecie o historii dyskotek i deejayów w tym także marnej historii polskiej: www.blogger.com/blogger.g?blogID=1969106815638447689#pages Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 08.01.13, 15:32 1rip napisał(a): > Temat potraktowany zbyt powierzchownie. Brakuje opisu początków szczecinskich d > yskotek. Silny ruch zorganizowal i zainicjowal jako Stowarzyszenie Prezenterow > Dyskotek w Szczecinie Jurek Przybysz. Pozniejszy członek PSJ ,redaktor pism ta > kich jak Non Stop, Jazz, Program 3 oraz szef nagran muzyki polskiej wytworni To > npressie. Brakuje rowniez glownych animatorów wszelkich nowych trendów jakie si > e pojawialy w Szczecinie -Wacek Czech klub Kontrasty, Wojtek Baca Hawryszuk- Ak > ademickie Radio Pomorze i Polskie Radio Szczecin, Piotrek Zasada- znakomity pre > zenter. A gdzie Welc ( nie jestem pewnien czy prawidlowo pisze nazwisko)- Dyrek > tor Malej Sceny Rozrywki ? Bez tych nazwisk artukul jest po prostu powierzchown > y i nieprawdziwy.Szkoda :( Polska PRL disco patologia ... Błędem autorów tego typu artykułów (a pojawia się ich coraz więcej) jest ślepa wiara w jedno tylko źródło i nie sprawdzanie tego na tle całej historii naszych dyskotek. Mnożą się zatem takie artykuły totalnie i na maxa deformujące prawdę historyczną i zawężającą ją do "zeznań" tego i owego "prezentera = deejaya sprzed lat. W Polsce posłuszne komuchom sługusy i lizusy nazwały specjalnie zawód deejaya określeniem "prezenter" - żeby było inaczej niż na tzw. "zgniłym zachodzie". Zapomniały boraki, że wszystko zaczęło się i przyszło z owego zachodu i zmiana nazewnictwa oraz zasad funkcjonowania (weryfikacje, kategorie, krajowe rady prezenterów itp. komunistyczne bzdety) doprowadziły nasze dyskoteki do ruiny !! Autor podaje źródła z których deejaye otrzymywali płyty. Otóż to były ich źródła deejayów z wybrzeża, ale już np. na Śląsku były inne, a jednym z najważniejszych źródeł dla wszystkich deejayów na świecie w tym także i moje źródła to bezpośrednie dostawy z biur promocyjnych wielkich wytwórni płytowych z USA czy UK. Dostawałem tysiące płyt rocznie za darmo - tzw. "promo". Ponad wszelką wątpliwość wiem, że z tego naturalnego źródła prawie nikt w Polsce nie korzystał. Dlaczego ? Proste! - byli za durni ! :-)) Opisywany w artykule okres lat ’90 to w historii naszych dyskotek końcówka zwyrodniale wypaczonej w Polsce wspaniałej idei dyskotekowej. W latach '90 polskie dyskoteki upadły, zostały zrujnowane do zera ! Upodlono też krańcowo zawód deejaya do czegoś na podobieństwo deejay-prostytutki – co dokładnie opisuje komentowany artykuł. Deejaye owych dyskotek z lat '90 nie różnili się niczym od swojej klienteli czyli właśnie prostytutek, alfonsów, cinkciarzy, taxiarzy, badylarzy itp. wynaturzeń PRL. Artykuł tak naprawdę opisuje anty-deejayów i anty-dyskoteki - wstyd i hańbę dla takich jak ja, którzy byli w tym od początku i z bólem serca oraz bezsilnością patrzyli na zniszczenia i zagładę pięknej zachodniej idei. RADZĘ DLA RÓWNOWAGI POCZYTAĆ TROCHĘ PRAWDY O DYSKOTEKACH TU (dostęp płatny):www.djsportal.com/polska-historia-disco-c-6.html I TU (za darmochę ale nie wszystko): dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ -------------------------------------------------------------------------------------------- fachowy komentarz do artykułu Yahu Pawul - redaktora naczelnego www.djsportal.com - strony Nr 1 na świecie o historii dyskotek i deejayów w tym także marnej historii polskiej: www.blogger.com/blogger.g?blogID=1969106815638447689#pages Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1208 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 08.01.13, 18:03 O jakim okresie Pan pisze, jakie lata? a jednym z najważniejsz > ych źródeł dla wszystkich deejayów na świecie w tym także i moje źródła to bezp > ośrednie dostawy z biur promocyjnych wielkich wytwórni płytowych z USA czy UK. > Dostawałem tysiące płyt rocznie za darmo - tzw. "promo". > Ponad wszelką wątpliwość wiem, że z tego naturalnego źródła prawie nikt w Polsc > e nie korzystał. Dlaczego ? Proste! - byli za durni ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1208 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 08.01.13, 18:12 Przepraszam, nie przedstawiłem się. "Jacol" z Poznania. W latach 1976-1979/80 grałem w klubach studenckich (Jednego dnia było disco, drugiego jam session): Aspirynka, Nurt, Odnowa, Bratniak + dyskoteka na Przyjaźni: Słońce. Nigdy nie grałem w Akumulatorach i Ciciborze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenua Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.de 08.01.13, 20:24 wieś tańczy i śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
mafiapuczajewa Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 08.01.13, 20:30 peerelowskie agenturalne komunistyczne buce z hitami z przerabianych zachodnich piosenek na polski propagandowy gnuj bolszewiskiego zawszonego szmalcoiwniczego zusościerwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.a z edi Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.zone12.bethere.co.uk 09.01.13, 23:00 Podczas jednego z urlopowych wypadow do "Tanga" (2-3lata temu) zaoferowalem Krasinie 10PLN-ow za zagranie jednego numeru. Z sentymentu kazal mi "wypie...c". Nie wiem czy dalem za malo?? Dla mnie za ta kwote i 3 minuty utworu (a w zasadzie piosenki bo Pink Floyd to nie byl)powinien mi jeszcze to zaspiewac. Sentymentalny dziadek powinien grac za sentymentalne pieniadze. Do zobaczenia na nastepnej imprezie. Tym razem bawie sie za darmo i licze na dobra gre zespolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ViceKról 10 zeta zarty to za co kupi poloneza ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 00:03 Jaja se robisz z "króla" ? Nie czytałeś że z weekendu to musisz mu dać na używane auto. -Krul jest jeden- Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 07.04.13, 09:34 mafiapuczajewa napisał: > peerelowskie agenturalne komunistyczne buce z hitami z przerabianych zachodnic > h piosenek na polski propagandowy gnuj bolszewiskiego zawszonego szmalcoiwnicze > go zusościerwa PÓKI CO CZYTAJCIE PRAWDĘ / DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ORAZ HISTORIA NAJZNAKOMITSZEGO DEEJAYA W HISTORII POLSKI: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 To max patologia a nie królowie :-))))))))))))))) 10.01.13, 07:48 Polska PRL disco patologia ... Błędem autorów tego typu artykułów (a pojawia się ich coraz więcej) jest ślepa wiara w jedno tylko źródło i nie sprawdzanie tego na tle całej historii naszych dyskotek. Mnożą się zatem takie artykuły totalnie i na maxa deformujące prawdę historyczną i zawężającą ją do "zeznań" tego i owego "prezentera = deejaya sprzed lat. W Polsce posłuszne komuchom sługusy i lizusy nazwały specjalnie zawód deejaya określeniem "prezenter" - żeby było inaczej niż na tzw. "zgniłym zachodzie". Zapomniały boraki, że wszystko zaczęło się i przyszło z owego zachodu i zmiana nazewnictwa oraz zasad funkcjonowania (weryfikacje, kategorie, krajowe rady prezenterów itp. komunistyczne bzdety) doprowadziły nasze dyskoteki do ruiny !! Autor podaje źródła z których deejaye otrzymywali płyty. Otóż to były ich źródła deejayów z wybrzeża, ale już np. na Śląsku były inne, a jednym z najważniejszych źródeł dla wszystkich deejayów na świecie w tym także i moje źródła to bezpośrednie dostawy z biur promocyjnych wielkich wytwórni płytowych z USA czy UK. Dostawałem tysiące płyt rocznie za darmo - tzw. "promo". Ponad wszelką wątpliwość wiem, że z tego naturalnego źródła prawie nikt w Polsce nie korzystał. Dlaczego ? Proste! - byli za durni ! :-)) Opisywany w artykule okres lat ’90 to w historii naszych dyskotek końcówka zwyrodniale wypaczonej w Polsce wspaniałej idei dyskotekowej. W latach '90 polskie dyskoteki upadły, zostały zrujnowane do zera ! Upodlono też krańcowo zawód deejaya do czegoś na podobieństwo deejay-prostytutki – co dokładnie opisuje komentowany artykuł. Deejaye owych dyskotek z lat '90 nie różnili się niczym od swojej klienteli czyli właśnie prostytutek, alfonsów, cinkciarzy, taxiarzy, badylarzy itp. wynaturzeń PRL. Artykuł tak naprawdę opisuje anty-deejayów i anty-dyskoteki - wstyd i hańbę dla takich jak ja, którzy byli w tym od początku i z bólem serca oraz bezsilnością patrzyli na zniszczenia i zagładę pięknej zachodniej idei. RADZĘ DLA RÓWNOWAGI POCZYTAĆ TROCHĘ PRAWDY O DYSKOTEKACH TU (dostęp płatny):www.djsportal.com/polska-historia-disco-c-6.html I TU (za darmochę ale nie wszystko): dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ------------------------------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahuciachu Yahuniewalobciachu ! IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.13, 21:23 - git, już wszyscy wiedzą że byłeś poszkodowany przez system ................................ Nie tylko Ty , ale ci faceci w "naszym" artykule to żaden z nich nie miał tzw. weryfikacji ministerialnych , więc nie oni Cię krzywdzili akurat, bo oni nic nie znaczyli , tylko że myślą że młodzież o tym nie wie i że mogą redaktorkowi wcisnąć dowolnie sklecony kit . Stąd kilka komentarzy ludzi odnośnie tych naszych ziomali, których zresztą nie znasz wogule bo w Twoich czasach oni nie istnieli, tzn. byli ale o legitymacjach i kategoriach uprawnień słyszeli , ale ich nie mieli. Patologiczne jest to że oni teraz próbują na tamten wzór zakładać jakieś stowarzyszenia i wydawać legitymacje. To znaczy dobrze celujesz - oni chcą naśladować tych których Ty nie lubisz tylko spóźnili się kilkadziesiąt lat - chichot czasu jest taki że Twoje oceny tamtych dotyczą jak by automatycznie tych- prawda co ich też dotyczy to system grania jak wtedy dziwkom i matrosom - dwa trzy numery na zachętę i czekamy na kasę żeby leciały kaczuchy, czy modne tłoki, od Zuzi dla Fruzi za 20 zeta na życzenie pse panswa i poszłoooo - kolejowy miks na zakładkę . Oni nie rozumieją że ktoś może grać dla samej muzyki , tworzyć remiksy, pasjonować się tym że pociągnął tłum nad którym panuje - dalej próbują swoich sił w tancbudach ( to nie są kluby dyskotekowe, czy muzyczne ) a kryterium jest- ile dzisiaj trafiłem boków na "chojnych" Tak to tacy sami co zgnoili świat muzyczny wtedy i próbują w tych czasach tego samego systemu i nie rozumieją niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Yahuniewalobciachu ! yahu-co-nie-wali-obciahu! 10.01.13, 21:54 Nic a nic nie zrozumiełeś z mojego tekstu ! Piszesz o czymś totalnie oderwanym od mojego tekstu i niepotrzebnie mnie zaczepiasz wyaywając mnie. Nic ci nie zrobiłem - to po co to ??! Nie obchodzi mnie co robią dzisiaj. Odnosiłem się tylko do tego co robili w latach '90. Tacy jak oni byli, są i bedą. Rzecz jednak w tym aby to demaskować i krytykować - nie dać się temu syfowi bezkarnie panoszyć ! odważny-yahu-co-napędza-strachu !! ... i pluje prosto w ryj deejay-prostytutkom !!! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Yahuniewalobciachu ! yahu-co-nie-wali-obciahu 10.01.13, 21:56 a jeden z nich był ponoć nawet agentem SB ! ?? - - no to już total szambo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portier Re: kruliki obciachu IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 12:06 "Ja tu jestem kierownikiem szatni, nie mamy Pańskiego numerka, i co Pan nam zrobi?" Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Yahuniewalobciachu ! 17.01.13, 12:17 Polska ortografia być trudna ortografia - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Yahuniewalobciachu ! 17.01.13, 12:34 ate7ier napisała: > Polska ortografia być trudna ortografia - prawda? szczeólnie dla kogoś kto się wychował i zyje w kulturze anglosaskiej w USA :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Yahuniewalobciachu ! 17.01.13, 12:36 yahudeejay2 napisał(a): > ate7ier napisała: > > > Polska ortografia być trudna ortografia - prawda? > > szczeólnie dla kogoś kto się wychował i zyje w kulturze anglosaskiej w USA :-)) > ))))))))) ALBO CIEKAWIEJ: :-:-))))))))))))))))) shtrzeulnie dla kogoś kto się wyhował i rzyje w kultuże anglozaskiej w USA Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Yahuniewalobciachu ! 07.04.13, 09:32 Gość portalu: yahuciachu napisał(a): > - git, już wszyscy wiedzą że byłeś poszkodowany przez system .................. > .............. > Nie tylko Ty , ale ci faceci w "naszym" artykule to żaden z nich nie miał tzw. > weryfikacji ministerialnych , więc nie oni Cię krzywdzili akurat, bo oni nic ni > e znaczyli , tylko że myślą że młodzież o tym nie wie i że mogą redaktorkowi wc > isnąć dowolnie sklecony kit . PÓKI CO CZYTAJCIE PRAWDĘ / DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 12.01.13, 10:08 Który z tych "królików" był SB-ekiem - nazwisko proszę - przecież to żadna tajemnica - takie gadziny z PRL, które zajmowały się prześladowaniami Polaków należy szeroko ujawniać - czyż nie ... albo niech ktoś poda namiary na IPN - gdzie te dane leżą ?? Ja z racji spisywania hitroii polskich dyskotek jestem chyba najmocniej tym zainteresowany i sporo tego chłamu ujawniłem już tutaj: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Chętnie ujawnię więcej jak tylko coś do mnie dotrze !! :-)))) Piszcie na adres: yahu70@gmail.com A zatem który z wymienionych w artykule z nazwiska szczecińskich "gwiazdorów" w tym artykule był PRL-SB-ekiem: Janusz Kibała / Gibała(?), (Discoland), Bogdan Bogiel, Janusz Szkwarek, Piotrek Droński, Grzesiek Małecki , Bogusław Ceglarski, ??? Kaczmarek, Jerzy Krasiński, Darek Stępień ?? Re: JANUSZ KIBAŁA por. SB LAŁ MNIE PAŁKĄ PO GŁOWIE Autor: henio56 28.07.05, 07:48 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany Ten wątek został zamknięty ??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbeq Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.13, 08:05 yahu,jak tam ci....kulaj się arbuzie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 14.01.13, 08:14 Gość portalu: esbeq napisał(a): > yahu,jak tam ci....kulaj się arbuzie ;D Oczywiście, żę SB-ekom i ich liżyszparom oraz wszelkim kablom z PRL nie pasuje, że Yahu demaskuje SB-ectwo w polskich dyskotekach tutaj: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Swoje wiem - bo byłem deejayem bardzo blisko tego szamba. KTO MIAŁ DOBRZE W PRL ? - a no tylko i wyłącznie oraz na 100% ten i tacy deejaye którzy szli na wspólpracę z rezimem - czyli albo był agentem, albo kablował do SB. Reszta cierpiała biedę i poniwierkę. Dlatego należy was ścierwa ścigać do końca ... Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 07.04.13, 09:34 Gość portalu: esbeq napisał(a): > yahu,jak tam ci....kulaj się arbuzie ;D PÓKI CO CZYTAJCIE PRAWDĘ / DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ORAZ HISTORIA NAJZNAKOMITSZEGO DEEJAYA W HISTORII POLSKI: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
darkogazeta Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 15.01.13, 10:08 Epoka internetowych mp3 nie doświadczy i nie zrozumie najważniejszej części programu muzycznego ,DJ -a grającego w tamtych latach ............ta część programu to ""Nowość " płyta z zachodu ..nieznane...świeże nowe brzmienia ....niegrane w polskich stacjach ,to jest nie do opisania co się działo ..nie można było tego kupić ,ściągnąć ,miał to tylko dj ..........można było usłyszeć coś nowego ,nieznanego ,dreszcze emocji .Każdy nowy utwór był czymś w rodzaju trendu ......Internet zniszczył klimat dyskotek i zasłonił prawdziwe oblicze dj-a ,dj który wydaje na płyty majątek już nie jest tak doceniony jak w tamtych czasach bo co za problem włączyć komputer i poszukać ...ludzie przychodzą do klubu jak do Tesco ,zero własnego gustu...prezenterów w radiu słuchają jak guru który ocenia co jest dobre .....brak gustu i lans doprowadził do zaniku stylu .....tragedia ....... nadciąga epoka discopolowców którym nie można powiedzieć że nie ma pojęcia o muzyce tragedia i lans,snobizm na niskim poziomie . DJ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 15.01.13, 10:29 darkogazeta napisał: > Epoka internetowych mp3 nie doświadczy i nie zrozumie najważniejszej części p > rogramu muzycznego ,DJ -a grającego w tamtych latach ............ta część prog > ramu to ""Nowość " płyta z zachodu ..nieznane...świeże nowe brzmienia ....niegr > ane w polskich stacjach ,to jest nie do opisania co się działo ..nie można był > o tego kupić ,ściągnąć ,miał to tylko dj ..........można było usłyszeć coś nowe > go ,nieznanego ,dreszcze emocji .Każdy nowy utwór był czymś w rodzaju trendu . > .....Internet zniszczył klimat dyskotek i zasłonił prawdziwe oblicze dj-a ,dj > który wydaje na płyty majątek już nie jest tak doceniony jak w tamtych czasa > ch bo co za problem włączyć komputer i poszukać ...ludzie przychodzą do klubu > jak do Tesco ,zero własnego gustu...prezenterów w radiu słuchają jak guru któ > ry ocenia co jest dobre .....brak gustu i lans doprowadził do zaniku stylu ... > ..tragedia ....... nadciąga epoka discopolowców którym nie można powiedzieć ż > e nie ma pojęcia o muzyce tragedia i lans,snobizm na niskim poziomie . > > DJ ------------------------------ to co jest w dyskotekach dzisiaj to absolutne szambo bez deejayów tylko z robotami / maszynkami do puszczania skradzionej z internetu muzy !! Dla odróżnienia tego szamba od dyskotek to się nawet dziś nazywa "kluby / clubbing". W takiej sytuacji to już wolę te deejay prostytutki i ich szmira dyskoteki z lat '90 / "bohaterów" z artykułu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
darkogazeta Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 16.01.13, 12:34 Panie yahudeejay2 ....zastanawiam się kogo jeszcze Pan obrazi ....to że jest Pan starszy (wiem bo czytałem Pana wpisy na innych stronach ) to nie znaczy że można się od Pana czegoś nauczyć , w sumie jako młodszy dj mogłem brać z Pana przykład . Pisze Pan że dj-je w Polsce to fajtłapy .Zawsze chciałem poznać doświadczonego dj takiego jak Pan i nauczyć się od niego ,ale widzę na Pana przykładzie że nie ma takiej możliwości ,potwierdza się własny styl . Sprzęt i technika idzie do przodu ...czy naprawdę myśli Pan że dj który gra z licznikiem BPM nie potrafi bez licznika ,na słuch zagrać tempo z Vinyli .......na gramofonach Technics które nic się nie zmieniły od 1978 r . Czy myśli Pan że ktoś gra na PC to nie potrafi frazować muzykę na płycie vinylowej ,potrafi i to częściej jak się Panu wydaje .Dj grają z wygody z MP3 to nie znaczy że są pirackie ,często zgrane z starych płyt . Technika idzie do przodu ,a to znaczy że się z niej korzysta .Skoro jest Pan taki tradycjonalny to po co używać GPS ,po co używać internet ,a najlepiej wyłączyć prąd i grać na pokrywkach w stołówce . Nie wiem skąd ta pewność w Pana wypowiedziach że każdy dj to oszust który nie potrafi zmixować płynnie utworu i prostytutka która za kasę zagra wszystko . Po zdjęciach myślałem że jest Pan Dj z duszą ,a jednak nie widzę żadnej różnicy o większości stacji radiowych w których używa się słowo "Najlepsza,Ambitna,Na czasie -MUZYKA" i klapy na oczach ,a wszystko inne to szmelc . Czy Pan z nami śpi że wie o naszej przeszłości ,czy zdaję sobie Pan sprawę że 50% polskich DJ straciło pracę bo nie chciało grać Disco-polo ,czy wie Pan o tym że utalentowany dj w Polsce nie ma żadnych szans zaistnienia ,że każdy dj chce grać z płyt ,ale kto mu zapłaci za te płyty ,jaki klub zapłaci ?.......liczy się klient ,a dj niech się martwi . Przyjechał Pan z USA z innego świata i porównuje naszą mentalność ?....kogo interesowały dyskoteki w Stanach Zjednoczonych ? ...każdy walczył tu o przetrwanie ,to nas interesowało . Dziś klient do klubu przychodzi jak do Tesco i ma głęboko w du..e mixowanie dj-ja ,liczy się kręcenie tyłkiem laski na parkiecie i pełen portfel . Niewiedza Polskich dj-jó w Pana oczach to patologia i durnota -jeszcze takiego nie znam co wszystko wie , chyba że to PAN? Obraża Pan ludzi pracujących po nocach w hałasie i dymie ,dwóch kolegów Dj-jów po czterdzieste jest już po zawale ,jeden nie żyje(serce),inny juz niedosłyszy grają po klubach w wszystkie Weekendy ,a w tygodniu pracują od 5-00 do 18-00 .Obraża Pan też wszystkich klientów dyskotek , ...na dyskotece spotkać świętego graniczy z cudem ,ale to nie znaczy że każdy jest prostytutką i alfonsem . Zastanawiam się co Pan ma na celu ośmieszając wszystkich innych dj-ów ?....przecież sam Pan lansuje artystów którzy zmienili swój styl muzyczny żeby wzrosła sprzedaż , sprzedali się -to nie prostytucja ? Odpowiedz Link Zgłoś
prezewter Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 16.01.13, 20:46 Powiem Wam Panowie Prezenterzy. Żal wam D**e ściska, że ten artykuł nie traktuje o was ;) Wielu z was (99%) ma parcie na szkło. Maja reklame? i dobrze! staracie sie pseudo dj'e ;) moze i o was ktos kiedys napisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 17.01.13, 07:52 darkogazeta napisał: > Panie yahudeejay2 ....zastanawiam się kogo jeszcze Pan obrazi ....to że jest P > an starszy (wiem bo czytałem Pana wpisy na innych stronach ) to nie znaczy że m > ożna się od Pana czegoś nauczyć , w sumie jako młodszy dj mogłem brać z Pana > przykład . ------------------------------------------------------- W podstawóce uczą czytania ze zrozumeiniem ale ty pewnie wtedy wagarowałeś. Wypisujesz swoje bóle do mnie, a ja nie mam z tym nic wspólnego. Nie krytykuję całego deejaystwa tylko to z artykułu - to "bohaterowie" tego artykułu są dla mnie deejay-prostytukami którzy sprowadzili polskie dyskoteki i deejaystwo do poziomu szamba !!! I TO WSZYSTKO :-)))) To takim jak oni zawdzięczamy zagładę naszej profesji i polskich dyskotek !!! Doradzam też interesować się tym co robią poza Polską bo z tego można czerpać naukę, wiedzę. Wniosek jest prosy - im idzie dobrze od początku czyli od 1970 roku - a u nas syf, kiła, mogiła. W latach '80 i '90 polskimi dyskotekami władali "zweryfikowańcy" itp. element - to oni wszystko zniszczyli i zastąpili dyskotekę na wsiowe tancbudy dancingowe dla dziwek, meneli, cinkciarzy, taxarzy i kontrolujących to wszystko (niczem rekiny w akwarium) SB-ectwo ... PATOLOGIA NA MAXA ... Odpowiedz Link Zgłoś
darkogazeta Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 17.01.13, 13:15 uważa Pan (yahudeejay2) że nikogo nie obraża .........skoro tak to fajnie i miło się gawędziło :) ......jesli mogę zadać pytanie ?........proszę wymienić trzech dj-ów w Polsce od 1970r do 2012r których uważa Pan za lojalnych i utalentowanych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BC Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.play-internet.pl 17.01.13, 13:47 Nie ma co zwracać uwagę na jakiegoś tam Yahoodeejaya. To zakompleksiony typ, któremu w życiu nic nie wyszło. Potrafi tylko ujadać na forum, a z pewnością przez mikrofon do publiczności by nie miał nic do powiedzenia. Szkoda słów i czasu na frustratę. Tyle w temacie. Pozdrawiam, DJ. B.C. (z weryfikacją MKiSz). Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 17.01.13, 16:31 Gość portalu: BC napisał(a): > Nie ma co zwracać uwagę na jakiegoś tam Yahoodeejaya. To zakompleksiony typ, kt > óremu w życiu nic nie wyszło. Potrafi tylko ujadać na forum, a z pewnością prze > z mikrofon do publiczności by nie miał nic do powiedzenia. Szkoda słów i czasu > na frustratę. Tyle w temacie. Pozdrawiam, DJ. B.C. (z weryfikacją MKiSz). --------------------------------------------------------------------------- Skąd ty PRL-owska B.C.-deejay-prostytutko możesz wiedzieć o kompleksach czy co mi w życiu wyszło ?! NIC NIE WIESZ I NIE ZNASZ CZŁOWIEKA ! No a twój wtórny analfabetyzm i zniszczenia czynione latami w mózgowiu przez chlaną bez umiaru gorzałę nie pozwalają ci nawet zbadać tego co dotyczy mej zawodowej aktywności od 1970 roku do dzisiaj. Kiedy ja używałem w disco mikrofonu to ty jeszcze srałeś w pieluchy ćwoku - a o tym co robię dzisiaj i jakie mam osiągnięcia nie masz nawet pojęcia bo jesteś na to za wielki matoł !! Płaczesz i użalasz się, że młodzi was starych walą w rogi i nie dajecie im rady - to zrobicie im zdradę czyli komusze weryfikacje. Tym sposobem pozbywano się lepszych od siebie w latach '70 i wy planujecie teraz replay. Planujecie pozbyć się w podstępny sposób konkurecji, której nijak nie możecie dać rady. Nie mam powodu aby kochać dzisiejsze deejaystwo - to jednak oni mają rację, a nie wy stare i wredne wieprze. To jest wolność i demokracja. Nie podoba ci się, że grają za drobne i z laptopa no bo ty tak najzwyczajniej już nie potrafisz i wypad na margines, a raczej do rynsztoka historii !! Na forum odnoszę się tylko do ARTYKUŁU opisującego szambo z PRL, którego ty jesteś "zweryfikowaną" przez komuchy częścią i przedłużką na dziś. Mnie w przeciwieństwie do ciebie idzie o dużą sprawę, a nie o egoistyczne maleńkie przywilejki do czego przyzwyczaiła cię komuna, której wiernie służyłeś szmato - ty i twoi SB-kolesie udający deejayów czy co tam jeszcze w dyskotekach - robiących skrycie swoje dla czerwonego reżimu !! ------------------------------------------ Ludziom rozumnym i postępowym polecam i namawiam (póki czas!) - przyłączenie się do pełnej dezaprobaty i zdecydowanego protestu oraz wszelkim działaniom przeciwko upośledzonemu pomysłowi niektórych popaprańców środowiska deejayskiego (takich jak ten niby DJ - B.C. - a raczej anty-DJ) dążących do nawrotu komunistycznej idei weryfikowania deejayów w Polsce: 1/ dj-weryfikacje.blogspot.com/ 2/ dj-union-pspm-dj-world.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BC. Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 20:45 Ha, ha, ha. Brawo ! I tak się wypowiada niby prezenter ( jakiś tam yahoo ). Nie dziwie się, że oblewasz każdy egzamin. Skończyłem, bo szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 17.01.13, 21:44 Gość portalu: BC. napisał(a): > Ha, ha, ha. Brawo ! I tak się wypowiada niby prezenter ( jakiś tam yahoo ). Nie > dziwie się, że oblewasz każdy egzamin. Skończyłem, bo szkoda czasu. ---------------------------------------------------- TAK SIĘ WYPOWIADAM - BO MUSZĘ - WPROST PROPORCJONALNIE DO POZIOMU ADWERSARZA - UMYSŁOWEGO KALEKI I TUMANA, KTÓRY NICZEGO INNEGO NIE ZROZUMIE :-))))) Nie ubliżaj mi od "prezenterów" bo to określenie max pohańbiające, uknute przez aparat propagandowy PZPR w PRL-u aby się odróżniało na siłę od określenia zachodniego i prawdziwego, a mianowicie - - - discjockey (DJ, DeeJay). Ja byłem jestem i będę w odróżnieniu od takich prezenterskich komuno-szmat jak ty DISCJOCKEY, DJ, DEEJAY - co tam wolisz ... Zobacz sobie głąbie tępy tutaj - kto to taki: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haken Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.01.13, 20:47 Przestań facet przynudzać - piszesz całe elaboraty na forum, które dotyczy Szczecińskich dj-ów, a nie branży w ogóle. Twoje wypociny są niestrawne i nie na miejscu. Cała Twoja aktywność to reklamowanie własnego bloga. Jesteś zwykły Lamer i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 18.01.13, 20:58 Gość portalu: Haken napisał(a): > Przestań facet przynudzać - piszesz całe elaboraty na forum, które dotyczy Szcz > ecińskich dj-ów, a nie branży w ogóle. Twoje wypociny są niestrawne i nie na mi > ejscu. Cała Twoja aktywność to reklamowanie własnego bloga. Jesteś zwykły Lamer > i tyle. --------------------------------------------- TO NIE SĄ TEKSTY DLA PRYMITYWÓW !! IDŹ SOBIE ZATEM DO KĄTA I WALNIJ DZIŁĘ TO CO POTRAFISZ NALEPIEJ - ĆPAJ SOBIE I PRZEŻYWAJ ŚWIAT NA RÓŻOWO - WTEDY CAŁE TO SZCZECIŃSKIE SZAMBO NADAL BEDZIE CI SIĘ WYDAWAĆ CUDEŃKIEM - a ktoś kto zwraca uwagę na tą patologię - nudziarzem. Na blogu możesz poczytać to co tu się nie zmieści. Możesz się czego ś nauczyć od mądrzejszego - poda warunkiem że nie jesteś odporny na edukację / wiedzę buraczku :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xero Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 21:29 Pokaż scan tej legitymacji/weryfikacji !!!( Nie mówię o legitymacji ZSP ) Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie 18.01.13, 21:46 Gość portalu: Xero napisał(a): > Pokaż scan tej legitymacji/weryfikacji !!!( Nie mówię o legitymacji ZSP ) tu jest kilka takich paści: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 22:31 Nie o to mi chodziło B.C niejaki twierdzi ze miał takową niech pokaże scan - kit- nie mial ! Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie 18.01.13, 23:17 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Nie o to mi chodziło B.C niejaki twierdzi ze miał takową niech pokaże scan - ki > t- nie mial ! ------------------------- rzecz w tym, że jakby miał to by znaczyło, że poszedł na kolaborację z reżimem PRL, zeszmacił się, zaprzedał i został deejay-prostytutką !!! TYM BYŁY WTEDY WERYFIKACJE - weryfikowało się czy dany Ecio może być komuszym deejayem czy też nie bo jest np. wrogiem komuny ... i tyle :-)))) NIKT, NIGDZIE W CYWILIZOWANYM ŚWIECIE NIGDY NIE WERYFIKOWAŁ DEEJAYÓW BO TO WYSMIENICIE ROBI PUBLIKA W KLUBIE - przychodzi na imprezy deejaya albo wychodzi. I tak na marginesie - wyobraź sobie jakby zweryfikowano Jimi Hendrixa, albo Erica Claptona. W Polsce PRL weryfikowano też muzyków rockowych. U nas żaden z nich nigdy by nie dostał prawa występowania bo obaj byli samoukami - nie chodzili do muzycznych szkół i nie mieli tzw. "papierów". Takie to było to PRL - jechało na paierowych kwalifikacach zawodowych - no i dlatego to szambo upadło ... a wraz z nim deejaye-szambiarze opisani w tym artykule :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xero Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 23:54 A jakie legitki były cool ? ZSMP, SB, ? Jasiu to Ty w końcu w komunie byłeś prezenteerm, czy nie byłeś ? Ja się już pogubiłem zdałeś, czy oblałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie 19.01.13, 10:16 Gość portalu: Xero napisał(a): > A jakie legitki były cool ? ZSMP, SB, ? Jasiu to Ty w końcu w komunie byłeś pr > ezenteerm, czy nie byłeś ? > Ja się już pogubiłem zdałeś, czy oblałeś ? ----------------------------------------------------------- Legitek było dużo w PRL - fakt. Nigdy nie byłem 'prezenterem' a zawsze tylko i wyłącznie discjockeyem - nigdy nie godziłem sie i nie przymowałem za swoje to wariackie komunistyczne nazwnictwo mojego zawodu. Oni robili to żeby sie odróżniać od zachodu zapomninając że to i tak z zachodu do Polski przyszło. No i po co ta obłuda. Cały śwait miał, deejayów a Polacy jako jedyna nacja na całym wielkim świecie zastąpiła ich 'prezenterami. A zatem nigdy nie miałem 'weryfikacji' i nigdy po nie nie startowałem wiedząc od samego początku że to max zdrada !! A zatem nigdy niczego w tej dziedzinie nie oblałem. Poza tym total mnie wnerwiało, że mają mnie weryfikować jakieś niedouczone małpy wystawione przez komuchy - mnie deejaya od samego początku czyli od 1970 roku oraz finalistę I Ogólnopolskiego Turnieju Discjockeyów - Wrocław - 1973. Jak już to ja mogłem tą komuszą komisję prze-egzaminować - ale nie oni mnie ! :-)))) Trzymałem się zachodu. Miałem super mocne kontakty z UK i USA - tysiace promo-płyt rocznie, artykuły w fachowych pismach, itp. Zaoowocowało to tym, że jako jedyny Polak znalzłem się w DJ Hall of Fame i Disco Hall of Fame :-)))))))))) Moje deejayskie legitymacje (i to było cool bo nikt poza mną w Polsce tego nie miał) widać tu: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Tak się działało w komuszym reżimie ryzykując zderzenia z SB-ekami, itp. szmatami PRL-u. Ale kogo to obchodzi. Artykuły pisze się o deejayskich szmatach, deejay-prostytutkach zaprzedanych komuchom i kasie. W przeciwieństwie do UK czy USA nie mamy autorytetów, nic nie mamy. Nasi deejaye nie liczą się na świecie. Nie zbliżają się do zwyciezców różych konkursów, mistrzostw, itp. Udajemy że mamy deejayów. No i oczywiście mamy - takich udawanych co to nie wiedzą nic o swoich korzeniach, historii, nie uczą się od najlepszych ... mają problemy których nie ma nikt inny na świecie i to sprzyja aby podnosili łby zdrajcy z PRL-u i zgłaszali pochorowane pomysły reanimacji śmierdzącego trupa - czyli WERYFIKACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xero Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 00:05 Ale ta legitka ze stoart-u ? to takie ORMO DJskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re:Legitymacja ? nie ściemniaj sam siebie 20.01.13, 10:13 Gość portalu: Xero napisał(a): > Ale ta legitka ze stoart-u ? to takie ORMO DJskie ? -------------------------------------------------------------- ORMO robiło co innego i dla kogoś innego w PRL czyli dla (wiemy to dziś) paskudnego reżimu. STOART to organizacja pilnująca interesów artystów aby ich piraci i złodzieje w Polsce nie oradali. Zgadzam się z tym dlatego dałem się namówić na pracę dla STOART. Nie wolno okradać artystów, których muzę kochamy. Ścigałem piratów i złodziei bez skrupułów - główniewłaścicieli dyskotek, którzy zarabiają krocie oszukując i okradając kogo się da. Proste to i prawdziwe ale dla niektórych Polaków co innego jest właściwe, a mianowicie piracenie i okradanie artystów z ich ciężkiej pracy / twórczości ... Odpowiedz Link Zgłoś
bestcleaner Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 20.01.13, 16:53 coś do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 20.01.13, 22:55 bestcleaner napisał(a): > coś do tematu ?????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 20.01.13, 23:03 yahudeejay2 napisał(a): > bestcleaner napisał(a): > > > coś do tematu > > ----------------------------------------------------------------------------------- a tu jest najlepsza opowieść o Bogdanie jaką kiedykolwiek na jego temat opublikowano: www.djsportal.com/polska-historia-disco-c-6.html Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 21.01.13, 08:52 yahudeejay2 napisał(a): A Ty yahudeeja ze Szczecina jesteś? Masz coś do dodania nt. szczecińskich dyskotek, szczecińskich dj-ów? Nie ... to wypad na forum dla deejayów dziadków leśnych i tam wklejaj te swoje życiorysy. Wyjątkowo podle zaśmiecasz forum... Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 21.01.13, 10:15 ate7ier napisała: > yahudeejay2 napisał(a): > A Ty yahudeeja ze Szczecina jesteś? Masz coś do dodania nt. szczecińskich dysko > tek, szczecińskich dj-ów? Nie ... to wypad na forum dla deejayów dziadków leśny > ch i tam wklejaj te swoje życiorysy. Wyjątkowo podle zaśmiecasz forum... ------------------------------------------------------------------------------------ mogę być i z księżyca i to nie ma tu nic do rzeczy - mogę opiniować ... a tak sie składa że jak mało kto mam do tego prawo i wiedzę :-))) w artykule opisano wyjątkowe kanalie deejayskie - typowe deejay-prostytutki, które widzę ciebie fascynują - napisałbym ci coś wiecej ale na takie badzioki jak ty szkoda mojego czasu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 21.01.13, 11:17 yahudeejay2 napisał(a): > mogę być i z księżyca i to nie ma tu nic do rzeczy - mogę opiniować ... a tak > sie składa że jak mało kto mam do tego prawo i wiedzę :-))) w artykule opisano > wyjątkowe kanalie deejayskie - typowe deejay-prostytutki, które widzę ciebie f > ascynują - napisałbym ci coś wiecej ale na takie badzioki jak ty szkoda mojego > czasu !!! Czasu masz dużo - wystarczy policzyć wątki, które zapodałeś. Do rzeczy - w prymitywny sposób wyrażasz się o szczecińskich dj-ach. Skąd czerpiesz wiedzę na ich temat? Z wpisów jakiegoś zakompleksionego frustrata na tym forum? To że jak sam o sobie piszesz byłeś pierwszym dj-em w PRL nie uprawnia do plucia na lewo i prawo. Deejaye opisani w artykule pracują w zawodzie od lat 80-tych do dzisiaj - to wiele mówi. Są wśród nich prezenterzy radiowi, laureaci ogólnopolskich konkursów branżowych, mają na koncie występy w najbardziej znanych klubach w kraju. Bluźniąc na nich albo jesteś typowym internetowym trollem, który ma radochę jak kogoś poobraża albo jesteś zazdrosny, że chłopaki to robią, a Ty możesz sobie tylko o tym pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 21.01.13, 11:29 ate7ier napisała: > yahudeejay2 napisał(a): > > mogę być i z księżyca i to nie ma tu nic do rzeczy - mogę opiniować ... > a tak > > sie składa że jak mało kto mam do tego prawo i wiedzę :-))) w artykule o > pisano > > wyjątkowe kanalie deejayskie - typowe deejay-prostytutki, które widzę ci > ebie f > > ascynują - napisałbym ci coś wiecej ale na takie badzioki jak ty szkoda m > ojego > > czasu !!! > Czasu masz dużo - wystarczy policzyć wątki, które zapodałeś. Do rzeczy - w prym > itywny sposób wyrażasz się o szczecińskich dj-ach. Skąd czerpiesz wiedzę na ich > temat? Z wpisów jakiegoś zakompleksionego frustrata na tym forum? To że jak sa > m o sobie piszesz byłeś pierwszym dj-em w PRL nie uprawnia do plucia na lewo i > prawo. Deejaye opisani w artykule pracują w zawodzie od lat 80-tych do dzisiaj > - to wiele mówi. Są wśród nich prezenterzy radiowi, laureaci ogólnopolskich kon > kursów branżowych, mają na koncie występy w najbardziej znanych klubach w kraju > . Bluźniąc na nich albo jesteś typowym internetowym trollem, który ma radochę j > ak kogoś poobraża albo jesteś zazdrosny, że chłopaki to robią, a Ty możesz sobi > e tylko o tym pogadać... ------------------------------------------------------------------ Pierwszy deejay w PRL nie byłem ale jeden z najpierwszych - fakt. Miażdżę te deejay-prostytutki ze Szczecina tylko na podstawie tego co o nich napisano w artykule. Wiem że takich było więcej i w innych miastach. Tu tak było. Trudno - mineło. Nie ma co ich szanować bo nie ma za co. Ja to wiem, a ty może nie. Tacy jak oni zniszczyli nasze dyskoteki i doprowadzili do upodlenia zawód. Nie ma tu tak jak jest w UK czy USA - a było tak samo na początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bestcleaner Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 09:55 a na zdjęciach Fabiański i "cegła"... Odpowiedz Link Zgłoś
darkogazeta nie sława .......lecz umiejętności i technika 21.01.13, 12:55 nie sława .......lecz umiejętności i technika czynią dj-jem .... Czytając wypowiedzi niejakiego yahudeejay2 zastanawiałem się kim jest ?Na pierwszy wgląd wydaje się człowiekiem z historią ,ale po wypowiedziach można wywnioskować że kolega yahudeejay2 wpadł w jakiś trans ataku na innych dj. Przyznam że też nie raz powiedziałem na kogoś coś złego ,ale obrażać każdego kto podejdzie do płota , to jakiś brak kontroli nad emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 21.01.13, 13:14 darkogazeta napisał: > nie sława .......lecz umiejętności i technika czynią dj-jem .... > > Czytając wypowiedzi niejakiego yahudeejay2 zastanawiałem się kim jest ?Na pier > wszy wgląd wydaje się człowiekiem z historią ,ale po wypowiedziach można wywnio > skować że kolega yahudeejay2 wpadł w jakiś trans ataku na innych dj. Przyznam > że też nie raz powiedziałem na kogoś coś złego ,ale obrażać każdego kto podejd > zie do płota , to jakiś brak kontroli nad emocjami. --------------------------------------------------------- na buraczane zaczepki odpowiadam wprost proporcjonalnie !! Nie obrażam wszystkich tylko takich co to wczesniej obrazili mnie - i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 21.01.13, 13:18 yahudeejay2 napisał(a): > darkogazeta napisał: > > > nie sława .......lecz umiejętności i technika czynią dj-jem .... > > > > Czytając wypowiedzi niejakiego yahudeejay2 zastanawiałem się kim jest ? > --------------------------------------------------------- > > na buraczane zaczepki odpowiadam wprost proporcjonalnie !! Nie obrażam wszystk > ich tylko takich co to wczesniej obrazili mnie - i tyle. AHA I TO !! - TYLKO SŁAWA CZYNI Z LUDKA DEEJAYA NA KTÓREGO LUDZIE WALĄ DO DISCO. A technika siedzi w maszynkach i one to robią za deejaya i za darmo. Nie nawidzę nawiedzonych 3-ligowych deejayów na których nikt nie chodzi, a ktorzy szpanują i dorabiają sobie fałszywe idee typu - mixy, turtubilisty i inne badziewy, które nikogo ale to nikogo w disco nie obchodzą - bo tam wszyscy nawaleni albo zaćpani i ścigają tylko za dupami (obu rodzajów :-)))) Realia deejayskiej kariery są powalające. Kto był deejayem ten wie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 21.01.13, 13:14 yahudeejay2 jak to już ktoś wyżej napisał to typowy lamer. Facet nie zna Szczecina, nie zna ludzi, obrzuca kogo się da błotem i jednocześnie nachalnie reklamuje swój blog. Szkoda, że zamiast powspominać dawne lata, pośmiać się ze starych zdjęć dyskusja przeradza się bełkot i to taki spod budki z piwem... Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 21.01.13, 13:25 ate7ier napisała: > yahudeejay2 jak to już ktoś wyżej napisał to typowy lamer. Facet nie zna Szczec > ina, nie zna ludzi, obrzuca kogo się da błotem i jednocześnie nachalnie reklamu > je swój blog. Szkoda, że zamiast powspominać dawne lata, pośmiać się ze starych > zdjęć dyskusja przeradza się bełkot i to taki spod budki z piwem... ----------------------------------------------------------------------- Tu się nie ma z czego śmiać bo to co ci ze szczecina nawyrabiali i im podobni to czysta tragedia i smutek - anyt-deejaystwo i syf na maxa. Przypominam - odnoszę sie tylko do artykułu. Napisano co napisano, opisano jaki to max badziew był w szczecinie, a zatem podlega to krytyce - i tyle :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
darkogazeta Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 21.01.13, 14:09 może w końcu przestanie krytykować i odpowie na moje pytanie "proszę wymienić trzech dj-ów w Polsce od 1970r do 2012r których uważa Pan za lojalnych i utalentowanych ?" Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 21.01.13, 14:22 darkogazeta napisał: > może w końcu przestanie krytykować i odpowie na moje pytanie > > > "proszę wymienić trzech dj-ów w Polsce od 1970r do 2012r których uważa Pan za l > ojalnych i utalentowanych ?" ---------------------------------------------------------------- są tutaj: www.djsportal.com/polska-historia-disco-c-6.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DISCO PRL 2013 Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 15:28 Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sopotu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce disco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal będzie obiektywny i obejmie wszystkich djów polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 24.01.13, 16:03 Gość portalu: DISCO PRL 2013 napisał(a): > Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sop > otu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce di > sco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal będzie > obiektywny i obejmie wszystkich djów polskich. -------------------------------------------------------------- tani bajer - nic nigdy nie powstanie i nie zadziała - NIE WIERZĘ - przeżyłem już ze 20 takich zapowiedzi :-)))) ale jak powstanie - daj Boże !! - to powiadom mnie yahu70@gmail.com a ja powiadomię resztę disco pionierów z którymi / wszystkimi mam kontakt :-)))) a póki co za darmochę jest tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ZRÓB CHOCBY 1% TEGO A JUŻ BEDZIE CACY :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: nie sława .......lecz umiejętności i technika 07.04.13, 09:33 darkogazeta napisał: > nie sława .......lecz umiejętności i technika czynią dj-jem .... > > Czytając wypowiedzi niejakiego yahudeejay2 zastanawiałem się kim jest ?Na pier > wszy wgląd wydaje się człowiekiem z historią ,ale po wypowiedziach można wywnio > skować że kolega yahudeejay2 wpadł w jakiś trans ataku na innych dj. Przyznam > że też nie raz powiedziałem na kogoś coś złego ,ale obrażać każdego kto podejd > zie do płota , to jakiś brak kontroli nad emocjami. PÓKI CO CZYTAJCIE PRAWDĘ / DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ORAZ HISTORIA NAJZNAKOMITSZEGO DEEJAYA W HISTORII POLSKI: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
podymuj Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wątku ? 21.01.13, 18:46 Temat już rozwałkowany i basta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DISCO PRL 2013 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 15:27 Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sopotu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce disco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal będzie obiektywny i obejmie wszystkich djów polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 24.01.13, 16:01 Gość portalu: DISCO PRL 2013 napisał(a): > Posiadam wiele informacji, zdjęc, nagrań wideo z musicoramy, z non stopów z Sop > otu, Gdańska, Śląska, Warszawy i niebawem powstanie polski protal o tematyce di > sco od a do z za totalną darmochę dla fanów profesji i nie tylko. Portal będzie > obiektywny i obejmie wszystkich djów polskich. ---------------------------------------------------------------------- tani bajer - nic nigdy nie powstanie i nie zadziała - NIE WIERZĘ - przeżyłem już ze 20 takich zapowiedzi :-)))) ale jak powstanie - daj Boże !! - to powiadom mnie yahu70@gmail.com a ja powiadomię resztę disco pionierów z którymi / wszystkimi mam kontakt :-)))) a póki co za darmochę jest tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ ZRÓB CHOCBY 1% TEGO A JUŻ BEDZIE CACY :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BC. Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 21:47 Panie i Panowie. Myślałem, że temat się wyczerpał, ale widzę, że daliście się wciągnąć w dyskusję z jakimś tam pseudo deejayem - jahoo pawulonem, który jest zwykłym oszustem. Facet nie ma pojęcia o tym zawodzie i nic w tej branży nie osiągnął. W dodatku nie będąc i nie grając nigdy w Szczecinie, śmie wypowiadać się o DJ-ach z tego miasta. Ponadto obraża wszystkich, którzy mu nie schlebiają. Dlatego też nie ma sensu jemu odpowiadać, a lepiej z humorem powspominać stare czasy. DJ-BC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXA Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 22:16 BC masz 100 % rację! jestem tego samego zdania. Szkoda polemizować z tym typem skoro „wie wszystko i jest najlepszy hahaha” tylko nic o nim nie słychac, nikt nic nie wie.. pewnie znowu jakieś fatum nad nim zawisło i biedaczyna szuka winnych, a nie umie spojrzeć na siebie, że jest kiepski i dlatego nie jest doceniany? Dlatego sypie jadem na innych dj dyskredytując ich. Zenada. Nie dyskutuje z nim bo nie ma o czym. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 25.01.13, 08:31 Gość portalu: MAXA napisał(a): > BC masz 100 % rację! jestem tego samego zdania. Szkoda polemizować z tym typem > skoro „wie wszystko i jest najlepszy hahaha” tylko nic o nim nie sł > ychac, nikt nic nie wie.. pewnie znowu jakieś fatum nad nim zawisło i biedaczyn > a szuka winnych, a nie umie spojrzeć na siebie, że jest kiepski i dlatego nie j > est doceniany? Dlatego sypie jadem na innych dj dyskredytując ich. Zenada. Nie > dyskutuje z nim bo nie ma o czym. ---------------------------------------------------------------------------- POWTÓRZĘ CI TO SAMO CO NAPISAŁEM TEJ KAMOUNA DJ PROSTYTUTCE "BC". No ty już wylałeś ten swój kubeł pomyj wspomnieniowych w artykule i tylko to oceniam - w związku z tym nie muszę przebywać w Szczecinie. A co do moich osiągnięc zawodowych w dyskotekach to najlepiej ocenil je świat umieszczając mnie w DJ HALL OF FAME i DISCO HALL OF FAME jako jedynego polskiego deejaya. A kiedy ty tam trafisz - NIGDY !! To jest wymierne kto z nas i z czym przechodzi do historii. Ja w deejayski PANTEONIE ZASŁUZONYCH a ty w tym sowim szczecińskim szambie !! :-))))))) No a odnośnie tego kto tu jest oszustem to można poczytać tu: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Pokaż mi o tobie coś takiego :-)))))) No i na koniec NIE OBRAŻAM WSZYSTKICH jeno tych paru (3), którzy wcześniej obrazili mnie ... Bo ja nigdy byle takim nie pozostaję "dłużny" :-))))) Jestem znany z tego od lat, że jak mnie ktoś zaczepi i obrazi - to na 2000% oberwie :-))))))) tak jak ty - było mnie nie zaczepiać ... Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 25.01.13, 08:37 yahudeejay2 napisał(a): > Gość portalu: MAXA napisał(a): > > > BC masz 100 % rację! jestem tego samego zdania. Szkoda polemizować z tym > typem skoro „wie wszystko i jest najlepszy hahaha” tylko nic o nim nie słychac, jest kiepski i dlatego nie jest doceniany? Nie dyskutuje z nim bo nie ma o czym. > ---------------------------------------------------------------------------- > > MATOŁ NIC O MNIE NIE WIE - BO NIE CZYTA I NIE UCZY SIĘ PROFESJI, NIE ZNA SWOICH KORZENI I HISTORII. - - - POWTÓRZĘ CI TO SAMO CO NAPISAŁEM TEJ KOMUNA DJ PROSTYTUTCE "BC". No ty już wylałeś ten swój kubeł pomyj wspomnieniowych w artykule i tylko to oceniam - w związku z tym nie muszę przebywać w Szczecinie. A co do moich osiągnięc zawodowych w dyskotekach to najlepiej ocenil je świat umieszczając mnie w DJ HALL OF FAME i DISCO HALL OF FAME jako jedynego polskiego deejaya. To jest wymierne kto z nas i z czym przechodzi do historii. Ja w deejayskim PANTEONIE ZASŁUZONYCH a ty w tym sowim szczecińskim szambie !! :-))))))) Mądry ale nie odporny na wiedzę i edukację może poczytać tu: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BC Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.play-internet.pl 25.01.13, 11:15 Oczywiście. Pozdrawiam i zapraszam na imprezy. Najbliższa już dziś w M.S. Pozdrawiam, BC. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 14:41 Gość portalu: MAXA napisał(a): > BC masz 100 % rację! jestem tego samego zdania. Szkoda polemizować z tym typem > skoro „wie wszystko i jest najlepszy hahaha” tylko nic o nim nie sł > ychac, nikt nic nie wie.. pewnie znowu jakieś fatum nad nim zawisło i biedaczyn > a szuka winnych, a nie umie spojrzeć na siebie, że jest kiepski i dlatego nie j > est doceniany? Dlatego sypie jadem na innych dj dyskredytując ich. Zenada. Nie > dyskutuje z nim bo nie ma o czym. --------------------------------------------- sam chyba jesteś SB-ecka szmata jak popierasz to szczecińskie szambo rodem z PRL - deejayskie prostytutki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 07.04.13, 09:20 Gość portalu: MAXA napisał(a): > BC masz 100 % rację! jestem tego samego zdania. Szkoda polemizować z tym typem > skoro „wie wszystko i jest najlepszy hahaha” tylko nic o nim nie sł > ychac, nikt nic nie wie.. pewnie znowu jakieś fatum nad nim zawisło i biedaczyn > a szuka winnych, a nie umie spojrzeć na siebie, że jest kiepski i dlatego nie j > est doceniany? Dlatego sypie jadem na innych dj dyskredytując ich. Zenada. Nie > dyskutuje z nim bo nie ma o czym. TU JEST PRAWDA I DEMASKOWANIE SB-KOMUCH AGENTURY W POLSKICH DYSKOTEKACH: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 07.04.13, 09:26 Gość portalu: MAXA napisał(a): > BC masz 100 % rację! jestem tego samego zdania. Szkoda polemizować z tym typem > skoro „wie wszystko i jest najlepszy hahaha” tylko nic o nim nie sł > ychac, nikt nic nie wie.. pewnie znowu jakieś fatum nad nim zawisło i biedaczyn > a szuka winnych, a nie umie spojrzeć na siebie, że jest kiepski i dlatego nie j > est doceniany? Dlatego sypie jadem na innych dj dyskredytując ich. Zenada. Nie > dyskutuje z nim bo nie ma o czym. DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:32 2 "A prawdziwe realia nie zawsze sa tak piękne jak wymyślona legenda : > katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=KI&katalogId=2&subpageKatalogId=2&pageNo=1&nameId=14409&osobaId=37731& " A O TYM GAZETA ZAPOMNIAŁA NAPISAĆ :-)))) tu jest prawda o PRL deejayach prostytutkach !!: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 25.01.13, 08:28 Gość portalu: BC. napisał(a): > Panie i Panowie. Myślałem, że temat się wyczerpał, ale widzę, że daliście się w > ciągnąć w dyskusję z jakimś tam pseudo deejayem - jahoo pawulonem, który jest z > wykłym oszustem. Facet nie ma pojęcia o tym zawodzie i nic w tej branży nie osi > ągnął. W dodatku nie będąc i nie grając nigdy w Szczecinie, śmie wypowiadać się > o DJ-ach z tego miasta. Ponadto obraża wszystkich, którzy mu nie schlebiają. D > latego też nie ma sensu jemu odpowiadać, a lepiej z humorem powspominać stare c > zasy. DJ-BC. ------------------------------------------------------- No ty już wylałeś ten swój kubeł pomyj wspomnieniowych w artykule i tylko to oceniam - w związku z tym nie muszę przebywać w Szczecinie. A co do moich osiągnięc zawodowych w dyskotekach to najlepiej ocenil je świat umieszczając mnie w DJ HALL OF FAME i DISCO HALL OF FAME jako jedynego polskiego deejaya. A kiedy ty tam trafisz - NIGDY !! To jest wymierne kto z nas i z czym przechodzi do historii. Ja w deejayski PANTEONIE ZASŁUZONYCH a ty w tym sowim szczecińskim szambie !! :-))))))) No a odnośnie tego kto tu jest oszustem to można poczytać tu: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Pokaż mi o tobie coś takiego :-)))))) No i na koniec NIE OBRAŻAM WSZYSTKICH jeno tych paru (3), którzy wcześniej obrazili mnie ... Bo ja nigdy byle takim nie pozostaję "dłużny" :-))))) Jestem znany z tego od lat, że jak mnie ktoś zaczepi i obrazi - to na 2000% oberwie :-))))))) tak jak ty - było mnie nie zaczepiać ... Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 13:46 Tutaj znajdziecie więcej o yahudeejay: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,13272879,Wdechy_2012__Nominacja_dla_74_letniej_didzejki.html Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 14:36 widać zaraz że ćwok i gó...jad (ate7ier) nie potrafi czytać ani rozróżniać rodzajów - ale co tam - mnie już nic nie zadziwi. swoją drogą zobaczymy ilu z tych meneli i deejay-prostytutek z "bohaterów" artykułu dożyje za konsolą 74 lat jak ta nieszczęsna babcia ? no a o yahudeejay czyta się tu: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ a dodatkowo o komunistycznych szmatach i deejay-prostytutkach z PRL tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:33 a tu o was sbeckie szmaty: "A prawdziwe realia nie zawsze sa tak piękne jak wymyślona legenda : > katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=KI&katalogId=2&subpageKatalogId=2&pageNo=1&nameId=14409&osobaId=37731& " A O TYM GAZETA ZAPOMNIAŁA NAPISAĆ :-)))) tu jest prawda o PRL deejayach prostytutkach !!: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 14:43 Gość portalu: BC. napisał(a): > Panie i Panowie. Myślałem, że temat się wyczerpał, ale widzę, że daliście się w > ciągnąć w dyskusję z jakimś tam pseudo deejayem - jahoo pawulonem, który jest z > wykłym oszustem. Facet nie ma pojęcia o tym zawodzie i nic w tej branży nie osi > ągnął. W dodatku nie będąc i nie grając nigdy w Szczecinie, śmie wypowiadać się > o DJ-ach z tego miasta. Ponadto obraża wszystkich, którzy mu nie schlebiają. D > latego też nie ma sensu jemu odpowiadać, a lepiej z humorem powspominać stare c > zasy. DJ-BC. --------------------------------------------------------- SB-eckie deejay-prostytuty z PRL i komunistyczne szambo ze szczecina - więcej o takich kreaturach jest tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 16:14 Cała prawda o yahudeejay2 vel yahudeejay vel Yahu Pawul: emigracjazpolski.blogspot.com/2010/09/no-i-wyszo-szydo-z-worka.html Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 16:32 robisz co możesz, żeby mnie oszkalować - ale nie znajdziesz nic autentycznego a jedynie fałszywki produkowane specjalnie - to co pokazałeś to tylko max ściema i oszustwo mojego wroga (mam ich 4) polskiego PIS wariata ze Szkocji - takiej samej a nawet gorszej szmaty i deejay-prostytuty z PRL komuny niż ci ze szczecina - - - tu jest o nim więcej: emigracja-zpolski.blogspot.com/ szukaj dalej ścierwo - na wszystko mam gotowego bloga a czasem i kilka odpowiedzi :-)))) I PEŁNEJ PRAWDY ... Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 18:03 Nie trzeba czytać co o Tobie piszą na innych forach - wystarczy przeczytać Twoje śmierdzące wpisy na tym szczecińskim wątku. Jesteś internetowym trollem, obrażasz ludzi których nie znasz i nigdy nie widziałeś, podniecasz się własnymi wypocinami, a cała Twoja twórczość to zwykłe grafomaństwo. Strony do których podajesz linki są wieśniackie, użycie kolorów i trzcionek jak sprzed 20 lat - krótko mówiąc wieś tańczy i śpiewa. A co do wyrażania się przez Ciebie łajzo o szczecińskich dj-ach to uważaj bo świat jest mały i nie pomoże chowanie się gdzieś na dziadowie w Chicago czy innej Szkocji. Ciekawe jak się wytłumaczysz twarzą w twarz chłopakom ze Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 21:12 sram ci na ryj ate7ier szczecińska padlino, pedalskie ścierwo - komunistyczny pomiocie - miłośniku PRL deejay prostytutek z patologicznego szczecina !! lizaj im szpary bo tylko tyle wiesz i umiesz !!! planujesz na mnie napad - OK - SB-ecka szmato - zawiadomię prokuraturę i pokaże zabezpieczony właśnie wątek z forum - GROŹBY KARALNE - BEKNIESZ ZA TO !!!! zawsze możesz kogoś na mnie nasłać bo przecież pochodzisz z patologii i szamba SB-eckiego- ALE SIĘ ZDZIWICIE CO WAS SPOTKA :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 31.01.13, 23:29 yahudeejay2 napisał(a): > sram ci na ryj ate7ier szczecińska padlino, pedalskie ścierwo - komunistyczny p > omiocie - miłośniku PRL deejay prostytutek z patologicznego szczecina !! lizaj > im szpary bo tylko tyle wiesz i umiesz !!! > Brawo, brawo - ale kultura! > planujesz na mnie napad - OK - SB-ecka szmato - zawiadomię prokuraturę i pokaże > zabezpieczony właśnie wątek z forum - GROŹBY KARALNE - BEKNIESZ ZA TO !!!! > Nie osądzaj innych po sobie i czytaj ze zrozumieniem - szastasz na lewo i prawo wulgarnymi inwektywami na temat osób, których nie znasz. Cała Twoja odwaga wynika z tego że siedzisz przed monitorem i oczerniasz kogo się da. A w Prokuraturze z chęcią się z Tobą spotkam. > zawsze możesz kogoś na mnie nasłać bo przecież pochodzisz z patologii i szamba > SB-eckiego- ALE SIĘ ZDZIWICIE CO WAS SPOTKA :-))))) Szkoda mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 01.02.13, 08:39 sram na ciebie bo jesteś nic nie wartym śmieciem i pewnie zaćpańcem jak wy wszyscy dzisiaj ! dla takich jak ty używam języka wprost proporcjonalnego do wasze intelektu ... nic innego nie łapiecie !! sprawdziłem to miliony razy w na różnych forach ... szkoda na takie badziewy mojego czasu - kończę z tobą - obrońcą komuch-PRL-deejay-prostytutek ze szczecina ... Odpowiedz Link Zgłoś
ate7ier Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 01.02.13, 09:49 Gwoli ścisłości ja komuchów też nie lubię. W branży dyskotekowej i szerzej lokali nocnych zawsze trafiali się i będą trafiać różni szpicle i donosiciele. Nie można jednak generalizować i wszystkich obrzucać błotem. Co mają powiedzieć ludzie uczciwi, którzy z SB albo MO nie mieli nic wspólnego, a opisani są w tym artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 01.02.13, 10:40 "gwoli ścisłości" - czytanie ze zrozumieniem to w Polsce ogromny problem - nie rozumiesz co czytasz - "błotem" - czyli prawdą określam tylko tych z artykułu - bo to były PRL deejay-prostytutki, a jeden z nich to SB-ek !! To co zrobili z dyskotekami w latach '80 i '90 to szambo i rynsztok !!! Kablowanie w tamtych czasach było nagminne za takie czy inne przywileje i układy - bo 90% deejayów z PRL to byli kolaboranci komuchów !! Dlatego dzisiaj pochowali się jak śmierdzące szczury i milczą, udają że nic nie było i ich też nie było :-)))) Ujawniają się tylko desperaci, i upadli straceńcy, którzy i tak są w szambie - jak ci ze szczecina ... Jak tylko jakiegoś namierzę to zaraz się blokuje i nie chce się "wyspowiadać" :-)))) z historii ... bo zadaję za trudne i bolesne pytania :-))) A kogo z nich znasz, że był uczciwy i nie kolaborował z komuną ?? :-))) Nie dał się np. komuchom zweryfikować dla większej wygody przy korycie ?? Zgoda na weryfikacje to podstawowa zdrada ideałów i wolności niezbędnych do rozwoju w zawodzie artystycznym !! Dlatego u nas nie było deejayów tylko ułemne imitacje, balangownicy, menele, dancingowcy. Dlatego nigdy nie liczyli się na świecie i tak zostało do dziś ... Są odcięci od zawodowych korzeni, wzorców i autorytetów. Tutaj tego nie było i nie ma. To tak jakby iść na uniwersytet i posiedzieć tam kilka lat bez prawdziwych profesorów jeno z paroma idiotami co to porobili dyplomy na spiraconych pracach i zapłaconych "egzaminach". I pamiętaj, że każdy z tych niby deejayów mógł stanąć w opozycji do komuchów tak jak ci którzy nam wywalczyli wolność. Dlaczego 99% deejayów woleli kolaborować i wspierać PRL komunę ? Masa artystów była w opozycji tylko nie deejaye - niższy rodzaj obywatela ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJB Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 11:08 Właśnie. Nie miałem nigdy do czynienia z jakimiś agentami, ale ten chory facet nawymyślał nie tylko mojej osobie, ale wielu innym nie mając pojęcia o temacie. Tym bardziej, że nigdy nie był w Szczecinie - a na pewno nie grał, a śmie się wypowiadać na temat DJ-ów ze Szczecina. Poza tym ma już wyroki za podobne sprawy i prosi się o ich odwieszenie. Jeszcze raz powtarzam: dajcie sobie spokój z tym idiotą ! Szkoda czasu. Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.devs.futuro.pl 06.01.14, 12:15 sam jesteś idiota i nikt nie wie o czym ty bazgrasz - coś ci się pokałapucikało - nie znamy nikogo z wyrokami - to jakieś brednie pochorowanych na umysle ćwoków z SB :-))) Bronią sie jak mogą przed ujawnianiem niewygodnej prawdy z przeszłości ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.devs.futuro.pl 06.01.14, 12:35 szczecin SB-ecy się ratują jak mogą - czytajcie o nich prawdę tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 25.04.14, 08:37 dajcie sobie spokój z tym SBeckimi szmatami - nimi wczesniej czy później zajmą się prokuratorzy IPN :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 25.04.14, 08:36 kultura taka na jaką pozwala adwersarz - SBecka szmata z PRL !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.devs.futuro.pl 06.01.14, 12:33 takie są groźby byłego sb-eka teraz gangstera ze szczecina - ale ja na nich sram - obnażam agenturę z dyskotek lat '70 i '80 i radezę czytać prawdę o tych deejay śmieciach i prostytutkach tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 25.04.14, 08:34 Oto text / odpowiedź SBeckiego ścierwa z PRLu !! odstrzelisz mnie gangsterska szmato - co ? Jestem przygotowany na spotkanie z takimi jak ty od lat :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:36 to jesteście wy - SB-szmaty i deejay prostytutki - max zdrada !!! "A prawdziwe realia nie zawsze sa tak piękne jak wymyślona legenda : > katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=KI&katalogId=2&subpageKatalogId=2&pageNo=1&nameId=14409&osobaId=37731& " A O TYM GAZETA ZAPOMNIAŁA NAPISAĆ :-)))) tu jest prawda o PRL deejayach prostytutkach !!: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ i o yahu pawul: yahudeejay.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.devs.futuro.pl 06.01.14, 18:28 PRAWDA JEST TU: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.13, 09:15 cała prawda o Yahu jest tu i tylko tu: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:37 teraz tu: o yahu pawul: yahudeejay.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.13, 09:18 powtarzam - cała prawda o Yahu jest tu i tylko tu: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:38 teraz tylko tu: o yahu pawul: yahudeejay.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YAHU PAWUL Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.devs.futuro.pl 06.01.14, 12:31 POD WYMIENIONYM LINKIEM JEST JENO MAX ŚCIEMA BYŁEGO AGENTA CZERWONEJ KOMUNY NIEJAKIEGO PIOTRA KUMYSA KOBYŁECKEGO. WSPIERAJĄ TO RZECZ JASNA POZOSTALI SB-ECY BO YAHU OBNAŻA PRAWDĘ POLSKICH DYSKOTEK NASZPIKOWANYCH AGENTURĄ PO SAME BRZEGI W LATACH '70 I '80 - SZCZECIN W TYM PRZODOWAŁ :-))) NO A PRAWDA O YAHU JEST JENO TU: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ I TU www.djsportal.com - STRONA NR 1 NA ŚWIECIE O HISTORII DYSKOTEK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putler Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.14, 08:21 PRAWDA O YAHU PAWUL JEST TYLKO TU: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ - - - - - A NIE NA PROPAGANDOWYM BLOGU CHOREGO NA ZAWIŚĆ WARIATA I ZDRAJCY POLSKI, KTÓRY TWORZY SF HISTORYJKI O NAJZNAKOMITSZYM POLSKIM DEEJAYU W HISTORII !!! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:38 teraz tu: yahudeejay.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:34 tu jest prawda o PRL deejayach prostytutkach !!: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ i o yahu pawul: yahudeejay.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 07.04.13, 09:28 Gość portalu: BC. napisał(a): > Panie i Panowie. Myślałem, że temat się wyczerpał, ale widzę, że daliście się w > ciągnąć w dyskusję z jakimś tam pseudo deejayem - jahoo pawulonem, który jest z > wykłym oszustem. Facet nie ma pojęcia o tym zawodzie i nic w tej branży nie osi > ągnął. W dodatku nie będąc i nie grając nigdy w Szczecinie, śmie wypowiadać się > o DJ-ach z tego miasta. Ponadto obraża wszystkich, którzy mu nie schlebiają. D > latego też nie ma sensu jemu odpowiadać, a lepiej z humorem powspominać stare c > zasy. DJ-BC. DEMASKOWANIE KOMUNO-SZMAT Z PRL: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ A TU SĄ OSIĄGNIĘCIA YAHU: 1952yahudeejay1970.blogspot.com/ CEGLARSKI NIGDY W ŻYCIU DO TEGO NIE DOJDZIE BO TO PIJACZYNA I DEEJAY PADLINA - KOLABORANT SB !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:31 "A prawdziwe realia nie zawsze sa tak piękne jak wymyślona legenda : > katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=KI&katalogId=2&subpageKatalogId=2&pageNo=1&nameId=14409&osobaId=37731& " A O TYM GAZETA ZAPOMNIAŁA NAPISAĆ :-)))) tu jest prawda o PRL deejayach prostytutkach !!: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.14, 08:29 SKONTAKTUJ SIĘ Z POLSKIM HISTORYKIEM DISCO tu jest prawda o PRL deejayach prostytutkach !!: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay4 Re: Po jaką cholerę dodawać komentarze do tego wą 06.05.14, 10:24 podymuj napisał: > Temat już rozwałkowany i basta !!! CZYTAJ ZEBRANE I POPRAWNIE ZREDAGOWANE TEKSTY O HISTORII DYSKOTEK W SZCZECINIE TU: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/p/szczecin-disco-syf-czyli-polska-disco.html Odpowiedz Link Zgłoś
m1r4640 Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięcznyc... 07.04.13, 07:53 Ku..., zlodziej, sb_ek, dj , cynk, alfons , szatniarz, brzmkarz , zgrana paczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Szkwarek Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.tbcn.telia.com 05.01.14, 20:27 A do tego pielęgniarka , lekarz, kurator , adwokat, prywaciarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.devs.futuro.pl 06.01.14, 12:18 szczecin za komuny a i dziś też niejednokrotnie to sporo deejayskiej patologii - szkoda na to badziwie czasu normalnych ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahu pawul Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.devs.futuro.pl 06.01.14, 12:36 tak jest - ludzie pamiętają i opisują to tu: dyskoteki-deejaye-prl.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
yahudeejay2 Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn 25.04.14, 08:41 święta prawda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Królowie dyskotek - zarabiali kilka miesięczn IP: *.51-175-143.customer.lyse.net 07.11.15, 23:55 duzo prawdy o J.K akurat znam go bardzo dobrze od momentu gdzie pracowal na kolei Odpowiedz Link Zgłoś