Gość: fan IP: 192.168.1.* 11.04.02, 09:17 Juz sie ciesze na pojedynek Kaczorowski , Gajtkowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: MKS Pogon:GKS Katowice 11.04.02, 09:49 a to kaczor wogole da rade? myslalem ze 2 raz nie bedzie ryzykowal z niezaleczona a po za tym niech od poczatku gra kosmalski na pewno po ostatniej bramie coraz bardziej glodny i niech sobie kosmaty skroci peleryne pod pachami bo jak sie ucieszyl to mialem mieszane uczucia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: MKS Pogon:GKS Katowice 11.04.02, 09:59 esteta:)))) kaczka teoretycznie do grania ale gorzej ze stolar moze nie zagrac:( Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Re: MKS Pogon:GKS Katowice 11.04.02, 13:39 a co jest znowu ze stolarem? pewne jest w kazdym razie, ze niestety znowu nie zagram ja :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: MKS Pogon:GKS Katowice 11.04.02, 13:46 Stlar ma zapalenie oskrzeli. A ty czemu nie zagrasz? �Tchrenuj ty ciulu ty, ty za gchranica jedziesz...�:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: MKS Pogon:GKS Katowice 11.04.02, 14:34 bedzie 2:1 wygramy jeszcze z niebieskimi :)) a reszta ciezko no oczywiscie rks sroda o 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomik Re: MKS Pogon:GKS Katowice IP: *.ncr.com 11.04.02, 16:00 W środę to będę drużynę wspierał duchowo z Warszawki niestety :) Ale na Gieksę idziemy z młodym - i w dodatku we wzmocnionym składzie, bo mój brat właśnie z morza wrócił! a jak jest na lądzie to też nie odpuszcza!!! :)) J....ć Gieksę J....ć!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: MKS Pogon:GKS Katowice IP: 192.168.1.* 11.04.02, 23:14 Musze sie tym z wami podzielic ,kumple mi mowia ze bedzie mala frekwencja mniejsza niz 4000 czy warto sie zakladac, ze moim zdaniem bedzi ponad 5000.Co wy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: MKS Pogon:GKS Katowice 12.04.02, 10:06 to zalezy kto bedzie liczyl wg gazet zawsze mniej w dodatku rozne ilosci a moze gazeta dalaby prztyczka bekdasowi i pan w czerwonej kurtce :))) policzy kibicow po zrobieniu dokladnych zdjec moim zdaniem w gazetach podadza max 7 ja widze 9 jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: MKS Pogon:GKS Katowice IP: 192.168.1.* 12.04.02, 10:13 Dobra zakladam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: MKS Pogon:GKS Katowice IP: 192.168.1.* 14.04.02, 20:40 Niestety wiem Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: MKS Pogon:GKS Katowice 15.04.02, 08:19 troche dlatego ze turas znowu wycial numer tym razem z biletami ja nie widzialem ale podobno ponad tysiac ulgowych zrezygnowalo z braku szmalu na normalny i jeszcze zeby trzeba bylo przemycac serpentyny? faszyzm na calego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: MKS Pogon:GKS Katowice IP: 192.168.1.* 15.04.02, 09:21 Nic nie wiem - nie bylo ulgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: MKS Pogon:GKS Katowice 15.04.02, 10:47 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=787987&dzial=szs010400 Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: MKS Pogon:GKS Katowice 15.04.02, 10:49 i jeszcze jakby zdechl link: Listy kibica Pogoni: Zabrakło 70 groszy Not. bel (14-04-02 17:54) Tego, co mnie spotkało na meczu Pogoń - GKS, nie da się określić inaczej niż zwykłe chamstwo ze strony działaczy Pogoni. Rano w kasach przy stadionie pojawiła się wiadomość, iż z biletem ulgowym wpuszczeni zostaną jedynie uczniowie szkół podstawowych, emeryci i inwalidzi. Zwykły skandal! Do tej pory z ulgi korzystać mogli również uczniowie szkół średnich i studenci. Nie chodzi jednak nawet o to! Otóż, nie informując o tej nowinie NIKOGO, sprawili oni, że spod kas odeszło dobre 2-3 tys. kibiców, którym zabrakło kilku złotych, bo nie spodziewali się nagle wprowadzonej podwyżki. Osobiście poszedłbym na mecz, nawet gdyby bilet kosztował 40 zł. Gdybym jednak o tym wiedział... Zabrakło mi 70 groszy do wymaganych 26 zł... Można co najwyżej pogratulować Pogoni uczciwych kontrolerów biletów, gdyż żaden nie chciał mnie wpuścić za 25 zł 30gr. Od kasjerki dowiedziałem się, iż zmiana została wprowadzona na polecenie prezesa Bekdasa. To nie pierwszy w tym roku przypadek (mecz Pogoń - Polonia), gdzie działacze pokazują, że kibiców mają w d... Panowie z Pogoni traktują kibiców jak bezmyślne bydło, pomiatają nami i mają nas gdzieś. Na następny mecz w Szczecinie nie powinien przyjść nikt!!! Dla Gazety Andrzej Sondej dyrektor Pogoni Szczecin Od dwóch lat nasze przepisy jasno określają, kto ma prawo do wejścia na stadion z ulgowym biletem. Jest to młodzież szkół podstawowych, emeryci oraz inwalidzi II grupy. Wcześniej, owszem, zdarzało się, że osoby wpuszczające ludzi przez bramy wejściowe niedokładnie egzekwowali ten przepis. Dlatego na stadion wchodzili uczniowie szkół średnich czy studenci za okazaniem legitymacji. Teraz musieliśmy to zmienić. W sobotę bardzo restrykcyjnie egzekwowaliśmy nasz przepis. Uszczelniliśmy bramy, bowiem pieniądze ze sprzedaży biletów to jedyny, pewny dochód na utrzymanie klubu. W kasach pojawiły się w sobotę wywieszki informujące o tym, kto ma prawdo do zakupu biletu ulgowego. Sprzedawaliśmy wejściówki w dziesięciu punktach. Nie poinformowano mnie, że gdzieś brakuje takiej wywieszki. Odpowiedz Link Zgłoś