penderecky 09.10.04, 18:48 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,2331342.html Takie rozwiazania popieram, bo to jest sport dla wszystkich, a nie dla nabijania wlasnej popularnosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike102 Uve Deyle - czy to nie ten hochsztapler? 09.10.04, 19:14 On juz chyba byl w Szczecinie i kazal radnym zamykac oczy i waobrazac sobie piekne rzeczy. Chyba Czesny sprowadzil tego przekretasa. A tak w ogole to wladze polskich miast powinny sie troche otrzasnac, doedukowac i sprawdzic o co tak naprawde chodzi z cala afera aquaparkrow w bylym DDR. Polecam zaczac od Turyngii bo tam byly najbezczelniejsze przewaly. W tym smetnym, wyludnionym landzie rozpoczeto nagle budowe 24 (!!!) aqaparkow. Rezultaty? - a to juz niech radni i prezydenci sami odrobia lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Wy sie lepiej Penderecky zajmijcie muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 19:17 na pewno nie biznesem. Znalem Niemca w Turyngii, ktory popelnil samobojstwo w powodu interesow wodnoparkowych tej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 19:20 radziłbym poczekać aż Jacyna Witt będzie np prezydentem miasta bo na razie jest jedną z 31 radnych wprawdzie jedną z najbardziej pracowitych i rzeczowych ale niemniej ma tylko 1 głas więc może nie demonizujmy jej możliwości prponuję złożyć tę propozycję Marianowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: *.se.client2.attbi.com 09.10.04, 19:37 Nie strasz mnie.........Jak Jacyna bedzie prezydentem - sprzedam wszystko /nawet ze strata / i uciekne...Studencie - powiedz,ze tylko zartowales........przeciez chyba sa jeszcze ludzie,ktorzy widza..... Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 19:40 a co widzą bo nie wiem ale konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
penderecky Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 19:52 Sypie glowe popiolem, ale zostawmy tego nieszczesnego inwestora i zwrocmy uwage na sam mechanizm, ktory jest niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 19:59 przecież w Szczecinie nie ma wskazanego miejsca na basen nawet nie ruszono starego basenu na SDS bo gdyby go zamknąć do remontu to Szczecin nie miałby ani jednego basenu sytuacja patowa bo prezydent i wiceprezydenci nie widzą dla siebie bezpośrednich korzyści w budowie basenu a przecież chodzi tylko o to żeby prezydent w ogóle nie widział dla siebie korzyści tylko żeby to były korzyści dla mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
penderecky Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 20:03 Studencie, nie wiem za ci radni biora kase co miesiac. Skoro nic nie mozna zrobic to po co jest rada? basen nie jest ani lewicowy, ani prawicowy. Jest zwyklym basenem. Czy naprawde nie mozna w tym miescie juz niczego zrobic? Chocby w kwestii sciezek rowerowych ? Ciekawy jestek ktora radna badz radny ma rower i na nim jedzi. Chetnie poznam ich opinie na temat sciezek rowerowych. Bo fundowanie Ptakowi cieniutkiej drfuzyny mnie nie interesuje. Mowmy o prawdziwym sporcie bez mydlenia oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 20:15 ok jeżdżę na rowerze po szosie bo jestem szosowiec gram w tenisa kortów w Szczecinie trochę jest a co do mocy sprawczej radnych to spytam cię kto wskazuje miejsce pod inwestycje kto wskazuje priorytety do realizacji kto układa budżet kto przygotowuje plany zagospodarowania przestrzennego kto zleca projekty inwestycji kto przygotowuje przetargi kto jest za to odpowiedzialny radni opiniują różne sprawy na komisjach czasami nawet konkretne ale te opinie nie są obligatoryjne dla prezydenta oznacza to że prezydent nie musi liczyć się ze zdaniem radnych obligatoryjny jest tylko budżet ale jeżeli radni nie zatwierdzą budżetu to obligatoryjny staje się projekt budżetu pogadaj sobie z radnymi którzy nie poszli do RM robić jakieś swoje partykularne interesiki albo załatwić pracę dla siebie rodziny czy znajomych ja gadam i od informacji moja wygolona głowa jeży się z przerażenia Odpowiedz Link Zgłoś
penderecky Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 20:21 Tenis to sport dla ludzi zamioznych, jak na szczecinskie realia bardzo zamoznych. Oderwany jestes studencie od rzeczywistoci. Zyjesz w swojej szklanej wiezy i nie znasz realiow. Nie jestem urzedasem czy radnym i nie znam tak dokladnie sciezek wdrazania projektow jak ty. Ale wiem co wypisuja rozmaici kandydaci na radnych na swoich ulotkach. Ujme to haslowo: bullshit. gdybym byl radnym-bezradnym to zlozylbym mandat. Nie lubie firmowac swoim nazwiskiem fikcji. Ale to akurat jest malo wazne, bo nie rozmawiamy o mnie. Nie podoba mi sie dotowanie ptaszyska przy jedno-Czesnym pozorowaniu dzialan dla dobra mieszkancow. Nie podoba mi sie zapominanie o zwyklych rowerzystach. Niekoniecznie szosowcach i niekoniecznie lysych. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 20:30 bliska ciału koszula mnie interesuje kolarstwo szosowe bo można się zajeździć a tenis nie jest sportem elitarnym jest normalnym sportem dla normalnych ludzi kort za 20 zł na godzinę na 2 osoby to nie jest fortuna nie rób z Polski Burundi a co do mocy sprawczej radnych to nie rozumiem dlaczego radni mieliby składać mandat bo nie robią tego co nie leży w ich ustawowych kompetencjach ja raczej wolałbym aby złożyli mandat ludzie którzy jako radni robią na tym interes w rózny sposób załatwiając sobie rodzinie i znajomym pracę zlecenia umowy kasę ale tacy nie zrezygnują bo przecież po to poszli do rm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: *.se.client2.attbi.com 09.10.04, 21:13 Twoja koszula zawsze jest najwazniejsza,a to zly znak.Jestes straszna arogantka.Przypominasz w tym Malanowska.Wiesz,drabine sobie wyobraz.....Teraz sie wspinasz,ale kiedys miniemy sie - jak bedziesz spadala.Nie watpie -ze dalej bedziesz grac w tenisa,ale juz nie naszymi glowami.Zawsze czulam,ze do polityki potrzebny jest talent.Ty masz talent - ale do robienia interesu.Ale przyznaje...ambitna jestes.Tylko,ze NAM to nic nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 09.10.04, 21:26 ja mogą być najwyżej arogantem mam do tego pełne prawo na forum każdy udaje kogoś innego niż jest ja udaję na przyklad mądrego wszystkowiedzącego a teksty w większości zapożyczam od innych ty też udajesz arogantkę i w dodatku transwescytę czy jak to się tam pisze a naprawdę jesteś łagodnym facetem który boi się żony więc złość wylewa na forum a taka ana na przykład na forum udaje kompletną kretynkę a tak naprawdę to cwany facet lider jedego z ugrupowań partyjnych wszyscy udają tutaj kogoś innego niż są to taka fajna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: *.asternet.pl 09.10.04, 23:04 student1 napisał: wszyscy udają tutaj kogoś innego niż są to taka fajna zabawa dopóki jest to zabawa to rozumiem ale jeżeli są tu osoby, które występują pod kilkoma nikami i chwalą siebie samego ale tego już rzeczywistego (człowieka?)to aż się boję, trochę to jednak pachnie SCHIZOFRENIĄ !!! I CZY TAKIE OSOBY MOGĄ WSPÓŁUCZESTNICZYĆ W RZĄDZENIU MIASTEM ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: 67.23.217.* 10.10.04, 00:42 Moga , moga i uczestnicza.... skutki oplakane jak widzimy. Swoja droga faktycznie wyglada na to ze student to Malgorzatka dwojga nazwisk. Arogancja , arogancja ale megalomania nie do podrobienia. Miejmy nadzieje ze wyborcy wyciagna wnioski na przyszlosc i pogonia na smietnik historii naszych bezradnych ale zaradnych radnych. pozdrawiam wyczekujaco Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 06:37 Co sie chlopie martwisz?Przeciez to zupelne ZOO...male polskio-szczecinskie zoo,a w zoo mamy kabarecik...kukielka Jacyna -Wit glosno tupie i krzyczy,publika ryje ze smiechu i bije brawo,ale to brawo dla blazna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: 62.69.196.* 10.10.04, 08:46 porównanie do małego zoo,trafne. czytam różne fora z różnych miast, ale najbardziej do tego porównania nasze pasuje. zastanawiam się skąd niektórzy mają wiadomości, których nie ma ani w prasie, radiu czy telewizji. skąd oni wiedzą o wszystkich i o wszystkim. no prawie o wszystkich. dla mnie np.student to sudent. domyślać się kto się za nickiem kryje? po co to komu potrzebne? chyba że dociekający sam udaje kogoś innego, kim jest w istocie. to się wtedy denerwuje, domyśla, dopasowuje. jeżeli dopasować się nie da, pozostają wyzwiska epitety (żeś prostak niedokształcony) kiedyś absztyf mi nawciskał aż miło. albo czarnego 'buraczany szczecin'i obraaaził się. i wtedy właśnie powstają fajne scenki kabaretowe w stylu 'właśnie leci kabarecik' przy którym bawię się setnie. szkoda że niewidać ich twarzy w tych momentach. mp. Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 10.10.04, 09:37 świetne teksty rzeczywiście radna Jacyna Witt jest najpopularniejsza wśród szczecińskich partyjniaczków którzy na forum występują pod różnymi nickami udając takich sobie normalnych równych kolesi ciekawe że oni nikogo poza tym nie atakują taki na przykład absztyfikant z radnych atakuje tylko JW reszta jest ok albo taki zorro albo blackexit albo mlodypatriota albo ana albo nowe nicki świetnie zorientowane we wszystkim tacy zwykli normalni kolesie doskonale znający się tak samo z siebie na wszystkim co dzieje się w Szczecinie a szczególnie w radzie miasta oznacza to że Jacyna Witt jest najpopularniejszym radnym w mieście ba może jest najpopularniejszym politykiem może jest popularniejsza od samego Jacka Piechoty nie mówiąc o różnych Napieralskich czy Litwińskich a to już jest groźne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: 62.69.196.* 10.10.04, 10:11 bez obrazy student1, ale ty też się świetnie orientujesz w tym gąszczu zawiłych i tajemniczych spraw. właściwie nic mi do tego. zadaję sobie tylko pytanie, skąd ty to wszystko wiesz? a pani radnej rzeczywiście popularność znacznie wzrosła, choć nie koniecznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. jeżeli pozwolisz, to na twoim miejscu tak bym się nie zachwycał, trochę skrmności student1, trochę. mp. ps. pewnie mendzę, więc nie przejmuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: *.asternet.pl 10.10.04, 11:50 no widzisz MP już prawie jesteśmy w domu, o to mi chodzi jeżeli traktujemy to jako dobrą zabawę to OK, ale jeśli co niektórzy starają się w to wkomponować politycznie i "kadzą" sami sobie a innych "opluwają" to ... niech każdy sam to oceni. DWA OBLICZA = DWA ŚWIATY ??? Odpowiedz Link Zgłoś
babciny_bambosz Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 11.10.04, 15:37 Pani radna jest cool, dziadunio kocha kobiety interesu w futrach i przeciwslonecznych okularach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: 67.23.217.* 10.10.04, 15:41 Droga jw-studencie , to nie jest grozne , to jest poprostu smieszne. pozdrawiam hahahaha Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: *.se.client2.attbi.com 11.10.04, 01:36 E,tam - od razu z popularnoscia wyjezdzasz.Przygladamy sie -po prostu - sasiadom z Pomorzan,Gumieniec,Niebuszewka i Pogodna i rozmawiamy sobie......Ot,tak - na zasadzie....."A pamietasz Jacka?Ten to glupek - zachcialo mu sie interesy robic i wpadl na granicy przemycajac papierosy...A mogl na radnego isc i tez przewaly robic".Goska - zejdz na ziemie....... Odpowiedz Link Zgłoś
penderecky Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt 12.10.04, 16:47 Ciesze sie, ze sie dobrze bawisz, ale pamietaj, ze taka arogancja mozesz tylko zrazic ludzi do swoich politycznych idoli, a na pewno nikogo nie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Cos dla radnej Jacyny-Witt IP: *.plonia.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 11:04 W całym Szczecinie jest tylko jedna osoba która byłaby gorszym prezydentem niż Jurczyk.Jest nią Jacyna-Witt, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a mnie sie podoba taka pralnia IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 19:38 a mnie sie podoba taka pralnie. Nie myslałem, że tu jest aż tyle tych waznych. i tak myslę, ze kazdy człowiek powiedziałby komus tak od serca parę słów, ale tak jakos nie wypada, nie chce sie narażać... wiec tu jest takie miejsce, gdzie pod nickiem moze cos palnąć co mu na duszy leży. I BARDZO DOBRZE! Człowiek musi sie wygadać. I po co dochodzic kto jest kto - no chyba że sa tu słuzby specjalne, ale to ich praca. A tak naprawde nie jestesmy anonimowi, ale po co wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukskywalker czy student 1 to mjw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 08:35 Jestem czytelnikiem forum od niedawna zauważyłem tu sporą dawkę MJW konkretnie informacji na temat tej pani .Czy ona czasami się nie odgryza na forum jako Student 1?Tenis ,basen BMW etc toż to zywcem Mjw opisywana w Głosie po wielokroć przez red Parkitnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granulat za 250pln na m-c bede bronil kazdego radnego! IP: *.law.univ.szczecin.pl 12.10.04, 10:00 albo czlonka zarzadu, bo ci to dopiero sa przy kasie. promocja trwa do konca miesiaca... ;] granulat@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: czy student 1 to mjw? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.10.04, 10:00 ty jeszcze pytasz?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukeskywalker czy student 1 to mj-Witt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 18:36 jesli to rzeczywiście ona to zachowuję się żenująco ...skąd u niej tyle nienawiści?retoryka na poziomie osiedlowego warzywniaka ...i taka Pani jest radną?????!!! pamiętam,że chciała być senatorem....wyobrazacie sobie senatora prowadzącego retorykę ze społeczeństwem za pośrednictwem internetu w sposób urągający wszelkim dobrym zwyczajom???Proponuję społeczną kampanię informacyjną która obnazałaby podobne kwiatki i piętnowała zachowania polityków radnych tacy ludzie nie mogą byc ponownie wybierani nie moga być reprezentantami społeczeństwa co wy na to?proszę piszcie razem coś wymyślimy ,żeby odsunąc różnej maśći postacie od władzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.patriota Re: czy student 1 to mj-Witt 12.10.04, 19:40 absztyfikant zalozyl forum poswiecone Od Nowie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23221 Odpowiedz Link Zgłoś