skuter^ 11.12.02, 10:42 przedwczoraj na wojska i okolicach wysiadl prad wczoraj rowniez podobno ludzie sie intensywnie ogrzewaja i instalacja nie wytrzymuje podobno mcdonald ma teraz w ofercie romantyczne kolacje przy swiecach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga Re: szczecin -drugi egipt:) 11.12.02, 15:54 U nas też UPS'y wyją, nawet farelki nam skonfiskowali! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: szczecin -drugi egipt:) 12.12.02, 07:55 taka farelka to chyba na upsie dlugo nie pociagnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny A gdzie Policja 12.12.02, 10:06 Stałem w "korku" na Jagielońskiej. Dlaczego w przypadku nie funkcjonowania sygnalizacji świtlnej nie ma na skrzyzowaniu Policjanta kierującego ruchem? Czy może mam za duże wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: szczecin -drugi egipt:) IP: 212.244.77.* 12.12.02, 10:44 Zgadza się. Kilka dni temu w Śródmieściu zgasły nagle światła. Obawiałam sie coby trafic do odpowiedniego budynku, potem coby nie dostac pałą w łeb gdzieś na klatce schodowej ( tudziez samemu nie rozbic sobie głowy o schody) ,no i trafic do odpowiedniego mieszkania (sasiedzi mogliby być zaskoczeni niespodziewana wizytą).Na szczeście dzieci wracajace z rorat z kościoła podarowały mi po drodze świeczkę. Trzeba sobie radzić w życiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: szczecin -drugi egipt:) 12.12.02, 11:20 A moze to system sie zminil i to jakis sposob oszczedzania energii?? Nie bylo wczesniej "mrugniec"ostrzegawczych?? Odpowiedz Link Zgłoś