Dodaj do ulubionych

Policka prasa

12.10.04, 18:14
Jestem mieszkańcem Polic zaledwie od kilku miesięcy... Powolutku poznaję
miasto, mieszkajacych tu ludzi. I wszystko jest OK. Ale bardzo brakuje mi
takiej jednej "malutkiej" rzeczy - NASZEGO, poświęconego miastu czasopisma.
Nie "kolorowej" reklamówki! Czasopisma z prawdziwego zdarzenia. Ot tego mi
jeszcze trzeba...:-)
Obserwuj wątek
    • sheki Re: Policka prasa 12.10.04, 21:31
      Przerabialiśmy temat gazet miejskich już niejednokrotnie.Ostatnią była "samorządówka" przezwana tak od organu ją wydającego.Była nawet do rzeczy,jednak nie pasowała opozycji w radzie miejskiej.Co najważniejsze,kolportowano ją co miesiąc za darmo poprzez pocztę.O obecnych kolorowych reklamówkach pewnie cztałeś w prasie ogólnopolskiej przy okazji "afery A.Marka".
      pzdr
    • mmruk Re: Policka prasa 22.10.04, 02:43
      Pomyslow bylo juz kilka,jedne bardziej, inne mniej udane, a moze po prostu brak
      ciekawych tematow w naszym miescie?
      • bozka70 Re: Policka prasa 22.10.04, 07:31
        Tematów napewno nie brakuje..sądze że nie ma odpowiednich ludzi którzy by sie
        tym zajeli i odpowiednio rozreklamowali.
        • parkowy Re: Policka prasa 23.10.04, 18:11
          Bozka ma rację,brakuje odpowiednich ludzi,którzy zajęli by się prasą policką na
          serio.Tylko jak zmusić do kupowania takowej mieszkańców miasta,by nie skończyło
          się jak w przypadku Marka - Żebraniem o reklamy??
          • bozka70 Re: Policka prasa 26.10.04, 07:23
            Jeżeli będą to ciekawe artykuły nie tylko dotyczące chwalenia się pana
            burmistrza o planach i o tym co zrobił to napewno będzie dóży popyt na ta
            prase..ta gazeta powinna dotyczyć wszystkich ludzie a nie tylko góry
            • sheki Re: Policka prasa 26.10.04, 08:39
              Ostatnimi czasy wróciłem do Głosu Szczecińskiego ze względu na stałą stronę o Policach.Muszę przyznać,że jestem mile zaskoczony zawartością.
              • sheki Re: Policka prasa 09.11.04, 17:05
                Przypadkowo wpadł mi w ręce ostatni numer Punktu Widzenia.Wewnątrz jest cała wkładka poświęcona Policom.W stopce redakcyjnej dodano,że poszukują nowych współpracowników z Polic.Może ktoś z nas się za to weźmnie?;)
                • bozka70 Re: Policka prasa 10.11.04, 07:45
                  dobry pomysł:-)))))
                  • deeem Re: Policka prasa 10.11.04, 20:52
                    bozka70 napisała:
                    > dobry pomysł:-)))))

popieram

;-D
                    • bozka70 Re: Policka prasa 12.11.04, 19:07
                      zamiast dobrych pomysłów i popierania może ktos by sie wychylił :-))))))))
                      • sheki Re: Policka prasa 13.11.04, 19:41
                        Bozka,dobrze idzie Ci pisanie,więc może TY?;) Jak chcesz,możemy Cię demokratycznie wybrać.:)
                        pzdr
                        • deeem Re: Policka prasa 14.11.04, 03:49
                          i znowu muszę rzec

popieram (demokratycznie:)

;-)
                          • bozka70 Re: Policka prasa 15.11.04, 07:01
                            jasne....mądrale, ja nie utwożyłam tego forum...wy juz macie jakąś wprawe:-)))))
                            • sheki Re: Policka prasa 15.11.04, 21:32
                              Bozka aktywna z samego rana.:) Po nocce,czy ranny ptaszek z Ciebie?;)
                              A wracając do tematu,skoro "mądrale" Ciebie namaścili.nie masz wyjścia.:)
                              • bozka70 Re: Policka prasa 16.11.04, 07:29
                                zgadza sie jestem rannym ptaszkiem,wstaję przed kurami(i tymi domowymi też;-
                                )))))...musze przyznać,że jest to bardzo kuszące ale nie mam na ten temat
                                bladego pojęcia...do prowadzenia tego jest potrzebny ktoś bardziej kompetętny
                                niż ja....ja ewentuanie moge wtrącić swoje trzy grosze;-)))))))Panowie !!!...do
                                dzieła
                                • sheki Re: Policka prasa 16.11.04, 21:26
                                  O.K. Trzymam Cię za słowo,wtrącaj swoje 3 grosze.:)
    • bozka70 Re: Policka prasa 16.11.04, 21:26
      bardzo sie mało na tym znam ale można by stwożyć jakąś strone www.na której
      można by było poruszać nasze sprawy bardziej niż na
      forum..informacje...pomoc ...itp
      • wipek123 Re: Policka prasa 22.11.04, 13:34
        bozka70 napisała:

> bardzo sie mało na tym znam ale można by stwożyć jakąś strone www.na której
        > można by było poruszać nasze sprawy bardziej niż na
        > forum..informacje...pomoc ...itp

Witam. Od 1999 roku staram się stworzyć płaszczyznę internetową, która byłaby
        uzupełnieniem polickich mediów. Wirtualne Police (www.police.info.pl) są próbą
        utworzenia portalu polickiej społeczności, które informowałyby o tym wszystkim
        co się dzieje w Policach. Gazety polickie (szt. 3) wychodząc w w systemie
        dwutygodniowym mają informację, o których każdy z nas wie chociazby od
        ćwierkającyh wróbelków na płocie, gazety szczecińskie traktują nas po
        macoszemu, chyba że jest jakaś bomba itd. Stąd też moja propozycja:
        Zapraszam wszystkich chętnych do współpracy przy tworzeniu Wirtualnych Polic.
        WP są portalem "non profit" a dopóki policcy biznesmeni nie docenią internetu
        jako sposobu na skuteczną reklamą mogę zaproponować niewiele. Jeśli to proszę o
        emaila mariusz@nonspam.police.info.pl
        • sheki Re: Policka prasa 22.11.04, 23:05
          Bozka,mówiłem to coś dla Ciebie!:-)
          • bozka70 Re: Policka prasa 23.11.04, 20:25
            sheki a czemu tylko dla mnie a może by tak kazdy z nas sie wykazał:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka