hubert_28 16.01.07, 11:24 jakich deweloperow polecacie, gdzie buduja, gdzie warto zainwestowac w mieszkanie (do mieszkania)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia2626 Re: deweloperzy 20.07.16, 11:23 Ze swojej strony mogę polecić Modernbud z Legnicy www.modernbud.pl/ Solidny deweloper, który oferuje ładne mieszkania w dobrej okolicy. W najbliższym czasie zamierza wprowadzić nową inwestycję w Legnicy - Osiedle w Alejach, więc to dobry czas na decyzję :) Odpowiedz Link Zgłoś
izazalew Re: deweloperzy 29.09.16, 07:12 8. A ja ze swojej strony polecam Polnord i osiedle Ku Słońcu. My już mieszkamy i mogę Ci napisać że jest super, odebraliśmy mieszkanie w pierwszym terminie. Osiedle jest bardzo fajne, w dobrej lokalizacji – ja do centrum jadę dosłownie 5- 10 min, w zależności od ruchu na drodze. Poza tym mam mieszkanie na parterze z fajnym ogródkiem, ale to już wiadomo wg potrzeb bo mieszkania są różne. Budują się kolejne dwa budynki więc śmiało polecam zajrzeć na stronę www.polnord.pl/oferta/szczecin/ku-sloncu/opis-inwestycji/ Odpowiedz Link Zgłoś
sterka03 Re: deweloperzy 01.03.18, 13:21 My z mężem zdecydowaliśmy się na ofertę firmy NM Szczecin. Z jeden strony zależało nam na zakupie mieszkania z rynku pierwotnego ale z drugiej nie chcieliśmy pakować się w to całe wykańczanie i urządzanie. Ich oferta okazała się idealnym rozwiązaniem bo nie dość, że pomogli nam znalezc dokładnie to czego szukaliśmy ( lokalizacja, metraż i cena ) to jeszcze we własnym zakresie zajęli się urządzaniem tego mieszkania tak, że po otrzymaniu kluczy mogliśmy w zasadzie zakładać kapcie i mieszkać :) Mieszkanie urządzone zgodnie z najnowszymi trendami. Odpowiedz Link Zgłoś
karwakawka Re: deweloperzy 06.07.19, 18:14 Nie tylko o deweloperach ale i ogólnie o budownictwie - ofio.pl/k/styl-zycia/dom/ Odpowiedz Link Zgłoś
msciwoja Re: deweloperzy 20.02.20, 12:52 Jeżeli chodzi o deweloperów z trójmiasta to Budros.pl. Czekamy właśnie na odbiór :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzystarski Re: deweloperzy 01.03.20, 00:23 Jak chcesz, aby wybudowali Ci dom, ale wpierw wolisz wybrać działkę to masz tutaj kontakt Działki budowlane i domy jednorodzinne Odpowiedz Link Zgłoś
alinailyin_1 Re: deweloperzy 27.02.26, 18:47 Turn an ordinary night into a remarkable memory. Let passion and sophistication blend seamlessly together. www.alinailyin.com/ Odpowiedz Link Zgłoś