Dodaj do ulubionych

deweloperzy

16.01.07, 11:24
jakich deweloperow polecacie, gdzie buduja, gdzie warto zainwestowac w
mieszkanie (do mieszkania)?
Obserwuj wątek
    • tosia2626 Re: deweloperzy 20.07.16, 11:23
      Ze swojej strony mogę polecić Modernbud z Legnicy www.modernbud.pl/ Solidny deweloper, który oferuje ładne mieszkania w dobrej okolicy. W najbliższym czasie zamierza wprowadzić nową inwestycję w Legnicy - Osiedle w Alejach, więc to dobry czas na decyzję :)
    • izazalew Re: deweloperzy 29.09.16, 07:12
      8. A ja ze swojej strony polecam Polnord i osiedle Ku Słońcu. My już mieszkamy i mogę Ci napisać że jest super, odebraliśmy mieszkanie w pierwszym terminie. Osiedle jest bardzo fajne, w dobrej lokalizacji – ja do centrum jadę dosłownie 5- 10 min, w zależności od ruchu na drodze. Poza tym mam mieszkanie na parterze z fajnym ogródkiem, ale to już wiadomo wg potrzeb bo mieszkania są różne. Budują się kolejne dwa budynki więc śmiało polecam zajrzeć na stronę www.polnord.pl/oferta/szczecin/ku-sloncu/opis-inwestycji/
    • sterka03 Re: deweloperzy 01.03.18, 13:21
      My z mężem zdecydowaliśmy się na ofertę firmy NM Szczecin. Z jeden strony zależało nam na zakupie mieszkania z rynku pierwotnego ale z drugiej nie chcieliśmy pakować się w to całe wykańczanie i urządzanie. Ich oferta okazała się idealnym rozwiązaniem bo nie dość, że pomogli nam znalezc dokładnie to czego szukaliśmy ( lokalizacja, metraż i cena ) to jeszcze we własnym zakresie zajęli się urządzaniem tego mieszkania tak, że po otrzymaniu kluczy mogliśmy w zasadzie zakładać kapcie i mieszkać :) Mieszkanie urządzone zgodnie z najnowszymi trendami.
    • karwakawka Re: deweloperzy 06.07.19, 18:14
      Nie tylko o deweloperach ale i ogólnie o budownictwie - ofio.pl/k/styl-zycia/dom/
    • msciwoja Re: deweloperzy 20.02.20, 12:52
      Jeżeli chodzi o deweloperów z trójmiasta to Budros.pl.
      Czekamy właśnie na odbiór :)
    • krzystarski Re: deweloperzy 01.03.20, 00:23
      Jak chcesz, aby wybudowali Ci dom, ale wpierw wolisz wybrać działkę to masz tutaj kontakt Działki budowlane i domy jednorodzinne
    • alinailyin_1 Re: deweloperzy 27.02.26, 18:47
      Turn an ordinary night into a remarkable memory. Let passion and sophistication blend seamlessly together.
      www.alinailyin.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka