Dodaj do ulubionych

PiS znalazł haka na Krzystka

• wesolyromekmmv Szuja !Obrzydliwa larwa i szczerzuja z etyki dwója 07.11.06, 03:51
      Szuja, naomamiał, natruł i nabujał!
      Szuja, a wierzyłem przecież mu jak nikt!
      Szuja,dziecku kazał mówić: ’Proszę wuja’!
      Alleluja wesołego zrobił mi i znikł!!!

Szuja, obrzydliwa larwa i szczerzuja!
      Szuja- do najtępszych pierwotniaków rym!
      Szuja, bezlitosny kamień i statuja!
      Fałsz i ruja bezustannie powodują nim!!!

Gdy zycie zdarło z faceta już maskę,
      Gdy mu fasada rozwala się z trzaskiem,
      Gdy zza niej wyjrzy jak małpa z pokrzywy
      Pysk zły i obrzydliwy i pryśnie cały blew-
      O, wtedy chociaż się pragniesz powściągać
      Nienasobaczyć i nienaurongać,
      Choć inwektywą żywą nie chcesz chlustać
      To same twe usta wykrzykną tobie wbrew:

Szuja! Pióra by pożyczyć od ’Anuja’,
      Szuja! By opisać co to jest za typ!
      Szuja! kawał mołedego politycznego zbója,
      Z etyki dwója, nieudana galareta z ryb!!!

• galoty Nawet tytuł GW jest stronniczy 07.11.06, 06:32
      Jakt o "znalazł haka". To to sa informacje tajne ? Grzebali po nocach w
      teczkach ?
      Także samo społeczeństwo nie lubiało karierowiczów za komuny żyjących z talonów
      na samochody, którym można było jeżdzić 3 lata, sprzedac po cenie wyższej niż
      nowy, wziąśc nowy talon i dalej jeżdzić. wszyscy finansowaliśmy wtedy tych
      kacyków a teraz Krzystków. Krzystków i Wziątków, którzy podobnie jak kiedys są
      za pomocą różnych przywilejów finansowani przez społeczeństwo. Tu nie chodzi o
      kategorie prawne. Krzystej ma przerypane u wyborcy i to już koniec (kolejny)
      szans wyborczych PO. Zostaje Piechota i Lubińska. Tyla. Fakt.
      • Gość: Lex Re: Nawet tytuł GW jest stronniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:52
        Galoty,splun przez lewe ramie ,jaka Lubinska??Raczej ojciec dyrektor,moherowa
        inkwizycja,sredniowiecze i 4 lata marazmu !!
        • Gość: zenek Re: Nawet tytuł GW jest stronniczy IP: *.chello.pl 07.11.06, 13:28
          Lepszy marazm niż złodziejstwo,bo to jest złodziejstwo tylko usankcjonowane tak jak Kwaśniewski,Miller,Oleksy i ta cała banda Krzystek dołączył do nich.Służbowe mieszkania to w czasie służby i koniec trzeba zdać po służbie
      • Gość: Tomek Masakra... IP: *.static.debica134.tnp.pl 07.11.06, 07:53
        Mój głos już stracił, chociaż od początku miał go na zasadzie wyboru mniejszego
        zła...
        Teraz nie pójdę na wybory, nie widzę osoby godnej mojego głosu.
      • Gość: zwykły Re: Nawet tytuł GW jest stronniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:37
        Kolejny raz Szczecin dostanie komucha lub nieudacznika bo osoby które sobie jaoś
        radzi nie pasuje w tym mieście. Panie Krzystek przenieś się Pan do miasta gdzie
        inteligetny człowiek ma swoje miejsce, tu zostana osoby "lubiane i uznane w
        Warszawie" tylk im stołki zabrano bo jakoś nie sprawdzili się??:)
        NIech napiszą te osoby które oddały by takie mieszkanie!!!1
        obłudnicy
      • Gość: Krzystek + Wziątek krzystek taki sam jak wziatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:23
        tylko krzystek jeszcze postaral sie i wykupil mieszkanie służbowe!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: misiek bagienny PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.iscnet.pl 07.11.06, 07:50
      A jeszcze dziś rano zastanawiałem się nad oddaniem głosu na tego
      małego człowieczka:((fuj
      • Gość: Galoty Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:53
        Krzystek jest juz historią dla wyborców. Tak sądze.
        Jak to się stało, że taki kandydat został kandydatem PO a nie np Litwiński to
        problem PO nie mój.
        Jak to sie kiedys określało : nie spełnia wszytskich kryteriów etycznomoralnych
        na to stanowisko (funkcję oczywiście).
        Miasto Szczecin stać na prezydenta dużego formatu a nie malutkiego. Fuj !
    • Gość: Jadwiga Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.um.szczecin.pl 07.11.06, 08:29
      PiS badzo boi się, że Pan Krzystek wygra wybory na Prezydenta, dlatego
      wszelkimi (głupimi) metodami chce go oczernić. Znam te przepisy i jak uchalili
      Radni tak prawo wykupu ma każdy. Po ostatniej uchale, mógłby wykupić za 2,5%.
      Ludzie zróbcie coś dla Szczecina. Nie dajcie ponieśc się kłamstwom. Jest to
      młody, wykształcony człowiek - to jedyna kandydatura, która moze coś zrobić dla
      Szczecina.
      • Gość: mariner Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:36
        Radni ustalali przepisy glownie z mysla o sobie.Co innego ktos , kto w danym
        lokalu mieszka kilkadziesiat lat a zupelnie cos innego przydzielanie mieszkania
        urzedasowi z ukladami .Ciekaw jestem czy stanowisko ktore wowczas Krzystek
        piastowal uzyskal na drodze konkursu bo byl takim genialnym 27 -latkiem ?
        Grubo ponad 130 m mieszkania to sporo.Czy mial taka wielodzietna rodzine ?
        Wziatek (wojewoda) jakos mieszkanie oddal czy Krzystek bedzie mial tyle honoru?
        Osobiscie watpie.
        • Gość: pijak Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:08
          Wziatek (wojewoda) jakos mieszkanie oddal czy Krzystek bedzie mial tyle honoru
          > ?
          > Osobiscie watpie.

do tego trzeba mieć HONOR
      • odrzutowiec Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 09:25
        No to PiS puścił "wyborczego bąka".
    • Gość: as jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: 195.136.49.* 07.11.06, 09:02
      2 lata stało puste kilku kolejnych zrezygnowało facet wprowadził się doprowadził
      do stanu używalności może ci nie przyszło do łba że tych 13 tys w kolejce to
      przeważni biedni ludzie których nie stać raz na utrzymanie mieszkania a 2 na
      doprowadzenie do stanu używalności i najważniejsze czy złamał gdzieś prawo uwaga
      wyborcy pisu jeżeli kiedyś wykupiliście taniej mieszkanie to nie ważcie się
      nigdzie kandydować.
      • Gość: lokalówka Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:06
        Gość portalu: as napisał(a):

> 2 lata stało puste kilku kolejnych zrezygnowało facet wprowadził się

to zgodnie z uchwałą , gmina mogła sprzedać mieszkanie na wolnym rynku, za
        odpowiednią kwotę
        • Gość: as Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: 195.136.49.* 07.11.06, 11:41
          to kupił tę ruinę za odpowiednia cenę 25 tys zł a po za tym był ważną osobą dla
          szczecina i i nikt też wam nie broni dążyć zeby być kimś ważnym dla szczecina i
          korzystać z przywileju.
          • galoty Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę 07.11.06, 11:56

> to kupił tę ruinę za odpowiednia cenę 25 tys zł a po za tym był ważną osobą
            dla
            > szczecina i i nikt też wam nie broni dążyć zeby być kimś ważnym dla szczecina
            i
            > korzystać z przywileju.
            Jakąż to ważna osoba był dla Szczecina otrzymując te mieszkanie. Profesorem
            prawa ściągniętym z Warszawy dla zasilenia kadry uniwersyteckiej, laureatem
            nagrody Nobla . Człowieku co Ty piszesz. Takich waznych jak Krzystek te bodaj 6
            lat temu to pracowało w tych yrzędach ze stu.
      • galoty Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę 07.11.06, 12:07

doprowadzi
        > ł
        > do stanu używalności może ci nie przyszło do łba że tych 13 tys w kolejce to
        > przeważni biedni ludzie których nie stać raz na utrzymanie mieszkania a 2 na
        > doprowadzenie do stanu używalności i najważniejsze czy złamał gdzieś prawo
        uwag
        > a
        > wyborcy pisu jeżeli kiedyś wykupiliście taniej mieszkanie to nie ważcie się
        > nigdzie kandydować.
        Nic nie wiedziałm o problemach miasta ze znaleziem kogos kto zapłaciłby np
        100.000zł (idealne na kancelarie prawną) i wyremontował. Byłbym bardzo
        zainteresowany.
        Z Twojej wypowiedzi wynika, że Krzystek powinien jeszcze dotację dodatykową
        otrzymac.
        Co do pensji Jachma to pieprzysz wierutne banialuki, wręcz chamstwo. Przeciez
        tu nikt nie mówi o tym aby Krzystek z pensji rezygnował. Zarówno Krzystek jak i
        Jachim biora pensję za pracę z tą różnicą, że gdyby prywatna firma AGORA miało
        ochote kupić i podarować Jachimowi mieszkanie jako bezcennemu pracownikowi to
        nic nam do tego ale jak instutucje publiczne jak Krzystowi to inna bajka. Ty
        taki świr jesteś czy jesteś ze sztabu PO ?
        • Gość: andreas Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:36
          Galoty prawda jest, ze jeden z naczelnych Gazety w Szczecinie
          tez dostał mieszkanie od miasta, jako VIP.... zdaje sie!
          Ale na szczescie juz nie jest i nie musi sie w tej sprawie wypowiadac!
          • Gość: Galoty andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:03
            Tak słyszałem o tym . Mieszkanie dostał też inny cwaniaczek niejaki Wicio
            Jabłoński jako szczególnie wazna persona :-) jako szef katolickiego radia As i
            to od Bartka Sochańskiego. Z tym, że tamte cwaniaczki nie startowali na
            prezydenta miasta.
            • Gość: andreas Re: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:09
              ja nawiazuje tylko do dyskusji o dziennikarzach... i moralnosci,
              o prawie do dyskusji o moralnosci!
              Żaden z nas chyba by nie odmówił?

Powtarzam musi wymrzec to pokolenie!

Wtedy przyjmiemy standarty, które obowiazuja na świecie!
              Wtedy powstana autorytety.

Bo obecnie jak ktos chce byc autorytetem w Polsce
              i nie dac sie sciagnąc, jak w tym polskim kotle w piekle,
              którego nie trzeba pilnowac, bo sami sie ściagamy na dno,
              to musi wyjechac z Polski!

I mamy takie autorytety, ale zyjace na obczyźnie!
              • Gość: Galoty Re: andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:13
                > Powtarzam musi wymrzec to pokolenie!
                Jednak tepiąc takie postawy, takich młodych jak Krzystek ale i inni tacy młodzi
                przyspieszamy to troszeczkę. Może przyspieszymy chociaz o rok, o miesiąc dla
                przyszłego pokolenia, ale mimo wszystko warto.

• Gość: andreas Re: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:16
                  jak to mówia katar nie leczony trwa 7 dni,
                  a leczony tydzień!
                  • Gość: Galoty Re: andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:17
                    No tak ale to nie jest katar ale cięzka angina a tu juz jest troszeczkę
                    inaczej :-)
                    • Gość: andreas Re: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:19
                      prawda, to choroba przewlekła!
                      Mam nadzieje uleczalna!

czy wystarczy tylko zaleczyc czy raczej trzeba chirurgicznie?

Oby tylko pacjent mimo udanej operacji nie zmarł!!!
        • Gość: as Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: 195.136.49.* 07.11.06, 19:43
          z mojej wypowiedzi wynika że facet nie złamał prawa i że skorzystał z przywileju
          tymbardziej że mieszkał z teściową tak jak każdy z nas by skorzystał bo w
          altruistów to już dawno przestałem wierzyć i jakby jachim otrzymał nie wiem coś
          czego nie ma a bardzo byłoby mu potrzebne to by nie zrezygnował z żadnego sztabu
          nie jestem chcę żeby wygrał najlepszy program a nie takie dyrdymały jak to czyli
          poziom dziadka z wermachtu mógłbym głosować na pis ale ta baba to czysty
          populizm a w poprzedniej kadencji wszystko blokowała i nic więcej natomiast sld
          wraz z jurczykiem to właśnie teraz kończy rządy w szczecinie i w samorzadzie i
          zgodzisz się że nie były one najlepsze.Odpowiedzialny wyborca wyciąga wnioski
          jeżeli jedni się niesprawdzili sld a drudzy pis są bez programu to daje się
          szanse następnym a swirami są ci co postępują inaczej czyli chyba ty
      • Gość: andreas Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:09

doprowadzi
        > ł
        ==========================================

Kilku kolejnych polityków waznych dla miasta... zrezygnowało!
        Bo zapewne nikt kto potrzebuje mieszkania by nie zrezygnował,
        na pewno nikt z kolejki tych 13 tysiecy oczekujacych!
    • Gość: bezstronny krzystek z aferą w tle !? IP: 217.153.6.* 07.11.06, 09:02
      bijecie piane na temat przewały krzystka i jego otoczenia , a ja czytałem o tym
      w pewnym szczecinskim brukowcu juz 2 tygodnie temu. ciekawi mnie tylko dlaczego
      chociaż przez przyzwoitosc Gazeta nie wspomnie ze zainicjowane to zostalo przez
      szczecinskiego szmatławca( nazwa nie przechodzi mi przez gardlo)i to dzieki temu
      brukowcowi afera krzystka ujzala swiatło dzienne.
    • gustaw.laton Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 09:06
      Nie jest grzechem Krzystka,że wziął prezent wartości 200 tys. zł - oto logika
      nitrasowych misiów z PO. Układowy smarkacz dostaje od wojewody prezencik za
      sprawną obsługę w Urzędzie Wojewódzkim różnych interesików tegoż z niejakim
      Grochulskim. Razem z nim prezenciki dostają związkowiec Jurek i oberpolicjant
      Gorgiel. Jak powiem, że układ to zacznie się wrzask żem ciemnogród i nie
      rozumiem ducha czasów przedsiębiorczości. PO pod wodzą Nitrasa zamienia się
      zbiorowisko szemranych urzędniko-biznesmenów i byłych komuszków jak np. b. szef
      SZSP.
    • Gość: robol członek solidarności-ważna funkcja dla szczecina IP: *.globalconnect.pl 07.11.06, 09:22
      nikt nie zauważył komu jeszcze przyznano komunalne mieszkanie.a jakież to
      korzyści ma miasto z tego że w szczecinie mieszka sobie przewodniczący
      sliodarności?.czy ten bezcenny obywatel też wykupił sobie za grosze mieszkanie?
      czy może w szczecinie istnieje też,podobnie jak w warszawie zatoka świń
      wielorasowych.proponuję aby podobnie jak mieszkaniami służbowymi postępować z
      samochodami służbowymi.kupa gnoju.
    • Gość: ad Re: oni wszyscy się rekrutują z nas IP: 195.136.49.* 07.11.06, 09:48
      i ja nie znam człowieka który by powiedział dziękuję nie skorzystam z jakiegoś
      przywileju
      • Gość: syf Re: oni wszyscy się rekrutują z nas IP: 62.69.212.* 07.11.06, 09:52
        To Pan moze jezdzic rowerem po tym mieszkaniu, a DLACZEGO MIESZKANIA SLUZBOWE
        SIE POZNIEJ WYKUPUJE NA WLASNOSC???????
      • Gość: Lilka Re: oni wszyscy się rekrutują z nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:56
        W tym Kraju już nic nie jest normalne. Dostaniesz - żle, bo inni czekają. Kupisz
        - żle, bo inni nie maja pieniędzy. Najlepiej gdy jesteś tak uczciwy jak Lubińska
        - obiecasz, że rozdasz majatek gminy za darmo i wszystkim. A to, że po rozdaniu,
        obdarowani przyjdą do miasta po pieniądze to już inny problem. A tak a propos,
        nich PiS najpierw wybuduje te 3 mln mieszkań.
    • amdrzej11 PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 10:01
      Znalazl PiS, a powinna GW, ktora jest przeciez niezwykle aktywna w tropieniu
      roznych politycznych przestepcow. Czyzby popularny przydomek: Wybiorcza, mial
      glebszy sens?
    • Gość: kTOŚ [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:04
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: gość PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.06, 10:10
      PiOSORY SZUKAJĄ DZIURY W CAŁYM BY SKUTECZNIE ZDYSKREDYTOWAĆ KANDYDATÓW Z PO,
      SLD i brudne i cyniczne metody ale to takie katolckie!!!
    • korfi A ja mam już luz 07.11.06, 10:31
      W zasadzie miałem wybór ustalony już dawno. Jednak przeczuwając różne hakowanie
      w końcówce kampanii obiecałem sobie solennie, że decyzji pod wpływem brudów
      wyciąganych na finiszu nie zmienię. Gdyby było to cos oczywistego i wielkiego,
      to nie poszedłbym głosować. A tu widzę podgrzewanie atmosfery jak świeczką pod
      500 litrowym kotłem.
      A co do tej konkretnej sprawy, to tak samo ma ona dla mnie odniesienie co do
      przydatności Krzystka na prezydenta jak altanka Jurczyka. Obie nie sa dla mnie
      decydujaco istotne. Wazne jest co innego.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
    • Gość: rr PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.stargard.mm.pl 07.11.06, 11:05
      co to bedzie jak zostanie prezydentem szczecina.....
      • kolegaptaka Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 11:09
        Dobrze będzie - Ziobro zrobi szybko porządek :) Szczecinowi nie jest potrzebny
        prezydent z jakiegokolwiek układu, a sprawny komisarz, który tu wreszcie
        posprząta. Największy przedwojenny prezydent Warszawy - Starzyński, był
        komisarzem rządowym!
      • Gość: wares Re: Krzystek zagrożeniem dla piechoty IP: 195.136.49.* 07.11.06, 11:23
        i tu was boli tylko atakując jego możecie wykreować lubińską. Głosujmy na
        programy żeby uratować to miasto a nie dyrdymały jak zakup mieszkania które
        stało 2 lata puste bo nikt z kolejki nie chciał jego, tak było zdewastowane i
        nie stać ich było na kapitalny remont inna rzecz że za te piniądze wykup plus to
        co włożył w remont można było kupić mieszkanie na wolnym rynku tylko że mniejsze
        przynajmniej nie miał by zarzutów populistów.Dużźo ludzi stojących w kolejce po
        komunalne chce wejśc na gotowe czyli żeby miasto wyremontowało i to jest problem
        stojących w kolejce że niby nie mają gdzie mieszkać ale chcą na gotowe.Jachim
        sprawdż to a póżniej pisz swoje populistyczne popuczyny.
    • Gość: anka Ten zarzut to bzdura i tyle. IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 07.11.06, 11:25
      1.Wszystko odbylo sie legalnie! TO B.WAZNE.

2. CZy 130m mieszkanie nadaje sie jako komunalne dla ludzi z najnizszym
      wynagrodzeniem ?
      a) Nie - ze wzgledu na czynsz
      b) NIe - ze wzgledu na koszty remontu

3.Z ta kolejka na mieszkania jest jedna wielka lipa, ja skladalam papiery w
      1998 roku i dostalam mieszkanie w 2002( bez zadnych znajomosci)do kapitalnego
      remontu , ktorego 13- letni kolejkowicze nie chcieli, bo ich nie bylo stac na
      remont.!!!!! Wiec jak to faktycznie jest?

4.Zobaczymy po rzadach Pisu ile wlasnosci panstwa przejdzie w ich prywatne
      rece.

Rece opadaja jaki ten pis jest oblesny i zachlanny. Krzystek moze i nie jest
      najlepszym z kandydatow ale lepszych nie mamy.

Lubinska - nastepna jak Brudzinski zdalnie sterowana z Wawy dotad nic nie
      zrobila, a tylko blokowala
      Piechota - bez komentarza
      Jurczyk - ....................

Moze Adamowicza z Gdanska wezmiemy jak tam przegra, lub prezydenta Wroclawia???

• Gość: blabla Re: Ten zarzut to bzdura i tyle. IP: 62.111.149.* 07.11.06, 11:36
        Kaźwa jakoś nikt mi nie zaproponował intratnej posadki 3 lata po studiach plus
        mieszkanko bez kolejki i za ułamek wartości. Sam musiałem na wszystko zaiwaniać
        ale dzięki temu mam w d.. polityków. Wszyscy predzej czy później trafią na
        śmietnik. Pie..one pijawki. Myślę o nich wszystkich tylko w Urzędzie Skarbowym,
        a co myślę -łatwo się domyślić
    • Gość: toja PiS znalazł haka na Krzystka IP: 213.155.169.* 07.11.06, 12:34
      Kto z Państwa mieszkajacych z teściami powie-"dziękuję, nie "- na oferowane mu
      samodzielne mieszkanie????Tylko uczciwie -proszę ........NIKT!!!!!! wiec po co
      to wszystko?????eeeeeeeeeeeeeeech ludzie , ludzie..........
      • Gość: Galoty Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:53
        > Kto z Państwa mieszkajacych z teściami powie-"dziękuję, nie "- na oferowane
        mu
        > samodzielne mieszkanie????Tylko uczciwie -proszę
        Ucziwie. Proszę. Ja tak w życiu już nie raz mówiłem.
        Uczciwośc to nie jest cecha, ktora może sie mienić ten który nie miał okazji.
        Ucziwym ochrzczonym jest ten, który ma tę okazję a mówi to nietyczne. Nie,
        dziękuję.
        Zdolny (haha) młody prawnik mógł wynająć mieszkanie chociazby za ryczłt w
        Radzie Nadzorczej od Jurczyka i mieszkać bez teściów.
        Co to juz mieszkań nie ma do wynajęcia ?
      • albert_c Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 20:24
        Co to k@^#%@ jego mac znaczy 'oferowane mu'!!!?

gadajac takie glupoty uosabiasz soba homosovieticusa...

ja na swoje mieszkanie musze bardzoooo duzo pracowac i intensywnie i wcale nie
        czuje sie mniej potrzebny miastu niz Krzystek, wiec dlaczego jakis los moze
        otrzymac mieszkanie 150 m za kilkanascie tysiecy, a ja za mnijesze mieszkanie
        musze przez lat nascie splacac kredyt wiekszy niz minamalna krajowa.

nie pytam sie o sprawiedliwosc bo ta mam w glebokim powazaniu tak jak i ona mnie.
        ja sie pytam o elemntarna uczciwosc ktorej Krzystkowi w tej sprawie zabraklo.

Gość portalu: toja napisał(a):

> Kto z Państwa mieszkajacych z teściami powie-"dziękuję, nie "- na oferowane mu
        > samodzielne mieszkanie????T
        • psychol_ogia Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 20:48
          > nie pytam sie o sprawiedliwosc bo ta mam w glebokim powazaniu tak jak i ona
          mni
          > e.
          > ja sie pytam o elemntarna uczciwosc ktorej Krzystkowi w tej sprawie zabraklo.

...niestety
    • Gość: o dobro szczecina Re: do wszystkich uczciwych czy IP: 195.136.49.* 07.11.06, 13:02
      czyli do nikogo czekam na afery kandydarów że np jeżdził bez biletu albo kupił
      schab bez kolejki lub po znajomości dostał robotę lub pracował na czarno za
      granicą i w kraju lub nie płacił abonamentu telewizyjnego lub zciągał na
      klasówce jako uczeń niech to zadecyduje kto ma rządzić w mieście a na pewno
      będziemy się rozwijać jak za uczciwego jurczyka programy kandydatów są nie
      istotne niech liczy się to czy ktoś w/w sprawach zachowywał się etycznie .jachim
      jako ten od etyki w gw czy nie zdarzyło ci się popełnić jedno z wyżej
      wymienionych przestępstw bo jak tak to twój komentarz oczerniający faceta który
      nie złamał prawa jest poniżej pasa.
    • opomstedonieba Misiło z Polic tez podobnie 07.11.06, 13:04
      mamusi załatwił mieszkanko pare lat temu.Nowiuchne, gminne...bez kolejeczki.
    • Gość: wares Re: lubińska proponuje układ IP: 195.136.49.* 07.11.06, 13:26
      działki na własność komunalne za 2,5 % chociaż są za 5% policzyła was razem z
      rodzinami plus mohery i wyszła jej II tura , tylko że z obiecanek nie da się
      zrealizować pretekstów znajdzie się mnóstwo czy to jest etyczne nich główny etyk
      jachim się wypowie. Czy to że ministrem był piechota tu miał wziątka wojewodę
      meyera marszałka 14 radnych sld i mając taką władzę w szczecinie nawet strefy
      pod inwestorów nie wyznaczyli i odcinają się od tego że oni nie rządzili niech
      etyk jachim to oceni czy to jest etyczne mieć tyle władzy a póżniej do tego się
      nie przyznawać.Etyk jachim powinien powiedzieć że odpowiedzialnośc za to miasto
      ponosili jurczyk wraz z nrs i sld.
      • Gość: prezez kariera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:45
        a nikt się nie zinteresował jak to w wieku lat 27 można zostać dyrektorem
        generalnym urzędu wojewódzkiego ??? ... zaraz po studiach ...
        Oczywiście trzeba było być najlepszym w konkursie ;))
    • Gość: Michałek Ł Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.univ.szczecin.pl 07.11.06, 15:02
      Rewelacja z takiego dobrodziejstwa każdy z 13 tysięcy oczekujących by
      skorzystał z 70 % zniżką kupiłby mieszczanie. Ale Pan Krzystek był niezbędny
      dla wojewody To jakaś paranoje urzędnik powinien dostawać jeśli jest naprawdę
      niezbędny mieszkania na czas sprawowania swojej funkcji i tylko na taki czas. A
      to jakaś hora moralność w taki sposób zawsze działaczy partyjnych można
      wyposażyć z mieszkania. Jakim cudem ludzie mają uwierzyć, że w Kraju układów
      nie ma. Ewidentnie widać jeśli przestał być dyrektorem mieszkanie powinien
      zwrócić i tyle. Mieszkanie dla urzędników z poza szczecina powinny być
      przyznane na okres sprawowania funkcji a jeśli chce wykupić to po cenach
      rynkowych. Wstyd PO kolejna skaza, podobna do tej jak zachęcanie studentów aby
      głosowali na radnych w szczecinie choć mogą być z Gdańska. Mogą głosować po
      skończeniu studiów jeśli będą mieszkać w naszym Szczecinie.
    • Gość: krzycho Krzystek i PO umoczeni w afere i kwita ! IP: 217.153.6.* 07.11.06, 15:44
      Strach głosować na takiego kandydata !!!
      Co to bedzie jak zostanie prezydentem ???
      Wtedy zacznie sie rozdawnictwo wszystkiego.
      No bo do dzisiaj pan i władca Krzystka czyli Nitras nie wyznaczył zastępców
      prezyzenta. Pewnie zastanawia sie kto niema jeszcze swojego mieszkania ! :)
      • Gość: Armatur Re: Krzystek i PO umoczeni w afere i kwita ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:46
        Mieszkania to małe miki. Grutn na Pogodnie przy Pogoni dla developerów to mozna
        mieszkanie w Nice kupic z widokiem na Lazurowe morze
    • dariusz.matecki Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 17:24
      Oh, w wieku 27 lat takie przekręty, strach pomyśleć co by było teraz...
    • Gość: piotrekszn PiS znalazł haka na Krzystka IP: 195.116.229.* 07.11.06, 18:48
      Żygać się chce jak się czyta takie rzeczy...
      Żaden obywatel w jego wieku nie miałby szans, aby otrzymać taką chatę...
      Normalni ludzie płacą setki tysięcy złotych za podobne mieszkania a ten frajer
      bierze za grosze i jeszcze ma czelność kandydować na prezydenta miasta...
      • Gość: Alpinista to Kongres Aferałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:50
        I są jeszczcze ludzie (może ludż) którzy na tym forum porównują tę systuację do
        np mieszkania dla Policjanta czy opcji menadżerskiej dla biznesmenów. Cała PO
        dawnie Kongres Aferałów
      • Gość: egzegeza Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.chello.pl 07.11.06, 19:56
        Pytanie: czy taki typ, jak Krzystek - w świetle braku skrupułów jakie wykazał
        jako jeszcze bardzo młody człowiek, co doskonale dowodzi, że łatwość, z jaką
        zmienia polityczne barwy ma czysto partykularne przesłanki - zasługuje na bycie
        wiceprezydentem przy Piechocie? Jeśli jest tak, jak pisze JP w swoim blogu, że
        ta "nieobstawiona" wiceprezydentura czeka na przedstawiciela PO, to niech to,
        do licha, będzie ktoś porządny - o ile tacy w PO są.
    • Gość: zenek PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.chello.pl 07.11.06, 19:58
      Mieszkanie to mały pikuś,poczekajcie jak dojdą do władzy,właśnie te tereny,tereny no i jeszcze "upiór"Wieczorek wraca do gry po głodowej kadencji w eneji i jak sam pisze na bilbordzie skuteczny w k......ży.
      • Gość: wsw tygodnik "naprzekur"pisał otym 2 tyg. wstecz IP: 217.153.6.* 07.11.06, 20:46
        Teraz pis załapał ze jest afera po przeczytaniu "naprzekur"
        Tak samo PO przeczytała w "naprzekur" o pieszczeniu ptaka.
    • Gość: mammon PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.acx.pl 07.11.06, 20:54
      "wojewoda zwolnił trzy lokale na Felczaka, a miasto zobowiązało się udostępnić
      sześć mieszkań wskazanym przez wojewodę osobom pełniącym ważne funkcje
      publiczne w regionie.

Muchla podaje, że obok Krzystka wojewoda wskazał wtedy w dwóch pismach Marka
      Kowalskiego, wówczas wicekomendanta straży pożarnej, Andrzeja Kołodzieja,
      regionalnego inspektora celnego, Mieczysława Jurka, szefa
      regionu "Solidarności", Andrzeja Romaniuka, wojewódzkiego inspektora inspekcji
      handlowej i Andrzeja Gorgiela, szefa wojewódzkiej policji".
      no sorry, qrwa, ale jeżeli szef solidarności ni(e)jaki mieczysław jurek, jest
      osoba pełniącą ważne funkcje w regionie to wiemy dlaczego w tym mieście jest
      jak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka