wesolyromekmmv Szuja !Obrzydliwa larwa i szczerzuja z etyki dwója 07.11.06, 03:51 Szuja, naomamiał, natruł i nabujał! Szuja, a wierzyłem przecież mu jak nikt! Szuja,dziecku kazał mówić: ’Proszę wuja’! Alleluja wesołego zrobił mi i znikł!!! Szuja, obrzydliwa larwa i szczerzuja! Szuja- do najtępszych pierwotniaków rym! Szuja, bezlitosny kamień i statuja! Fałsz i ruja bezustannie powodują nim!!! Gdy zycie zdarło z faceta już maskę, Gdy mu fasada rozwala się z trzaskiem, Gdy zza niej wyjrzy jak małpa z pokrzywy Pysk zły i obrzydliwy i pryśnie cały blew- O, wtedy chociaż się pragniesz powściągać Nienasobaczyć i nienaurongać, Choć inwektywą żywą nie chcesz chlustać To same twe usta wykrzykną tobie wbrew: Szuja! Pióra by pożyczyć od ’Anuja’, Szuja! By opisać co to jest za typ! Szuja! kawał mołedego politycznego zbója, Z etyki dwója, nieudana galareta z ryb!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Nawet tytuł GW jest stronniczy 07.11.06, 06:32 Jakt o "znalazł haka". To to sa informacje tajne ? Grzebali po nocach w teczkach ? Także samo społeczeństwo nie lubiało karierowiczów za komuny żyjących z talonów na samochody, którym można było jeżdzić 3 lata, sprzedac po cenie wyższej niż nowy, wziąśc nowy talon i dalej jeżdzić. wszyscy finansowaliśmy wtedy tych kacyków a teraz Krzystków. Krzystków i Wziątków, którzy podobnie jak kiedys są za pomocą różnych przywilejów finansowani przez społeczeństwo. Tu nie chodzi o kategorie prawne. Krzystej ma przerypane u wyborcy i to już koniec (kolejny) szans wyborczych PO. Zostaje Piechota i Lubińska. Tyla. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Nawet tytuł GW jest stronniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:52 Galoty,splun przez lewe ramie ,jaka Lubinska??Raczej ojciec dyrektor,moherowa inkwizycja,sredniowiecze i 4 lata marazmu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Nawet tytuł GW jest stronniczy IP: *.chello.pl 07.11.06, 13:28 Lepszy marazm niż złodziejstwo,bo to jest złodziejstwo tylko usankcjonowane tak jak Kwaśniewski,Miller,Oleksy i ta cała banda Krzystek dołączył do nich.Służbowe mieszkania to w czasie służby i koniec trzeba zdać po służbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Masakra... IP: *.static.debica134.tnp.pl 07.11.06, 07:53 Mój głos już stracił, chociaż od początku miał go na zasadzie wyboru mniejszego zła... Teraz nie pójdę na wybory, nie widzę osoby godnej mojego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły Re: Nawet tytuł GW jest stronniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 11:37 Kolejny raz Szczecin dostanie komucha lub nieudacznika bo osoby które sobie jaoś radzi nie pasuje w tym mieście. Panie Krzystek przenieś się Pan do miasta gdzie inteligetny człowiek ma swoje miejsce, tu zostana osoby "lubiane i uznane w Warszawie" tylk im stołki zabrano bo jakoś nie sprawdzili się??:) NIech napiszą te osoby które oddały by takie mieszkanie!!!1 obłudnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzystek + Wziątek krzystek taki sam jak wziatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:23 tylko krzystek jeszcze postaral sie i wykupil mieszkanie służbowe!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek bagienny PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.iscnet.pl 07.11.06, 07:50 A jeszcze dziś rano zastanawiałem się nad oddaniem głosu na tego małego człowieczka:((fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 07:53 Krzystek jest juz historią dla wyborców. Tak sądze. Jak to się stało, że taki kandydat został kandydatem PO a nie np Litwiński to problem PO nie mój. Jak to sie kiedys określało : nie spełnia wszytskich kryteriów etycznomoralnych na to stanowisko (funkcję oczywiście). Miasto Szczecin stać na prezydenta dużego formatu a nie malutkiego. Fuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.um.szczecin.pl 07.11.06, 08:29 PiS badzo boi się, że Pan Krzystek wygra wybory na Prezydenta, dlatego wszelkimi (głupimi) metodami chce go oczernić. Znam te przepisy i jak uchalili Radni tak prawo wykupu ma każdy. Po ostatniej uchale, mógłby wykupić za 2,5%. Ludzie zróbcie coś dla Szczecina. Nie dajcie ponieśc się kłamstwom. Jest to młody, wykształcony człowiek - to jedyna kandydatura, która moze coś zrobić dla Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:36 Radni ustalali przepisy glownie z mysla o sobie.Co innego ktos , kto w danym lokalu mieszka kilkadziesiat lat a zupelnie cos innego przydzielanie mieszkania urzedasowi z ukladami .Ciekaw jestem czy stanowisko ktore wowczas Krzystek piastowal uzyskal na drodze konkursu bo byl takim genialnym 27 -latkiem ? Grubo ponad 130 m mieszkania to sporo.Czy mial taka wielodzietna rodzine ? Wziatek (wojewoda) jakos mieszkanie oddal czy Krzystek bedzie mial tyle honoru? Osobiscie watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:08 Wziatek (wojewoda) jakos mieszkanie oddal czy Krzystek bedzie mial tyle honoru > ? > Osobiscie watpie. do tego trzeba mieć HONOR Odpowiedz Link Zgłoś
odrzutowiec Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 09:25 No to PiS puścił "wyborczego bąka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: 195.136.49.* 07.11.06, 09:02 2 lata stało puste kilku kolejnych zrezygnowało facet wprowadził się doprowadził do stanu używalności może ci nie przyszło do łba że tych 13 tys w kolejce to przeważni biedni ludzie których nie stać raz na utrzymanie mieszkania a 2 na doprowadzenie do stanu używalności i najważniejsze czy złamał gdzieś prawo uwaga wyborcy pisu jeżeli kiedyś wykupiliście taniej mieszkanie to nie ważcie się nigdzie kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalówka Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:06 Gość portalu: as napisał(a): > 2 lata stało puste kilku kolejnych zrezygnowało facet wprowadził się to zgodnie z uchwałą , gmina mogła sprzedać mieszkanie na wolnym rynku, za odpowiednią kwotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: 195.136.49.* 07.11.06, 11:41 to kupił tę ruinę za odpowiednia cenę 25 tys zł a po za tym był ważną osobą dla szczecina i i nikt też wam nie broni dążyć zeby być kimś ważnym dla szczecina i korzystać z przywileju. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę 07.11.06, 11:56 Gość portalu: as napisał(a): > to kupił tę ruinę za odpowiednia cenę 25 tys zł a po za tym był ważną osobą dla > szczecina i i nikt też wam nie broni dążyć zeby być kimś ważnym dla szczecina i > korzystać z przywileju. Jakąż to ważna osoba był dla Szczecina otrzymując te mieszkanie. Profesorem prawa ściągniętym z Warszawy dla zasilenia kadry uniwersyteckiej, laureatem nagrody Nobla . Człowieku co Ty piszesz. Takich waznych jak Krzystek te bodaj 6 lat temu to pracowało w tych yrzędach ze stu. Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę 07.11.06, 12:07 Gość portalu: as napisał(a): > 2 lata stało puste kilku kolejnych zrezygnowało facet wprowadził się doprowadzi > ł > do stanu używalności może ci nie przyszło do łba że tych 13 tys w kolejce to > przeważni biedni ludzie których nie stać raz na utrzymanie mieszkania a 2 na > doprowadzenie do stanu używalności i najważniejsze czy złamał gdzieś prawo uwag > a > wyborcy pisu jeżeli kiedyś wykupiliście taniej mieszkanie to nie ważcie się > nigdzie kandydować. Nic nie wiedziałm o problemach miasta ze znaleziem kogos kto zapłaciłby np 100.000zł (idealne na kancelarie prawną) i wyremontował. Byłbym bardzo zainteresowany. Z Twojej wypowiedzi wynika, że Krzystek powinien jeszcze dotację dodatykową otrzymac. Co do pensji Jachma to pieprzysz wierutne banialuki, wręcz chamstwo. Przeciez tu nikt nie mówi o tym aby Krzystek z pensji rezygnował. Zarówno Krzystek jak i Jachim biora pensję za pracę z tą różnicą, że gdyby prywatna firma AGORA miało ochote kupić i podarować Jachimowi mieszkanie jako bezcennemu pracownikowi to nic nam do tego ale jak instutucje publiczne jak Krzystowi to inna bajka. Ty taki świr jesteś czy jesteś ze sztabu PO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:36 Galoty prawda jest, ze jeden z naczelnych Gazety w Szczecinie tez dostał mieszkanie od miasta, jako VIP.... zdaje sie! Ale na szczescie juz nie jest i nie musi sie w tej sprawie wypowiadac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:03 Tak słyszałem o tym . Mieszkanie dostał też inny cwaniaczek niejaki Wicio Jabłoński jako szczególnie wazna persona :-) jako szef katolickiego radia As i to od Bartka Sochańskiego. Z tym, że tamte cwaniaczki nie startowali na prezydenta miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:09 ja nawiazuje tylko do dyskusji o dziennikarzach... i moralnosci, o prawie do dyskusji o moralnosci! Żaden z nas chyba by nie odmówił? Powtarzam musi wymrzec to pokolenie! Wtedy przyjmiemy standarty, które obowiazuja na świecie! Wtedy powstana autorytety. Bo obecnie jak ktos chce byc autorytetem w Polsce i nie dac sie sciagnąc, jak w tym polskim kotle w piekle, którego nie trzeba pilnowac, bo sami sie ściagamy na dno, to musi wyjechac z Polski! I mamy takie autorytety, ale zyjace na obczyźnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:13 > Powtarzam musi wymrzec to pokolenie! Jednak tepiąc takie postawy, takich młodych jak Krzystek ale i inni tacy młodzi przyspieszamy to troszeczkę. Może przyspieszymy chociaz o rok, o miesiąc dla przyszłego pokolenia, ale mimo wszystko warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:16 jak to mówia katar nie leczony trwa 7 dni, a leczony tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: andreas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:17 No tak ale to nie jest katar ale cięzka angina a tu juz jest troszeczkę inaczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:19 prawda, to choroba przewlekła! Mam nadzieje uleczalna! czy wystarczy tylko zaleczyc czy raczej trzeba chirurgicznie? Oby tylko pacjent mimo udanej operacji nie zmarł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: 195.136.49.* 07.11.06, 19:43 z mojej wypowiedzi wynika że facet nie złamał prawa i że skorzystał z przywileju tymbardziej że mieszkał z teściową tak jak każdy z nas by skorzystał bo w altruistów to już dawno przestałem wierzyć i jakby jachim otrzymał nie wiem coś czego nie ma a bardzo byłoby mu potrzebne to by nie zrezygnował z żadnego sztabu nie jestem chcę żeby wygrał najlepszy program a nie takie dyrdymały jak to czyli poziom dziadka z wermachtu mógłbym głosować na pis ale ta baba to czysty populizm a w poprzedniej kadencji wszystko blokowała i nic więcej natomiast sld wraz z jurczykiem to właśnie teraz kończy rządy w szczecinie i w samorzadzie i zgodzisz się że nie były one najlepsze.Odpowiedzialny wyborca wyciąga wnioski jeżeli jedni się niesprawdzili sld a drudzy pis są bez programu to daje się szanse następnym a swirami są ci co postępują inaczej czyli chyba ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: jachim powiedz nie dziękuję za podwyżkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:09 Gość portalu: as napisał(a): > 2 lata stało puste kilku kolejnych zrezygnowało facet wprowadził się doprowadzi > ł ========================================== Kilku kolejnych polityków waznych dla miasta... zrezygnowało! Bo zapewne nikt kto potrzebuje mieszkania by nie zrezygnował, na pewno nikt z kolejki tych 13 tysiecy oczekujacych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny krzystek z aferą w tle !? IP: 217.153.6.* 07.11.06, 09:02 bijecie piane na temat przewały krzystka i jego otoczenia , a ja czytałem o tym w pewnym szczecinskim brukowcu juz 2 tygodnie temu. ciekawi mnie tylko dlaczego chociaż przez przyzwoitosc Gazeta nie wspomnie ze zainicjowane to zostalo przez szczecinskiego szmatławca( nazwa nie przechodzi mi przez gardlo)i to dzieki temu brukowcowi afera krzystka ujzala swiatło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw.laton Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 09:06 Nie jest grzechem Krzystka,że wziął prezent wartości 200 tys. zł - oto logika nitrasowych misiów z PO. Układowy smarkacz dostaje od wojewody prezencik za sprawną obsługę w Urzędzie Wojewódzkim różnych interesików tegoż z niejakim Grochulskim. Razem z nim prezenciki dostają związkowiec Jurek i oberpolicjant Gorgiel. Jak powiem, że układ to zacznie się wrzask żem ciemnogród i nie rozumiem ducha czasów przedsiębiorczości. PO pod wodzą Nitrasa zamienia się zbiorowisko szemranych urzędniko-biznesmenów i byłych komuszków jak np. b. szef SZSP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol członek solidarności-ważna funkcja dla szczecina IP: *.globalconnect.pl 07.11.06, 09:22 nikt nie zauważył komu jeszcze przyznano komunalne mieszkanie.a jakież to korzyści ma miasto z tego że w szczecinie mieszka sobie przewodniczący sliodarności?.czy ten bezcenny obywatel też wykupił sobie za grosze mieszkanie? czy może w szczecinie istnieje też,podobnie jak w warszawie zatoka świń wielorasowych.proponuję aby podobnie jak mieszkaniami służbowymi postępować z samochodami służbowymi.kupa gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: oni wszyscy się rekrutują z nas IP: 195.136.49.* 07.11.06, 09:48 i ja nie znam człowieka który by powiedział dziękuję nie skorzystam z jakiegoś przywileju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf Re: oni wszyscy się rekrutują z nas IP: 62.69.212.* 07.11.06, 09:52 To Pan moze jezdzic rowerem po tym mieszkaniu, a DLACZEGO MIESZKANIA SLUZBOWE SIE POZNIEJ WYKUPUJE NA WLASNOSC??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: oni wszyscy się rekrutują z nas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 09:56 W tym Kraju już nic nie jest normalne. Dostaniesz - żle, bo inni czekają. Kupisz - żle, bo inni nie maja pieniędzy. Najlepiej gdy jesteś tak uczciwy jak Lubińska - obiecasz, że rozdasz majatek gminy za darmo i wszystkim. A to, że po rozdaniu, obdarowani przyjdą do miasta po pieniądze to już inny problem. A tak a propos, nich PiS najpierw wybuduje te 3 mln mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 10:01 Znalazl PiS, a powinna GW, ktora jest przeciez niezwykle aktywna w tropieniu roznych politycznych przestepcow. Czyzby popularny przydomek: Wybiorcza, mial glebszy sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTOŚ [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.06, 10:10 PiOSORY SZUKAJĄ DZIURY W CAŁYM BY SKUTECZNIE ZDYSKREDYTOWAĆ KANDYDATÓW Z PO, SLD i brudne i cyniczne metody ale to takie katolckie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korfi A ja mam już luz 07.11.06, 10:31 W zasadzie miałem wybór ustalony już dawno. Jednak przeczuwając różne hakowanie w końcówce kampanii obiecałem sobie solennie, że decyzji pod wpływem brudów wyciąganych na finiszu nie zmienię. Gdyby było to cos oczywistego i wielkiego, to nie poszedłbym głosować. A tu widzę podgrzewanie atmosfery jak świeczką pod 500 litrowym kotłem. A co do tej konkretnej sprawy, to tak samo ma ona dla mnie odniesienie co do przydatności Krzystka na prezydenta jak altanka Jurczyka. Obie nie sa dla mnie decydujaco istotne. Wazne jest co innego. ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.stargard.mm.pl 07.11.06, 11:05 co to bedzie jak zostanie prezydentem szczecina..... Odpowiedz Link Zgłoś
kolegaptaka Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 11:09 Dobrze będzie - Ziobro zrobi szybko porządek :) Szczecinowi nie jest potrzebny prezydent z jakiegokolwiek układu, a sprawny komisarz, który tu wreszcie posprząta. Największy przedwojenny prezydent Warszawy - Starzyński, był komisarzem rządowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wares Re: Krzystek zagrożeniem dla piechoty IP: 195.136.49.* 07.11.06, 11:23 i tu was boli tylko atakując jego możecie wykreować lubińską. Głosujmy na programy żeby uratować to miasto a nie dyrdymały jak zakup mieszkania które stało 2 lata puste bo nikt z kolejki nie chciał jego, tak było zdewastowane i nie stać ich było na kapitalny remont inna rzecz że za te piniądze wykup plus to co włożył w remont można było kupić mieszkanie na wolnym rynku tylko że mniejsze przynajmniej nie miał by zarzutów populistów.Dużźo ludzi stojących w kolejce po komunalne chce wejśc na gotowe czyli żeby miasto wyremontowało i to jest problem stojących w kolejce że niby nie mają gdzie mieszkać ale chcą na gotowe.Jachim sprawdż to a póżniej pisz swoje populistyczne popuczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Ten zarzut to bzdura i tyle. IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 07.11.06, 11:25 1.Wszystko odbylo sie legalnie! TO B.WAZNE. 2. CZy 130m mieszkanie nadaje sie jako komunalne dla ludzi z najnizszym wynagrodzeniem ? a) Nie - ze wzgledu na czynsz b) NIe - ze wzgledu na koszty remontu 3.Z ta kolejka na mieszkania jest jedna wielka lipa, ja skladalam papiery w 1998 roku i dostalam mieszkanie w 2002( bez zadnych znajomosci)do kapitalnego remontu , ktorego 13- letni kolejkowicze nie chcieli, bo ich nie bylo stac na remont.!!!!! Wiec jak to faktycznie jest? 4.Zobaczymy po rzadach Pisu ile wlasnosci panstwa przejdzie w ich prywatne rece. Rece opadaja jaki ten pis jest oblesny i zachlanny. Krzystek moze i nie jest najlepszym z kandydatow ale lepszych nie mamy. Lubinska - nastepna jak Brudzinski zdalnie sterowana z Wawy dotad nic nie zrobila, a tylko blokowala Piechota - bez komentarza Jurczyk - .................... Moze Adamowicza z Gdanska wezmiemy jak tam przegra, lub prezydenta Wroclawia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Ten zarzut to bzdura i tyle. IP: 62.111.149.* 07.11.06, 11:36 Kaźwa jakoś nikt mi nie zaproponował intratnej posadki 3 lata po studiach plus mieszkanko bez kolejki i za ułamek wartości. Sam musiałem na wszystko zaiwaniać ale dzięki temu mam w d.. polityków. Wszyscy predzej czy później trafią na śmietnik. Pie..one pijawki. Myślę o nich wszystkich tylko w Urzędzie Skarbowym, a co myślę -łatwo się domyślić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja PiS znalazł haka na Krzystka IP: 213.155.169.* 07.11.06, 12:34 Kto z Państwa mieszkajacych z teściami powie-"dziękuję, nie "- na oferowane mu samodzielne mieszkanie????Tylko uczciwie -proszę ........NIKT!!!!!! wiec po co to wszystko?????eeeeeeeeeeeeeeech ludzie , ludzie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:53 > Kto z Państwa mieszkajacych z teściami powie-"dziękuję, nie "- na oferowane mu > samodzielne mieszkanie????Tylko uczciwie -proszę Ucziwie. Proszę. Ja tak w życiu już nie raz mówiłem. Uczciwośc to nie jest cecha, ktora może sie mienić ten który nie miał okazji. Ucziwym ochrzczonym jest ten, który ma tę okazję a mówi to nietyczne. Nie, dziękuję. Zdolny (haha) młody prawnik mógł wynająć mieszkanie chociazby za ryczłt w Radzie Nadzorczej od Jurczyka i mieszkać bez teściów. Co to juz mieszkań nie ma do wynajęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 20:24 Co to k@^#%@ jego mac znaczy 'oferowane mu'!!!? gadajac takie glupoty uosabiasz soba homosovieticusa... ja na swoje mieszkanie musze bardzoooo duzo pracowac i intensywnie i wcale nie czuje sie mniej potrzebny miastu niz Krzystek, wiec dlaczego jakis los moze otrzymac mieszkanie 150 m za kilkanascie tysiecy, a ja za mnijesze mieszkanie musze przez lat nascie splacac kredyt wiekszy niz minamalna krajowa. nie pytam sie o sprawiedliwosc bo ta mam w glebokim powazaniu tak jak i ona mnie. ja sie pytam o elemntarna uczciwosc ktorej Krzystkowi w tej sprawie zabraklo. Gość portalu: toja napisał(a): > Kto z Państwa mieszkajacych z teściami powie-"dziękuję, nie "- na oferowane mu > samodzielne mieszkanie????T Odpowiedz Link Zgłoś
psychol_ogia Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 20:48 > nie pytam sie o sprawiedliwosc bo ta mam w glebokim powazaniu tak jak i ona mni > e. > ja sie pytam o elemntarna uczciwosc ktorej Krzystkowi w tej sprawie zabraklo. ...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o dobro szczecina Re: do wszystkich uczciwych czy IP: 195.136.49.* 07.11.06, 13:02 czyli do nikogo czekam na afery kandydarów że np jeżdził bez biletu albo kupił schab bez kolejki lub po znajomości dostał robotę lub pracował na czarno za granicą i w kraju lub nie płacił abonamentu telewizyjnego lub zciągał na klasówce jako uczeń niech to zadecyduje kto ma rządzić w mieście a na pewno będziemy się rozwijać jak za uczciwego jurczyka programy kandydatów są nie istotne niech liczy się to czy ktoś w/w sprawach zachowywał się etycznie .jachim jako ten od etyki w gw czy nie zdarzyło ci się popełnić jedno z wyżej wymienionych przestępstw bo jak tak to twój komentarz oczerniający faceta który nie złamał prawa jest poniżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
opomstedonieba Misiło z Polic tez podobnie 07.11.06, 13:04 mamusi załatwił mieszkanko pare lat temu.Nowiuchne, gminne...bez kolejeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wares Re: lubińska proponuje układ IP: 195.136.49.* 07.11.06, 13:26 działki na własność komunalne za 2,5 % chociaż są za 5% policzyła was razem z rodzinami plus mohery i wyszła jej II tura , tylko że z obiecanek nie da się zrealizować pretekstów znajdzie się mnóstwo czy to jest etyczne nich główny etyk jachim się wypowie. Czy to że ministrem był piechota tu miał wziątka wojewodę meyera marszałka 14 radnych sld i mając taką władzę w szczecinie nawet strefy pod inwestorów nie wyznaczyli i odcinają się od tego że oni nie rządzili niech etyk jachim to oceni czy to jest etyczne mieć tyle władzy a póżniej do tego się nie przyznawać.Etyk jachim powinien powiedzieć że odpowiedzialnośc za to miasto ponosili jurczyk wraz z nrs i sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezez kariera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 14:45 a nikt się nie zinteresował jak to w wieku lat 27 można zostać dyrektorem generalnym urzędu wojewódzkiego ??? ... zaraz po studiach ... Oczywiście trzeba było być najlepszym w konkursie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałek Ł Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.univ.szczecin.pl 07.11.06, 15:02 Rewelacja z takiego dobrodziejstwa każdy z 13 tysięcy oczekujących by skorzystał z 70 % zniżką kupiłby mieszczanie. Ale Pan Krzystek był niezbędny dla wojewody To jakaś paranoje urzędnik powinien dostawać jeśli jest naprawdę niezbędny mieszkania na czas sprawowania swojej funkcji i tylko na taki czas. A to jakaś hora moralność w taki sposób zawsze działaczy partyjnych można wyposażyć z mieszkania. Jakim cudem ludzie mają uwierzyć, że w Kraju układów nie ma. Ewidentnie widać jeśli przestał być dyrektorem mieszkanie powinien zwrócić i tyle. Mieszkanie dla urzędników z poza szczecina powinny być przyznane na okres sprawowania funkcji a jeśli chce wykupić to po cenach rynkowych. Wstyd PO kolejna skaza, podobna do tej jak zachęcanie studentów aby głosowali na radnych w szczecinie choć mogą być z Gdańska. Mogą głosować po skończeniu studiów jeśli będą mieszkać w naszym Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Krzystek i PO umoczeni w afere i kwita ! IP: 217.153.6.* 07.11.06, 15:44 Strach głosować na takiego kandydata !!! Co to bedzie jak zostanie prezydentem ??? Wtedy zacznie sie rozdawnictwo wszystkiego. No bo do dzisiaj pan i władca Krzystka czyli Nitras nie wyznaczył zastępców prezyzenta. Pewnie zastanawia sie kto niema jeszcze swojego mieszkania ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armatur Re: Krzystek i PO umoczeni w afere i kwita ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:46 Mieszkania to małe miki. Grutn na Pogodnie przy Pogoni dla developerów to mozna mieszkanie w Nice kupic z widokiem na Lazurowe morze Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: PiS znalazł haka na Krzystka 07.11.06, 17:24 Oh, w wieku 27 lat takie przekręty, strach pomyśleć co by było teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrekszn PiS znalazł haka na Krzystka IP: 195.116.229.* 07.11.06, 18:48 Żygać się chce jak się czyta takie rzeczy... Żaden obywatel w jego wieku nie miałby szans, aby otrzymać taką chatę... Normalni ludzie płacą setki tysięcy złotych za podobne mieszkania a ten frajer bierze za grosze i jeszcze ma czelność kandydować na prezydenta miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpinista to Kongres Aferałów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 18:50 I są jeszczcze ludzie (może ludż) którzy na tym forum porównują tę systuację do np mieszkania dla Policjanta czy opcji menadżerskiej dla biznesmenów. Cała PO dawnie Kongres Aferałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzegeza Re: PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.chello.pl 07.11.06, 19:56 Pytanie: czy taki typ, jak Krzystek - w świetle braku skrupułów jakie wykazał jako jeszcze bardzo młody człowiek, co doskonale dowodzi, że łatwość, z jaką zmienia polityczne barwy ma czysto partykularne przesłanki - zasługuje na bycie wiceprezydentem przy Piechocie? Jeśli jest tak, jak pisze JP w swoim blogu, że ta "nieobstawiona" wiceprezydentura czeka na przedstawiciela PO, to niech to, do licha, będzie ktoś porządny - o ile tacy w PO są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.chello.pl 07.11.06, 19:58 Mieszkanie to mały pikuś,poczekajcie jak dojdą do władzy,właśnie te tereny,tereny no i jeszcze "upiór"Wieczorek wraca do gry po głodowej kadencji w eneji i jak sam pisze na bilbordzie skuteczny w k......ży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsw tygodnik "naprzekur"pisał otym 2 tyg. wstecz IP: 217.153.6.* 07.11.06, 20:46 Teraz pis załapał ze jest afera po przeczytaniu "naprzekur" Tak samo PO przeczytała w "naprzekur" o pieszczeniu ptaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammon PiS znalazł haka na Krzystka IP: *.acx.pl 07.11.06, 20:54 "wojewoda zwolnił trzy lokale na Felczaka, a miasto zobowiązało się udostępnić sześć mieszkań wskazanym przez wojewodę osobom pełniącym ważne funkcje publiczne w regionie. Muchla podaje, że obok Krzystka wojewoda wskazał wtedy w dwóch pismach Marka Kowalskiego, wówczas wicekomendanta straży pożarnej, Andrzeja Kołodzieja, regionalnego inspektora celnego, Mieczysława Jurka, szefa regionu "Solidarności", Andrzeja Romaniuka, wojewódzkiego inspektora inspekcji handlowej i Andrzeja Gorgiela, szefa wojewódzkiej policji". no sorry, qrwa, ale jeżeli szef solidarności ni(e)jaki mieczysław jurek, jest osoba pełniącą ważne funkcje w regionie to wiemy dlaczego w tym mieście jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś