Gość: JACEK IP: 64.9.159.* 15.05.03, 19:36 Ale zabawa !!! Polecam!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=5756784 choinkami sie po pyskach beda prac,mowie wam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wheelman Chyba nic nie zrozumiałeś... 15.05.03, 19:43 skoro tak uważasz.Albo może ten temat jest Ci po prostu obcy. Fakt poruszony przezemnie w tamtym wątku oburza szczerze wiele osób. Nie wszyscy wypowiadający się potrafią trzymać nerwy na wodzy , ale jest to charakterystyczne i dla wielu innych wątków. Nikt nie chce nikogo prać po "pysku" tylko dyskutujemy o nieprawościach naszych środowisk elitarnych. pozdrawiając , polecam byś pozostał przy nachalnej i darmowej reklamie Twojego portalu /już i tak wyszydzonej za nachalność przez innych forumowiczów/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Chyba nic nie zrozumiałeś... IP: 64.9.159.* 15.05.03, 19:58 wheelman napisał: > skoro tak uważasz.Albo może ten temat jest Ci po prostu obcy. > Fakt poruszony przezemnie w tamtym wątku oburza szczerze wiele osób. Nie > wszyscy wypowiadający się potrafią trzymać nerwy na wodzy , ale jest to > charakterystyczne i dla wielu innych wątków. > Nikt nie chce nikogo prać po "pysku" tylko dyskutujemy o nieprawościach naszych > > środowisk elitarnych. > pozdrawiając , polecam byś pozostał przy nachalnej i darmowej reklamie Twojego > portalu /już i tak wyszydzonej za nachalność przez innych forumowiczów/ Jezeli ktos tu nic nie zrozumial , to raczej nie ja a pan, panie wheelman. Strzelilem ten post jako bezstronny obserwator a nie jedna z oburzonych a raczej elitarnych (jak to napisales he he he) stron. Czytam ten watek z zapalem ale i jeszcze raz ale ,jako bezstronny obserwator!!! Mam nadzieje ze teraz to dotrze!! Co do nachalnosci i portalu , pozwole sobie na maly komentarz!! Grupa yahoo szczecin zostala utworzona w celu bysmy mogli rownolegle do tematow na forum umieszczac foty naszego miasta i fotki dotyczace tematow o ktorych gadamy. Rowniez mam nadzieje ze uda sie tam zebrac imponujaca liczbe linkow do stron szczecinskich. Strona nie jest MOJA tylko wszystkich ktorzy tam foty postuja!! A co do reklamy i promocji ,to panie wheelman, sa to pojecia raczej zwiazane z dzialalnoscia gospodarcz a nie niewinna grupka yahoo ( z 39 czlonkami ;-) pozdrowienia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Och, jeszcze jedno...... IP: 64.9.159.* 15.05.03, 20:05 na naszej grupie yahoo mamy wiele linkow i fotek z puszcze bukowej i innych wspanialych zakatkow naszego regionu , polecam i goraco zapraszam!!!! ;-) groups.yahoo.com/group/szczecin/ Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ty nie masz pojęcia 15.05.03, 20:11 o promocji :( zakładasz wątek 'fotki szczecina' i min raz dziennie podbijasz, pisząc 'a dziś już mamy 38 fotek' albo coś równie na czasie germanus nam wzorem, mimo że sobie poszedł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy święte słowa Jottko! n/tx IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 15.05.03, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ty nie masz pojęcia IP: 64.9.159.* 15.05.03, 20:14 jottka napisała: > o promocji :( > > zakładasz wątek 'fotki szczecina' i min raz dziennie podbijasz, pisząc 'a dziś > już mamy 38 fotek' albo coś równie na czasie > > germanus nam wzorem, mimo że sobie poszedł No to zaloz i podbijaj !!! Raz to robilem z Twoja uubiona www strona ....to mnie obluzgalas .......chyba ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka świnia 15.05.03, 20:17 obraziłam sie :((( to ja cie upraszałam, żebyś nie rezygnował z tak pieknego wątku, jak go kiedyś w chwilach niewczesnego kryzysu odpuściłeś, a ty tak a co do merita - nie będę się podpinać pod cudzy pomysł i pięknych idej zawłaszczać. ale popodbijac mogę w razie co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK ja,przeglad speleologiczny???? IP: 64.9.159.* 15.05.03, 20:25 jottka napisała: > obraziłam sie :((( > > to ja cie upraszałam, żebyś nie rezygnował z tak pieknego wątku, jak go kiedyś > w chwilach niewczesnego kryzysu odpuściłeś, a ty tak > > a co do merita - nie będę się podpinać pod cudzy pomysł i pięknych idej > zawłaszczać. ale popodbijac mogę w razie co Tak mniem tu od przegladow !!!!! -jutro bede miala "przegląd speleologiczny"... -??? -...schabik...! ;-)))) ale pamietam ze jeden z ostatnich linkow byl do kamery na krakowskim rynku a ty to nawet dzienx nie powiedzialas!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ja,przeglad speleologiczny???? 15.05.03, 20:31 a to nie była ta kamera z kopca k? bo ona notorycznie podaje obraz z lutego ubiegłego roku czy coś w tym rodzaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ja,przeglad speleologiczny???? IP: 64.9.159.* 15.05.03, 20:33 jottka napisała: > a to nie była ta kamera z kopca k? > > bo ona notorycznie podaje obraz z lutego ubiegłego roku czy coś w tym rodzaju : > ) Nie , byla zez rynku !!!! Ale to bylo tak dawno temu ze dzis to pewnie nieprawda !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ja,przeglad speleologiczny???? 15.05.03, 20:46 na pewno pomachałam rączką, tylko gołębie zasłaniały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ja,przeglad speleologiczny???? IP: 64.9.159.* 15.05.03, 20:57 jottka napisała: > na pewno pomachałam rączką, tylko gołębie zasłaniały Noo, wreszcie jakie nawiazanie do tematu ptasznikow ;-) ps co do ptakow , to mam w ogrodzie taki karmik , wiszacy na wysokim zeliwnym preto-haku co by wiewiory nie zarly ptasiego zarla. Ale na te stwory nie ma sposobu, zawsze jaks znajda sposob by tam sie wskrobac. Planuje budowe ptasiego karmika ze sciezka utrudnien dla wiewiorek co by wiecej zabawy byla na nie patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ja,przeglad speleologiczny???? 15.05.03, 21:05 wiewiórka mojego dziadka najbardziej lubiła tor przeszkód w postaci futrzanego rękawa palta, choinkę i karnisze z firankami mogą też być biegacze, labirynty z przezroczystego plastiku, no i sporo przysmaków po drodze, bo najedzony wiewiór nie wyżre ptaszkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ja,przeglad speleologiczny???? IP: 64.9.159.* 15.05.03, 21:13 No wlasnie, cos takiego!!! ale z elementami typu matrix czyli wypukle lustro co by wiewiora sie zestraszyla i elementami ........no nie,tego nie zrobie ....to by juz bylo za wiele.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ja,przeglad speleologiczny???? 15.05.03, 21:19 prawdę mówiąc, to ja nie wiem, czy wiewiór zareaguje na lustro - już prędzej na wypchanego sokoła czy coś w tym stylu :) ale ptaszki też zareagują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ja,przeglad speleologiczny???? IP: 64.9.159.* 15.05.03, 21:27 Prawde mowiac , miejsowy wiewior z kolorystycznego pkt widzenia jest raczej ochydny, taki szary i bury, nic takiego jak nasze wiewiorowe pieknisie z Parku Kasprowicza !!!! Tylko dynamika jest podobna ;-))) ps. miejscowa wiewiora jest lapana przez muszkarzy dla ogona co by se lepszego pstraga zlapali ale ja tam wole piora z koguta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ja,przeglad speleologiczny???? 15.05.03, 21:42 cie nie chce martwić, ale szary wiewiór jest lepszy ewolucyjnie, a w każdym razie adaptatywniejszy i nasze rudzielce też chyba wyprze powoli może ci podeślemy parkę rodzimych wiewiórow na rozmnożenie w hameryce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ja,przeglad speleologiczny???? IP: 68.88.255.* 15.05.03, 22:54 jottka napisała: > cie nie chce martwić, ale szary wiewiór jest lepszy ewolucyjnie, a w każdym > razie adaptatywniejszy i nasze rudzielce też chyba wyprze powoli > > może ci podeślemy parkę rodzimych wiewiórow na rozmnożenie w hameryce? :) Po pierwsze to w Kielcach a po drugie to ja tam szczurow mnozyc nie chcem, przypomina mi to wyczyny mojego wujostwa w chodowli szynszyla . Cyrk byl jak wujostwo wmowilo kochanej babuni ze uzycie naturalnego nawozu czyli szynszylowej kupy, bedzie zbawienne dla pieknej trawy przed babuniowym domem. Babunia siem zgodzila . wszyscy zapomnieli o tym ze jak siem szynszyla ziarnem zywi to tez kupcia ziarno nieprzetrawione do ziemi upchnie!!! Bauni przed domem nie trawa a zboze roslo. Ale byly jaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś