Gość: Horror Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł dla Gondora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:27 Szczecin nie ma szczęscia do prezydentów. Pewnie lepszy obecny od poprzedniego ale PO powinna się poważnie zastanowić czy ludzie reprezentujacy ją na szczecińskiej ziemii robią to należycie.Wydaje mi się że nie .Ciekaw jestem czy najbardziej wpływowy adwokacina w Szczecinie, za przegraną, spadnie rankingach wszystkomożności czy dostanie kolejne zlecenie od miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł dla Gondora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 17:06 No i wyszło na moje - Seminarium Duchowne wkręciło Krzystka na Prezydenta - czy może być dobrze w mieśćie? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 straszny pesymizm zieje - troche optymizmu! 25.04.08, 17:31 Straszny pesymizm zieje z Waszych wpisów - troche optymizmu! Przeciez mam piekna Wozje 2050 Pływajace Ogrody, pan prezydent powiedział, ze pieniadze sa i nie ma problemu. Wszystko jest dobrze. A czy sie wyda na to czy na tamto... co za róznica. Mamy prezydenta, który ostatnio nie schodzi z łam mediów, robi kupe dobrej roboty dla miasta, spłaca dlug niezbednego! Zerwał negocjacje wtedy, zapewne mial ku temu podstawy, a teraz sie zaplaci, bo jest kasa... Trzeba iśc do przodu, a nie myslec co by było gdyby. Lepiej pomyslmy gdzie beda te ogrody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta Re: straszny pesymizm zieje - troche optymizmu! IP: *.chello.pl 25.04.08, 18:23 Karolu, Aleksandrze, gdzież jesteście, o młoda falo, by nas potępić? Źle się przez nas pesymistów stało, oj jak źle! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: straszny pesymizm zieje - troche optymizmu! 25.04.08, 18:36 Tak sie obawiam, ze nowa fala uzna, ze przez malkontentów z tego forum taki REKORD (!) trafił sie temu miastu. Zwala na nas odpowiedzialnośc, bo przeciez było juz tak dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacan Re: straszny pesymizm zieje - troche optymizmu! IP: *.ovh.net 25.04.08, 18:51 A co to za nowa fala? Jeden pryszczaty i drugi gejowaty z wyglądu? Też mi przedstawiciele młodego pokolenia. To zwykli płatni ujadacze. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: upadłość nas czeka 25.04.08, 21:07 o przepraszam, mnie zmogła ostatnio choroba, ale na pewno nie bede upadłym... nawet aniołem! bede sobie i tyle, niech tam sobie pani od oswiaty stawia torty za likwidowane szkoly, niech miasto na decyzje zarzadow placi kary, a ja sobie bendem! Kupie sobie dobry plecak i spiwór i bendem! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: upadłość nas czeka 25.04.08, 21:12 a ja jadę w góry i niech te pseudoelyty polityczne zagryzają się do woli Odpowiedz Link Zgłoś
techniczny_1 beatrix, no ale mialo byc lepiej po zwyciestwie PO 25.04.08, 21:15 i co? zamiast owe "elyty" ktore wsparlas swoim glosem teraz przywolywac do porzadku itd, to Ty w gory? ...mam nadzieje, ze podczas nastepnych wyborow tez gdzies wyjedziesz i powstrzymasz sie od wyborczego "hau! hau!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter dochodzi 1,8 miliona dla automobilklubu IP: *.szczecin.mm.pl 25.04.08, 21:36 takie odszkodowanie zasądzono, kto następny? ale mamy miętkie władze, każdemu się dają dymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekając.na.godota Krzystek uważa,że mogło dojść do wyłudzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 21:41 Prezydent Krzystek uważa, że mogło dojść do wyłudzenia.... ...a już przez chwilkę myślałem , że miał na myśli swoje tzn kiedyś nasze mieszkanie komunalne o pow. ok 140 metrów 2 Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Krzystek uważa,że mogło dojść do wyłudzenia 25.04.08, 21:52 Moze mu sie tematy popieprzyly i faktycznie mial to mieszkanie na mysli, a moze zlozy zbiorowy pozew o wyludzenie?;-) Gość portalu: czekając.na.godota napisał(a): > Prezydent Krzystek uważa, że mogło dojść do wyłudzenia.... > ...a już przez chwilkę myślałem , że miał na myśli swoje tzn kiedyś > nasze mieszkanie komunalne o pow. ok 140 metrów 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon prezydent zna się na wyłudzeniach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 22:28 nawet można POwiedzieć że jest specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks mecenasi... IP: *.range86-150.btcentralplus.com 25.04.08, 22:02 Kto tak dobrze doradził ówczesnemu zarządowi aby zmienić zapis o sadzie polubownym? Tajemnica poliszynela jest ze p. mec. Mikołajczyk ma dom tuz przy terenach stadionu Pogoni i od lat robi wszystko by nic nie zburzyło spokoju w jego przydomowym ogródku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert1289 Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł IP: *.chello.pl 25.04.08, 23:30 Ja też jestem pozytywnie nastawiony do wszelkich pomysłów na dojenie! www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835641.jpg Jednak trzeba ustanowić jakąś kolejkę! www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835577.jpg A zacząć trzeba od włożenia kiełbaski do nosa! www.wachowicz.com.pl/admin/foto/1172835603.jpg A najlepiej to do roboty i wdrażać mi wizję! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=75577326&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł IP: 83.168.108.* 26.04.08, 09:03 Pisałem i przypominałem tu wiele razy co czeka Szczecin i się przypominam. Teraz Wy Wszyscy zabierający tu głos nie wymądrzajcie się bo w tamtym czasie tu na forum Wszyscy chcieliście zrywać tę umowę i przganiać Begdasów i Kondonów tak pisaliście więc nie macie prawa teraz tu zabierać głosu i obrazac ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł 26.04.08, 12:25 Gość portalu: Ekspans napisał(a): > Pisałem i przypominałem tu wiele razy co czeka Szczecin i się przypominam. Tera > z Wy Wszyscy zabierający tu głos nie wymądrzajcie się bo w tamtym czasie tu na > forum Wszyscy chcieliście zrywać tę umowę i przganiać Begdasów i Kondonów tak p > isaliście więc nie macie prawa teraz tu zabierać głosu i obrazac ludzi czlowieku to ty nie obrazaj ludzi i przestan juz pier... przypomnij sobie, ze zadania Bekdasa ciagle sie zwiekszaly a zarowno Bekdas jak i Gondor to jakies podejrzane typy. Skad mozna bylo wiedziec, ze mamy takich debili we wladzach, ze nawet nie potrafia prostej umowy zrobic? poczytaj sobie cala historie tutaj: www.pogononline.pl/index.php/felietony/80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł IP: 83.168.108.* 26.04.08, 12:38 Ja nie pier... To miasto miało nowe żądania + przebudowa drogi i budowa wiaduktu i estakad za 100 mln zł po cenach 2005 roku. Begdas miał utrzymać Pogoń na poziomie pierwszej ligi i tyle Podobnie było z lotniskiem w Dąbiu za Malanowskiej i Runowicza podobnie stawiali nowe żądania i wyżej poprzeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł 26.04.08, 12:42 Gość portalu: Ekspans napisał(a): > Ja nie pier... To miasto miało nowe żądania + przebudowa drogi i budowa wiadukt > u i estakad za 100 mln zł po cenach 2005 roku. Begdas miał utrzymać Pogoń na po > ziomie pierwszej ligi i tyle Podobnie było z lotniskiem w Dąbiu za Malanowskiej > i Runowicza podobnie stawiali nowe żądania i wyżej poprzeczki. Bekdas zadal coraz wiecej gruntow. Wylozyl troszke kasy na poczatek, zeby tacy jak Ty latwo dali sie nabrac. Nie interesowales sie Pogonia to malo wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspans Re: Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł 26.04.08, 12:53 Widzisz wszyscy inwestorzy inwestujący w Polsce a mający inwestować w Szczecinie jakoś byli wiarygodni tylko nie w Szczecinie to ciekawe. Begdas nie żadał nowych terenów otrzymał połowę z obiecanego a gdy upomniał się o pozostałą to pojawił się problem w oczach Mariana i reszty mądralińskich że interes działeczek jest na pierwszym planie . Odpowiedz Link Zgłoś
roy08 Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł dla Gondora 27.04.08, 18:32 38 mln dla Gondora? A ile z tego dla "Bartłomiejka", który - dziwnym zbiegiem okoliczności - uczestniczył w obu tych sprawach tj. Euroinvest (10 mln odszkodowania) i Bekdas/Gondor (38 mln) Nikt już nie pamięta kto sprowadził te persony i kto z nimi umowy podpisywał? A potem im mecenasował? To jest właśnie dla prokuratora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levus Re: Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł dla Gondor IP: *.chello.pl 27.04.08, 18:50 roy08 napisał: > 38 mln dla Gondora? A ile z tego dla "Bartłomiejka", który - > dziwnym zbiegiem okoliczności - uczestniczył w obu tych sprawach tj. > Euroinvest (10 mln odszkodowania) i Bekdas/Gondor (38 mln) > Nikt już nie pamięta kto sprowadził te persony i kto z nimi umowy > podpisywał? A potem im mecenasował? To jest właśnie dla prokuratora! Sochański był radnym w tym czasie, dobrze pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
matka62 Re: Rekordowe odszkodowanie. 38 mln zł dla Gondor 29.04.08, 17:27 jeszcze przez ludzi jurczyka bedzie więcej nieszczęść Odpowiedz Link Zgłoś