plazzek 11.06.08, 16:27 Wątek o panu Bartoszewskim już tydzień wisi nieniepokojony, a ledwo napisze ktoś o oszustwie emerytalnym - bach! czujny administrator przenosi wątek... Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowe Re: Co z tymi emeryturami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 17:11 e tam, liberalom nie są potrzebni emeryci, to czysta strata Odpowiedz Link Zgłoś
prasnitzer Re: Co z tymi emeryturami? 11.06.08, 19:00 Nie wiem czy o to Ci chodzi ale wczoraj wieczorkiem napisałem na tym forum że nagłaśnia się niby afery o biografii Wałęsy albo aborcji u nastolatki a po cichu na boczku jest artykuł który naprawdę dotyczy wszystkich i który zakrawa na megaoszustwo. Współmałżonkowie nie będą mogli dziedziczyć emerytur po sobie, mimo że to był jeden z głównych punktów reformy - tłumaczenie rzadu - jest to zbyt skomplikowane !? Ponadto przyszłe emerytury będą wypłacane przez nowopowstałe firmy prywatne stworzone tylko w tym celu, a nie przez OFI - ewidentne przyszłe synekury. Dzisiaj szukam tego postu a on w jakiś cudowny sposób zanikł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch dzie,kujem IP: *.hsi.kabelbw.de 11.06.08, 20:10 za 10 lat pracy w Zalomie ma Pan X. 700 € emerytury ale tak juz* nie be,dzie dla nowych emigrantow tylko dla tych co do 81 wyjechali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Co z tymi emeryturami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:10 Tak, Prasnitzer, to o Twoim poście pisałem (wylądował w "kto nami rządzi") i o swoim na ten sam temat (zawędrował tamże). Temat super ważny, a jakby komuś specjalnie nie pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypomnienie my tu czuwamy i prawdy o sobie nie damy pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:27 a emeryci nam sa niepotrzebni, obciażaja tylko budżet wydzierając co miesiąc 636 zl brutto i prowadza hulaszczy tryb zycia a my musimy na nich pracować,wszystko my,ludzie PO, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: my tu czuwamy i prawdy o sobie nie damy pisać IP: 195.72.91.* 13.06.08, 08:49 Rozpasanie i hulaszczy tryb życia emerytów i rencistów rujnują budżet RP :-) Odpowiedz Link Zgłoś