Dodaj do ulubionych

Kiedy referendum w sprawie odwolania Pana Krzystka

10.02.09, 21:05
Sadze ze Szczcinianie nie zapomnieli ze przygotowuje sie REFERENDUM
W SPRAWIE ODWOLANIA PRZEZYDENTA KRZYSTKA Z URZEDU.
Obserwuj wątek
    • sobiepan1 Re: Kiedy referendum w sprawie odwolania Pana Krz 10.02.09, 21:14
      a po kiego czorta? przecież to człowiek kryształowy. Z resztą jak wszyscy z PO.

Sobiepan
      ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
    • Gość: jerzyk Re: Kiedy referendum w sprawie odwolania Pana Krz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 21:53
      Odwołać Krzystka - nareszcie
      Kto organizuje?
      Gdzie składac podpisy?
      • jack_sparrow_pl Re: Kiedy referendum w sprawie odwolania Pana Krz 11.02.09, 08:22
        pytanie, kto to zorganizuje ?
        • Gość: gosc Re: Kiedy referendum w sprawie odwolania Pana Krz IP: *.chello.pl 11.02.09, 10:46
          Może ten sam facet co organizował referendum w strefie platnego
          parkowania! My już sie przygotowujemy do uczestniczenia w
          zorganizowanym referendum.
          • Gość: ZED nieudzacznicy od referendum IP: 78.152.237.* 11.02.09, 17:20
            nikt nie zorganizuje bo nikt z was nie ma jaj by to zrobic :)

przeciez 95% tych co jada na krzystka pod oslona forum to "aktywisci"
            ktorzy nic w zyciu nie zrobili i nie zrobia. ich postawa wobec
            referendum jest taka, ze "TAK! jak samo referendum sie zrobi to samo
            sie zrobi odwolanie".

duzo pyskowania, malo zaangazowania, brak pomyslow co po krzystku.
            jak przyjdzie odpowiedzialnosc za cos to nagle kazdy z was ma inne
            rzeczy do zrobienia. to takie male podsumowanie.
            • dyzurny-malkontent w przeciwieństwie do proxy miernoty ZEDa 12.02.09, 12:58
              Cóż ZED, kończą Ci się proxy. Ale poziom iście pewnego Marcinkiewicza... jak tam noszenie teczki za Chmielewskim się skończyło?
              • Gość: ZED biernosc i marnosc IP: 89.19.74.* 12.02.09, 15:36
                wyjasnie, ze nie uzywam proxy. ale ciesze sie, ze nauczyles sie
                nowego slowka z informatycznego slangu.

nie wiem o jakiej teczce mowisz i o jakim marcinkiewiczu.
                za to co wiem, to to, ze nie ruszysz dupy sprzed monitora i nic nie
                zorganizujesz, obojetnie czy to mialoby byc referendum czy posianie
                trawnika w czynie spolecznym.

ale ty tez to wiesz, pewnie dlatego nie zaprzeczyles.
                • dyzurny-malkontent ZED, proxy i Marcinkiewicz... 12.02.09, 19:11
                  Dobrze, że nie wiesz o jakim ja myślę Marcinkiewiczu. O niczym nie wiesz, więc nie jest dziwne, że tego też nie rozumiesz...

A że korzystasz z proxy, to każdy wie... ile to już numerów IP było u ciebie widać? W ostatnim tygodniu przynajmniej kilka.
                  • Gość: ZED Re: ZED, proxy i Marcinkiewicz... IP: 78.152.229.* 14.02.09, 03:09
                    ja nie jestem marcinkiewiczem i sobie to utrwal.

> A że korzystasz z proxy, to każdy wie... ile to już numerów IP było
                    u ciebie wi
                    > dać? W ostatnim tygodniu przynajmniej kilka.

nie korzystam z proxy, jestem mobilny i podlaczam sie do sieci w
                    wielu miejscach europy. ale moze czas bys zgodnie ze swoim sumieniem
                    zglosil to na SB? wyslij donos, tak bedzie wygodniej.
    • konst.anty Re: Kiedy referendum w sprawie odwolania Pana Krz 11.02.09, 20:09
      Referendum trzeba zrobić. Bo jeśli go nie zrobimy, to będzie to
      znaczyło, że zgadzamy się na to co jest.
      Konstanty.
      • sobiepan1 Re: Kiedy referendum w sprawie odwolania Pana Krz 11.02.09, 20:47
        Wasze gęganie o referendum, to tylko niepotrzebne bicie piany.
        To już kiedyś było. Dodam tylko, że zakończone klęską organizatorów.

Sobiepan
    • Gość: Szczecinomaniak A za Krzystka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 00:17
      ...pana Piechotę! Albo Pacynę-Witt. Doborowe towarzystwo, stary komuch i gdakające babsko, które od lat gada, a nic jeszcze dobrego dla miasta nie zrobiła. Mamy też pana Arłukowicza, który jako lekarz pediatra ma duże kompetencje do zarządzania miastem, he, he. Ze stałych kandydatów - Teresa "Mam Sławnego Męża" Lubińska, oraz Marian Jurczyk a.k.a "Ludu mój ludu cóżem ci uczynił".
      • andreas.007 jestesmy skazani na pana Krzystka... 12.02.09, 00:31
        Referendum nie wyjdzie... równiez z tego powodu,
        ze nie ma nikogo w zamian...

Ludzie juz maja to w dupie!

Kogo by nie wybrac, to i tak wychodzi, ze jestezmy w dupie,
        jak by powiedział Czesio...

A to dlatego, ze mamy PARTIOKRACJE, a wiec kogo bysmy nie wybrali,
        to i tak wybieramy jakies partyjniactwo, to ono rzadzi,
        co to ma za znaczenie czy jest Krzystek, Misio czy Ptyś..
        rzadzi partyjniactwo i wychodzi na to samo!
        ZAWSZE!

ZROZUMCIE TO!
        • andreas.007 Re: jestesmy skazani na pana Krzystka... 12.02.09, 00:33
          mam to wszystko w dupie, jak Czesiu...

Komuna wiecznie zywa!
        • Gość: nietak(t) Re: jestesmy skazani na pana Krzystka... IP: *.globalconnect.pl 12.02.09, 01:00
          Jak to nie ma kogo? Jest przecież dyżurny-malkontent,zna się na
          wszystkim,no przynajmniej wie jak krytykować,czy ma pomysły jak coś
          pożytecznego dla naszego miasta zrobić???- "w tym zakresie" jak
          powiedziałby Edgar Gosiewski jeszcze nie dał się poznać.Ale
          pracowity jest i ma czas-widac po CIĄGŁEJ obecności tu na forum :-))
          • andreas.007 Re: jestesmy skazani na pana Krzystka... 12.02.09, 01:17
            Kogo by nie wybrac, to jezeli nie postawi sie partyjniactwu,
            to bedzie po prostu to samo...

Mógłbyc ja na ten przykład, ale mam zrypany zyciorys!

Zrobiłbym z tym szambem porzadek...

Taki jest skecz kabaretowy, w ktorym kobieta cienkim glosikiem
            opisuje, jak robiła porzadek, jako zawodowy morderca... ;)
            To byłby raj!
            • sobiepan1 Re: Pierwszy raz się z tobą zgadzam Andreasie 12.02.09, 08:45

> Mógłbyc ja na ten przykład, ale mam zrypany zyciorys!
              >
              >
              Jak Czuma,hi hi!

Sobiepan
              • as9943 Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku 12.02.09, 09:25
                a jeszcze po drodze wypłynie trochę spraw kompromitujacych które nie
                zaczął lub nie dokończył a co obiecał.Przecież gdyby go teraz
                odwołać to bedzie się tłumaczył że nie dano mu skończyć. A tak to
                po 4 latach bedzie mu mozna wytknąć tę nieudaną
                prezydenturę.Głosowałem na niego gdzieś tak po roku przekonałem się
                ze to jest pan nikt. Takiego komfortu rządzenia jak krzystek nie
                miał nikt wcześniej większość rady PO , sejmik PO, rząd PO.O nic nie
                musiał się z nikim spierać robił co chciał. zobaczcie co jakie
                przeboje ma Zmurkiewicz w świnoujściu a jednak coś tam sie udaje
                mimo przeszkód ze strony PO.A tutaj jakas jazda na marketingu
                wymysły cynkowe pływające ogrody a brak pracy u podstaw.Krzystek i
                PO został powołany wiekszością by Szczecin był miastem inwestycji
                jak one wyglądają widzimy każdego dnia spojrzyjcie na tereny
                miejskie czy cos się na nich dzieje.
                • Gość: niePOlipek Re: Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:56
                  Już dzisiaj pojawiają się dyżurne wytłumaczenia "jedynie słusznych
                  POglądowców", że przyczyną niepowodzeń krzywych steków i innych
                  pokrewnych polipów jest KRYZYS, na który nie mają biedulki żadnego
                  wpływu i są bohaterami, bo przyszło im "wypełniać misję" w trudnych
                  warunkach. Można zatem przewidzieć, że za te 1,5 roku wszelkie
                  wcześniejsze (nie związane z kryzysem) ich błędy będą przyćmione
                  właśnie przez kryzys. Brak referendum daje im zatem jeszcze większe
                  możliwości do nadużyć na następne 1,5 roku BEZ ŻADNYCH KONSEKWENCJI.
                  • andreas.007 Re: Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku 12.02.09, 13:07
                    ale przeciez w Szczeciniue nie ma kryzysu?
                    Chyba ze myslisz o kryzysie władzy.
                    • Gość: niePOlipek Re: Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:53
                      Dla POlipów kryzysu w Szczecinie i nawet w całej Polsce nie ma, bo
                      dzięki kolekcjonerskim sklepom są wizje. Czasami jednak POlipy
                      miewają przerwy w zwidach wynikających z kolekcjonowania i wtedy na
                      potrzeby wytłumaczenia niektórych spraw zauważają kryzys i
                      podpierają się nim na wszelkie sposoby.
                  • as9943 Re: Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku 12.02.09, 13:56
                    inne gminy własnie w kryzysie budują . Same przyznają że przetargi
                    kończa się cenami nizszymi niż zakładali rządzący.Kryzys pomaga bo
                    jest taniej.
                    • andreas.007 Re: Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku 12.02.09, 14:04
                      jest taniej dla tych, ktorzy maja pieniadze.
                      Bo jest taniej, znaczy jest kryzys, bo nie ma pieniedzy,
                      a wiec nie ma roboty... dlatego ceny spadaja.

Pamietaj, jak pieniedzy nie maja ludzie, firmy, banki,
                      to nie ma tez podatkow... a wiec ... to jest kryzys.

Wladze tego tak nie odczuwa, bo pensje ma stała,
                      to im sie zdaje, ze szmal maja, a jest taniej...
                      ale za chwile nie bedzie pieniedzy na wyplaty w urzedach!
                      • Gość: niePOlipek Re: Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 14:46
                        Dla urzędasów pieniądze będą do końca, bo pasożyty mają to do
                        siebie, że wysysają żywiciela i przeskakują na kolejnego. Jak nasze
                        miasto będzie w stanie agonalnym to zasłużony pasożyt będzie mógł
                        wykazać swoje umiejętności w innym jeszcze zdrowym miejscu. Na ich
                        pensje może zabraknąc jak zaczną wpier...lać Brukselę.
                        • rewers10 Re: Przecież już mu nie wiele zostało 1,5 roku 12.02.09, 14:49
                          Gość portalu: niePOlipek napisał(a):

> Dla urzędasów pieniądze będą do końca, bo pasożyty mają to do
                          > siebie, że wysysają żywiciela i przeskakują na kolejnego

dlatego trzeba koniecznie skrócić czas dojenia
    • Gość: XX Re: Kto organizuje w sprawie odwolania? IP: 62.69.217.* 12.02.09, 10:10
      Fajne są te zawody goniącej się władzy i tych, co przytupują nóżkami jak erotoman na peep show. To, że Krzystek jest beznadziejny (tak jak gay-poseł Marcinkiewicz) - wiadomo było i przed wyborami. Teraz referendum? Może lepiej jakieś krwawsze zmagania na stadionie? Na murawę dużo piasku, sieci, topory, włócznie, niewielkie tarcze, potem lwy. I obstawiamy, panowie, obstawiamy!
      A w cesarskiej loży kto?
      No jak to, kto? Le loud! Egalite! Fraternite!
      Sam bym nawet kupił bilet i popatrzył, może i obstawił.
      A tak co? Do urn za darmo, ale co to za rozrywka...
      • Gość: potezna furia Re: Kto organizuje w sprawie odwolania? IP: *.szczecin.mm.pl 12.02.09, 13:23
        za impotenta przyjdzie kastrat. i tak w kolko macieju. jedyna szansa szczecina
        to naturalizowac jakiegos poznaniaka z pojeciem ekonomicznym jak zarzadzac
        biznesem i aglomeracja miejska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka