mareznixx 26.06.08, 14:45 Wybieram się dziś do wróżki pierwszy raz w życiu, do pani wróżki na ul. matejki. Słyszałam wiele pozytywnych opini na jej temat, może macie cos ciekawego do powiedzenia w tej kwestii?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareznixx Re: Wróżka ! 26.06.08, 18:21 juz wróciłam... i nie wiem co tu polecac.... nic sie nie dowiedzialam konkretnego, nic co by mnie zdziwilo, jestem wręcz zniesmaczona... Mówiła same pozytwy ale mimo wszystko jestem rozczarowana....co chiwle sie mnie cos pytala, czy sie zgadza , pare razy sie pomylila i to niezle.... normalnie porazka.... Odpowiedz Link Zgłoś
etna600 Re: Wróżka ! 07.09.08, 21:45 hej ja bylam 3 lata temu u tej z jana pawla jest zajebista wszytko sie sprawdza oczywiscie te zle no i niestety te nie mile sprawy wrozka zna takie szczegoly z zycia ze tragedia az strach sluchac ale chyba zmienila nr koma i z tego co wiem to bieze 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
mareznixx Re: Wróżka ! 07.07.08, 15:13 czy ktoś ma numer do wróżki z ul. Jana Pwała II ???? Odpowiedz Link Zgłoś
marika266 Re: Wróżka ! 07.07.08, 17:31 jana pawła II 19/47(9 piętro) 509 996 903 0 94 343 13 77 kiedys brała 30 zł(tak rok temu) teraz niewiem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Wróżka ! 07.07.08, 18:10 i jak bylo napisz cos wiecej czy bylas zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mareznixx Re: Wróżka ! 07.07.08, 18:18 marika266 napisała: > jana pawła II 19/47(9 piętro) > 509 996 903 > 0 94 343 13 77 > > kiedys brała 30 zł(tak rok temu) teraz niewiem > dziekuje bardzo ::) jak bede po to napisze :) > :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mareznixx Re: Wróżka ! 07.07.08, 18:19 marika266 napisała: > jana pawła II 19/47(9 piętro) > 509 996 903 > 0 94 343 13 77 > > kiedys brała 30 zł(tak rok temu) teraz niewiem > > :-)) a ty bylas u niej?? i jak ? napisz cos :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareznixx Re: Wróżka ! 09.07.08, 10:22 marika266 napisała: > jana pawła II 19/47(9 piętro) > 509 996 903 > 0 94 343 13 77 > > kiedys brała 30 zł(tak rok temu) teraz niewiem > > :-)) ten numer stacjonarny jest nie prawidłowy!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewciorek1869 Re: Wróżka ! 13.12.08, 00:10 Byłam u tej wrozki jakis czas temu ,wszystko sie sprawdziło.nie musiałam jej nic mowic a ona wiedziała co mnie dreczy.jest rewelacyjna.tylko zgubiłam numer,ale sprawdze ten co juz ktos tu podał. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_p2 Re: Wróżka ! 23.02.09, 11:03 Jestem zalamana mam zamiar isc do wrozki po porade jak ratowac moj zwiazek!! Jaka wrozke mozecie mi polecic??? Odpowiedz Link Zgłoś
suplementy-vision Re: Wróżka ! 08.04.09, 18:43 W tym zdajesz sięna wróżkę ?!?!?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka_1986 Re: Wróżka ! 09.07.08, 11:42 Kilka moich koleżanek tak ok 4 miesiące temu było u tej wróżki z matejki. I bardzo zachwalaly. bardzo wiele rzeczy ponoc im powiedziala, o ktorych nikt nie mial prawa wiedziec. teraz jak sie cos dzieje i twierdza, ze wszystko jest tak jak wrozka mowila.. ja tam w to nie wierze, bo wiele rzeczy mozna przypisac do wielu osob. to tak jak z horoskopem. czytamy a potem sadzimy, ze to dokladnie tak jak horoskop mowil, albo dzialamy pod niego Odpowiedz Link Zgłoś
mareznixx Re: Wróżka ! 09.07.08, 14:03 ewelinka_1986 napisała: > Kilka moich koleżanek tak ok 4 miesiące temu było u tej wróżki z > matejki. I bardzo zachwalaly. bardzo wiele rzeczy ponoc im > powiedziala, o ktorych nikt nie mial prawa wiedziec. teraz jak sie > cos dzieje i twierdza, ze wszystko jest tak jak wrozka mowila.. ja > tam w to nie wierze, bo wiele rzeczy mozna przypisac do wielu osob. > to tak jak z horoskopem. czytamy a potem sadzimy, ze to dokladnie > tak jak horoskop mowil, albo dzialamy pod niego a mi ta wrozka nie powiedziala niz co by mnie zdziwilo, tzn nic z przeszlosci , kompletnie nic co niby wiem tylko ja! caly czas mnie wypytywala o rozne rzeczy i mialam wrazenie ze zgaduje a jak jej przytakiwalam ze sie zgadza to mowila: tak tak widze widze w kartach. pfff totalna bzdura. Zreszta zobaczemy na jesien , jesli mi sie sprawdzi ze zmienie prace hehe i bede dobrze zarabiac to uwierze :) ale chce isc do tej na jana pawla bo ponoc ta jest rewelacja. kto ma numer!?????!! Odpowiedz Link Zgłoś
ban-tak Re: Wróżka ! 05.08.08, 13:48 mareznixx napisała: > Wybieram się dziś do wróżki pierwszy raz w życiu, do pani wróżki na > ul. matejki. Słyszałam wiele pozytywnych opini na jej temat, może > macie cos ciekawego do powiedzenia w tej kwestii?? czy mogę prosić o numer do tej wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś
mareznixx Re: Wróżka ! 05.08.08, 14:56 ban-tak napisała: > proszę o numer wrózki na Matejki alez prosze...094 3424330, osobiście nie polecam... jakaś babcia ktora nic konkretnego nie mowi tylko wypytuje... polecamna ul. Jana Pawla... doradzila mi w pewnej sprawie i to byl strzal w 10 !! zaczyna mi sie sprawdzac powoli to co mowila... Odpowiedz Link Zgłoś
ban-tak Re: Wróżka ! 06.08.08, 08:30 masz rację, byłam wczoraj u tej na Jana Pawła jest fantastyczna ... moja przeszłośc i teraźniejszość 1:1, szkoda tylko ze przyszłość beznadziejna i rózna od tego, czego bym chciała, ale za to reszta rodziny raczej spiewająco :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekmarciu Re: Wróżka ! 24.08.08, 22:24 witam jestem na rozdrożu i wiem co mam robić ale trochę się boję czy ta wróżka na jana pawła naprawdę jest rewelacyjna i proszę napiszci ile to kosztuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mareznixx Re: Wróżka ! 25.08.08, 22:47 kasiekmarciu napisała: > witam > jestem na rozdrożu i wiem co mam robić ale trochę się boję czy ta > wróżka na jana pawła naprawdę jest rewelacyjna i proszę napiszci ile > to kosztuje > pozdrawiam ja ja bardzo polecam. bierze 40 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekmarciu Re: Wróżka ! 26.08.08, 21:25 dziękuje jutro idę na 18 tą i nie powiem że nie mam pietra ale muszę w końcu coś z własnym życiem zrobić potrzebuję tylko małej wskazówki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekmarciu Re: Wróżka ! 28.08.08, 20:26 witam byłam na jana pawła i mam sprzeczne uczucia chciałabym porównać u innej wróżki czy ktoś może mi dać namiary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
etna600 Re: Wróżka ! 07.09.08, 21:39 hej witam mam pytanko na ktore bym prosila szybka odpowiedz czy ma ktos nr do wrozki z koszalina bo chyba zmienila nr?? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Wróżka ! 13.09.08, 19:02 ja bylam dzis i osobiscie moge polecic wrozke z jana pawla bylam pierwszy raz i ok bylo dobrze wiele z rzeczy bylo prawda...a reszte zobaczy sie z czasem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekmarciu Re: Wróżka ! 21.09.08, 21:44 witam jakoś trudno było mi uwierzyć we wróżkę z jana pawła i poszłam do wróżki z rybackiej jest to starsza kobieta i wróży ze zwykłych kart jest prosta i niesamowicie przeklina ale powiedziała mi wiele z tego co usłyszałam na jana pawła dla mnie jest ona rewelacyjna podaje nr 094-341-66-51 Odpowiedz Link Zgłoś
malta73 Re: Wróżka ! 16.10.08, 01:47 kasiekmarciu napisała: > witam > jakoś trudno było mi uwierzyć we wróżkę z jana pawła i poszłam do > wróżki z rybackiej jest to starsza kobieta i wróży ze zwykłych kart > jest prosta i niesamowicie przeklina ale powiedziała mi wiele z tego > co usłyszałam na jana pawła dla mnie jest ona rewelacyjna podaje nr > 094-341-66-51 Hejka:) Ja bylam u tej na Jana Pawla w sierpniu ... i wyszlam prawie z placzem bo taka przyszlosc to ja mam gdzies ... ja mowie ze niechce byc z mezem a ona mi mowila caly czas ,ze nie rozejde sie z nim:((( Ale musze powiedziec ze duzo sie zgadzalo:))Chce isc do innej tylko teraz nie wiem czy do tej na Rybacka czy na Matejki??hmmm .... do ktorej??i ile kosztuje tak przyjemnosc u tych wrozek;))))Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna12.3 Re: Wróżka ! 16.10.08, 15:51 malto73, czy naprawdę potrzebna Ci jest wróżka,żebyś mogła uporać się z problemem ( mąż)? A czy nie byłby dobry psycholog lub dobra przyjaciółka? Trzymam kciuki za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Wróżka ! 16.10.08, 16:01 pewne zadna wrozka ci nie ulozy zycia ona moze byc podpowiedza w zyciu ale to ty kierujesz sowim losem i zyciem ja bylam ale bardziej dla rozrywki choc wiele rzeczy mi powiedziala...powiedzialasd nie chce byc z mezem to nie badz bo ty w zyciu decydujesz, chcesz ratowac zwiazek to nie wrozna ale terapeuta...zycze ci wszytskiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
raniu9 Re: Wróżka ! 20.11.08, 18:02 czesc mam rosbe czy moze ktos mi podac numer telefonu do wrozki z matejki Odpowiedz Link Zgłoś
malta73 Re: Wróżka ! 27.12.08, 04:40 Witam;) Moje zycie sie pozmieniało troszke ..mąż sie wyprowadzil na stancje ...zobaczymy co z tego wyjdzie ..moze potrzebna nam ta rozłąka ..jak go nie widze to mysle ze moze jeszcze bedziemy razem ze to ma sens ...ale jak go zobacze, a widujemy sie codziennie bo mamy 2 dzieci to wtedy nie widze juz nic ...nic czyli szans na przetrwanie tego zwiazku ...Nie wiem juz sama co myslec:(((( Mowisz psycholog ...moze i tak ale czy dobra przyjaciółka moze powiedziec Ci co masz zrobic? raczej nie ... sama musze zdecydowac co dalej .. ale uwierz nie jest mi latwo :((((jestem rozbita ...nawet swieta nie sprawily mi w tym roku radosci .. zaraz moje urodziny i pewnie kolejny raz obejde je w smutku i zalu bez prawdziwej milosci...:(((Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna12.3 Re: Wróżka ! 28.12.08, 08:48 Malto73. Dobra przyjaciółka nie powinna nam mówić, co mamy robić, tylko wysłuchać(kiedy mówimy głośno o swoich problemach często dopiero wtedy siebie słyszymy) i nas wspierać w postanowieniach. Już zrobiłaś pierwszy krok- zastanawiasz się, chcesz zmiany. Trzymam kciuki za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna12.3 Re: Wróżka ! 28.12.08, 09:59 A co do psychologa- dobry pomysł. Odnośnie Twojego nastroju, to nie dziwię Ci się,bo święta, urodziny, niedługo pożegnanie starego roku, to taki czas, kiedy pragniemy bliskości.Mimo wszystko- głowa do góry! Jeśli chcesz porozmawiać ze mną na gg, mogę Ci podać mój nr. Odpowiedz Link Zgłoś
coolturra Re: Wróżka ! 10.02.09, 20:06 Hej, Ja bym chciała wybrac się do wróżki możliwie jak najszybciej, ale nie chce byc z tym sama. Zadna z moich kolezanek nie rozumie tego że chcę iśc do wróżki;P i nie chce iśc ze mną. Może ktoś z Was chciałby pogadać i mi towarzyszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
amarta25 Re: Wróżka ! 10.02.09, 20:27 do wrozki sie nie wybieram,ale pogadac moge odezwij sie na priv amartio@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: Wróżka ! 16.02.09, 20:37 no ja z kuzynka sie wybieramy mozesz isc z nami :P a ktos ma moze aktualny adres i nr do wrozki z jana pawla?prosze raz jeszcze :P Odpowiedz Link Zgłoś
weronika-69 Re: Wróżka ! 23.02.09, 21:01 goniusias zdobyłaś może aktualny nr.tej wróżki? Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_p2 Re: Wróżka ! 24.02.09, 09:37 Słuchajcie dziewczyny wczoraj bylam u wrozki na Jana Pawła, jestem bardzo zadowolona powiedziala mi cala moja przeszlosc i przyszlosc. Wszystko z mojej przeszłości się zgadza, jestem w szoku bo nie wierzyłam w takie rzeczy. W przyszłości nie wszystko mi się podoba ale życie nie moze byc kolorowe, pomogłam mi podjąć decyzje. Dziewczyny trzymajcie kciuki zaczynam ratować swój związek!!!! Jeśli was coś męczy nie wahajcie się pójść do wróżki to naprawdę pomaga Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Wróżka ! 25.02.09, 19:22 na rybackiej jest na 4-. tzn duzo sie sprawdza,ale troche ona zmysla i dodaje od siebie.na matejki- pani z zawodu byla dziennikarzem,ma łeb i jest dobrym psychologiem,. z kart czyta,ale myli sie jak kazda.speclnie przetestowalam i ja i te Almirę z JPII, raz bylam w jeansach i adidasach typu zagubiona studentka,a raz w plaszczu,szpilkach itp typu rozchwiana w zapytaniach businesswoman:) i rozne byly ich wrozby.natomiast najwiecej wyczytala ta z JP. sprawdzilo sie wiele rzeczy i kilka wywrozyla co do przyszlosci i musze powiedziec ze sie sprawdzilo a zuplnie sie nie spodziewalam,a byly to rzeczy ode mni nie zalezne. ale przy ktoryms razie strzelila kilka baboli. typu-pa pani córkę-?nie? to jeszcze raz rozłożę.ach no tak-karty mówią ze ma pani synka;)))to akurat bylo jakby juz czytelne.chyba tez musi miec swoj dzien. sa jeszcze dwie obie na baltyckiej. jedna czesto sie oglasza w glosie kosz. tel z ery koncowka 211 chyba-nie pamietam calego . jest nizla tylo tarot ale biegle karty zna i rozne układy wymysla. Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: Wróżka ! 25.02.09, 21:44 to rozumiem że najlepsza jest na JPII, kurcze podaj jej numer albo aadres.A powiedzcie jak mam sie pytac jak dzwonie:D bo tak glupio mi troche :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_p2 Re: Wróżka ! 08.04.09, 10:00 Byłam u wróżki na Jana Pawła już po raz drugi ;// powiem szczerze ze za pierwszym razem powiedziala mi duuuzo rzeczy ktore po części sie sprawdzily, ale za drugim razem poorazka.... sama sobie zaprzeczyla!!! Ja osobiscie nie wierze, jak wyszlam od niej po pierwszej wizycie zaczelam robic tak jak mi doradzila.... sprawdzalo sie czesciowo ale ja sama mialam na to wplyw i doprowadzalam do tego ze bylo tak jak wrozka mowila. Zalamalam sie troche i dlatego poszlam do niej drugi raz i wtedy bylam w szoku gadala zupelnie co innego niz za pierwszym razem..... Odpowiedz Link Zgłoś
pheleczka Re: Wróżka ! 08.04.09, 23:23 aniaa_p2 napisała: > Byłam u wróżki na Jana Pawła już po raz drugi ;// powiem szczerze ze za > pierwszym razem powiedziala mi duuuzo rzeczy ktore po części sie sprawdzily, al > e > za drugim razem poorazka.... sama sobie zaprzeczyla!!! Ja osobiscie nie wierze, > jak wyszlam od niej po pierwszej wizycie zaczelam robic tak jak mi doradzila... > . > sprawdzalo sie czesciowo ale ja sama mialam na to wplyw i doprowadzalam do tego > ze bylo tak jak wrozka mowila. Zalamalam sie troche i dlatego poszlam do niej > drugi raz i wtedy bylam w szoku gadala zupelnie co innego niz za pierwszym > razem..... ja mialam dokladnie to samo!!!!!!!!! dokladnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakas bzdura i tyle..... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka113 Re: Wróżka ! 06.08.09, 13:25 Witam ! Czy słyszałaś o wróżce w koszalinie, która wróży z kuli... Odpowiedz Link Zgłoś
irma.irma1 Zapraszam do siebie. Wróżę z kart! 01.12.08, 23:38 Zapraszam do siebie ! Wróże od wielu lat z kart tarota i klasycznych.Profesjonalnie i dokładnie.Nie opowiadam bajek i nie słodzę tylko pisze prawdę. Serdecznie zapraszam irma.irma1@gazeta.pl Mam też swój wątek na forum ogólnym gazety - czas wolny - wróżbiarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
julita37.0 Re: Zapraszam do siebie. Wróżę z kart! 21.01.10, 18:16 ciekawostka.......? Odpowiedz Link Zgłoś
amarta25 Re: Wróżka ! 26.02.09, 20:53 bylam dzis u wrozki na jana pawla, baaardzo polecam, ta kobieta musi miec jakis dar,swietnie odczytala moja przeszlosc, totalnie wszystko sie zgadza. oczywiscie nie wiem jak z przyszloscia,bo tego nie jestem w stanie ocenic,nie jest co prawda taka jaka chcialabym ja widziec,ale coz,,nie jest tez zla. w stosunku do wrozki z matejki,niebo a ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
smutny_porzucony Re: Wróżka ! 05.04.09, 11:45 chce sie wybrac do wrozki z jana pawla II, bo wszystko mi sie zawalilo i nie wiem co dalej robic...;-( czy ktos moglby mi podac jej aktualny nr telefonu i stawke? ile trwa takie spotkanie? o co sie jej pytacie, czy sa jakies serwisy, z czestymi pytaniami, ktore mozna zadawac? bardzo prosze o szybka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
olivka1976 Re: Wróżka ! 05.04.09, 15:27 Mogłabym nadać sobie podobny login "smutna_porzucona". To wróżka z Jana Pawła przewidziała m.in. koniec mojego związku (na co nic nie wskazywało). Wizyta trwa ok. godzinki, specjalnych pytań nie miałam, ona sama w zasadzie poprowadziła spotkanie, nie musisz się jakoś specjalnie do tego przygotowywać. Podaję nr tel. do niej: 509 996 903. Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: Wróżka ! 06.04.09, 12:40 ale co mam mówić np jak do niej dzwonie?że chce sie umowić na spotkanie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
beatagn Re: Wróżka ! 06.04.09, 14:02 weszłam tu z ciekawości..potem zaczęłam czytać i czytać i uwierzyć nie mogę..jestem w szoku, że tyle osób tak pozytywnie się wyraża o spotkaniach z wróżkami, no i zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie pójść do tej z Jana Pawła II, nie bardzo w to wierzę, ale w mojej obecnej tragicznej sytuacji, stwierdziłam, że zaszkodzić bardziej sobie już nie mogę, a wróżka może jednak podpowie mi co dalej mam robić...bo zostałam całkiem sama, straciłam ukochanego, straciłam mieszkanie..wszystko, dobrze że chociaż pracę mam...także chwytam za tel. i się umawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pheleczka Re: Wróżka ! 06.04.09, 16:51 mi osobiscie sprawdzilo sie tylko jedno-zmiana pracy- na co sama mialam wplyw.... reszta nie sprawdzila się wcale, w dodatku nie przewidziala pare sytuacji bardzo waznych ktore zdazyly sie nidlugo po wizycie a ktore mialy decydujacy wplyw na to co robie teraz..... i z przeszlosci tez nie dowiedzialam sie niczego... tak wiec nie bardzo w to wierze.... Odpowiedz Link Zgłoś
edwardezja Re: Wróżka ! 18.04.09, 15:28 Byłam u wróżki, która przyjmuje na ulicy Matejki 3 razy.Nic się nie sprawdziło, ona tylko potrafi przepowiadać śmierć i tylko to się sprawdza nic poza tym.Sama nic nie mówi, tylko cały czas wyputuje się Ciebie.To co mówi nie można jakoś logicznie złożyć w jedną całość,to co niby przepowiada z kart to są ogólniki, które można przypasować do każdej osoby.Moim zdaniem to nie jest wróżka tylko starsza pani, która poczytała sobie trochę psychologicznych książek i teraz opowiada bajki ludziom, którzy są w jakiś kłopotach i przychodzą na wróżbę, bo szukają jakieś pomocy, nadziei,wierzą ,że ta wróżka powie im,że coś dobrego ich czeka.Strasznie żle psychicznie się czułam po wizycie u tej wróżki.Żałuję,że tam poszłam.Szkoda tylko pieniędzy, 50 zł kosztuje wróżba u niej.To dobra aktorka, udaje taką "ciocia-dobra rada", aby tylko pieniądze zgarnąć,a naiwni ludzie wierzą w te bajki, które naopowiadała im.Radzę do niej nie chodzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pheleczka Re: Wróżka ! 20.04.09, 15:15 edwardezja napisała: > Byłam u wróżki, która przyjmuje na ulicy Matejki 3 razy.Nic się nie sprawdziło, > ona tylko potrafi przepowiadać śmierć i tylko to się sprawdza nic poza tym.Sama > nic nie mówi, tylko cały czas wyputuje się Ciebie.To co mówi nie można jakoś > logicznie złożyć w jedną całość,to co niby przepowiada z kart to są ogólniki, > które można przypasować do każdej osoby.Moim zdaniem to nie jest wróżka tylko > starsza pani, która poczytała sobie trochę psychologicznych książek i teraz > opowiada bajki ludziom, którzy są w jakiś kłopotach i przychodzą na wróżbę, bo > szukają jakieś pomocy, nadziei,wierzą ,że ta wróżka powie im,że coś dobrego ich > czeka.Strasznie żle psychicznie się czułam po wizycie u tej wróżki.Żałuję,że ta > m > poszłam.Szkoda tylko pieniędzy, 50 zł kosztuje wróżba u niej.To dobra aktorka, > udaje taką "ciocia-dobra rada", aby tylko pieniądze zgarnąć,a naiwni ludzie > wierzą w te bajki, które naopowiadała im.Radzę do niej nie chodzić!!! zgaddzam sie calkowicie!!!!!!!!!!!!!!! smieszna starsza pani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylpa1 Re: Wróżka ! 20.04.09, 16:03 Byłam u niej kilka lat temu i miałam dokładnie takie same odczucia jak edwardezja. W związku z tym, że minęło kilka lat, wiele z tych pseudoprzepowiedni mogłam już zweryfikować i naprawdę nic się nie sprawdziło. Szkoda pieniędzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivvee Re: Wróżka ! 28.04.09, 12:38 Ja była i na Matejki i na JP i mam mieszane uczucia, bo ta pierwsza mówi do mnie, że będzie Teściowa zła jak się dowie, że chcę się rozejść z mężem, a ja jej na to, że teściowa nie żyje. No chyba takie rzeczy wróżka to powinna widzieć w kartach prawda? Poza tym zapytała twierdząco czy mój drugi partner jest starszy, a ja jej nieee młodszy i to dużo. A ta druga wróżka na JP, też powiedziała parę rzeczy, które się nie zgadzały, ale co jej miałam przerywać. Powiedziała, że starsza córka jest bardzo za ojcem, a to nieprawda, powiedziała, że odejdę od drugiego partnera, bo będę już zmęczona sytuacją, a to on mnie zostawił i wszystkie wróżby teraz wskazują na to, że to koniec nieodwracalny. Więc chyba każdy musi sam to sprawdzić, nie powiem, że mimo tego chciałabym pójść jeszcze raz, ale do prawdziwej Tarocistki, polećcie kogoś proszę:( Odpowiedz Link Zgłoś
edwardezja Re: Wróżka ! 29.04.09, 17:48 Ivvee daruj sobie proszę wszystkie te wróżki!Mam potwornie trudną sytuację życiową itak naprawdę nie mam na nią żadnego wpływu.Oczywiście mogłabym ją rozwiązać w jednej minucie, ale tym samym musiałabym zostawić 2 najbliższe mi osoby, które potrzebują mojej pomocy. Niestety nie mam takiego charakteru aby myśleć tylko o sobie.Szukałam pomocy u wróżek i to nie tylko w Koszalinie, w którym często bywam, ale także w Poznaniu i w Katowicach.Żadna z nich nie powiedziała mi czegoś co by się sprawdziło.Mussimy same jakoś się uporać z tym wszystkim.Chodząc do wróżek sugerujemy się tym co nam powiedziały i w mniejszym lub większym stopniu zaczynamy tak robić.Lepiej żyć w niewiedzy i czekać na to co przyniesie następny dzień.A co do tej wróżki z Matejki to tak jak wcześniej już pisałam: sprytna, starsza pani, która pieprzy głupoty, aby wyciągnąć tylko pieniądze, a na kartach to na pewno się nie zna i tarot to obca jej sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
beatagn Re: Wróżka ! 02.05.09, 15:11 Witam Byłam "PIERWSZY RAZ" u wróżki, poszłam do tej na JP II. Byłam na tyle niewierząca w te sprawy, że na wszelki wypadek nie odzywałam się, ani nie przytakiwałam ani nie negowałam tego co mi wróżka mówiła... a mówiła.. całą prawdę o moim życiu. Szok, nie wiem jak to zrobiła, ale cała przeszłość i terażniejszość się sprawdziła!! Co do przyszłoci to.. śmiałam się pod nosem jak mówiła, że wyjdę drugi raz za mąż (aktualnie mnie parnter zostawił, więc jestem sama) ale powiedziała mi jedną ważną rzecz... że to co mówi to tak jej karty pokazują, ale to nie znaczy, że my mamy święcie wierzyć w to co będzie, bo to my mamy władzę i my decydujemy o swoim życiu, także możemy zmienić nasz los... a to co podaje wróżka, może się spełnić, ale to są raczej wytyczne.. ja na przykład nie wierzę w nic co mówiła o mojej przeszłości, ale czas pokaże... generalnie jestem baardzo zadowolona z tej wizyty, troszeczkę zmieniłam nastawienie do niektórych spraw, a dzięki niej stałam się bardziej pewna siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia65 Re: Wróżka ! 05.05.09, 13:48 Witam! Proponuje udać sie do wrożki, ktora przyjmuje na ulicy Wybickiego. Jestem bardzo zadowolona z wizyty u tej Pani. Seans trwa co prawda dlugo, prawie 3 godziny, ale warto. Chyba moge podać numer na komorke do tej wrożki: 602211807. Odpowiedz Link Zgłoś
ivvee Re: Wróżka ! 06.05.09, 16:57 Kurcze dziewczyny i co tu robić??? Mówisz na Wybickiego, ale powiedz coś wiecej?? Wiecie co? wróżenie jest chyba uzależniające, bo teraz ciagle szukam pomocy gdzieś. Pisałam wcześniej, że partner mnie zostawił, karty mówiły, że już nie wróci, że to koniec, bo wyszła wieża, że czeka mnie nowa miłość, a tu niespodzianka WRÓCIŁ!! Boże i jak tu wierzyć? skoro mamy wpływ na nasze zycie, to po co te wróżby? Karty mówią "nie wróci", a ja zrobię tak, żeby wrócił, więc po co one, jak ja i bez nich chciałam tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
wietrzyk37 Re: Wróżka ! 15.05.09, 16:44 A ile cię to kosztowało? Ja dzwoniłam niby do wróżki na pawła na stacjonarny co spisałam tu na forum i jakiś pan odebrał powiedział że ona nie żyje może miałam zły numer 094-341-66-51 mam jeszcze na komórkę 509-996-903 .Czy ktoś był teraz u niej w tym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba772 Re: Wróżka ! 16.05.09, 21:01 Na komorke masz dobry numer:) Ja bylam w styczniu u niej...zyla... A ile kosztuje ta na Wybickiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
wietrzyk37 Re: Wróżka ! 22.05.09, 12:21 Byłam już u wróżki na pawła.Jest rewelacyjna powiedziała mi wszystko to co było i co jest i wszystko się zgadza.A czy będzie taka przyszłość co mi powiedziała to czas pokaże:) Wcześniej dzwoniłam do tej na wybickiego i seans trwa 2-3 godziny kosztuje 60zł .Pieniądze nie duże ale aż tyle czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Wróżka ! 24.05.09, 19:27 polecam pania na jana pawla wlasnie wybieram sie do niej drugi raz sprawdzily sie wszytskie rzeczy nawet te bardzo smutne...na wybickiego ciekwe ale nie mam chyba takiego ciekawego zycia zeby gadac 3 godziny o nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
laska251 Re: Wróżka ! 05.05.10, 21:09 Numer tel.509 996 903 ALMIRA ul.Jana Pawła II 19/47.byłam dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka291 Re: Wróżka ! 28.05.09, 16:40 bylam u wrozki na jana pawla. koszt 40zl. mialam wizyte umowiona na 19 ale bylo godzinne opóźnienie.przedemna był mężczyzna. nie sądziłam że faceci też chodzą do wróżek. pani dużo mowi. chwilami nie nadążałam za nia.mówiła że teściowa mnie nie lubi, co jest prawdą, ale rzadko się zdaża aby teściowa lubila synową wiec każdemu tą bajke może gadać.cały czas widziała w kartach obok mnie pieniądze (pracuje w banku, o czym nie wiedziała) wiec może coś w tym wszyskim jest, przepowiedziała złamanie nogi - ciekawe czy sie sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: Wróżka ! 18.06.09, 12:41 niedlugo tez ide.jak wróce to wszytsko wam opowiem co powiedziała zgodnego z tym co teraz sie dzieje w moim życiu i czy powie coś co sie wczesniej w nim działo choć tak prawde mówiąc działo sie tak dużo że zabrakłoby jej kart:D hehehehhe okaze sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
blueeliza125 wróżka koszalin 19.06.09, 19:12 Niedawno wróciłam od wróżki z Jana Pawła II. Mam porównanie, bo byłam trzy razy u tej na Matejki. Tamta mówiła dość chaotycznie, dużo o przeszłości, teraźniejszości, o charakterach różnych bliskich mi osób (co przecież sama wiem jak jest). O przyszłości niewiele, chociaż podała kilka faktów z niedalekiej przyszłości (sama powiedziała, że przepowiada najwyżej na 3 lata). Ta z Jana Pawła z kolei przepowiada los do końca życia. Wymienia konkretne choroby, dolegliwości jakie mogą nas dręczyć, czy mąż będzie zdradzał, czy będą pieniądze, dzieci (ja ich jeszcze nie mam, a powiedziała mi nawet jaki charakter będą miały moje dzieci - dwóch synów ponoć). Ciekawe czy się sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: wróżka koszalin 21.06.09, 19:32 Ja uważam że ta Pani na Jana Pawła jest świetna i do tego bardzo sympatyczna.Bardzo podniosła mnie na duchu i w dodatku powiedziała naprawde dużo, czego sie akurat w moim przypadku nie spodziewałam.Wiedziała naprawdę wszystko, wręcz wszystkie brudy wyciągnęła :P.Jestem bardzo zadowolona z tego że mi nie mówiła tylko tego co chcę usłyszeć albo tego co się tylko wydarzy i kropka.Ta Pani doradziła mi i ukierunkowała.Dała dużo pożytecznych rad za co bardzo serdecznie jej dziękuję.Jeśli się wybieracie do wróżki śmiało z czystym sumieniem mogę polecić tylko Panią na Jana Pawła nr kom. 509 996 903 Odpowiedz Link Zgłoś
beatagn Re: wróżka koszalin 23.06.09, 11:20 Potwierdzam i także polecam, jutro idę do niej na drugą wizytę. Z pierwszej byłam bardzo zadowolona...zobaczymy jak na drugiej i czy coś się zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
juliamarika30 Re: wróżka koszalin 08.07.09, 12:46 witam mam zamiar iśc do wróżki na JP , ale strach mnie obleciał bo czy ona odpowie na nurtujace mnie pytania dotyczące przyszłości nawet myślałam o Aidzie ale może lepiej zacząć od regionalnych wróżek , byłam dawno temu u wróżki na matejki ale to były pytania 20 latki a teraz jestem po 30 i stramy się o dziecko ... więc może na otuchę wybrać sie sama nie wiem ??? co wy o tym myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: wróżka koszalin 11.07.09, 09:04 Myślę że warto się wybrać.Wróżka na Matejki nie ma już za bardzo dobrej opinii.Nie ma się czego bać bo to właściwie tylko przepowiednie rady i zdarzenia które wcale nie muszą się zdarzyć.To tylko zalerzy od naszej ingerencji własnej.Zawsze trezba byc dobrej myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludmisia234 Re: wróżka koszalin 01.06.14, 16:11 ostatnio wróżyła mi sara i jestem zadowolona, dużo się sprawdziło , ponadto także wiele wskazówek na przyszłość od niej otrzymałam, podaję Ci do niej kontakt : kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szalonahiszpanka Re: Wróżka ! 04.08.09, 13:59 ja dzis dzwonilam do wóżki z Jana Pawła i odebrał jakiś pan... chyba mam zły numer... wiecie coś o tym,?;> Odpowiedz Link Zgłoś
basiulka777 wróżka almira 05.08.09, 13:23 Skusiłam się na wizytę u wróżki z Jana Pawła i wydała mi się przekonująca...Ostrzegła mnie ,że mój ojciec będzie miał stłuczkę samochodową i co się stało??Już tego samego wieczora ją miał...Z tym ,że ja z nim na temat mojej wizyty nie rozmawiałam ani za bardzo o tym co mi powiedziała nie rozmyślałam...To chyba nie może być zwykły przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
amarta25 Re: wróżka almira 05.08.09, 19:14 a ja niestety musze ocenic almire negatywnie,chociaz do tej pory myslalam,ze duzo jest prawdy. dobrze ktos kiedys powiedzial,ze odnosnie przeszlosci wrozka ta jest bardzo dobra a odnosnie przyszlosci nie za bardzo. bylam ostatnio u niej,chyba juz 3 raz i niestety sam stek bzdur.nic kompletnie odnosnie mojej sytuacji na dzien dzisiejszy sie nie sprawdzilo.NIC Odpowiedz Link Zgłoś
dune31 Re: wróżka almira 30.08.09, 11:59 Powiem tak. Byłam w zeszłym tygodniu u wróżki Almiry z dwoma koleżankami. Poszłam pod wpływem tego forum, bo przypadkiem tutaj trafiłam, było dużo pozytywnych opinii, więc postanowiłyśmy spróbować. Nie wierze zbytnio we wróżki, i dosyć sceptycznie do nich podchodzę, bardziej poszłam z ciekawości no i może z małą nadzieją, że powie mi coś dla mnie korzystnego. Jednak to co usłyszałam to był jeden stek bzdur. Po przeanalizowaniu tego co mówiła również moim koleżankom stwierdziłyśmy, że mówiła nam bardzo podobne rzeczy, wręcz prawie identyczne. Zastanawiałam się czy ona wogóle patrzy w karty które rozkłada bo nawija jak katarynka ślepo je rozkładając, jakby miała wyuczone na pamięć.... dziwne to było. Dużo rzeczy dotyczących mnie, tzn. mojego charakteru się nie zgadzała a moja przyszłość bardziej przypominała mi moją przeszłość, ale i to mógłby być równie dobrze przypadek. Jakieś takie mieszane mam uczucia po wizycie u niej ale ogólnie nie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorlaka.o Re: wróżka almira 23.02.10, 12:52 A mi się wszystko sparwdziło, z tego co widzę jesteś młoda i na sprawdzenie masz jeszcze czas, nie wiem czy wiesz, ale był wywiad w gazecie Miasto z tą wróżką, że wspólpracuje z Policją,a chyba oni nie bawią się w fantazje,a ponadto losy ludzkie są podobne, ja mam podobne życie do mojej siostry i tak samo mamy dzieci, domy,codzienne życie. Chodzę regularnie do Alimiry od 10 lat, kłóci się to z moją funkcją,bo wykonuje na codzień poważne obowiązki, dzięki Almirze odzyskałam spokój ducha, radość i poczucie bezpieczeństwa, które nie dały mi pieniądze i rodzina. Nie jestem też nałogowcem, ale mam poczucie spokoju, bo przyszłość złą mogę zmienić,ale co mogę zmienić jak nie wiem co mnie czeka. Pierwsza wróżba jest u ALMIRY zawsze ogólna, dopiero po następnej można coś powiedzieć. POLECAM gorąco: TEL 509 996 903 Odpowiedz Link Zgłoś
fiorlaka.o Re: wróżka almira 23.02.10, 12:54 Gorąco polecam wróżkę ALMIRĘ tel. 509 996 903 zawsze można liczyć na jej pomoc i jej wróżby mi się wszystkie sparwdzają z wdzięczności do niej piszę ten list. Odpowiedz Link Zgłoś
fiorlaka.o Re: wróżka almira 23.02.10, 12:57 Telefon do dobrej wróżki polecam gorąco jestem jej wdzięczna za to, że jest taka osoba 509 996 903 KOSZALIN UL. JANA PAWŁA II 19/47 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej5719 Re: wróżka almira 25.02.10, 12:14 Jako męższczyzna podchodziłem do tarota z dużą rezerwą, pierwszy raz zaprowadziła mnie do Almiry ciekawość. Najpierw z niedowieżeniem a później z podziwem słuchałem swojej przeszłości, opisu ludzi którzy mnie otaczają, wydażeń w mojej rodzinie. Przychodzę do tej Pani co jakiś czas ponieważ to co przewidziała przy pomocy tarota się sprawdza. Pomaga mi to często podejmować ważne decyzje, otrzymuję również ostrzeżenia o zagrożeniach dla mnie i moich bliskich. Gorąco polecam, ta Pani moim zdaniem ma wyjątkowy dar i wielu ludziom napewno pomogła. Nr.telefonu 509996903 Odpowiedz Link Zgłoś
tosiawest Re: wróżka almira 15.10.10, 22:46 Wróżka Almira jest przede wszystkim dyplomowaną wróżką, a certyfikat uzyskała w Warszawie 15 lat temu! Ponadto, moim zdaniem jest dobrym psychologiem, a to bardzo ważne. Moja drobna dygresja jest taka, że nie należy brać wszystkiego dosłownie, aczkolwiek wróżka A. jest rewelacyjna, wróżba kosztuje mnie 40 zl, a czasem siedzę naprawdę długo, nie liczy czasu przez co robią się czasem korki, ostatnio jak sie umawiałam to już rozmawiałam z sekretarka i opóźnień nie było. choć chodzę tak rekreacyjnie, za to mojej koleżance dużo ta Pani pomogła. dla mnie to mila i ciepła osoba, taka niepozorna... Odpowiedz Link Zgłoś
redkanka Re: Wróżka ! 23.09.09, 12:03 mialam kiedys isc do wrozki na matejki bo zachwalano, teraz poczytalam to forum i jestem sklonna isc na JP, jestem na pewnym etapie zycia, ze potrzebuje jakiejs podpowiedzi... tylko wyczytalam ze ta wrozka mowi tez zle rzeczy? czy w takim razie aby na pewno jest to wrozka? bo one nie moga takich rzeczy mowic! poza tym chce isc pierwszy raz i mam metlik, nie wybiera sie ktos, kto nie chce isc sam? chetnie pojde z kims, zawsze bedzie mozna po tym wszytskim skonsultowac co mowila... czy to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
barthezzka Re: Wróżka ! 24.09.09, 12:08 ja bym bardzo chetnie poszla nawet pewnego razu bylam umowiona ale musialam wyjechac niespodziewanie i ominela mnie wrozba. a tak razem mozna by sprobowac ja moge dopiero w srode po 15. jakby co to moj adres kasiab6@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alfija Wszystkie sprawdziłam 27.09.09, 18:27 Boże dziewczyny tylko nie ta z Matejki - bardzo często się myli, nic się nie sprawdza, i czeka na podpowiedź, żeby odpowiedzieć "pod ciebie". Wróżka z Jana Pawła - tragedia. Moja ciocia jest starą panną, zero dzieci, mieszka za granicą, a ta jej powiedziała, że ma dwójkę dzieci, męża alkoholika i o żadnej zagranicy nawet się nie zająknęła. Jest też tarocistka, nie pamiętam ulicy, przyjmuje koło Piłsudskiego w domu, ale odprawia takie czary, że lepiej nie iść. Kiedyś przyjmowała wróżka na Rodła, ale teraz ma chyba tylko swoje sprawdzone klientki. Dla mnie zdecydowanie najlepszą wróżką jest Monika (która stawia też karty p. Pozorskiej z Matejki). Wróży głównie z klasycznych, ale sama mogę potwierdzić, że jest naprawdę dobra. Przyjmuje na Pionierów. Numer telefonu do niej to: 603572729. Tylko ją mogę z czystym sumieniem polecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
manora Re: Wszystkie sprawdziłam 13.10.09, 14:32 ile ta pani monika bierze za wrozenie?moze ktos byl u niej jeszcze to prosze o opinie. ja bylam rok temu u wrozki na jana pawla,to powiem ze pare rzeczy sprawdzilo sie.wrozyla mi dziecko -corke a niestey mam synka,takze z tym nie udalo jej sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skorumpowana85 Re: Wróżka ! 29.09.09, 20:11 Wcześniej byłam przeciwko wróżkom ale jak koleżanka zaprowadziła mnie do wróżki Pani Moniki to zmieniłam zdanie, w 100% się sprawdza w sumie jestem bardzo zadowolona i na prawde mogę Ją polecić. Jak do wróżki to naprawde iść do niej i tylko do niej.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 do: skorumpowana85 13.10.09, 11:43 Witam,czy mogłabys mi podac numer tel. do Pani Moniki, oraz napisać ile bierze za wróżbe? Z góry dziekuje Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
chanel23 Re: Wróżka ! 29.09.09, 21:22 Byłam u wróżki dwa razy. Raz na Matejki. Pani strasznie przeklina (tragedia!), ale to co wróży nie sprawdza się, mówi niesamowicie ogólnikowo i często się myli (nie ma pani rodzeństwa - mam, ach tak widzę brata - mam jedną siostrę - rzeczywiście siostra młodsza - starsza o osiem lat). Zgadywała a to czytała z kart to nic się nie sprawdziło. Chyba ma za dużo lat żeby wróżyć (przeszkadzało mi też, że w trakcie mojego wróżenia odbierała telefony i stawiała innym karty). Drugi raz poszłam na Jana Pawła. Odczekałam godzinę (bo kolejka niesamowita, a przecież umawiałam się konkretnie na godzinę). Wróżka miła i nic poza tym. Byłam zdumiona tym co powiedziała bo głównie mówiła o tym, że jestem ze swoim byłym (nie byłam) To co mówiła o przeszłości czy teraźniejszości to kompletna strzelanina. To co powiedziała o przyszłości - kompletnie nic się nie sprawdza. Męża miałam poznać na imprezie, poznałam w pracy, dziecko pierwsze miało być dziewczynką - urodził się chłopiec. Używa tylko kart cygańskich, z innych nie potrafi stawiać. W czasie wróżb często coś przeszkadza. Zupełnie niewiarygodna (zajmuje się wróżeniem przypadkiem). Poszła też do niej moja przyjaciółka i założyła obrączkę (a nie jest mężatką), więc wróżka zaczęła narzekać na jej męża i dziecko!, a ona nawet chłopaka nie miała. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia50 Re: Wróżka ! 29.09.09, 21:46 Ja byłam raz tylko u tej pani na wybickiego i raz mi wystarczyło. Masakra. Siedzialam 4 godziny, a stawiała tylko tarota i runy. Słyszałam, że tarot to karta złośliwa, osoba, ktora tego nie potrafi dobrze robić zsyła zły los na mnie i na siebie. Ta wróżka kazała mi rysować krzyże i chować pod poduszkę a po 7 dniach miało wrócić do mnie szczęście. Nie przekonało mnie to ze kobieta korzysta z książki bo sama nie potrafi nic powiedzieć - tłumaczyła, że znaczeń kart tarota jest za dużo. odkąd włożyłam ten krzyż pod poduszkę to spadły na mnie same nieszczęścia. Wyszłam zmęczona po tych 4 godzinach słuchania tego samego. POZDROWIENIA znacie może lepszą wróżke w koszalinie??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
espera-nza01 Re: Wróżka ! 30.09.09, 00:26 Witam wszystkich odwiedzających wróżki!Ja byłam u tej z Matejki w kwietniu 2009.Naopowiadała mi głupot, a ja naiwna w to uwierzyłam.Kluczowym momentem miał być sezon letni, w lipcu i sierpniu miało tyle rzeczy się wydarzyć, że jak wróżyła to aż jej nie dowierzałam i słusznie. Nic kompletnie z tych jej wróżb się nie sprawdziło nawet w minimalnym stopniu.Wniosek z tego taki,że ta pani gada po prostu co jej ślina na język przyniesie, klepie głupoty i nic więcej.Skasowała mnie 50 zł.Nie pochodzę z Koszalina, byłam tam przejazdem na swięta wielkanocne, kuzynka ją zachwalała, więc poszłam. Nie wiem jak ona zaistniała w tym Koszalinie jako wróżka i dziwię się, że ma klientki, bo z tego co tu czytam widzę że nie jestem jedyną która do niej trafiła. Odpowiedz Link Zgłoś
wojhol Re: Wróżka ! 01.10.09, 14:51 Byłem u pseudo-wróżki z Jana Pawła. Powiedziała, że moja żona wróci w ciągu pół roku. Minął rok, a ona ma nowego męża. Miałem zmienić pracę ale nic z tego nie wyszło. Ze zdrowiem też miało być w porządku, a wcale nie jest. Stwierdziła, że mój ojciec za dużo pije, a on jest abstynentem. Wszyscy piszecie o niej w superlatywach, a dla mnie to żadna wróżka. A te kolejki! Umówiłem się a i tak odstałem swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-2003 Re: Wróżka ! 16.10.09, 22:23 Ja korzystałam z wróżek przez internet, ale nawiązałam z nimi kontakt osobisty np. z Niną - nina2801@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Wróżka ! 17.10.09, 00:07 a w jaki sposob z nia rozmawiałaś, przez e-mail?trudno mi sobie wyobrazić taką wizytę... Odpowiedz Link Zgłoś
jolekpolek Re: Wróżka ! 04.12.09, 17:47 witajcie,bylam ostatnio u wrozki na pionierow Moniki,jest na prawde bardzo dobra! do tego sympatyczna,az milo u niej jest przebywac,caly nastroj i klimat ,nie chce sie wychodzic,fajna kobitka,z poczuciem humoru,i chyba jedyna ktora ma dyplom doradcy zyciowego,bo zerknelam na sciane..ale nie chwali sie tym,jest skromna,i na prawde duzo mi powiedziala,moge polecic,uwaga nie przyjmuje wszystkich,nie oglasza sie,z tego co wiem,bo moja mam u niej tez byla,toP.Monika wrozy juz z 15 lat na pewno..chociaz jest mloda osoba..jest na prawde super,i dobra...!ta z matejki czy jana pawla,to lipa....bo umeczylam sie u nich...a wazne jest to,ze u P,Moniki mozna poczuc ta moc...jak ja to mowie czarow...wyszlam z energiąi usmiechem na twarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
wietrzyk37 Re: Wróżka ! 16.12.09, 17:58 a jak można się z nią umówić i ile bierze za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Wróżka ! 16.12.09, 20:09 podpinam sie dajcie numer do pani moniki i ile za wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
renata_13 Re: Wróżka ! 05.01.10, 08:09 witajcie..byłam u tej P.Moniki...chociaz wizyta u niej nie trwa długo,to na prawde warto pojsc,bardzo fajna osoba,mozna sie u niej otworzyc...i mowic o wszystkim..polecam...na prawde..podam wam numer 603-572-729 Odpowiedz Link Zgłoś
julita37.0 Re: Wróżka ! 20.01.10, 09:10 Byłam ostatnio u tej pani Moniki,musze powiedziec,ze naprawde super babka..jak do wrózki ,to tylko do niej! miła ,sympatyczna osoba,któa naprawde moze pomóc..uwazam ze jest bardzo dobra,długo czekałam aby sie dostac do niej ,ale warto było,a musze powoiedziec,ze bylam nastawiona juz beznadziejnie,bo bylam nawet u wrozki w slupsku Renaty,i dosc ze była jakas dziwna,to jeszcze mowiła jakies bzdury,moge smaiło polecić! podaje wam numer tel.603572729:) Odpowiedz Link Zgłoś
julita37.0 Re: Wróżka ! 21.01.10, 18:13 wizyta kosztuje 50 zł,ale wiem ,ze Pani Monika sprawdza wg,diagramow zdrowie,czakramy chyba i cos tam jeszcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
basia283 Re: Wróżka ! 08.02.10, 12:04 byłam dzis u pani moniki,jestem bardzo zadowolona,najpierw postawila mi karty,potem diagramy,czekalam dosc dlugo aby sie do niej dostac,ale nie zaluje,fajna babeczka,sympatyczna...i jak do wrozki to do niej -polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
la_mistique Re: Wróżka ! 17.02.10, 15:46 Czy możesz podać do niej namiary? znalazłam jakiś nr na forum ale nikt nie odbiera... tylko sekretarka. Odpowiedz Link Zgłoś
basia283 Re: Wróżka ! 19.02.10, 09:24 ...podaje numer do pani moniki 603 572 729... Odpowiedz Link Zgłoś
artobsesja Re: Wróżka ! 08.01.11, 22:15 witam serdecznie..ja zajmuje sie wrozeniem od 6 lat...zainteresowane osoby prosze o kontakt na adres artobsesja@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania1725 Re: Wróżka ! 14.02.11, 16:32 polecam Monikę Podgórską, jestem jej stałą klientką, wielokrotnie pomagała mi rozwiązać zawiłości za pomocą kart. stawia nie tylko klasyczne ale i obrazkowe, ponadto zajmuje się też diagramami, mi sprawdzała wahadłem wiele rzeczy, kamień, energię, kolor, alergie, choroby i generalnie ma duży asortyment tych wykresów więc je w czym wybierać. wiem, że w grudniu i styczniu była niedostępna, ale teraz znów można ją zastać. przyjmuje na pionierów, tel 603 572 729. Ja płaciłam 50zł. ps. wracając do tych, którzy się powołują na umiejętności po babci, to Monika ma skończoną szkołę w tym kierunku i certyfikat potwierdzający jej umiejętności, co wg mnie przeważa na tle jej wiarygodności bo to co robi, robi od nastu lat Odpowiedz Link Zgłoś
kasia45-0 Re: Wróżka ! 24.06.11, 12:29 witajcie,byłam u pani Moniki na targach zdrowia,potem skorzystałam z porad przychodząc do niej na wizyte,uwazam ,ze na prawde jest niesamowita osoba,i warto pojsc,to ,co Ona powiedziala,wszystko sie sprawdza ! jestem w szoku,bo i co do przeszłosci miała racje,a takze,to co teraz sie dzieje w moim zyciu.Jestem zadowolona i nie moge uwiezyc,ze to co mówiła,zacznie sie tak szybko sprawdzac,polecam! Pani Monika jest rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
live_is_beauty00 Re: Wróżka ! 06.11.12, 12:07 ja też potrzebuję numeru do wróżki almiry z jana pawła, ma ktoś? byłam ok. 2 lat temu i w większości się sprawdziło, także chciałam się dowiedzieć co dalej :) jakby ktoś mi podał, byłabym wdzięczna, a jak nie, to podjadę do niej w tygodniu i umówię się osobiście. propo postu powyżej o egzorcyzmie po wizytach o wróżek, należy je traktować z dystansem a nie 100%serio Odpowiedz Link Zgłoś
slonko137 Re: Wróżka ! 18.08.15, 11:28 poszukuję adresu mailowego do Pani Moniki Podgórskiej?jeśli ktoś posiada to będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: Wróżka ! 06.03.10, 18:21 heh ale ja nie chce do niej iść sie żalić tylko ona ma mi powiedzieć co ma sie stac.Podajcie jakieś szczegóły czy coś się wam zdarzyło co przepowiedziała monika albo czy coś powiedziała z życia prywatnego. Odpowiedz Link Zgłoś
violesia Re: Wróżka ! 07.03.10, 14:34 Byłam kiedyś (bardzo dawno) u wróżki na Matejki i u wróżki na Jana Pawła (ponad rok temu). Pani Z Matejki opowiada bajki, sprawdzalność praktycznie żadna. Byłam z koleżanką bardziej dla towarzystwa, ale udzieliło mi sie podekscytowanie i tez dałam sobie postawić karty. Nic sie z tych rzeczy nie sprawdziło. Pani wypytuje i wymyśla - raz trafi raz nie. Wróżka z Jana Pawła jest bardzo skuteczna, sprawdzalność 80% - niestety sprawdzają się także złe rzeczy! Najlepiej powiedzieć Pani, ze interesuje was wróżba na rok - jest wtedy większa trafność przepowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.59 Re: Wróżka ! 11.03.10, 08:14 witajcie,wczoraj bylam u pani moniki z pionierów..uwazam ze to najlepsza wrozka u jakiej bylam,ktos tam sobie pisze,o jakichs zalach u niej,ale czyz nie o to wlasnie chodzi,aby moc powiedziec i uslyszec wszystko...jest na prawde dobra......i do tego normalna,! bylam kiedys u pani z jana pawla,uwazam ze pani ma sie za wielka madrosc,jasne ze kazdy ma prawo wyboru,dlatego ja juz tylko jak zajdzie potrzeba bede korzystac z porad doradcy zyciowego-a taką jest pani monika!podaje wam numer 603 572 729..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artur-43-0 Re: Wróżka ! 11.03.10, 08:45 ..no tak Dorotko.masz rację ..uwazam podobnie...monika jest dobra w tym co robi,ja podchodzilem do tego sceptycznie.ale jest w tym cos..monika robi to dobrze,ale nie oczekujmy cudow,czasem otworzyc sie tez trzeba,a nie siedziec jak kolek...mysle ,ze jest to osobka wiarygodna..i do tego ten czar jej oczu......bo atrakcyjna babka.....a jako ze jestem facetem,wiem co pisze ...pozdrawiam wszystkich sceptykow Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: Wróżka ! 22.03.10, 13:16 hmmmm ale niektórych nie interesuje jej uroda pozatym to chyba temat na osobny wątek.wróżka nie jest od tego żeby się przed nią otwierać tylko żeby ci wróżyła.Otworzyc to ja sie moge przed psychologiem albo siostrą i popłakac troche w ramię.W tym akurat przypadku chciałabym prosic o jakieś dowody tzn mówicie że to świetny doradca zyciowy że super babka i że można sie pożalic (no napewno tak jest, wierze)ale co możecie powiedzieć na temat jej wróżenia i skuteczności? Odpowiedz Link Zgłoś
jolka10121_1 Re: Wróżka ! 25.03.10, 12:56 ..witajcie,dzis wlasnie bylam u Pani Moniki,nie wiem czemu piszesz ,ze u niej nie mozna sobie chociazby pogadac,wyzalic,przeciez wrózka,to tez jakby pomoc dla nas..a co w tym zlego ,ze artur pisze ze fajna babka,ma prawo,bo nie jest slepy..czasem nie wszyscy placza w rekaw rodzinie..a co do jej sprawdzalnosci,to musze powiedziec ,ze faktycznie jest dobra,wiele mowi prawdy,a wlasciwie to sama prawde,akurat wybieram sie w podroz i ona to wszystko widziala ,skad moze wiedziec,np.ze wyjezdzam,albo na co mam zwrocic uwage w zdrowiu,dalej,duzo widzi poprzez czytanie aury.a to jest wazne.....pytalam o prace.bo kiepsko mi sie wiedzie w niej,i ona tez to widziala,reszte zostawie dla siebie....poza tym czyta z kart,i nie moze mowic jakis bzdur.......zdania sa podzielone,ja tam wiem ze jest najlepsza......a uroda.no coz albo sie ją ma ,albo nie........pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
goniusias Re: Wróżka ! 11.04.10, 11:30 nie piszę że to źle że ktoś może się u niej wygadać i w żaden sposób nie atakuje P.Moniki. Mam tylko konkretne wymagania jeśli chodzi o takie osoby.Jesli idziesz do fryzjera to nie polecasz komus chyba kogoś kto xle ściął Ci włosy, albo np mówisz:idź do tej fryzjerki bo fajne mi zrobiła pasemka, grzywkę musiałam poprawic ale pasemka zrobiła mi fajne.Wróżka czy tarocistka to dla mnie taki sam zawód jak inny i jak idę do szewca np to nie idę do ładnego bo mnie nie obchodzi czy ma urodę czy nie(o gustach się nie dyskutuje)idę do szewca co zrobi mi dobrze buty.Mam wymagania i nie atakuje P.Moniki, chce po prostu dowiedzieć się więcej jak ona to robi czego używa,czy jest wiarygodna i czy cos już się u was sprawdziło, jeśli chodzi o jej usługi spirytystyczne :D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nowyciekawy66 Re: Wróżka ! 11.04.10, 12:41 wydaje mi sie ,ze nie potrzebna ci wrozka,tylko dobra porada psychologa..delikatnie mowiac,co do osob wrozacych,.fakt kazdy z nas liczy na pomoc,ale nie liczmy tez na cud,co chcemy zeby sie sprawdziło?kazdy ma nadzieje i w cos wierzyc trzeba,bylem u tej pani i twiardze ze potrafi to robic,wrozy z kart róznych,i jest wiarygodna,mojej zonie bardzo pomogla,decyzje nad ktorymi myslelismy oboje ,potwierdzily nam sie obojgu,z tego co wiem tarota nie stawia,mnie rowniez wiele do tej pory sie sprawdzilo,piszecie tu roznie o wszystkich,wiadomi ,ze kazdy pojdzie tam gdzie chce,ale ja moge powiedziec,ze nigdy nie wierzylem w karty,ale faktycznie cos w tym jest,ona jest dobra w tym co robi,sprawdzily mi sie rzeczy ,o ktorych sam nie mialem pojecia,co tu ma uroda do tego,moze tylko to ,ze mamy wyobrazenie wrozki starej i pomarszczonej..nie wazne jak ktos wyglada,wazne co potrafi,a ja uwazam ,ze pani Monika,robi to niezle,i sie sprawdza,nie wszystkich przyjmuje,poczytajcie sobie artykuliki z wczesniejszych latek o niej,normalna osoba ,nie rzuca urokow,ani nie pala sie spirytyzmem hehehe..posiada dar,pomaga ludziom,mnie pomogla,zonie mojej tez,jasne ,ze nie jest to wytyczną,ale pomaga spojrzec na wiele rzeczy inaczej...nikt nie zmusza was aby tam pojsc,kazdy ma prawo do opini,ja tez,dlatego napisalem,uwazam ,ze potrafi to robic dobrze,a przy tym jest skromna osoba,jak najbardziej normalna.....pozdrowienia dla was.... Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczona27 Re: Wróżka ! 20.05.10, 08:06 witam wszystkich,duzo piszecie o Monice z Koszalina,no i wybrałam sie do niej wczoraj,musze powiedziec ,ze bylam u wszystkich wróżek w Koszalinie,i stwierdzam ,ZE NA PRAWDE MONIKA JEST NAJLEPSZA! usłyszałam takie rzeczy ,o których na pewno nie mogła wiedziec ,ani tym bardzuiej wymyslac,jestem w szoku,muszę powiedziec,ze zaskoczyłam sie sama,na prawdę jest bardzo dobra w tym co robi,i do tego jest sympatyczna,mnie bardzo pomogła.polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
halina450 Re: Wróżka ! 31.05.10, 15:07 no poszłam dzis do tej pani,a nie mieszkam w polsce,wiec skusilam sie i ja,musze powiedziec,ze dowiedzialam sie wielu rzeczy,i tak na prawde samą prawde,mam sprawe sprzedazy domu,i tak wlasnie monika zauwazyla to ,i wiem,a raczej dobrze ze ostrzegla mnie przed innymi rzeczami z tym zwiazanymi,warto bylo do niej przyjechac kochani,babka z jajami jak to sie mowi,ale nie zaluje,czytalam o niej w internecie dzis,i mysle ze tez powinniscie zobacxyc.pozdrawiam www.monika-karty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kar-a21 Re: Wróżka ! 28.06.10, 18:01 bylam dzis u pani moniki,faktycznie jestem pod wrazeniem,udalo mi sie do niej dostac w miare szybko,a nie jestem z koszalina,wiec moze mialam szczescie,to co mowila,potwierdzalo sie w calosci,jestem w szoku..jest to na prawde fajna osoba ,bardzo optymistyczna,i wesola,mnie pomogla,wam tez polecam.podam wam jej strone w internecie www.monika-karty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
editte.a Re: Wróżka ! 14.07.10, 11:36 Witam.Wiem,ze temat wróżek wciąż powraca.Bylam tydzien temu u wróżki z Jana Pawła.Powiedziala mi sporo waznych dla mnie rzeczy.Strzał w 10 jesli chodzi o moja przeszłosc,co do przyszłosci chcialabym moc ją jeszcze zweryfikowac u innej wrózki w Koszalinie.Jakby ktos z Was mogłby polecic mi naprawde dobrą wróżke,bylabym wdzieczna.Sporo niepochlebnych opinii czytalam na temat wrózki z Matejki,tam raczej nie chcialabym pojsc.Wiem,ze jest takze wrózka Monika na Pionierów.Moze ktos z Was wie cos na Jej temat.Moje zycie sie mocno skomplikowalo,potrzebuje wskazówki na dalszy jego etap.Z góry dziękuje za kazda odpowiedz od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
edwardezja Re: Wróżka ! 15.07.10, 15:39 Hej! Piszę do editte.a :-) Moje życie również się strasznie pokomplikowało i komplikuje do dnia dzisiejszego.Byłam wielokrotnie u wróżek, zarówno w Koszalinie, jak i w Poznaniu. Efekt końcowy jest taki, że wyciągnęły ode mnie tylko pieniądze, a w żaden sposób nie pomogły. To co mówią wróżki to ogólniki, które można przypasować do każdego człowieka. Szczerze odradzam chodzenie do wróżek, to do niczego nie prowadzi. Sami jakoś musimy zebrać się w sobie i iść przez to życie, które niejednokrotnie okazuje się dla nas podłe.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
editte.a Re: Wróżka ! 20.07.10, 08:54 Witaj edwardezjo.Dziękuję za odpowiedz.Pewnie masz racje,ze chodzenie do wrózek nie ma sensu.Jednak ja zachłanna poszłam do kolejnej wrózki.Do Pani Moniki.Świetna osoba,bardzo przyjaznie nastawiona do ludzi.O dziwo powiedziała mi to wszystko,co wrózka z Jana Pawła.Uwierz mi,ze w pewnym momencie przeszedł mnie dreszcz po ciele.Wrózka z Jana Pawła przedstawiła mi suche fakty,ze tak jest i tak bedzie.Natomiast Pani Monika wskazała mi droge,dala wskazówki jak mam dalej postepowac.Nie wiem jakie efekty osiągnę kierując się wskazówkami wrózek.Bardzo bym chciała,aby wszystko ułożyło się w moim życiu tak jak mówią to karty.Czeka mnie niestety wiele pracy i wysiłku aby pomóc swojemu przeznaczeniu.No przeciez nikt nigdy nie mówił mi,ze moje zycie bedzie łatwe,nawet nikt nie starał sie aby takie było.Wiem,ze wszystko zalezy ode mnie i wciaz nie tarce nadziei na lepsze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
ela7782 Re: Wróżka ! 20.07.10, 11:59 Witam.Jutro wybieram sie do P.Moniki,ile kosztuje wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
editte.a Re: Wróżka ! 20.07.10, 20:34 Witaj ela7782.Ja byłam u Pani Moniki tydzień temu,płaciłam 60 zł.Warto,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ela7782 Re: Wróżka ! 21.07.10, 11:03 Mam pytanie czy Naprawde warto isc do P.Moniki.Nie bylam jeszcze u wrozki..... Odpowiedz Link Zgłoś
kar-a21 Re: Wróżka ! 23.07.10, 08:32 witaj ela7782,na prawde warto pojsc do Pani Moniki,wiem ,że ciężko w to uwierzyc,ale mnie sprawdza sie niemal wszystko,poza tym uwazam ,ze Pani Monika zna sie na tym najlepiej,to trzeba przezyc,zeby moc poźmiej ocenic,nie kieruje sie oczywiscie jak ktos powiedzial wskazowkami,ale wiem,jakich błędow nie popelniac i jestem mocniejsza w swoich przkonaniach,do tego na prawde to bardzo fajna osoba,ale bardzo mnie takie spotkanie pomogło.to co ona potrafi,myslę,ze mało jest takich ludzi,a tu wszystko sie sprawdza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina.beauty Re: Wróżka ! 26.08.10, 13:20 pozdrawiam wszystkich z forum,tak sobie mysle,ze porusze temat wrozek,uwazam ze dobra wrozka nie musi sie reklamowac,a gdzie nie zagladnę,wszędzie zenujace papierki ,ktore walaja sie po klatkach schodowych,z reklama WROZKI ALMIRY! zenujące ,wyswiechtane kartki,i nagabywanie ludzi,zenada..czy ta pania nie stac na wizytowki,reklame z klasą? czy moze jej popularnosc zmalała..nie wnikam..proponuje zeby obeznała Koszalin ,gdzie wrzuca karteczki,bo natrafiłam na nie i to w duzej ilosci,bedąc u innej pani stawiajacej karty...paradoks hehehe.No ale sami wiecie ,kto jest na prawde dobry w te klocki...więc i ja tam poszłam,i wiecie co...NIE ZAŁUJĘ! SUPER KLASA! warto ...czasami bardzo..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mojeimoje Re: Wróżka ! 02.09.10, 01:02 Widzę, że pani Monika ma spore lobby. Najwidoczniej jestem jej jedyną nienadzwyczajnie zachwyconą klientką. Mówiła strasznie ogólnikowo. Nie potrafiła odpowiedzieć na moje pytania, ponieważ karty nie dają jednoznacznej odpowiedzi. Jej jedyna rada brzmiała "myśleć pozytywnie", a mojego partnera ustawiła w jakimś kącie, twierdząc, że ma myśli samobójcze - świetnie, ale ja nie mam partnera. Poza tym strasznie jej się spieszyło aby postawić, powiedzieć i wygonić. Spotkanie nie trwało nawet pół godziny, a ja nie dowiedziałam się niczego konkretnego. Wróżka z Matejki to bizneswoman - stawia karty automatycznie, strasznie przeklina a podczas spotkania ze mną odbierała telefony. Opowiadała bzdury i nic się nie pokryło z tym co opowiadała pani Podgórska. Mam dwie zupełnie niepasujące do siebie wersje a żadna się nie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
kar-a21 Re: Wróżka ! 06.09.10, 15:34 witajcie ponownie,co ty kobieto wypisujesz?latasz do wszystkich wrózek w koszalinie,po to by sprawdzic czy mówia to samo? byłam u Pani Moniki wiele razy i zawsze wychodze zadowolona,nigdy sie nie spieszy,nie WYGANIA!!!!!!!!!!!,a do tego zawsze jeszcze pyta czy mam jeszcze jakies pytania,jest przemiłą osobą i raz byłam ponad godzine innym razem 30 minut,w zaleznosci od tego czego sie potrzebuje.owszem uzywa swoich powiedzen ale chyba cos ci sie pomyliło heheh..bo ten kąt to jest tak nazwany ......anie ze twoj jakis tam facet ma mysli samobójcze.jakies bzdury.kazdy ma wybór,jak widac biegasz od wrózki do wróżki.i wcale bym sie nie zdziwiła,ze nikt ci pomoc nie moze.sory,ale wkurza mnie takie wymyslanie ,a do tego ,ze Monika wygania z domu? heheeee.pozdrawiam.I tak twierdze ,ze Monika jest najlepsza,a zawsze znajdzie sie ktos,kto będzie tu smarował na jedną czy na druga,wasz wybór.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mojeimoje Re: Wróżka ! 10.09.10, 16:05 Po pierwsze nie do wszystkich wróżek w Koszalinie - tylko dwóch. Od pani Moniki wyszłam niezadowolona i chyba wolno mi mieć własne zdanie. Nie oczekiwałam także pomocy, tylko konkretów. Zastanawiające, że jak tylko napisałam niepochlebną opinię o tej pani, to zaraz mnie obrażono. Dla mnie nie jest dobrą wróżką i tak, podczas spotkania ze mną, bardzo jej się gdzieś spieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
kar-a21 Re: Wróżka ! 10.09.10, 16:35 nikt Cie nie obraża,to po prostu moja opinia i tyle,mozesz miec swoja opinie ,dziwi mnie tylko fakt ,ze zadna wrozka Ci nie pasuje,z tego co widac musisz dalej probowac gdzie indziej,troche jest ich jeszcze w Koszalinie;)ja tam i tak uwazam ze Pani Monika jest the best,i nigdy nie zauwazyłam i nie doswiadczylam zeby robiła to szybko,bo spieszy sie czy cos takiego,jest miła osobą i jakos nie pasuje do niej to co piszesz? zastanawiające? to co piszesz,bo uwazam ze to nie mozliwe.No zycze dalszego powodzenia,i miejmy nadzieje ze nie pojawi sie nastepny negatywny wpis twoj na temat innej wrozki...rozumiem ze kazdy moze miec swoje zdanie,ja je tez mam,nikt nie jest idealny,moze to tobie sie spieszyło? pozdrawiam..konkrety po wrózbie kazdy woli zatrzymac dla siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikowa Re: Wróżka ! Do Mojeimoje 16.09.10, 16:59 Ja też byłam u Pani Moniki w Koszalinie , zachęcona przez te forum.Odczucia miałam takie same jak Ty :) Mojeimoje. Szkoda kasy nie polecam.Dziwie się Kar-a21 dlaczego tak się rzucasz .Jakieś profity pobierasz .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś