Gość: 07(Janek Błąd) IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 18.02.04, 00:37 Mogę ich pogodzić. Niech się do mnie zgłoszą. Dobry gracz nie tasuje starych, znaczonych kart. Wymienia je na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rum Re: Dwa kluby radnych PO w radzie miasta IP: *.eimg.pl / 195.205.16.* 18.02.04, 06:58 a Toruń...coraz większym zaściankiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Dwa kluby radnych PO w radzie miasta IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 09:51 Masz racje .Moze zostaniemy ich menadzerani, co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Dwa kluby radnych PO w radzie miasta IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 09:59 Gdzie sie dwóch bije tam trzeci korzysta.A dlaczego nie ja.....hmmm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziejow Re: Dwa kluby radnych PO w radzie miasta IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 11:45 Zaczynają się wyścigi do nowego koryta... Pani Dowgiałło zawsze musi ze słuszną opcją. Brawo tak trzymać.Wzory żywcem brane z poprzedniej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruńczyk BYŁOBY ZBYT PIĘKNIE, GDYBY BYŁ JEDEN... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 11:48 W końcu, jak to zwykle w Toruniu, łatwiej o kłótnie i podziały kto ma rządzić i zyskiwać przywileje, niż o perspektywiczne myślenie. Po co patrzeć poza czubek własnego nosa? To już kolejny skandal z toruńską platformą po nieudanych prawoborach i narzuceniu Rybickiego. Miasto nie ma swojego liberalnego reprezentanta w parlamencie, a tu się kłocą o pierdoły. Jak to w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Re: Dwa kluby radnych PO w radzie miasta IP: *.big / 62.233.185.* 18.02.04, 13:15 Cały czas twierdzę, że ci przebierańcy z PO ciągle cierpią na rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platformersbydgosz Re: Dwa kluby radnych PO w radzie miasta IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 22:07 Krystek to jest kompletny idiota. Wogole stroj w jakim chodzi jest idiotyczny (ta jego muszka). Dobrze, ze w Toruniu jest Jan Wyrowinski (wiceszef regionu), ale co sie stanie jak Wyrowniski wejdzie do PE. Chyba jeszcze wieksza jadka... Jedyny senswony pomysl to rozwiazanie struktury PO w Toruniu i powolanie nowej, ale bez Krystka. Odpowiedz Link Zgłoś