soter_mlodszy 15.03.04, 07:44 wszystkim Wam, miłego dnia, spełnienia obowiązków, słoneczka i uśmiechu!:-))) Wasz soter! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.03.04, 18:40 hej soter, ranny ptaszek z Ciebie :-) ja zawsze rano mam problemy z opuszczeniem łóżka, ranne wstawanie to dla mnie prawdziwa mordęga... w Bydgoszczy dzisiaj było słonecznie i ciepło, czuć już wiosnę :-) uśmiecham się ciepło do wszystkich forumków anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dzień dobry.................................. 15.03.04, 18:49 Hej Anaiss - czy godzina wpisu postu jest godziną wstania z łóżka po prostu ? ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 23:07 powinien byc jeszcze watek; dobry wieczór ;-) Anaiss, ma pewnie również problemy z dostaniem sie na forum GW, tak jak ja, nie da sie pisać, może będzie lepiej ale pewnie juz nie dzisiaj, bo zmeczenie daje znac o sobie. Pozdrawiam wszystkich miło i dobranoc bo nie wiem czy zdążę dotrzeć do wątku o nocnym przeznaczeniu! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 16.03.04, 12:12 Szukam i szukam i nareszcie znalazlam, to tu sie teraz o wstawaniu rozmawia.Anaiss widze, ze mamy cos wspolnego, przynajmniej to wstawanie to dla mnie cos arcy trudnego. Pozdrawiam mile towarzystwo i oznajmiam, ze dzisiaj forum chodzi lepiej, choc nie tak dobrze jakbym chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 16.03.04, 21:15 zawsze nastawiam wszelkie możliwe budziki, radio, alarm w komórce ale mimo marnej przytomności jestem w stanie je wszystkie obezwładnić w pięć sekund :-)) chociaż staram się pracować nad sobą ;-) i nie zasypiać... serdeczności anaiss p.s. forum nadal mi muli, ale i tak jest znacznie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 17.03.04, 11:02 a ja jakoś wstaję bez pomocy techniki, zawsze się budzę na czas! Jestem ciekaw co bedzie jak kiedyś zaśpie?:-))) milego dnia! Ave.Soter! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 17.03.04, 12:35 Widze, ze nie tylko mnie muli i nerwy mam na granicy, ale moze przejdzie i dzien bedzie mily, pozdrawiam grudziadzko-wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dzień dobry.................................. 17.03.04, 13:37 Mulenie forum przebiaga jakoś falowo, raz lepiej raz gorzej. Jak w życiu? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 17.03.04, 14:52 hehe ...weszłam do Was jak sprinter a juz ledwo sie ciągnie, no jak w życiu, Ech! Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 18.03.04, 07:42 Klara dzisioj w Rudzie świyci Pewno rym sie jakiś sklyci. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 18.03.04, 12:06 witam Was, dzisiaj rownie cudnie jest..."życie jest piekne"!!!:-))) owocnej pracy i duzo wpisow na forum Wasz ave.soter! Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Dzień dobry.................................. 18.03.04, 23:22 cholerka jak ja nie lubie wstawac moze wtedy sie nie klasc? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 19.03.04, 08:19 Słysza jeszcze tu chrapanie No! Niychej te forum wstanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 10:58 hehe..juz południe prawie, dzień dobry fajnie sie mówi najlepiej przy kawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 19.03.04, 11:56 Witam w przepiekny dzionek, mysle, ze u Was takze, przyjemnego popoludnia nie mowiac o wieczorze zycze wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.03.04, 13:16 witam Was drodzy moi forumowi przyjaciele!:-) to słońce, czyż potrzeba wiele?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 20.03.04, 14:08 witam - wietrznie dzisiaj:-( Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 21.03.04, 10:01 Jeronie - duge tu mocie spanie DZIYŃ DOBRY - forum niych z betow wstanie Dyć choć nos wiosna dyszczym już wito Pódz do mnie - piykno sago kobiyto. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 21.03.04, 12:09 DZIEŃ DOBRY! Bronek juz w pełnym rysztunku, jak zawsze NIEZAWODNIE na posterunku! Pozdrawiam forum! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 21.03.04, 17:13 witam Was, ale bedzie u nas ulewa...czarne chmury, wiatr, traba powietrzna...:-( trzeba się trzymać siedzenia!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 21:43 Ciesze sie, ze zdazylam powiedziec dzien dobry w ten wietrzny, niedzielny wieczor. Cos malo Was dzisiaj przy takiej pogodzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.03.04, 07:17 i mamy juz nowy tydzien, poniedzialek...czas do pracy zasuwać, budować ten kraj:-), pogoda nadal wietrzna:-)...oby niebo dzisiaj nie płakało! na trud tygodnia...uśmiechu!.soter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 11:23 Witam wszystkich miło! Soterze, zapłakane niebo na Wiosne być musi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 23.03.04, 07:53 hej, mamy juz wtornik!...zapowiada się bezwietrznie...i może słońce wyjdzie? owocnej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 23.03.04, 18:25 Witam we wtorek,ktory sie okazal calkiem, calkiem, oby tak do soboty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 24.03.04, 16:25 niestety toju-pogoda zmienna jest jak kobieta:-) i się pozmienialo - pada, wieje, siedze w domu i patrze na tele:-) pozdrawiam czekajacych na prawdziwa wiosne!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:59 Dzień dobry Soterze, fktycznie pustawo się u Was robi ale Anaiss na pewno nie zostawi Ciebie samego:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 24.03.04, 19:04 Naata to dobry duszek naszego forum i jak mowi, tak bedzie. Tez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 25.03.04, 08:43 No i miałam rację ;-) Dzięki Toju za miłe słowa ;-) Twoja opinia jest dla mnie zaszczytem. DZIEŃ DOBRY i pozdrawiam środowo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 25.03.04, 12:13 witam, czy dziś czwartkowe obiady forumowe:-) pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 25.03.04, 16:35 Fajnie byloby bywac na takich czwartkowych obiadkach. Juz mogloby byc bez jedzenia, byle sobie milo pogadac. A tak, coz , w tych czasach mozna tylko pozdrowic. Ale nie jest zle ogolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 26.03.04, 07:25 juz trzeba wstać, w żłoby dać, i ruszyć, w odmęt walki z codziennością, rzucić się w wir przeznaczenia, sprostać wyzwaniu, ktore stawia Bóg...! zaczynam ten dzień piątkowy nowy a w tle leci "the future sound of london"...ciekawe dzwięki:-))) ave.Wasz soter! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 26.03.04, 10:59 O rany, ale tu wczesnie wstają, az wstyd o tej porze dzien dobry powiedziec, ale pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 26.03.04, 20:04 ja też mówię wszystkim "dzień dobry", a raczej "dobry wieczór" :-) pyszną herbatką się raczę :-) pozdrówka anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 27.03.04, 13:12 oto znowu ja - zaczynam nadawanie...!:-) pozdrawiam serdecznie Was, a w szczególności forumowicza carrissimusa1...! ...proszę rozgość się w tych wątkach i pisz:-))) p.s. podoba mi się Twój nick-iście rzymski!:-) soter_bez_okularów! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 28.03.04, 13:15 Dzien dobry niedzielnie, chociaz zimnawo i sennie. Ale trzeba sie pozbierac i zyc dalej hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 28.03.04, 14:02 i ja Was witam niedzielnie...juz teraz nareszcie obudziłem się całkowicie:-) czas by popisac?-co Wy na to!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 12:27 Witam w chlodny poniedzialek, a moze bedzie i ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 29.03.04, 14:23 w bydgoszczy do południa było szaro i deszczowo, ale teraz się trochę wypogodziło :-) milego, słonecznego popołudnia Wam życzę, pozdrawiam cieplutko :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 29.03.04, 17:21 witam poniedzialkowo, i slonecznie:-) jest tak w tej chwili (oby tak pozosatlo!)... udanego tygodnia i zapału w pisaniu na forum:-) ROŚNIEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 29.03.04, 19:43 soter_mlodszy napisał: > ROŚNIEMY!!! > soter, to dzięki Twojej wytrwałości ;-) i pomyśleć, że jeszcze tak niedawno na liczniku była licza trzycyfrowa... serdeczności a. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 30.03.04, 14:01 dzień dobry forum Brodnica:-) pieknie jest na swiecie...serce mi rośnie...bo to juz wiośnie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kramor Re: Dzień dobry.................................. 30.03.04, 14:41 Witam! Jestem nowy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 30.03.04, 15:37 hej kramor :-) witamy w brodnicy, pozdrówka anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 30.03.04, 18:51 wieczór juz ale mówię Wszystkim, jeszcze, Witam :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 30.03.04, 22:25 To i ja zdaze sie przywitac przed noca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 31.03.04, 14:44 witam srodowo:-), cudownie na dworze, mozna robic porzadki wiosenne, umyc okna, wytrzepac dywany:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 31.03.04, 21:35 soter, ja właśnie dzisiaj cały dzień myłam, sprzątałam, pucowałam i dopiero teraz usiadłam i czuję, że wszystko mnie boli ;-) ale przynajmniej widzę co mam za oknem :-) pozdrówka dla wszystkich przedświątecznie sprzątających... anaiss p.s. wolę jednak Wielkanoc niż Boże Narodzenie, przynajmniej nie zamarzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kramor Re: Dzień dobry.................................. 03.04.04, 17:37 anaiss napisała: > hej kramor :-) > witamy w brodnicy, > pozdrówka > anaiss Dziękuję za pozdrowienia. Mam problemy z Firmą Tel. NETIA To firma złodzieji. Regulamin Mają taki, że zawsze wycyckają abonenta. Pozdrawienia dla anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 01.04.04, 11:25 Witam w sloneczny ale wietrzny dzionek pierwszego kwietnia. Widze, ze wszyscy poszli gdzies zartowac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 01.04.04, 12:05 witam kwietniowo-forumowo:-))) bywalców stałych i tymczasowych rozkoszujcie się dzisiaj w żartach!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 02.04.04, 06:38 czołem, a jednak jestem:-)...tylko skad ja piszę???:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 02.04.04, 12:42 mówię wszystkim forumkom dzień dobry i pozdrawiam słonecznie anaiss_już_po_porządkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 02.04.04, 20:12 A ja jeszcze przed.:-( Ale zrobi sie. Wiec szybiutko powiem dzien dobry i wracam do siebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 03.04.04, 14:05 jestem, ale dzisiaj wiatr! juz jeżdzę na letnich oponach - bo myślę, iż zima juz nie wróci:-))) wszystkim mówię - cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 03.04.04, 18:46 Przywitam sie grzecznie i zaraz uciekne, sobota dzisiaj, wiec zmykam. Bawcie sie dobrze przy tej wietrznej pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 03.04.04, 21:40 ano i u mnie wiatr po chałupie hula, ale to dobrze co? wiosenne wianie! :)) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 04.04.04, 09:16 niedzielnie palmowo witam;-) słoneczko promykami łaskocze oczęta:-) czy uśmiechniete będą dzisiaj forumowe dziewczęta?:-) ave.soter! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 04.04.04, 10:13 W Niydziela Palmowo z brodnicom sie witom Niywiela tu szkryfna dyć ździybko poczytom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 04.04.04, 10:18 Ciyngym niych sie śmiejom te nasze dziołuszki Wiyncyj zdrowio z tego i piykniejsze buźki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 14:53 Usmiechnieta i owszem dzien dobry Wam mowie, czy do wieczora wytrzymam, nie wiem, zalezy co sie zdarzy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:17 Dzień dobry bardzo ;-) Wszystkim! Dzisiaj mam niezły humor bo...no właśnie sama nie wiem, ładna pogoda zapewne działa. A może dlatego że nie spotkała mnie dziś zadna przykrość? ale do wieczora daleko ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.04.04, 10:28 witam moje kochane miasto i cudownych forumowiczów!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dzień dobry.................................. 05.04.04, 10:39 soterixie a Ty nie na rekolekcjach?? :)) marowit Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 05.04.04, 10:42 drogi maro:-) praca,przerwa (jak teraz widzisz),praca , a wieczorem rekolekcje! ave.soter! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 05.04.04, 20:26 witam wszystkich poniedziałkowo, w Bydgoszczy mieliśmy dziś przepiękną pogodę :-) popijam sobie pyszną herbatkę i uśmiecham się do Was ciepło anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 05.04.04, 23:26 Ufffffff, zdazylam jeszcze powiedziec Wam dzien dobry i dobranoc. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 06.04.04, 18:02 witam pszczólki forumowe;-) deszczyk wiosenny całkiem przyjemny;-) pozdrawiam FB! i bywalców! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 06.04.04, 18:46 deszczyk wiosenny mało przyjemny i jakoś chłodno dzisiaj mimo to pozdrawiam ciepło anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 06.04.04, 18:48 Trutyń rudzki sie melduje Tako fraszka yno wsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 06.04.04, 23:16 A tu grudziadzki truten na dobranoc mowi dzien dobry.pozdrawiam usmiechnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 08:21 czołem Brodnica, tak raniutko a tu nikogo niema:-( wstawać i nieudawać! pozdrawiam w ten zimnawy poranek Wasz soter! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 12:55 u mnie chmurnie i na deszcz się zanosi... serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 15:07 Dzien dobry milym forumowiczom z zamglonym pozdrowieniem. Oj, niech juz lunie, zrobi sie przyjemniej.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 15:38 Witam toja50! Masz racje niech lunie i niech wyloni sie slonce bo ten dzien jest paskudny! marowit Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 16:08 pada! nie za milo jest;-( Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 16:40 a w Bydgosczy ciągle sucho Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 19:41 Ale dzis nudy na forum, to chyba przez ta pogode, albo czytacie raporty komisji do ktorych dalem linki :)) marowit ps. smigam na trening..... Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 20:24 eee, nie narzekaj, marowit a te raporty to są dopiero nudy!! przynajmniej tak mi się wydaje, bo piszę pracę magisterską i nie czytałam tych sprawozdań, żeby się jeszcze nie dobijać ;-) cmok anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Dzień dobry.................................. 07.04.04, 20:32 jaki jest temat Twojej pracy mgr ? (jesli to nie tajemnica) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 08.04.04, 12:39 witam deszczowo, i bardzo forumowo! p.s. daj mi temat swojej pracy, a powiem Ci kim jesteś?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 08.04.04, 14:58 hmmm... no nie wiem... pewnie zdradzałby od razu czym się zajmuję ;-) w Wy tak mało o sobie mówicie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 16:45 Witam czwartkowo, deszczowo,ponuro i buro. Moze jutro bedzie lepsze i weselsze. Pozdrawiam grudziadzko. Tylko spac, spac.... Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 10.04.04, 12:25 Ave! Wielka Sobota i jeszcze wielka robota, pachnie wiosną i ciastem:-) ach, ten czas światecznej ciszy, odpoczynku i refleksji... witam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 14:54 Dzien dobry przedswiatecznie, juz po robocie, teraz same przyjemnosci, a jutro duuzo gosci. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 11.04.04, 12:12 ale mam zapłon;-) alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 11.04.04, 13:50 witam wszystkich bardzo świątecznie :-)) uśmiecham sie pogodnie do Was, forumki świętujcie :-)))) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 12.04.04, 09:21 witam w lany poniedzialek:-))) lejcie dla tradcyji, ale nie kąpcie panien!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 13.04.04, 08:55 ave. Już wtorek! Piękny dzień się zapowiada. Korzystajmy z dnia!;-) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 13.04.04, 16:34 dzień dobry wszystki, piekną pogodę mamy w Bydgoszczy :-))) pozdrówka anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 19:33 Dzien dobry mowie w ten trzynasty dzien kwietnia, do tego taki uroczysty na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 14.04.04, 06:56 witam FB dzisiaj srodowo! słoneczko świeci, radość z nieba leci;-) miłego dnia, czas wstać i na forumie kilka wpisów dać!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dzień dobry.................................. 14.04.04, 11:30 Czesc soter! Widze ze z Ciebie to taki ranny ptaszek... marowit Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 14.04.04, 15:50 dzień dobry Brodnico :-) słonko od rana pięknie świeci, aż nie chce się nic robić :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 14.04.04, 22:32 Witam przed noca i zycze milych snow. Moze jutro tez bedzie sloneczkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 15.04.04, 06:22 Ave. Czas powoli ruszać do swoich obowiązków, no i powitać Was. Słońce już też wstało, jest bardzo niestrudzone w tym!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 15.04.04, 11:14 Witam i jestem pod wrazeniem, taka godzina mnie sie nie przytrafi na pewno.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 15.04.04, 13:02 soterix, podziwiam, że już o tej porze przy kompiku zasiadasz :-) miłego dnia wszystkim anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 16.04.04, 16:58 Przywitam sie popoludniowo i niech Wam bedzie zdrowo! Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 16.04.04, 17:50 no przywitałem się w wątku na dobranoc!;-))) pomyliłem pory-hahahahaha! p.s. przesilenie tygodniowym rytmem pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 16.04.04, 19:32 Witom z Rudy dp "burzy" Kero dobrze "wróży". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dzień dobry.................................. 04.05.04, 08:23 Szewski pyńdziałek dzisioj zaś momy Ale se rada jakoś z tym domy. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 17.04.04, 13:43 ahoj! dzisiaj sobotnio, no i wreszcie odpoczynku czas zarzyc!;-) i popisac na forum;-))) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 17.04.04, 15:32 Odpoczywajcie w pokoju,bo w poniedzialek od nowa robotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 10:19 Niedzielnie witam i zyczę miłego dnia! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Dzień dobry.................................. 18.04.04, 11:12 głowy do góry !!!Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 18.04.04, 21:26 ahoj braci forumowej!;-) choć niedziela już się kończy, zdążyłem się przywitać i poczytać Was... to naprawdę miło jak jesteście!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 19.04.04, 10:15 i jestem!;-) mialem byc wcześniej, ale burza me zamiary wystraszyła i teraz dopiero kiedy się wszystko uspokoiło mogę zasiąść do pisania!;-) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 19.04.04, 16:27 witam forumków :-) w Bydgoszczy spokojnie, nie pada, ale jakoś szaro i nieprzyjemnie :-( popijam herbatę z cytryną :-) i piszę pracę (nic nowego ;-)) serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 17:47 Witam w pochmurny poniedzialek i dobrze. Wiem o czym piszesz, anaiss, bo moje dziecko robi to samo. Nie wspolczuje, bo to cos fajnego, takie zajecie, ale teraz sie o tym nie wie. Pozdrawiam z usmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 19.04.04, 18:10 już po burzy... jak dla mnie, to może padać, przynajmniej w ogrodzie będzie wszystko pięknie rosło :-) jeśli chodzi o pisanie pracy, to nie jest tak źle, jak się robi to, co się lubi, ale mimo wszystko perspektywa goniących mnie terminów jakoś nie napawa optymizmem... również pozdrawiam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 20.04.04, 18:36 witam...FB! ciepło i nawet przekropiło, szuper się szło w taki ciepły deszczyk!;-) p.s. posadziłaś kwiaty? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 20.04.04, 20:18 posadziłam :-) mnóstwo pracy jest w ogrodzie po zimie, ale to całkiem miły przerywnik od ciągłego stukania w klawiatruę i siedzenia z nosem w książkach... dzisiaj rano byłam z psem na spacerze i było ślicznie, rześko, świeże powietrze, miałam wrażenie, że po deszczu ptaki piękniej śpiewają, a może po prostu było jeszcze dostatecznie cicho by je usłyszeć :-) serdeczności anaiss p.s. popijam herbatę rumiankową z miodem i cytryną - pychotka :-) i chrupię migdały :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 20.04.04, 20:37 "chrupiąca migdały" - to tytuł obrazu pasujący do impresjonistów francuskich!;- ))) p.s. normalnie tym wpisem zostałem rozbrojony, choc jestem anty-war!;-))) przypomniał mi się mój wyśniony eden!;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 20.04.04, 21:30 soter, ale masz skojarzenia :-) piszę, więc muszę wspomagać się jakimiś przysmakami, żebym nie zasłabła :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 21.04.04, 11:06 witam Was to dziś pierwszy mój wpis na FB!;-) tak, an!;-) oj mam skojarzenia szczególnie jak jest wieczór i cisza wtedy pomysły same wpadają do głowy! a Ty jedz migdały bo to zdrowe!;-) ja też lubie przetwór z migdałow, a mianowicie marcepan + czekolada w środku!;-) pozdrawiam serdecznie! p.s. Ty słabniesz!;-) ach ta praca! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dzień dobry.................................. 21.04.04, 11:09 Aż mi się żal wtrącać się w Wasze skojarzenia, takie są nastrojowe i sympatyczne. Ale wybaczycie chyba? Pozdrawiam skojarzeniowo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 21.04.04, 12:53 chetor, miło nam, że do nas zaglądasz :-) serdeczności anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 13:29 ..dodam, że apetyczne, wiadomo, marcepan i czekolada ;-) Pozdrawiam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Dzień dobry.................................. 21.04.04, 13:33 ...witam i o zdrowie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 21.04.04, 14:13 A ja witam srodowo, burzowo moze, bo wczoraj lalo i walilo solennie. Dzisiaj tak czysto i swiezo, jak na Waszym forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 22.04.04, 11:49 Witam nieobecnych i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:30 Też witam i pozdrawiam, czwartkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 22.04.04, 16:15 witam Was super ciepławo, aż tak że w aucie otworzyłem okna!;-))) pozdrawiam serdecznie, moje forumki!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 22.04.04, 20:23 ..uważaj na przewiewy, można zachorzeć ;)) Pozdrawiam również, serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 23.04.04, 11:58 Dzien dobry w poludnie, u nas slonko swieci cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 23.04.04, 22:31 ja mam już chyba jakiś klawiaturowstręt, więc zarazem dzień dobry i dobranoc Wam mówię. W Bydzi deszczyk kropi, mam nadzieję jednak, że weekend będzie słoneczny cmoki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 23.04.04, 22:33 aha, dodać zapomniałam, że wrócę do Was dopiero w poniedziałek, więc przyjemnego weekendu Wam życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 24.04.04, 14:10 witam sobotnio, ogladam MŚ w snookera, i muszę odpocząć od pracy, bolą mnie oczy chyba coś pyli!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 24.04.04, 21:17 Witam w zimna i pochmurna, wcale nieladna sobote, a tyle sobie obiecywalam. Trudno. Soter! zrob sobie oklad z rumianku na oczeta i olej TV i komputer.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 25.04.04, 09:44 witam Was drodzy internetowi wedrowcy...jasne toju, ze ograniczylem wszystko do minimum, ale calkowitego zakazu nie dalem sobie!;-))) nie pada, jest ładnie, a najpiekniejsze są poranki!;-)))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 13:03 Witam ze slonecznego Grudziadza. Natrafilam na piekne cztery dwojki, wiec tym milej mi powiedziec Wam dzien dobry niedzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 26.04.04, 10:37 wszystko wkolo cudnie wyglada, gdyby nie ta praca tylko!;-( p.s. jak dobrze byc rentierem!;-))) pozdrawiam WAS kochani! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 26.04.04, 18:19 soter_mlodszy napisał: > wszystko wkolo cudnie wyglada, gdyby nie ta praca tylko!;-( > > p.s. > jak dobrze byc rentierem!;-))) > kto to?? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dzień dobry.................................. 26.04.04, 18:23 ach, zapomniałam się z Wami przywitać witam więc poniedziałkowo :-) jak po weekendzie? wypoczęci? serdeczności dołączam anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:17 Witam, witam,im blizej wieczoru mam lepszy humor, no i oczywiscie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 27.04.04, 10:59 Witam i pozdrawiam FB! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 27.04.04, 19:59 pozdrawiam w ten wtorkowy wieczor...kwietniowy, piekny!;-))) a rentier to ten co zyje z odsetek od swoich lokat...chcialbym tak zyc!;-) ale niestety!;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 27.04.04, 20:30 ...co się tak smucisz Soterze? Pieniądze to nie wszystko, choć dobrze je mieć, Nie jesteś sam, większość, ledwo koniec z końcem wiąże... ja tez :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 22:10 Pozdrawiam leniwie, myslalm, ze juz bylam, a tu niespodzianka,musze sie poprawic, :-), ale teraz juz dobranoc powiedziec wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaandi Re: Dzień dobry.................................. IP: *.pwsz.elblag.pl / *.pwsz.elblag.pl 28.04.04, 09:24 dobry wszystkim!!paskudny dzisiaj dzień Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 28.04.04, 10:30 witam, wszystkich z FB, pochmurno ale wiosennie, wszesne upały nie zapowiadaja ciepłego lata ani dobrych plonów :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Dzień dobry.................................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 15:53 Witam w sloneczny dzien. Calkiem fajnie dzisiaj, az sie dziwiei pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dzień dobry.................................. 28.04.04, 17:56 pozdrawiam wrażliwych forumowiczow na cieplo!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dzień dobry.................................. 29.04.04, 11:45 Witam ukrytych forumowiczow z B. Czyzby ciepelko Wam szkodzilo? A tak dobrze szlo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dzień dobry.................................. 29.04.04, 13:44 Wpadam i wypadam pozostawiając serdeczne pozdrowienia dla FB ;)) Odpowiedz Link Zgłoś