17.02.02, 11:47
co sadzicie o blogach?

tort.blog.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: mary Re: blogi IP: *.delong.com.pl 22.02.02, 17:52
      well....jesli ktos lubi to niech pisze..ja bym szczerze niemogla chyba ze
      blogfikcji...
    • michalszafranski Jak zrobić blog ? 03.08.13, 16:12
      Blog to moje okno na świat. To moja wirtualna gazeta, której sam jestem redaktorem. Mam nadzieję, informacje publikowane na łamach bloga www.michalszafranski.pl są dla Ciebie pomocne. Jeśli Ty również pragniesz zostać redaktorem własnego bloga ten poradnik podpowie jak zrobić blog Wordpress, z wykorzystaniem narzędzia GVO.

Aby łatwo i szybko móc zakładać blogi na GVO musisz posiadać własną domenę internetową. Jeśli nie wiesz jak tego dokonać, poznaj mój poradnik jak zarejestrować domenę, opublikowany na moim blogu.

Jak zrobić blog GVO ?

Do łatwego i szybkiego zakładania blogów i stron wykorzystuje narzędzie dostępne w GVO. Dodatkowym atutem jest to, że do zainstalowania skryptu WordPress, z wykorzystaniem narzędzia GVO nie jest potrzebna znajomość języka html. Jedyne co potrzebujesz na początku, to podczas zalogowania się do panelu GVO musisz założyć sobie konto hostingowa, dodać domenę (przekierować DNS-y) oraz w kilku krokach założyć swojego bloga. Spokojnie będę z Tobą na każdym etapie.

Czytaj dalej na www.michalszafranski.pl/jak-zrobic-blog. Dziękuję za cenne uwagi i komentarze na temat tego poradnika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka