wanilia1 13.08.02, 11:24 Był ktoś tam już? Bo się przymierzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hubert Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 13.08.02, 13:33 Ja też jestem przed premierą. Ale nasłuchałem się tyle różnych opinii, że trzeba to zobaczyć samemu. Właśnie chwaliłem się koledze, że u nas taka nowa knajpa "NAUTILIUS" a on mi mówi, że u niego (Golub-Dobrzyń) też jest fajna nowa knajpa i to "POD CYCEM". Zabił mi ćwieka samą nazwą. Dobre no nie????? Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: Nautilius 13.08.02, 14:50 Gość portalu: Hubert napisał(a): > Ja też jestem przed premierą. Ale nasłuchałem się tyle różnych opinii, że > trzeba to zobaczyć samemu. Właśnie chwaliłem się koledze, że u nas taka nowa > knajpa "NAUTILIUS" a on mi mówi, że u niego (Golub-Dobrzyń) też jest fajna nowa > > knajpa i to "POD CYCEM". Zabił mi ćwieka samą nazwą. Dobre no nie????? Dobre, fakt. A knajpa Pod Cycem w Golubiu to już jest od dobrych paru miesięcy, tak baraczek drewniany, stary dom, ale w ogóle to fajnie wygląda. Widziałam ją tylko z zewnątrz, ciekawe jak jest w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Nautilius IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 16:31 Witam!!!! Hłe,hłe!! W niedzielę jadę nad morze /Bałtyckie/ i co mam zachaczyć o Wąbrzeźno:)? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.08.02, 08:11 Gość portalu: skks napisał(a): > Witam!!!! > Hłe,hłe!! > W niedzielę jadę nad morze /Bałtyckie/ i co mam zachaczyć o Wąbrzeźno:)? > :-))) skks Koniecznie!!!! fachowo to się nazywa "WYPOCZYNEK NAD WĄBRZESKIMI JEZIORAMI" Zapraszamy bardzo! A może jutro na koncert - gra i śpiewa Wojtek Gąsowski - a wszystko odbędzie się na świeżym powietrzu w Amfiteatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.08.02, 09:08 Gość portalu: Hubert napisał(a): > Koniecznie!!!! fachowo to się nazywa "WYPOCZYNEK NAD WĄBRZESKIMI JEZIORAMI" > Zapraszamy bardzo! A może jutro na koncert - gra i śpiewa Wojtek Gąsowski - a > wszystko odbędzie się na świeżym powietrzu w Amfiteatrze. Nie zniechęcaj człowieka !!! Chce przyjechac, odwiedzic nasze miasto a ty z Gasowskim wyjeżdżasz. Co do nowej knajpy to ujdzie, ale mankament to mała powierzchnia i straszna duchota. Siekierę mozna powiesic (moze źle akurat trafiłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.08.02, 09:57 Gość portalu: NIN napisał(a): > Nie zniechęcaj człowieka !!! Chce przyjechac, odwiedzic nasze miasto a ty z Gas > owskim wyjeżdżasz. > Co do nowej knajpy to ujdzie, ale mankament to mała powierzchnia i straszna duc > hota. Siekierę mozna powiesic (moze źle akurat trafiłem) No co jest NIN przecież to jest wydarzenie - GWIAZDA W WĄBRZEŹNIE - Chodzi o to, że do nas zaglądają różni ludzie, więc nadal zapraszam. A o knajpie nic nie powiem bo nie byłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: Nautilius 14.08.02, 10:27 Gość portalu: Hubert napisał(a): > Gość portalu: NIN napisał(a): > > > Nie zniechęcaj człowieka !!! Chce przyjechac, odwiedzic nasze miasto a ty > z > Gas > > owskim wyjeżdżasz. > > Co do nowej knajpy to ujdzie, ale mankament to mała powierzchnia i straszn > a > duc > > hota. Siekierę mozna powiesic (moze źle akurat trafiłem) > No co jest NIN przecież to jest wydarzenie - GWIAZDA W WĄBRZEŹNIE - Chodzi o > to, że do nas zaglądają różni ludzie, więc nadal zapraszam. A o knajpie nic nie > > powiem bo nie byłem ! A ja przetestowałam wczoraj i powiem wam, że spodziewałam się większych bajerów. Knajpa jak knajpa, ale trochę mało miejsca, ale generalnie OK. A Gąssowski to klasyka w końcu, a nie jakieś disco-polo, więc nie ma co na niego wybrzydzać. Ja tam pójdę, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 14.08.02, 13:22 wanilia1 napisała: > A Gąssowski to klasyka w końcu, a nie jakieś disco-polo, więc nie ma co na > niego wybrzydzać. Ja tam pójdę, a co. O proszę i finał. Widzisz NIN ! Mogę się założyć, że Ty też tam będziesz. I ja będę choćby nawet na chwilę, a na pewno będę w okolicznych knajpkach. Tak się po prostu spędza czas w naszy mieście. Grunt to ruch "w interesie" O ! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.08.02, 12:14 Byłem tam wczoraj - naprawde pozytywny wrażenia - zachęcam do ppopływania łodzią podwodną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.08.02, 07:50 Ja też oststnio byłem i dostałem kartę na piwka, na której stawiaja pieczatki. Ileś tam piwek to otwieracz lub kaseta VHS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Nautilius IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 07:53 Gość portalu: Figo napisał(a): > Ja też oststnio byłem i dostałem kartę na piwka, na której stawiaja pieczatki. > Ileś tam piwek to otwieracz lub kaseta VHS. Oto przykład jak rozpijane jest wąbrzeskie społeczeństwo:D A ta kaseta to jaka? Reksio czy Miś Uszatek, bo jak tak to ja się chętnie napiję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.08.02, 13:56 Gość portalu: KAB napisał(a): > A ta kaseta to jaka? Reksio czy Miś Uszatek, bo jak tak to ja się chętnie > napiję. Oj KAB widzę, że po tych wakacjach to tylko jedno ci w głowie. Chłopie opanuj sie z emocjami trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Nautilius IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:05 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Oj KAB widzę, że po tych wakacjach to tylko jedno ci w głowie. Chłopie opanuj > sie z emocjami trochę. Ale o co chodzi? O picie, czy o misia uszatka? No to co zapytać się nie można, czy jak? W końcu warto wiedzieć po co się pije. W dalszym ciągu czekam na odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.08.02, 14:21 to czekaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Nautilius IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:27 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > to czekaj..... teraz powinien być post ....czekam. No i jest;-))) Ale obiecuję, że już więcej nie będzie. Pegasomacieju coś się tak naindyczył, kłopoty w pracy, w domu. Napisz, forum pomoże;-)))) PS. Tylko nie pisz, bo żartowałem;-) PS. Może ktoś nie licząc Pegasomacieja napisze jednak co to za kasety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 29.08.02, 14:29 he he he he XXXKABIE tak się składa, że zostaliśmy chyba sami na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Nautilius IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:35 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > he he he he XXXKABIE tak się składa, że zostaliśmy chyba sami na forumie Dokładnie! Czas z tym skończyć, tym bardziej, że za 20 minut jazda do domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:05 No więc z tego co zapamiętałem, a na tym wypadzie już było z pamięcia słabo u mnie, to były następujace tytuły : American Pie 2, Obserwator i jeszcze tam parę pozycji, ale mam amnezję. Poza tym jestem za stary żeby mnie rozpijac. Ale zawsze to miło jak się ktoś o mnie martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:07 Gość portalu: Figo napisał(a): > No więc z tego co zapamiętałem, a na tym wypadzie już było z pamięcia słabo u m > nie, to były następujace tytuły : American Pie 2, Obserwator i jeszcze tam parę > pozycji, ale mam amnezję. Poza tym jestem za stary żeby mnie rozpijac. Ale zaw > sze to miło jak się ktoś o mnie martwi. Co ty KAB sie wcale Toba nie przejmuje - on sam pewnie pije a takimi tekstami sam sie tylko oszukuję - nie KAB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Nautilius IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:23 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > Co ty KAB sie wcale Toba nie przejmuje - on sam pewnie pije a takimi tekstami > sam sie tylko oszukuję - nie KAB Dokładnie jak piszesz Pegasie. Bez setki z rana ani rusz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:31 Gość portalu: KAB napisał(a): > > Dokładnie jak piszesz Pegasie. Bez setki z rana ani rusz;-) no widać od razu, że chłop to chłop i sie w dodatku nie rozdrabnia jakimiś 50- tkami czy 25-tkami. Od razu 100 gram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Nautilius IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 09:33 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > no widać od razu, że chłop to chłop i sie w dodatku nie rozdrabnia jakimiś 50- > tkami czy 25-tkami. Od razu 100 gram. Powiem więcej każdy prawdziwy chłop powinien mieć literatkę przy sobie (no chyba, że lubi extremalnie z gwinat);-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:40 Gość portalu: KAB napisał(a): > Gość portalu: PEGAS napisał(a): > > > no widać od razu, że chłop to chłop i sie w dodatku nie rozdrabnia jakimiś > 50- > > tkami czy 25-tkami. Od razu 100 gram. > > Powiem więcej każdy prawdziwy chłop powinien mieć literatkę przy sobie (no > chyba, że lubi extremalnie z gwinat);-) DOBREEEEEEE h ehe he h - i tutaj tez się zgadzamy. Tak sobie myślę, że mimo wszystko sporo mamy wspólnych punktów zgody - nie jest aż tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 30.08.02, 09:57 Z musztardówy i ogóra na zagrychę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Nautilius IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 10:03 Gość portalu: Figo napisał(a): > Z musztardówy i ogóra na zagrychę. Jeszcze lepiej jest zapodać sobie słodką wódkę or jabolka i zgryźć kiszoną kapustą. Chociaż widziałem kolesi (miejsce i czas akcji: jastarnia luty 2002 <- bardzo ciepły weekend może ktoś pamięta?) gdzie kolesie po zakupie jabolka zastanawiali się nad zakąską i wybrali wędzone płotki. Ale musiała być imprezka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: *.Wabrzezno.com.pl 10.09.02, 19:40 w soboty w Nautiliusie imoprezy sa biletowane. tzn panowie 4 zł, Panie 2 zł. Mamy tutaj klasyczny przykład dyskriminacji osób płci przeciwnej i wyraźną nie tolerancję w przypadku facetów. Pytam sie dlaczego???? Z ekonomicznego punktu widzenia to panie zajmuja dłuższy czas w toaletach, a co za tym idzie więcej prądu, papieru toaletowego i wody. faceci to robią o wiele szybciej i bez zbednych ceregeli. Dodatkowo faceci sa mniej ekonomiczni w znaczeniu wypitego alkoholu tzn. jednego wieczoru wypija 8 piwek, gdy w tym samym czasie ich partnerki koncza gdzies 4 piwo. Takich porownan moge snóc więcej. A może by tak właściciele tej knajpki zdecydowali sie nma porywczy - samobjczy ruch i zrobili po prostu bilety po 3 zł od osoby - nie było by prościej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.09.02, 07:13 A do tego maja szczury na zapleczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 11.09.02, 08:35 DO NINA : ale chyba szczury ladowe ? ;-)))) Do KABA : Byłem w Jastarni, ale takichj numerów nie widziałem a myślałem, że nic nie jest w stanie mnie zwadziwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 13:29 No tak wy nie wiecie, ale nie tak dawno Hubert wygrał w Nautiliusie zegarek Heinekena - za co - za kupno piwka. Bardzo sie facio teraz cieszy z wygranej. Pogratulujcie mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Nautilius IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.12.02, 13:51 Gra - tu - lu -je - my !!!! A ktora zone czasowa wskazuje ten aparat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 14:08 To chyba po znajomości dostał ten zegarek, bo z tego co mi wiadomo to Hubert gustuje w browarach krajowej produkcji. Kijawiak Speedway i Specjal Mocny to jego kategoria, a nie jakieś Heinekeny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 14:12 No i sporo musiał tego wypić skoro wygrał. Był po prostu najlepszy the besciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 14:20 Ryczał jak bawół przy barze, to mu dali. Czy ty słyszałeś jak Hubert ryczy? Wszystko byś mu oddał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 14:26 Nie nie słyszałem ryczącego Huberta, jednak nie chcę tego usłyszeć, jeszcze w nocy będą mnie jakies zmory męczyć. O nie. Ryczący Hubert. A do czego ten ryk jest Huberta podobny, gdzie podobne dzwięki można spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 14:35 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > A do czego ten ryk > jest Huberta podobny, gdzie podobne dzwięki można spotkać? coś jak bawół prowadzony na rzeź, który wie, że nic go już nie uratuje albo Britney Spears na rozdaniu nagród MTV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Nautilius IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.12.02, 14:37 To ja kiedys przyjde z dyktafonem - i tym rykiem będę straszył wszystkich wkoło. Odpowiedz Link Zgłoś