Gość: aaaa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 20:11 I co z tym netem w kablówce? Niedawno założyli mi gniazdko i na tym się na razie skończyło. Może ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uzytkownik Re: Petruss IP: 158.75.216.* 06.04.04, 21:13 musisz poczekać ze 2 tygodnie potem dadzą Ci do podpisania weksel na 1500 zł i już jesteś w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Petruss IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 22:29 Świetnie, ale mam przeczucie że to może potrwać znacznie dłużej niż wspomniane dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Petruss IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 11:25 Kolejne tygodnie mijają i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Petruss IP: *.wlan.pl 10.04.04, 08:15 Obawiam się ,że poczekasz dłużej niż dwa tygodnie .U mnie w domu założyli gniazdko prawie dwa miesiące temu i ciągle przesuwają termin ,a w międzyczasie zdążyli podnieść abonament na 60 złotych :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokka Re: Petruss IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.04, 19:01 U mnie poszlo jak z płatka. Moze dlatego, ze monitorowalam sprawe i zameczalam telefonami, proszac o dokładne terminy. Czasami odrobina dyplomacji działa. Ekipa spisala sie super - instalacje zrobili naprawde porzadnie. I w terminie. Nadmienie tylko, ze nie mieszkam na Rubinkowie, tam podobno inne zwyczaje panuja. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Petruss IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 20:43 a ja czekam na telefon kiiedy zaloza mi chociaz gniazdko:) i tak czekam kolejny miesiac, bo co rusz jak dzwonie to mowia ze juz za tydzien na pewno beda. a tu nic mial byc luty, potem marzec, jest kwiecien a telefon od petrusa milczy:( no coz moze tym razem do maja im sie uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrezygnowany Re: Petruss IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 27.04.04, 16:57 Ech, Stary... Prędzej broda Ci wyrośnie. Mi już wyrosła. ;-) Jak to Moja Babcia Ś.P. mówiła (Panie świeć nad jej duszą!), "spuszczał się dziad na czyjś obiad." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś