czarnywilk1 31.10.04, 18:15 Mozna tam podyskutowac z ludzmi z naszego maista, fajny klimat i w ogóle: www.forumwloclawek.prv.pl .W ogóle nasze maista ma fajne strony! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikulina Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 20.11.04, 22:22 czarnywilk1 napisał: > Mozna tam podyskutowac z ludzmi z naszego maista, fajny klimat i w ogóle: > www.forumwloclawek.prv.pl .W ogóle nasze maista ma fajne strony! Tylko nie wspominaj o dziadostwie na q4 Odpowiedz Link Zgłoś
duchas Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 04.03.05, 19:28 To nie jest związane z Q4?? Zupełnie inny klimat! Odpowiedz Link Zgłoś
elama2 Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 24.01.05, 00:26 Forum jest w porzadku ale jeszcze malo uzytkownikow z tego korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
duchas Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 04.03.05, 19:29 Liczba rośnie. Teraz jest ponad 170. Jest to największe forum Włocławka. Sama zobacz!Wiele się zmieniło! Odpowiedz Link Zgłoś
duchas Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 04.03.05, 19:41 Co oferuje nam Forum Włocławek (korszystanei jest bezpłatne!): -172 użytkowników (na dzień 3.03.2005); -5738 wypowiedzi (na dzień 3.03.2005); -wiele ciekawych działów od Włocławka po nawet Telefonie GSM; -współpracują z wieloma instytucjami; -konkursy z nagrodami; -dodatkowe atuty: galeria, karczma, chat; -dużo ciekawych linków (w tym największa baza linków poświecona Włocławkowi!); -własny awatar (własne foto), podpis pod wypowiedziami; -awans w zależności od napisanych postów na wyższą range; -kultura (nad kultura czuwa 2 adminów i az 3 moderatorów); -możliwość wolnej wypowiedzi (jeżeli nie łapie regulaminu nie zostanie usunięta); -forum się rozwija, czym dłużej będziesz na forum tym większa marke sobie wyrobisz w naszej Włocławskiej społeczności. To tyle mojej dygresji na temat forum. Odpowiedz Link Zgłoś
duchas Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 04.03.05, 19:46 Aha adres forum to: www.forumwloclawek.prv.pl lub www.forumwloclawek.pl (bez reklam!). Odpowiedz Link Zgłoś
duchas Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 04.03.05, 19:53 A zapomniał bym ze ma jeszcze jedna przewage!Mozna edytowac wlasne wypowiedzi, wiec jak zrobimy blad to mozemy go zaraz poprawic! Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 gazeta.pl forum wloclawek 05.03.05, 03:40 jest fajniejsza,szkoda ze malo uytkownikow,ludziska sie boja. Odpowiedz Link Zgłoś
duchas Re: gazeta.pl forum wloclawek 05.03.05, 12:22 Napewno jest wiecej niz tu!coidzienie jest po kilka tematów!Chodz na foruM!Tam napewno kejest lepiej niz tu! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Podoba mi sie strona Forum Włocławek 18.06.05, 19:52 Może i fajnie, ale tu strasznie nudno,nikomu sie niechce? Dlaczego? Zajrzałam tu niedawno i prawie nikt sie nie odzywa,jedynie pytania o lekarzy,położne itp.Nie lubicie swojego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś