Dodaj do ulubionych

Tani hotel za miastem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 07:53
Drodzy Torunianie, bede miała gości z poza naszego pieknego miasta. Nie mam
warunków na to aby u mnie przenocowali (3 pary). Chcę opłacic ładny,
przyjemny i niedrogi hotelik, zajazd lub cos podobnego. Gdzie mogłabym sie
udać. Jezeli znacie ceny za pokój dwuosobowy z łazienka to proszę o podanie
jej. Dziekuję. Podobno Hotel Walter jest nieczynny, a myślała,m o nim
Obserwuj wątek
    • Gość: PM Zajazd Harasówka w Gniewkowie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.04.04, 10:26
      To tylko 20 km ale doskonała obsługa i najlepsze jedzenie w okolicy. Przystepna
      cena noclegów.

Pozdrawiam,
      PM
    • Gość: magda Re: Tani hotel za miastem IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 13:30
      Ludzie czy nie macie na prawdę żadnych propozycji?????????
      • Gość: Janusz Re: Tani hotel za miastem IP: *.dialup.telenergo.pl 22.04.04, 14:01
        Magdaleno, wybacz w imieniu opieszałych internetomanów. Polecam Zakątek Leśny w
        Cierpicach , ul. Zakątek 7 - mają kilka pokoi w budynku i chyba cztery domki
        drewniane. Świetnie położony w lesie i tylko 10-15minut od centrum Torunia.
        Namiar - tel. 6781818. Mają saunę, bilard, też łóżka wodne, jeśli o to
        chodzi...
        • Gość: magda Re: Tani hotel za miastem IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 17:59
          to co opisujesz brzmi nieźle a cena w przybliżeniu?
          • Gość: Janusz Re: Tani hotel za miastem IP: *.dialup.telenergo.pl 22.04.04, 19:30
            Zadzwoń Magdaleno Wygodna!!!!!dawno tam nie byłem... I tak szukałem nru w
            xiążce tel.!!! ale zdaje się nie przerażająco. Jak się jedzie z Torunia do
            Bydgoszczy przez Solec, to w sumie jeszcze przed Cierpicami (a za Małą
            Nieszawką)jest w prawo oznakowany reklamą zjazd przez las. Skromnie dość, ale
            Naprawdę Warto, jak mawiali Najsztub i Żakowski. Urokliwie i oryginalnie.
            Pozdrawiam - Janusz A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka