Dodaj do ulubionych

Pojedynek Mężydło - Bańkowska

03.02.11, 07:34
widzieliscie w TV dyskusje o drogach Mezydly z Bankowska?
Idealny przyklad do pokazania jak dyskutuje ktos kto ma wiedze z babskiem ktora tylko klapie
Oczywiscie posel Bankowska jest swiadoma swojej ignorancji wiec w dyskusje o drogach z Mezydlem wplotla zwroty o toruniu jak to gnebi bydgoszcz.
To zas jest dowod ze liczba idiotow bydgoskich nienawidzacych Torunia jest dla politykow znaczaca i warta uwagi
Panie posle Mezydlo, wygral pan pojedynek przez nokaut. Gratuluje wiedzy i cierpliwosci.
Ja z takim babskiem nie potrafilbym rozmawiac i zakonczylbym rozmowe zwrotem
"Babo, twoja wiedza jest zadna, a do studia przyszlas by sie pokazac i poszczekac na Torun by zyskac kilku nowych wyborcow"
Przedostanio widzialem Bankowska w pojedynku z Lenzem
Bankowska zarzucala Lenzowi nieuczciwy podzial pieniedzy. Lenz na to, pani posel, prosze podac propozycje Bydgoszczy ktora nie dostala dofinansowania. Babsko ani be ani me.
I takich mamy poslow, jedyne co potrafia to krzyczec przec kamerami pod wyborce
Obserwuj wątek
    • patrz_realniej Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 11:59
      Ona dobzre wie, czym moze ująć bydgoskich tprymitywów. A to popiździ na Toruń, a to w baranowie metro obieca...:)
      Czuje babsko koninkure. Ona nie musi się znać na rzeczy- ona ma mówić, co w baranowie chca słyszeć.
      Nienawisc do Torunia to od pokoleń zawsze goracy i jednoczacy ich temat.
    • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 12:09
      a może byście tak poszukali przyczyny tego naszego "idiotyzmu"? Serdecznie polecam. Przestaniecie się paplać we własnym sosie samozadowolenia i przekonania bycia pępkiem świata
      • patrz_realniej Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 12:45
        >>> a może byście tak poszukali przyczyny tego naszego "idiotyzmu"?

to juz ci pisze pierwszą lepszą z brzegu.
        Przyczyna bydgoskiegio idiotyzmu, to miedzy innymi takie Bieńkowskie idące do studia w roli experta od dróg.
        Kompromitacja, kabaret, szczyt obciachu, ale kto by na to w baranowie zwracał uwagę- wybieracie dla niej aplauz, bo przeciez chciała po Mężydle pocisnąc i tak dawała czadu, że nikt nie mógł jej przekrzyczeć.
        Chcesz link to waszych komentsów o tym zdarzeniu, w którym jakoś zaden bydgoski tuman nie przyznał racji, że Bienkowska wiochę swoim dyletanctwem odstawiła, ale za to w bydgoskim stylu zrobiono z Mężydły negatywa, bo śmiał punktować Bienkowska przy każdej okazji?

Inny przykład na czasie- kolejny potężny umysł-Bazylczuk wygarnia z rzadowych stron kilka liczb, przewala je przez excel i na ich podstawie dowodzi swoich bredni o okradaniu jego zapuszczonej mieściny.
        Natychmiast sfora bydgoszczan łyka temat i zaczyna swoją propagandowa młóckę na Całbeckiego.
        Nikt normalny na te "rewelacje" nie chce zwrócić uwagi, bo człowieczyna błądzi po materii, w której nagle poczuł się madralą, ale co tam bydgoskim osłom- jest pretekst, wiec można sypać swoje najgłupsze pretensje.

Nikt nie musi z was robić idiotów- skutecznie czynicie to sami.
        • dento Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 13:07
          Szlachcic i patrzrealniej to jedna i ta sama osoba. Jakiś niewyżyty osobnik spędzający cały wolny czas przy komputerze. A to trąci groteską jakich mało.
          Chłopie, zakładasz nagle jakiś przygłupawy opluwający Bydgoszcz wątek pod jednym nickiem, a potem nagle rozpoczynasz "problem" wtrącając następne posty swojego internetowego alterego, że niby ktoś się włącza w ożywioną "dyskusję", choć to nadal jesteś ty sam! Myślisz, że tego nie widać? Ten sam styl wypowiedzi, te same błędy stylistyczne i gramatyczne, czasem i ortograficzne, nie da się tego nie zauważyć. Po co to..? Nie ma dnia, żebyś się czegoś sensacyjnego nie doszukał. Poza tym te rewolucyjne wątki na toruńskich podforach, np Kultura czy Turystyka, to też twoja robota.

Zresztą, kilka innych nicków to również ty sam! Na przykład kidcassidy...
          • patrz_realniej Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 13:17
            gdybys nie doczytał mojego poprzedniego posta, to powtórzę, jako komentarz to twoich głębokich przemysleń:

Nikt nie musi z was robić idiotów- skutecznie czynicie to sami.
          • heniekstar Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 13:25
            dento, że oni prezentują mniej więcej podobny poziom intelektualny (w wypowiedziach oczywiście bo osobiście nie znam) to nie powody ich żenić. Chłopaki się zwyczajnie podjarają takimi postami więc je piszą. Każdy ma orgazm od czegoś innego. Patrzący od pisania "bidziunia" "biedacy" "motłoch" itp. Szlachcic kończy grę wstępną po słowach "bydgoski kretyn". No i co z tego? Niech tam maja takie podniety.
            • jaz0n Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 14:07
              A tak z ciekawości heniek- uważasz że takie nicki jak własnie dento, borba, frych, salzbeer czy kilka innych to też dokładnie tyle osób ile nicków? Bo osobiście nie postawiłbym na to ani grosza. Jako bydgoszczanin utożsamiasz się z tym najazdem innych bydgoszczan na nasze forum? Bo mnie prawde mowiac zupełnie juz przestało dziwic że toruńscy forumowicze tacy jak szlachcic, kid_cassidy czy patrz_realniej odparowuja w stylu który jeszcze do niedawna budził moje wątpliwości (delikatnie mowiąc). Niestety wychodzi na to ze na forum torunskie eksportujecie ludzi którzy wchodza tylko po to zeby w kolejnym watku wkleic Całbeckiego czy czym tam sie w danym momencie ekscytuja- byle znaleźć sobie podniete. Kij ma dwa końce...
              • heniekstar Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 14:21
                znajdź bydgoszczanina na forum używającego takich wyrazów i tak bardzo ochydnie kpiacegoz innych ludzi a przy tym nie zastanawiającego sie czy może ten drugoi czasami nie ma racji?

A tamci? Może mają więcej ników, może nie. \

BŁEDEM WSZYSTKICH PRAWIE TORUŃSKICH FOROWICZÓW JEST TO, ŻE UTOŻSAMIACIE CAŁBECKIEGO Z TORUNIEM. TO JEST URZEDNIK MAJĄCY DBAĆ O CAŁY REGION. SŁOWA KRYTYKI NIE DOTYCZĄ TORUNIA I TORUNIAN TYLKO MARSZAŁKA. NO CHYBA TAKI PROSTY POST ZROZUMIESZ.

a nie wyczułes że w moim poście akurat stanąłem po waszej stronie?
                • jaz0n Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 14:33
                  > BŁEDEM WSZYSTKICH PRAWIE TORUŃSKICH FOROWICZÓW JEST TO, ŻE UTOŻSAMIACIE CAŁBECKIEGO Z TORUNIEM.
                  No chwileczke, błędem TORUŃSKICH forumowiczów? To co tu robia bydgoszczanie którzy uznali ze nalezy na torunskim forum wylewac swoje żale w tej kwestii?! Jeżeli Całbecki nie powinien byc utożsamiany z Toruniem, to niech sobie płaczki narzekaja na swoim forum i tyle- natomiast wchodzenie tutaj tylko po to zeby wrzucac torunianom z powodu Calbeckiego to wlasnie ten błąd o którym wspomniales- tyle ze to nie torunianie go popelniają. I powiem ci ze budzi to moja agresje porównywalna z ta jaka w postach wyrazają wspomniani forumowicze z Torunia- tyle ze jeszcze poki co sie powstrzymuje, bo udaje mi sie jednak omijać większość tego bezsensownego jazgotu. Niemniej wyobraź sobie sytuacje- ktos przychodzi niezaproszony do twojego domu i zaczyna cie obrażać i oskarżać o rzeczy do których sie nie poczuwasz. Co robisz? Bo ja na przykład takiemu intruzowi dałbym po pysku i wyrzucil za drzwi- i to powinno spotkac co najmniej kilku 'reprezentantów' Bydgoszczy.
                  • marcioo30 Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 16:41
                    > No chwileczke, błędem TORUŃSKICH forumowiczów? To co tu robia bydgoszczanie któ
                    > rzy uznali ze nalezy na torunskim forum wylewac swoje żale w tej kwestii?! Jeże

zobacz kto założył ten wątek, który jest zaproszeniem do przybycia tu forumowiczów z Bydgoszczy i swoje jęki kieruj do założyciela tego super tematu
                    • patrz_realniej Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 17:02
                      >zobacz kto założył ten wątek

założenie wąta przez szlachcica to taki umowny sygnał do zrywu bydgoskich bydląt i galopu na forum? W sumie cos w tym muisi być, bo lecicie do jego pisaniny, jak psy do miski.

>który jest zaproszeniem do przybycia tu forumowiczów z Bydgoszczy
                      zaproszeniem? buhahahahhaahahah
                      to jest zaproszenie? zal mi ciebie biedaku, bo widać, że nikt nigdy nigdzie cie nie zaprosił i do ciągle nie wiesz, w jakiej formie zaprasza sie kogoś.
                      I nawet sie nie dziwie, bo to wielkie ryzyko zapraszać niedorozwoja, który w większości swoich wypowiedzi nawiazuje do kóz z nosa.

Pozdrów wspolnego ojca forumowych bydgoszczan!
                      A teraz napisz cos spod nicka jogibabok_ileśtam albo cooler_1.
                    • jaz0n Pudło 03.02.11, 20:22
                      > zobacz kto założył ten wątek, który jest zaproszeniem do przybycia tu forumowiczów z Bydgoszczy i swoje jęki kieruj do założyciela tego super tematu

Spójrz trochę szerzej- na przykład na pierwsza strone forum. Kto zapraszał tutaj borbe który zakłada wątek o Calbeckim? Kto zapraszał alberta_prawdomownego ktory jako pierwszy komentuje artykuł o Całbeckim? Kto zapraszał bydgoskich forumowiczów do zbiorowego ujadania pod artykułem o spalarni z TORUŃSKIEGO wydania GW? Przykłady mozna mnozyc- chcesz się licytowac?
                      Ja piernicze jakbym gadał do delfina...
                      • marcioo30 Re: Pudło 03.02.11, 21:15
                        jak dla mnie możesz bronić występów na tym i na bydgoskim forum takich typków jak szlachcic, patrzacy realnie itp, którzy w większości swoich wypowiedzi używają obraźliwych określeń tworząc z tego forum wielkie szambo
                        • jaz0n Re: Pudło 03.02.11, 21:43
                          W którym to szambie świetnie sie czujecie, co widac po frekwencji. Kulturalny sie znalazł nagle... Zdawało mi sie zreszta ze dla was jest to 'zaproszenie'? Czyzby ten argument nie przetrwał nawet dwóch postów?
                          • marcioo30 Re: Pudło 03.02.11, 21:54
                            nie wiem w jakim celu mówisz do mnie w liczbie mnogiej? ja z resztą forumowiczów tu wypowiadających się nie mam nic wspólnego, a to że odpowiadam na różne oszczerstwa i ataki niektórych toruńskich prymitywów nie oznacza, że dobrze czuję się w tym szambie
                            • jaz0n Re: Pudło 03.02.11, 22:39
                              A że często te 'ataki torunskich prymitywów' sa riposta na ataki bydgoskich prymitywów to już umknęło twojej uwadze? Wyliczyłem ci praktycznie od ręki ilu bydgoszczan przychodzi na to forum i wozi sie jak krolowe balu- poczytaj sobie np. niejakiego frycha ktory przy okazji wypisywanych przez siebie głupot notorycznie nazywa Toruń ciemnogrodem. Czym rózni sie to od nazwania Bydgoszczy np. biedaszkowem? Róznica jest ta, ze wy nie jestescie tu u siebie i przychodzicie szukac zaczepki zakładając wątki wyrazające opinie o które nikt was nie prosi i które dla wiekszości normalnych torunian są obraźliwe lub irytujące (ile razy mozna czytac niepoparte rzetelnymi argumentami posty jacy to jestesmy zaborczy, nieuczciwi itp.?). Dziwisz się ze rodzi to agresję? Ja do niedawna też się dziwiłem- ale juz nie.
                              Bez odbioru- nie bede gadał do sciany.
                • szlachcic Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 17:32
                  > znajdź bydgoszczanina na forum używającego takich wyrazów i tak bardzo ochydnie
                  > kpiacegoz innych ludzi a przy tym nie zastanawiającego sie czy może ten drugo
                  > i czasami nie ma racji?

heniek, wyluzuj, bo zmienisz ortograficzny uklad sil w Polsce
                  oczywiscie mozesz uwazac ze moge nie miec racji oburzajac sie na slowa bydgoskiego idioty ktory mowi "takich zabytkow jak w Toruniu w woj sa setki"
                  ze Calbecki was oszukuje z orlikami gdzie prawda jest taka ze doplacal do KAZDEGO wniosku napisanego przez KAZDA gmine tego wojewodztwa
                  mzesz uwazac ze nie ma S5 bo bedzie most w toruniu
                  mozesz uwazac zie jestescie wielka metropolia a my mamym miasteczkiem, wy przebogate miasto biznesu z mniejszymi pensjami niz w toruniu i z podobnym bezrobociem a my bidakami az huczy
                  itp itd
                  takie teksty wypisuja twoi ziomale
                  pokaz mi tekst torunczyka tego kalibru
                  jakbys dal mi czas ja bym ci wypisal teksty bydgoszczan tego kalibru w minimum dziesiatkach

Wy zas sie czapiacie takich slow jak powiedzial dziennikarz z "potega morska" jak powiedzial Zaleski z "zapleczem ludnosciowym"
                  Was oburzaja takie slowa
                  czy moje ktore bazuja na wielu badaniach, opiniach, czy sondach w ktorych ZAWSZE Bydgoszcz wypada tragicznie. To zas jest dowod ze nawet sonda internetowa wpisuje sie w pewna prawidlowosc ktorej tacy jak ty za wszelka cene nie chca zauwazyc.
                  Co do zwrotu dziennikarza, mozna to w jakis sposob zrozumiec - wy kpicie
                  co do slow Zaleskiego - tu wykazaliscie sie kretynizmem kompletnym. Wam sie wydaje ze jestescie centrum wszystkiego. Gowno prawda. Tak jak wy jak i my jestesmy np zapleczem dla dinozaurow w Solcu.
                  Mysle ze po moim wykladzie zakolpleksieni bydgoszczanie zrozumieli co znacz zwrot "zaplecze ludnosciowe"
                  to ze tego nie rozumieliscie swiadczy wlasnie o waszych kompleksach
                  zrozum heniek, jestescie zapleczem ludnosciowym nawet dla Solca Kujawskiego
                  • heniekstar Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 20:20
                    wy przebogate miasto biznesu z mniejszymi pensjami niz w toruniu

z tym juz od roku nie masz racji róznica wynosi coś tak koło 200 zł nie tak jak na waszą korzyśc dawniej ajkies 50. No ale to tak dla zepsucia humoru.

Z resztą nie polemizuję bo piszesz to od dawna i można się znowu przepychać, ze my o ptędze morskiej a Wy o moście itp. Tylko po co?
                    PRZYJMIJ POPROSTU DO WIADOMOŚCI, ŻE TAK JA WY MACIE SWOJE ZDANIE, BYDGOSZCZANIE MAJĄ JE TAKŻE TYLKO INNE. INNĄ TEŻ MAMY OCENĘ PRACY WŁADZ SAMORZĄDOWYCH I Z TYM TEŻ MUSICIE SIĘ POGODZIĆ. MYŚLĘ, ŻE NA PEWNO NIE SĄ BEZPODSTAWNE, BO WIELE ŚRODOWISK NAWET SKONFLIKTOWANYCH W TYM PRZYPADKU MA PODOBNE ZDANIE. PRZYJMIJ TO PO PROSTU TAK JAK JEST I NIE PISZ PROSZE, ŻE KTOŚ KOGO PRZEJMUJE LOS SWOJEGO MIASTA I STARA SIĘ WYJAŚNIĆ WSZYSTKIE PRZYCZYNY STANU RZECZY "JEST KRETYNEM" LUB "ZAKOMPLEKSIONYM". pROSZE CIĘ O TO. BĘDZIE ŁATWIEJ SIĘ DYSKUTOWAŁO. TRZYMAJ SIĘ TEMATU I ODPOWIADAJ RZECZOWO I NIE WYJEŻDŻAJ Z TYMI ZAŚCIANKOWYMI TEKSTAMI.
                    • szlachcic Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 20:39
                      > z tym juz od roku nie masz racji róznica wynosi coś tak koło 200 zł nie tak jak
                      > na waszą korzyśc dawniej ajkies 50. No ale to tak dla zepsucia humoru.

bawisz mnie tak heniek jak arafat, muvon, tlls macbyd i inni
                      powyzsze zdanie heniek to kolejny dowod ze twoje teksty sa dziecinne, wyszukujesz pseudoargumentow byle tylko sie nie zgodzic
                      jak wiesz bylo 200zl, powiedzmy ze jest 50
                      I juz uwazasz ze masz prawo mowic ze jestescie potega? czlowieku, bedziecie mieli 200zl wiecej nie bedziecie zadna potega bo miec 200zl wiecej od miasta raczej slaboplatnego to nie jest powod do mowienia ze jest sie potega
                      czy ty to jestes w stanie zrozumiec? tak/nie

> PRZYJMIJ POPROSTU DO WIADOMOŚCI, ŻE TAK JA WY MACIE SWOJE ZDANIE, BYDGOSZCZ
                      > ANIE MAJĄ JE TAKŻE TYLKO INNE. INNĄ TEŻ MAMY OCENĘ PRACY WŁADZ SAMORZĄDOWYCH I
                      > Z TYM TEŻ MUSICIE SIĘ POGODZIĆ

nikt nie mowi ze nie masz miec swojego zdania
                      lecz co do potegi gospodarczej za jaka sie uwazacie mozemy poprzepychac sie jak bedzicie mieli 400zl wiecej niz my. To bedzie temat do pooprzepychania
                      Obecna sytuacja zas, czyli uwazanie sie za potege jak sie ma mniej od slabego to KRETYNSTWO
                      Rozumiesz?

> "ZAKOMPLEKSIONYM". pROSZE CIĘ O TO. BĘDZIE ŁATWIEJ SIĘ DYSKUTOWAŁO

nigdy nikogo nie nazwalem kretynem za to ze chce czegos sie dowiediec!!!!!
                      ja wysmiewam sposob w jaki to robicie. Aby cos mowic trzeba miec jakies podstawy
                      Ja zapadlbym sie pod ziemie jakbym byl bydgoskim dziennikarzem ktory podaje info ze kasa z S5 pojdzie na torunski most
                      Wiesz, sa pewne granice robienia z siebie durnia
                      wasi dziennikarze przeczytali/zostali poinformowani przez innego zakompleksionego o tym "fakcie" i nabili piany
                      Ty oczywiscie mozesz powiedziec ze to prawo dziennikarza
                      • heniekstar Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 21:23
                        bawisz mnie tak heniek jak arafat, muvon, tlls macbyd i inni
                        powyzsze zdanie heniek to kolejny dowod ze twoje teksty sa dziecinne, wyszukujesz pseudoargumentow byle tylko sie nie zgodzic
                        jak wiesz bylo 200zl, powiedzmy ze jest 50
                        I juz uwazasz ze masz prawo mowic ze jestescie potega? czlowieku, bedziecie mieli 200zl wiecej nie bedziecie zadna potega bo miec 200zl wiecej od miasta raczej slaboplatnego to nie jest powod do mowienia ze jest sie potega
                        czy ty to jestes w stanie zrozumiec? tak/nie

nie jestes w temacie :)
                        U nas zarabia się dużo gorzej niż w największych metropoliach. Średnia pensja w naszym województwie to 3 tys. zł, o 500 zł mniej niż przeciętna w kraju (14 proc.). Bydgoszczanie na mapie regionu wypadają jednak świetnie. Zarabiamy najwięcej. Co miesiąc szefowie wypłacają nam średnio po 3,4 tys. brutto, torunianom - o 200 zł mniej.

Więcej... bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,9020172,Zarobki_bydgoszczan__3_4_tys__brutto_co_miesiac.html#ixzz1Cvf7eVcw
                        i adres na kórym podano też źródło kliknij jeśli chcesz

ale to nie jst ważne bo ta kasa też gó...ana w sumie.

> nikt nie mowi ze nie masz miec swojego zdania
                        > lecz co do potegi gospodarczej za jaka sie uwazacie mozemy poprzepychac sie jak
                        > bedzicie mieli 400zl wiecej niz my. To bedzie temat do pooprzepychania
                        > Obecna sytuacja zas, czyli uwazanie sie za potege jak sie ma mniej od slabego t
                        > o KRETYNSTWO
                        > Rozumiesz?

rozumiem ale akurat to Twoja domena pokazywanie wyższości Torunia w szczególności zarobków itp. Ja nigdy nic takiego nie pisałem w sensie argumentów itp

> nigdy nikogo nie nazwalem kretynem za to ze chce czegos sie dowiediec!!!!!

chodzi o to byś nie nazywał tak nikogo a szczególnie tych których nie rozumiesz

> o ze kasa z S5 pojdzie na torunski most

nikt nie mówi że było tak" o kurde S5 ? Nie wywalamy i budujemy most" Mówię tylko że wielkie cięcia nie ma pieniędzy na S5 ale znajdują się czarodziejsko na most. Nie o wazność chodzi a o to że cięcia sa ale most też. W tym sensie mówię że zamiast s5 jest most i dobrze wiesz że nie o znaczeniu krajowym a lokalnym

> Ty oczywiscie mozesz powiedziec ze to prawo dziennikarza

prawem jest jego pokazywać poghlądy róznych stron. Do czytelnika należy ich ocena. Poglądów nie ludzi. Dlatego pisz "kretyńskie" a nie kretyn rozumiesz o co mi chodzi?
                        • szlachcic Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 22:36
                          jezeli internetowe badanie uwazasz za wazniejsze od danych GUS
                          jezeli wolisz "mlodych wyksztalconych" od calej populacji miasta jakie ma GUS
                          Jedyne co mi pozostaje to zaknczyc dyskusje heniek
                          jestes kretynem ktory nie ma ZADNYCH argumentow i dokladnie tak samo jak Bankowska klapiesz dziobem
                          • heniekstar Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 04.02.11, 00:57
                            Ty się nigdy nie zmienisz. Zaściankowa zubożała szlachta z czerepem rubasznym i buraczaną gęba od wódy. Tyle
                            • szlachcic Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 04.02.11, 18:55
                              Powtarzam
                              miec dane GUS ktore mowia ze w Toruniu zarabiaja wiecej i sonde internetowa ktora mow cos innego
                              I wyciagnac z tego wnioski ze w Bydgoszczy zarabia sie wiecej to trzeba byc skonczonym prymitywnym zakompleksionym kretynem
              • patrz_realniej Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 15:02
                wszyscy srednio ogarnięci łatwo dojdą do wniosku, ze te wszystkie bydgoskie pokemony jak dento, torba1, srych47, dyskutowany tutaj heniek, ramgłupek, jogibabok, sromas-3, zawsze.bydgoszczanin, tlss, alferd kłamczuch i wiele, wiele innych raz częściej , raz rzadziej uzywanych,
                WSZYSCY MAJĄ JEDNEGO OJCA.
                • borba_1 Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 15:55
                  Rydzyka?
                • heniekstar Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 20:22
                  O KURCZE DOBRZE, ŻE MÓJ TATO NIE ODWIEDZA TEGO FORUM. BY SIĘ MAMIE DOSTAŁO. PROSZĘ NIE WRZUUCAJ NAS WSZYSTKICH DO JEDNEGO GARA. ROBISZ BŁĄD.
            • patrz_realniej Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 14:42
              >Każdy ma orgazm od czegoś innego

bydgoszczanie maja go najczęściej od intelektualnej impotencji, które ekshibicjonistyczne prezentują.
          • patrz_realniej Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 15:27
            o, bydgoska poczwara odegrała spod kolejnej pacynki swój klasyczny numer i teraz nie jestem już szlachcic, tylko przewodnik:

forum.gazeta.pl/forum/w,71,121686704,121724564,Re_Czasami_jak_cos_napiszesz_to_najpierw_pomysl.html
            • heniekstar Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 20:24
              NIE MA RACJI. bABIK BYŁ ZWYKŁYM CHAMEM I DO TEGO MAŁO INTELIGENTNYM. MIAŁ TEŻ PASKUDNY STYL PISANIA. TOBIE SKŁADANIE ZDAŃ IDZIE ZGRABNIE. MOŻLIWA JEST TEZ OPCJA Z EWOLUCJA ALE WĄTPIĘ.
          • szlachcic Re: Dyskutujesz sam z sobą?! 03.02.11, 16:57
            dento napisał:

> Szlachcic i patrzrealniej to jedna i ta sama osoba.

bingo
            wszedles wlasnie do finalu konkursu "idiota miesiaca"
        • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 13:22
          > Przyczyna bydgoskiegio idiotyzmu, to miedzy innymi takie Bieńkowskie idące do s
          > tudia w roli experta od dróg....

Tu się zgadzam choć nie o ten idiotyzm mi chodziło. Niestety takich Bańkowskich i Sobeckich w każdym mieście jest sporo niestety. To chyba nie jest dobry przykład.

że Bienkowska wiochę swoim dyletanctwem odstawiła,

Ja przyznam. No i co? Poszła tam bo zaprosiła ją TV. Poszła i nagadała co tam chciała. 360 000 - 1 = 359999 pozostałych bydgoszczan .
          Sobecka? Gada głupoty z których anwet tridno się śmiać i co? 208000 - 1 = 207999 pozostałych torunian nie jest przez to idiotami

Bazylczuk? Hmm. no tak ale excell był ze striny ministerstwa i nei trzeba było w nim nic mieszać. Dawał wiarygodne dane rózniące się baaaaaaaardzo od tych samych ze strony naszego UM. Zaniepokoiło. Ciebie by nie niepokoiło gdy widzisz dane Marszałka zupełnie inne od danych ministerstwa dotyczących tych samych pozycji oczywiście. Na pewno by Cię zaniepokoiło.
          Jakie wnisoki? Jedni mądre inni głupie. Taki świat. Nie uważam by w Toruniu wyciągano mądrzejsze.

> Nikt nie musi z was robić idiotów- skutecznie czynicie to sami.

A to prawda. Patrzerealnie, kidcasidy itp sa najlepszymi przykładami
          • patrz_realniej Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 14:37
            >Niestety takich Bańkowskich i Sobeckich w każdym mieście jest sporo niestety

tyle, że w Toruniu katechetki nie bierze sie na eksperta do audycji telewizyjnych, a w bydgoszczy bierze się tę lokalną "gwiazdę kompromitacji". I to jest ta malutka róznica czyniąca bydgoski idiotyzm.

>>wiochę swoim dyletanctwem odstawiła
            > Ja przyznam

to mogłeś być tak madry i przyznać to głośno wobec kołtunów na swoim forum.

np wpis takiego dento- przeciez toto głupsze jest od papierków w moim koszu na śmieci i ma w dodatku totalnie rozjechaną percepcję rzeczywistości, bo jedno ogladał, a coś innego widział, co udowadnia w np tym:
            forum.gazeta.pl/forum/w,54,121589013,121612329,Re_Popis_posla_Mezydly_w_radiu_PiK.html
            >Poszła tam bo zaprosiła ją TV
            o tym juz było powyzej- gości się dobiera. Zapraszajacy powinien miec dośc wyobraźni i nie brać pani kabaretowej do powaznej rozmowy. Jesli robi inaczej, jest idiota.
            Zapraszany gośc również powinien mieć troche wyobraźni i nie pchać sie tam, gdzie polegnie. Jesli robi inaczej, to jest idiotą. Albo bardzo chce pokazac swoje lanserskie lico.Tak czy siak, idiotyzm.
            Sam widzisz, jak te te klimaty wyskoko szybuja w bydgoszczy. Stad taka opinia o bydgoskim idiotyźmie. Sami ja budujecioe, sami ja gruntujecie, sami ja propagujecie.

>>360 000 - 1 = 359999 pozostałych bydgoszczan
            hejże, a gdzie Derendy, Bazylczuki i ich popychadła, gdzie bydgoski forumowy kretyn piszący pod setką ników spod chello (kto wie, moze i ty heńku jestes jego wcieleniem, kto wie...)
            Cos spłycasz tę kalkulacje, ale mam nadzieję, ze nie z wyrachowaniem, bo i to idiotyzmu by dowodziło...

>>no tak ale excell był ze striny ministerstwa
            >nie trzeba było w nim nic mieszać.
            >Dawał wiarygodne dane
            I znów dochodzimy do sedna- człowiek madry pomysli 2 razy i wyciagnie własne wnioski, a idiota coś podsłyszy i sam sobie resztę dopowie. To, ze był niby ze strony ministerstwa, dawał niby wiarygodne dane- to sa właśnie takie dopowiedzenia, legitymizujace w głowach idiotów bzdury kiełkujace w głowach innych idiotów.
            Taki proces jest najgorszy z psychologicznego punktu widzenia, bo owi idioci po uzasadnieniu sobie bzdur we własnych głowach zaczynają w nie święcie wierzyć, opuszczaja sobie umysłowe klapki, wobec czego próby rzeczowego obalenia ich wiary w idiotyzm spoptykaja się ze mentalna ściana. Jeszcze gorsze jest to, że tacy zainfekowani idiotyzmem staja sie jego powtarzaczami i zarażaczami, niczym szczury przenoszace dżumę.
            To właśnie obrazuje i tłumaczy przelewajace sie fale schematycznych zachowań na idiotów na bydgoskim forum- jeśli jeden idiota zaczyna pluć na Dombrowicza, to po miesiacu wiekszośc forum juz to zgodnie robi, gdy idiota zacznie widzieć zagrożenie w Toruniu, to wszyscy zaczynaja widziec groźbę z naszej strony, gdy jeden idiota beknie coś o byciu metropolia, to nagle masowo forumowicze zaczynaja bez podstaw bredzić o bydgoskiej metropoli.
            Henryku, jesli chcesz się czuć lepszy od reszty bydgoskich iduiotów, to musisz pokazać to swoimi czynami. Na razie ku mojemu zasmuceniu nie widze, byś jakoś szczególnie pracował nad soba.
            • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 20:39

> tyle, że w Toruniu katechetki nie bierze sie na eksperta do audycji telewizyjny

teraz to już gadasz jak do przedszkolaka. Nie wiesz jak media działają? Nie idzie to co chce tylko ten którego zaproszą. Kto zaprasza? Nie Bydgoszcz tylko ośrodek regionalny i tyle.Tak samo jak PiK zaprasza Mężydłę choć ogólnie wiadome są jego poglądy na temat Bydgoszczy. No i co? Obrazić się że PiK zaprasza do komentowania bydgoskich spraw wroga naszego miasta? Faceta który z kpiną w głosie śmieje się w twarz bydgoszczanom dokładnie z takim samym poczuciem wyższości jak wy tu na forum w stosunku do nas?

No wzięli i co?
              To nie Bydgoszcz wystawiła tam posłankę tak jak nie Toruń kazał pani S. gadać głupoty.
              > to mogłeś być tak mądry i przyznać to głośno wobec kołtunów na swoim forum.
              Myślę że to czytają

Jesli robi inaczej, jest
              > idiota.

tak zgadzam się co do oceny dziennikarza TVB. W 100%.

To, ze był niby ze st
              > rony ministerstwa, dawał niby wiarygodne dane- to sa właśnie takie dopowiedzeni
              > a, legitymizujace w głowach idiotów bzdury kiełkujace w głowach innych idiotów.

tu się ośmieszasz. dam Ci link. Ministerstwo nie może podawać błędnych danych. Arkusz jest do pobrania bezpośrednio spod tego adresu. Ma rozwijane pola combo i można dokładnie odfiltrować dane z innych obszarów.

www.funduszeeuropejskie.gov.pl/analizyraportypodsumowania/documents/umowy_wg_prog_woj_pow_gmin_31_12_2010.xls

nie uważam, by w Polsce istniało bardziej wiarygodne źródło informacji na ten temat. Na pewno nie są to "niby wiarygodne dane". Tu nie powinieneś się ośmieszać.

To co piszesz na końcu opuściłem po kilku zdaniach bo nadal uważasz, że ktoś kto zastanawia się głośno nad sposobem sprawowania władzy samorządowej w kujpomie jest idiotą. Dalsza dyskusja na ten temat z Tobą sensu chyba nie ma. Oczywiście na temat władzy tak ale Twojego osądu ludzi myślących inaczej nie. Jeśli więc powstrzymasz się od takiego pisania chętnie podyskutuję na konkretne tematy.
              • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 21:01
                > teraz to już gadasz jak do przedszkolaka. Nie wiesz jak media działają? Nie idz
                > ie to co chce tylko ten którego zaproszą

i Bankowska zapewne poszlaby jakby ja zaprosili do dyskutowania o technologii wytwarzania energii z rozszczepiania atomow
                Zapepewniam, ze posel Mezydlo awet jakby go zaprsili odmowilby.
                Na tym polega roznica
                Oczywiscie Bankowska w dyskusji z anukowcami nie omieszkalaby kilka razy wtracic jak to Calbecki oszukuje Bydgoszcz przy podziale srodkow
                a to ze jakbys mial do wyboru Bankowska - Mezydlo wybralbys Bankowska

> Faceta który z kpiną w głosie
                > śmieje się w twarz bydgoszczanom dokładnie z takim samym poczuciem wyższości ja
                > k wy tu na forum w stosunku do nas?

i tu mylisz sie jak cholera
                powinienes pamietac chocby to ze na przewodniczacego PO w regionie glosowal na bydgoszczanina
                posla Mezydlo, choc nie ze wszystkim sie zgadzam z nim uwazam za scisly top polskiej polityki
                on dla S5 robi wiecej od waszych politykow, uwierz mi, bo oni sa zieloni w tych sprawach

> tu się ośmieszasz. dam Ci link. Ministerstwo nie może podawać błędnych danych.

nie powinno podawac blednych danych ale moze i tak sie zdarza czesto podaje dane niepelne

> To co piszesz na końcu opuściłem po kilku zdaniach bo nadal uważasz, że ktoś kt
                > o zastanawia się głośno nad sposobem sprawowania władzy samorządowej w kujpomie
                > jest idiotą.

ja mysle ze on oczekuje argumentow na wasze gadanie
                ja na nie czekam caly czas od czasu lzenia na Torun, jeszcze sie nie doczekalem
                a tak na marginesie, w badaniu najwiekszych miast w Polsce zdaje sie wygraliscie w tym temacie. wiec jak to jest, okradana przez Torun Bydgoszcz wygrywa czy jest w scislym czubie w najwiekszych miastach a wg was dostaje i tak 2 razy mniej niz sie nalezy?
                Widzisz te niescislosci? Raz opluwacie Calbeckiego za to ze Bydgoszcz jest na koncu a potem nagle okazuje sie z jest na topie.
                To jest to co mowie, wszystko zalezy od algorytmu jakim dziennikarz sie posluguje i rzetelnosci w pozyskaniu informacji
                Plus to co mowie zawsze, Toruniowi mozna zaliczac tylko torunskie inwestycje i w ocenie marszalka nalezy odjac kase z programow ogolnopolskich gdzie jak wiesz bijemy was na leb
                Tak czy nie?

• heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 21:30
                  Zapepewniam, ze posel Mezydlo awet jakby go zaprsili odmowilby.

a tego nie wiesz.

> i tu mylisz sie jak cholera
                  > powinienes pamietac chocby to ze na przewodniczacego PO w regionie glosowal na
                  > bydgoszczanina
                  > posla Mezydlo, choc nie ze wszystkim sie zgadzam z nim uwazam za scisly top pol
                  > skiej polityki
                  > on dla S5 robi wiecej od waszych politykow, uwierz mi, bo oni sa zieloni w tych
                  > sprawach

no własnie w PiKu słyszałem ile zrobił. Zamknął możliwość jej budowy. To rzeczywiście więcej, bo nasi tego nie zrobili.

> nie powinno podawac blednych danych ale moze i tak sie zdarza czesto podaje dan
                  > e niepelne

tu żartujesz prawda?

od czasu lzenia na Torun

znowu ten sam błąd. Nie na Toruń a na polityków a szczególnie C. i lżenia a pisania że jest nieobiektywny i tendencyjnie dzieli środki

> Widzisz te niescislosci? Raz opluwacie Calbeckiego za to ze Bydgoszcz jest na k
                  > oncu a potem nagle okazuje sie z jest na topie.

a cały czas piszesz że najgorzej we wszystkich badaniach i rankingach to jak jest?

> Tak czy nie?

TAK!. Ale wspomniany dokument ministerstwa nie zawiera tych środków.

a jaka jest przyczyna że bije na łeb? s5-most, dworzec-dworce itp itd

czary

• szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 22:57
                    > a tego nie wiesz.

wyobraz sobie ze tego jestem pewien

> no własnie w PiKu słyszałem ile zrobił. Zamknął możliwość jej budowy.

wez sie nie kompromituj

> tu żartujesz prawda?

dlaczego
                    zdarzaja sie pomylki a niepelne informacje sa norma

> znowu ten sam błąd. Nie na Toruń a na polityków a szczególnie C

wczoraj sluchalem Bankowskiej, Slowo Torun padalo czesciej niz Calbecki
                    dlaczego padalo Torun jak nie na Torun?

> a cały czas piszesz że najgorzej we wszystkich badaniach i rankingach to jak je
                    > st?

przeciez doskonale wiesz ze pisalem o postrzeganiu miasta przez mieszkancow i obcych
                    masz widze problemy ze zrozumieniem prostych polskich zdan

> TAK!. Ale wspomniany dokument ministerstwa nie zawiera tych środków.

ten dokument byc moze nie ale juz na 100% inwestycje regionalne ktorych prowadzacym jest Calbecki wpadlo do torunia

> a jaka jest przyczyna że bije na łeb? s5-most, dworzec-dworce itp itd

most proporcjonalnie do kasy jest po tysiackroc najwazniejsza inwestycja w regionie
                    wie to kazdy, poza bydgoskimi prymitywami
                    Dworce? wzieliscie kase na tramwaj, zmiencie decyzje bedziecie mieli dworzec. To wasza decyzja
                    do zabytkow tez sie doczepisz? Przeciez u was sa lepsze
                    Ogolnopolskie programy oceniaja ministrowie
                    znowu cos zarzucasz Calbeckiemu?
                    widzisz czlowieku o waskich horyzontach? nawet tak prosta sprawe jak ogolnopolskie konkursy , ty potrafisz przeinaczyc i miec powod do nienawidzenia Torunia
                    na tym polega twoj problem
                    • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 01:02
                      wczoraj sluchalem Bankowskiej, Slowo Torun padalo czesciej niz Calbecki
                      dlaczego padalo Torun jak nie na Torun?

kuźwa czy ja jestem Bańkowska?

> ten dokument byc moze nie ale juz na 100% inwestycje regionalne ktorych prowadz
                      > acym jest Calbecki wpadlo do torunia

tak tak na pewno w ilości 360 mln zł

> most proporcjonalnie do kasy jest po tysiackroc najwazniejsza inwestycja w regi
                      > onie
                      > wie to kazdy, poza bydgoskimi prymitywami

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reszta to jakaś totalna paranoja u majaczenia. Nie komentuję
                      • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 19:03
                        > kuźwa czy ja jestem Bańkowska?

przeciez kretynie jej bronisz, to znaczy ze wiesz

> tak tak na pewno w ilości 360 mln zł

kretynie bydgoski, ktory prawdopodobnie jestes arafatem
                        Tak bardzo podobny masz sposob myslenia.
                        Dziwnym trafem idiota arafat tez podwazal dane bydgoskiego oddzialu GUS i przedkladal na niego sonde internetowa. Przyznasz ze takich kretynow wielu po swiecie chodzic nie moze
                        Ja nie wiem jaka jakie sa proporcje dot podzialu kasy na Torun i kasy ktora realizuja instytucje wojewodzkie podlegle marszalkowi w Toruniu, gdzie w dokumentach jako miejsce realizacji jest podany torun.
                        Pewne natomiast jest to ze ta kwota jest potezna

> :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        > )))))))

kretynie, nawet nie zrozumiales tego co napisalem wiec powiedz mi prymitywie jaka inwestycja proporcjonalnie do kasy jest wazniejsza od torunskiego mostu?

na 100% jestes arafatem
          • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 17:09
            > Tu się zgadzam choć nie o ten idiotyzm mi chodziło. Niestety takich Bańkowskich
            > i Sobeckich w każdym mieście jest sporo niestety. To chyba nie jest dobry przy
            > kład.

Przygladam sie Bienkowskiej od jakiegos czasu. I o ile Sobecka czesto opowiada brednie to jednak nie gra na nienawisci wyborcy i co chyba wazniejsze wypowiada sie na t tematy na ktorych sie zna badz w ktor wierzy - oczywiscie bardziej te drugie
            O ile trudno mi jest powiedziec ze Sobecka spelnia moje oczekiwania co do poziomu posla to jednak roznica miedzy nia a Bienkowska jest ogromna.
            Pomijajac oczywiscie interesy partyjne - bo politykow na ogol oceniamy przz pryzmat partii a nie uczciwosci politycznej i wiedzy
            • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 20:41
              no i zgadza się. Nie osądzaj więc bydgoszczan po postawie pani z Inowrocławia. Zaprosili ją to poszła. A największą głupotą lub celowym działaniem co na jedno wychodzi boc elowe działanie też głupota jest, wykazali się dziennikarze TVB Mogli zrobić ciekawy program publicystyczny a pokazali siano jak zwykle w TVB bywa.
              • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 21:13
                heniekstar napisał:

> no i zgadza się. Nie osądzaj więc bydgoszczan po postawie pani z Inowrocławia.
                > Zaprosili ją to poszła. A największą głupotą lub celowym działaniem co na jedno
                > wychodzi boc elowe działanie też głupota jest, wykazali się dziennikarze TV
                > B
                Mogli zrobić ciekawy program publicystyczny a pokazali siano jak zwykle w
                > TVB bywa.

ale przeciez to co ona mowila byla do bydgoszczan
                przeciez doskonale wiesz ze to bylo skalkulowane
                po prostu w Byd jest popyt na jechanie na Torun
                Wina TV jest ewidentna, kompromitacja Bankowskiej niepodwazalna, ale ona w kontekscie jechania na Torun nie mowilaby tego gdyby na to nie bylo poytu .... wsrod bydgoszczan
                • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 21:33
                  > po prostu w Byd jest popyt na jechanie na Torun

Nie w Bydgoszczy jest zapotrzebowanie na wiedze odnośnie zasad i poziomu dzieleni środków unijnych i wojewódzkich, a nie na jechanie na Toruń 100 raz powtarzam

znowu mylisz i z pychy własnej utożsamiasz Toruń z UM.

reszta to tylko Twoje dywagacje. Możesz miec taki pogląd i choć jest niemądry i uogólniasz to mi nic do tego, Miej sobie takie zdanie.
                  • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 22:43
                    > Nie w Bydgoszczy jest zapotrzebowanie na wiedze odnośnie zasad i poziomu dzi
                    > eleni środków unijnych i wojewódzkich, a nie na jechanie na Toruń 100 raz powta
                    > rzam

zapotrzaebowanie na wiedze powinno skutkowac naciskami na zapoznanie sie z dokumentami a nie jechaniem na Torun ze dzieli nieuczciwie.
                    Co robi Bankowska wiesz
                    • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 01:05
                      > zapotrzaebowanie na wiedze powinno skutkowac naciskami na zapoznanie sie z doku
                      > mentami

No własnie ale jeśli organizacje bydgoskie domagają się tego oficjalnie a ostatnio sądownie ty i Twoi kolesie nabijacie się z tego. Oni nie mowią nic o Toruniu a żądają jawności dokumnetów.

A Bańskowskiej się uczepiłeś że hej. Daj kobicie spokój. Całbecki też jeździł do Wawy lobbować za trąbami choć na muzyce się totalnie nie zna. Jest posłem i pijechała z innymi parlamentarzystami.

Nie chcę już zaczynać o katechetce. Nie zniże się do przepychania z papugą powtarzająca w każdym poście to samo
                      • alfred_prawdomowny Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 15:54
                        Bańkowska katechetka? KOmuś chyba rozum odebrało. Katechetką była Piotrowska,
                        • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 16:00
                          Zanim coś napiszesz przeczytaj o czym ludzie rozmawiają. Katechetka to posłanka Sobecka. A porównałem głupoty w gadaniu obu kobiet bo są podobne. I jak słusznie zauważył Szlachcic obie gadają pod elektorat.
                          Przeczytaj wątek a potem pisz
                        • frych47 Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 16:52
                          alfred_prawdomowny napisał:

> Bańkowska katechetka? KOmuś chyba rozum odebrało. Katechetką była Piotrowska,

A pani senator Grześkowiak też nie była sekretarzem partii.
                      • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 19:10
                        > Oni nie mowią nic o Toruniu a żądają jawności dokumnetów.

hehehehehehe

> A Bańskowskiej się uczepiłeś że hej.

a dlaczego tu nie napisales ze przciez Bankowska nic nie mowi o toruniu?

> Całbecki też jeździł d
                        > o Wawy lobbować za trąbami choć na muzyce się totalnie nie zna.

kretynie bydgoski
                        jezeli nie widzisz roznicy pomiedzy nieznajomoscia dot orkiestr i namawianie na pozostawienie jej a braku jakiejkolwiek wiiedzy drogach i dyskutowanie z kims kto ma o tym bardzo duze pojecie, to jestes kretynem i to znowu potwierdzasz

• szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 17:00
        heniek, slyszales ta dyskusje?
        to byla w sumie prosta do oceny dyskusja w kontekscie tego kto mowi argumentami a kto klapie dziobem.
        jak slyszales to przeciez dobrze wiesz ze roznice bylo widac jaskrawo
        trzeba byc durniem aby nie dostrzac ze posel Mezydlo miazdzy ja wiedza na dany temat
        • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 20:44
          pani poseł kłapała i nie ulega to wątpliwości.

nadal uważam, ze nie ona winna a tym bardziej obywatele Bydgoszczy tylko nieudolny dziennikarzyna który to przygotował. Albo sam wpadł na ten genialny pomysł co może świadczyć o dwóch sprawach - jest bardzo słabym dziennikarzem nieorientującym się w realiach lub działał z premedytacją co jest jeszcze większą głupotą. Druga opcja to nakaz od przyjaciół królika co w sumie na jedno wychodzi. Dziennikarzyna.

dziennikarz nie postawił przeciw sobie równorzędnych przeciwników i wyszło siano. Ale to typowe dla miernot dziennikarskich
    • frych47 Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 14:21
      Brawo pani Bańkowska, jak Bydgoszczanie nie potrafią walczyć o swoje to chociaż robi to ktoś z Inowrocławia.

Nie karmić trolli z ciemnogrodu.
      • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 14:23
        znaczy niedouczone sa te małe ludki z Torunia tak? No tak mogliby się wysilić i sprawdzić skąd ta pani jest :)
      • jaz0n Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 14:40
        No jezeli wasza najbardziej oddana reprezentantka jest własnie panie poseł Bankowska to gratuluje- w poprzedniej kadencji zdaje się machała w jednej przychodni legitymacja poselska próbując wcisnąc swoja matke bez kolejki do lekarza, grożąc lekarzowi i robiąc awanture. A mimo to jacys idioci nadal na nia głosuja...

'Nie karmić trolli z ciemnogrodu'- powiedzial troll z Bydgoszczy
        • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 17:12
          > No jezeli wasza najbardziej oddana reprezentantka jest własnie panie poseł Bank
          > owska to gratuluje- w poprzedniej kadencji zdaje się machała w jednej przychodn
          > i legitymacja poselska próbując wcisnąc swoja matke bez kolejki do lekarza, gro
          > żąc lekarzowi i robiąc awanture. A mimo to jacys idioci nadal na nia głosuja...

ale w dyskusji z poslem Mezydlo 3 razy wspomniala o toruniu i to przebija tamto wielokrotnie
          i taka jest racja stanu Bydgoszczy
          • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 20:47
            nie przesadzaj. O pani katechetce też można kilka takich kwiatków powiedzieć. I co? Toruńska racja stanu to walka z Harrym Potterem?
            • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 21:09
              > nie przesadzaj. O pani katechetce też można kilka takich kwiatków powiedzieć. I
              > co? Toruńska racja stanu to walka z Harrym Potterem?

nieuprawnione porownanie
              jeden przyklad to postrzeganie swiata w kontekscie WIARY i byla skierowana do wierzacych
              drugi to mowienie do bydgoszczan WIDZICIE JAK JADE NA TORUN, skierowana do bydgoszczan
              nie mow heniek ze nie widzisz roznicy
              • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 21:35
                nie to jest dokładnie to samo. Pani katechetka mówi zgodnie z wiarą ale i z premedytacją dla przypodobania się elektoratowi Bańkowska robi to samo. Jedna do beretów inna do komuszków myśląc że na demagogii pojedzie. Jedna i druga robi w 100% to samo
                • szlachcic Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 22:40
                  heniekstar napisał:

> nie to jest dokładnie to samo. Pani katechetka mówi zgodnie z wiarą ale i z pre
                  > medytacją dla przypodobania się elektoratowi

oczywiscie ze tak
                  dlatego elektorat katechetki i elektorat Bankowskiej widocznie jest tak prymitywny
                  elektorat katechetki jest ogolnopolski a Bankowskiej bydgoski
                  widze ze zrozumiales
                  • heniekstar Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 04.02.11, 01:08
                    dlatego głupota jest czepianie się polityka. Jego charakter już taki jest. Pan M. też dał popis nienawiści do Bydgoszczy by się przypodobać toruńskim słuchaczom i co? U Ciebie widze zyskał poklask. No ale zaściankowa szlachta zawsze dawała się przekupić tanim winem w czasie elekcji.
    • alfred_prawdomowny Re: Pojedynek Mężydło - Bańkowska 03.02.11, 14:34
      Bańkowska, wszechwiedzący, jest rodowitą żninianką, a mieszkała w Inowrocławiu przez długie lata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka