lewatywa6 15.12.06, 22:14 Zapomniałem o świetach, a Izabel mi przypomniała że jestem za ostry zatem od jutra nie poznacie lewatywy. Izabel Wybacz I odpuść mi moje winy jako i ja ci odpuszczam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarotka72 Re: IZABEL WYBACZ 16.12.06, 06:46 Człowieku, co ty robisz? Raz gdzieś przeprosić, to rozumiem, ale żeby w każdym poście? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,że klęczysz przed Izabelą na kolanach? ,,Cały świat na to patrzy,, nie wstydzisz się ? Czuje,że to moja zasługa ,że zrobiłeś się grzeczny. Ewangelizacja? nic na siłę, chyba ... że przez telepatię. I jeszcze do tego ,,Izabel wybacz,, Izabelo, zostań z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: IZABEL WYBACZ 27.12.06, 15:54 Izabelo zgłoś się , dawno tu Ciebie nie było. Szarotka. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: IZABEL WYBACZ 27.12.06, 16:18 szarotka72 napisała: > Izabelo zgłoś się , dawno tu Ciebie nie było. Szarotka. Słuszna prośba ja tylko szesnastu piszących kobiet się tu doliczyłem, co się dzieje? wszystkie przeszły na islam i stróże moralności zabraniają, co jest grane??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: IZABEL WYBACZ 27.12.06, 16:21 A co jest??? Mam wymienić wszystkie?, proszę bardzo, wystarczy jedno magiczne słowo Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: IZABEL WYBACZ 27.12.06, 16:49 Lewatywa jest na pewno 100% mężczyzną a reszta to... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: IZABEL WYBACZ 27.12.06, 17:11 szarotka72 napisała: > Lewatywa jest na pewno 100% mężczyzną a reszta to... To co może Maria Curie-Skłodowska nie była??? Ale to ładnie Szarotko, że tak mówisz o Lewatywie - 100% mężczyzna, jak tylko znajdzie chwilkę czasu i dojdzie do siebie, a zajrzy to na zapewne się bardzo ucieszy i nie odżałuje kartki napisze poemat, a jego czytać to wielka przyjemność i tu mówię tylko za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
angel_of_the_dark Re: IZABEL WYBACZ 27.12.06, 20:26 Kopernik też była kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: IZABEL WYBACZ 27.12.06, 22:34 Jak już poruszyliście taki temat, to też coś napiszę. Wszyscy wiemy, że ostatnie 2000 lat była to era Ryby, znaku związanego z chrześcijaństwem. Wiek XXI to era Wodnika. Wodnik jest znakiem androgenicznym, a to znaczy,że zmniejszy się liczba zawieranych małżeństw. Więcej osób wybierze homoseksualizm. Ludzkie umysły są zaprzątnięte pracą i wdrażaniem nowych technologii, mało czasu poświęca się rodzinie, (jeżeli jeszcze jest) . Nie napisałam chyba niczego nadzwyczajnego, wystarczy trochę obserwacji i każdy dojdzie do tego samego wniosku. Ludzie mają trudność w samookreśleniu siebie. Era Wodnika? Przypadek? chyba nie , to taka kolej rzeczy. Trzeba się umieć odnależć. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: IZABEL WYBACZ 28.12.06, 00:43 szarotka72 napisała: > Jak już poruszyliście taki temat, to też coś napiszę. > Wszyscy wiemy, że ostatnie 2000 lat była to era Ryby, znaku związanego z > chrześcijaństwem. - A na to też już ktoś ładnie gdzieś troche humorystyczie odpowiedział przytoczę w nowym okienku by nie zaciemniać (***1) > Wiek XXI to era Wodnika. Wodnik jest znakiem androgenicznym, > a to znaczy,że zmniejszy się liczba zawieranych małżeństw. - To normalne wielki wpływ na to ma sytuacja ekonomiczna i wielkie przywileje dla samotnie wychowujących dzieci, kuzynka do wczoraj płakała że jest w ciąży a dziś dzwoniła i chciała mnie całować, dostanie ponad 25 tysięcy ojro, są kraje gdzie obywatel kocha swoja ojczyznę ze wzajemnością > Więcej osób wybierze homoseksualizm. - Tu żadna nowość, nigdy nie brakowało ludzi o takich skłonnościach, teraz oficjalnie bawią w swoich klubach, kiedyś tez istniały tylko w ukryciu w komuniźmie nawet seksu niet. > Ludzkie umysły są zaprzątnięte pracą i wdrażaniem nowych > technologii, mało czasu poświęca się rodzinie, (jeżeli jeszcze jest) - Tak tu też masz racje ludzie już gonią za wydaną wcześniej forsą i tylko te jednostki się liczą, które jadą ostro do przodu nie ważne jak, nawet po trupach do celu, nastąpiła degradacja pewnych wartości i nic już nie da się na to poradzić > Nie napisałam chyba niczego nadzwyczajnego, wystarczy trochę obserwacji i >każdy dojdzie do tego samego wniosku. - albo już dawno doszedł, globalizacja ogarnęła już większość świata i nic nie poradzimy na to, w takim wymiarze przyjdzie nam żyć, czy dobrym ocenią potomni , może dobrze, że chociaż zostało to zatrzymane i opóźnione o ok. 90 lat i sobie pożyliśmy i żyć będziemy nadal, do wszystkiego można się przyzwyczaić, choć trudno czasem ale to problem pojedynczego człowieka a może wszystkich już ludzi? Ludzie mają trudność w samookreśleniu siebie. - może tylko czegoś jest brak ludziom albo nie rozumieją czegoś, a może pędzącego świata donikąd, to taka nowa religia, może New Age odgrywa tu kluczowa role i ludzie ślepo brną ku "lepszemu" wymiarowi? > Era Wodnika? Przypadek? chyba nie , to taka kolej rzeczy. - horoskopy, przepowiednie to tylko interpretacja ludzi i umiejętność dostosowania pewnych widocznych już przemian i kolejnych po sobie następujących zdarzeń i ustawianie, programowanie zagubionego umysłu człowieka w tym świecie w tej wielkiej machinie Trzeba się umieć odnależć. -Tak jeżeli to się okaże bardzo proste, to bardzo proszę, już widzę tych wielkich guru i tych maluczkich gotowych oddać życie dla słusznej sprawy, temat może i nie do przerobienia, a po co to już ruszać, łatwiej będzie bezwiednie w tym uczestniczyć, to taka kolej rzeczy, chyba że Najwyższy znowu ześle człowieka by to zmienił, jak na razie nic nie zapowiada zmiany kierunku obranej drogi ale historia ma to do siebie że lubi się często powtarzać - - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: IZABEL WYBACZ 28.12.06, 17:11 Kurcze witam . Szarotka znajdę cię i chyba sie oświdczę. Jeszcze nigdy tyle miłych słów w jednym zdaniu nikt pod moim adresem nie wypowiedział. Az mi żal saubera i innych którzy też sa sympatyczni , no rzecz jasna nie tak bardzo ,ale też. Jeśli chodzi o izabel. Uważam, że była to ksieżniczka jednej nocy , przepraszam jednego postu. ale może się mylę. Izunia strasznie broniła jak pamiętam jednego faceta. Może by trzeba ją jakoś sprowokować , bo robi się nudno i nie ma kogo czy krytykować , ale i przepraszać. Izabel wróć. To mówi leatywa nr6. Kończąc nawiążę do tematu innego. Najbliższy rok ne będzie rokiem wodnika, czy innego robaka. Będzie to rok LEWATYWY. Zapamiętajcie to drodzy przyjaciele. Szable w dłoń!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabela9914 Re: IZABEL WYBACZ 28.12.06, 22:21 Ależ drogi Lewatywo jestem byłam na świętach jakbyś nie zauważył, że były. To piękny czas żeby odpocząć od dogadywania sobie i od tej wstrętnej polityki, której tu dużo. Także jak długo mnie tu nie ma to wcale nie znaczy , że zniknęłam na zawsze. A poza tym z tą pamięcią u ciebie niezbyt dobrze.Pozdrawiam. Zacznjcie jakiś ciekawy temat to podyskutujemy.pa Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: IZABEL WYBACZ 29.12.06, 16:17 Uf Jest Izabel Kamień spadł mi z serca bo zaczynałem mieć wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: IZABEL WYBACZ 29.12.06, 16:23 lewatywa6 napisał: > Uf Jest Izabel Kamień spadł mi z serca bo zaczynałem mieć wyrzuty sumienia. Ale też zobacz Lewatywa jaka Ona jest cfaniara, mówi że tylko o tej przebrzydłej polityce mówimy a zapewne ma w podtekście i seks (*1) Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: IZABEL WYBACZ 29.12.06, 16:27 Jeśli w podtekście myśli o seksie to dobrze, ale jeśli grzeszy z nami w sennych marzeniach to zaczynam się obawiać. W tych zwariowanych czasach przecież mozemy być posądzeni o molestowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: IZABEL WYBACZ 29.12.06, 16:57 lewatywa6 napisał: > Jeśli w podtekście myśli o seksie to dobrze, ale jeśli grzeszy z nami w > sennych marzeniach to zaczynam się obawiać. W tych zwariowanych czasach > przecież mozemy być posądzeni o molestowanie... Tu możesz być spokojny, czasem grzeszymy tylko przez zaniechanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Do L-6 05.01.07, 11:50 L-6 odnalezienie kogoś to żaden problem. Nie ma takich sytuacji z których nie ma wyjścia.Zawsze możesz do mnie zatelefonować. Co od Twojego pomysłu z oświadczynami to może tak : Zapraszasz mnie do mojej ulubionej kawiarenki w mieście X. Zamawiasz dwie lampki szampana; w mojej na dnie znajduje się zaręczynowy pierścionek z maleńkim brylancikiem( od Ciebie dla mnie). albo tak: Siedzimy w mojej ulubionej kawiarence w mieście X, kelner przynosi ogromy bukiet błękitnych róż (dla mnie od Ciebie). Między płatkami jednej z nich znajduje się zaręczynowy pierścionek z maleńkim brylancikiem( od Ciebie dla mnie). a może inaczej: Zapraszam Ciebie do mojej ulubionej kawiarenki w mieście X. Zamawiam dwie szklanki napełnione krystalicznie czystą żródlaną wodą. W Twojej szklance znajdują się kostki lodu, jest ich 6. Jest to wiadomość ode mnie dla Ciebie. L-6 co Ty na to? Moje propozycje są odpowiedzią na Twój pomysł. Na koniec spóżnione, ale szczere życzenia noworoczne:` Życzę Tobie optymizmu, obiektywizmu, dużo słoneczka i radości na cały 2007 rok. Szarotka. Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: Do L-6 05.01.07, 19:53 Aż się spociłem z wrażenia czytając te zachęty. Dobrze że na koniec była szklanka zimnej wody z tymi kostkami sześcioma lodu ( sześć to pewnie od nr mojej lewatywki).KUrcze ja bym cię zaprosił szampan, nie problem błękitne róże to trudniej ale da się załatwić, jest jednak jeden szczegół który występuje we wszystkich oświadczynach i nie wiem dlaczego - chodzi żecz jasna o te brylanty. Czy nie uważasz że to zbyt pretensjonalne? Myślę że źle byś to odczytała. " na pierwszej randce od razu brylanty? Kim on jest . a może to jakiś ..." ale możemy nad tym dalej pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do L-6 05.01.07, 23:50 Uważasz,że pierścionek z odpustu w Topólce byłby odpowiedni na taką okazję? Z tego typu biżuterii już wyrosłam. Jeżeli już, to niech to będzie właśnie tak jak napisałam. Możesz kupić na raty .Co ty na to L-6? Błękitne róże? Bardzo lubię kolor blue, red mi się żle kojarzy,tobie pewnie też. Niebieski to kolor nieba i niezapominajek(Twoich ulubionych). Kolor niebieski rozwija intuicję,dodaje odwagi i pewności siebie,zwiększa siłę woli i powoduje,że ludzie lubiący ten kolor są optymistycznie nastawieni do innych i do całego świata. To jest właśnie mój ulubiony kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do L-6 06.01.07, 13:11 Błękitna Róża Błękitna Róża płynie w oddali, Spokojny wiatr ją niesie po fali. Wśród nocnej ciszy słychać szum wody, Do nieznanej przygody dąży Statek młody. Na niebie świeci księżyc złoty, Gwiazdy błyszczą w lustrze wody. Dookoła pełno mórz A na statku cicho już. Tylko sternik wciąż kurs trzyma, Pośród fal oceanu spokojnie przemyka, Prowadząc Różę w nieznaną przygodę, Do dalekiej krainy Miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: Do L-6 06.01.07, 13:35 ....piękne. Wszystko pięknei wierszyk i inne rzeczy powiedziane wprost i w domyśle. Nasz flirt rozwija się nad podziw i zaczynam być coraz bardziej zakłopotany, ale idźmy w tym kierunku dalej. Powracając jednak do wcześniejszego wpisu to. Rzeczywiście pierścionki z odpustów to nie ten poziom. Nie zgodzę sie jednak z innym wywodem dotyczącym kolorów. Już właściwie powinienem popędzić po ten pierścionek piedy napisałaś że czerwonego (czerwonych) nie znosisz. Trochę nie zgadzm się z tym koloremniebieskim że to kolor nadziei. Kolor niebieski kojarzy mnie się z Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: Do L-6 06.01.07, 13:39 cd. kolorem milicyjnych mundurków i milicyjnych suk a to nie był - przynajmniej dla mnie kolor nadziei- no może dla czerwonych tak, ale czerwonego nie lubimy. To jedyna rzecz dyskusyjna reszta jest OK l-6 Odpowiedz Link Zgłoś
szarotka72 Re: Do L-6 06.01.07, 20:27 Każdy kolor się z czymś kojarzy, niech zostanie błękitny. Napisałeś,,idżmy dalej w tym kierunku,, . Dobrze,napisz coś. Odpowiedz Link Zgłoś