Dodaj do ulubionych

Szczecinianin prosi o informacje

IP: *.miasto.szczecin.pl 17.04.01, 08:16
Wstyd sie przyznac, ale jeszcze u Was nie bylem. Ale zamiezam te niedopatrzenie
naprawic, tylko sie ciut cieplej zrobi.
Tak wiec mam prosbe. Gdzie mozna w miare tanio, a w miare wygodnie w Toruniu
przenocowac? Taki tani hotelik dla turystow z ** albo ***.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jonek Re: Szczecinianin prosi o informacje IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 00:44
      Ha! To jest pytanie!
      Jak sam rozumiesz, jako torunianin nigdy nie korzystałem z tutejszych hoteli.
      Ale możesz spróbować na Starym Mieście (jeśli przyeżdżasz pociągiem, to 2
      przystaniek każdym autobusm spod dworca). Na Chełmińskiej jest Polonia, na
      Mostowej Pod Orłem. Kiedyś to były niezłe mordownie, teraz może sie poprawiło -
      Polonię przynajmniej z wierzchu wyremontowali. Jest też nowy, malutki hotelik z
      porąbaną francuską nazwą "Petit cośtam" na Piekarach. Na Placu Rapackiego (to
      właśnie ten drugi przystanek) koło arkad jest informacja turystyczna. Z kolei w
      druga stronę (od Starówki jakieś 300 metrów, trochę w stronę wisły jest Kosmos.
      Na zakończenie mam prośbę: jak już zaliczysz któryś z tych hoteli, to opisz go
      w tym wątku - niech i ja dowiem się czegoś nowego o moim mieście.
    • Gość: axe Re: Szczecinianin prosi o informacje IP: 145.52.41.* 20.04.01, 14:17
      Cze,
      Mozesz tez sprobowac na tzw. Basenie Elanowskim - gdy sie zapyasz o Basen
      Elanowski to Ci kazdy powie gdzie jest...
      Oni tam maja przy basenie taki hotel i nie powinien byc drogi. Chyba ze jest
      zamkniety ;{ (nie wiem tego - dawno juz nie bylem w Toruniu.....)
      Pzdr,
      Axe
    • Gość: grogreg Re: Szczecinianin prosi o informacje IP: *.miasto.szczecin.pl 23.04.01, 13:44
      Dzieki za informacje.
      Teraz tylko na ciepelko czekam.
    • Gość: . Re: Szczecinianin prosi o informacje IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 20:21
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka