Gość: ciekawy IP: 87.204.102.* 26.11.06, 17:57 słyszeliscie moze czy szykuja sie jakies transfery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 26.11.06, 18:37 Z tego co slyszalem do Tęczy przychodzi 2 lub 3 zawodników z "Nadwiślanina Grudziądz" :)) Wda- hmm.. tu nie wiem.. A Strażaczek ...... Któż to wie ;-) Pozdrawiam ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedzacy Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.06, 09:54 ja slyszalem o transferach w Torze Laskowice.dyrektorem sportowym bedzie Pawel Janas napewno sciagnie za soba Rasiaka i Gucio straci miejsce w skladzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ese Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.ip.zebra.lt 30.11.06, 10:36 ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniecierpliwony Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:10 i co panie Prezesie WDY?? miało być wiadomo dzis kto przyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 02.12.06, 19:12 Ale kto miał przyjść ? Mógłbyś sprecyzować swe Pytanko ?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal-wda Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 02.12.06, 20:13 czy to prawda że robert j. przychodzi do wdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żuraś Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 02.12.06, 20:35 nie wiem ile w tym prawdy , ale też coś na ten temat słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 08.12.06, 16:41 kuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:50 Informacje są na stronie Klubu Wda . www.wda-swiecie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=64 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 20:52 Ja słyszałem że Jano idzie do Strażaczka?!?? do brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicho ciemny Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 03.12.06, 20:09 taa na tej stronie wdy jest "szeroko opisane" o transferach. same "konkrety" z tego co mi wiadomo Jano bedzie gral we wdzie wiem jeszcze ze szykuje sie jeszcze jeden wielki powrot. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:40 Zbliżają się Rodzinne Święta Bożego Narodzenia i wówczas dzieci często zjeżdżają do domów rodzinnych gdzie się wychowali. Z sentymentu pozostają na dłużej aby przypomniec sie kolegom, środowisku. Przecież to naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:33 Transfery Wdy moze ktos mie oswieci i mi powie czy a klasa to liga zawodowa czy pelna amatorszczyzna.Prezes zachwyca sie transferami ze trzech juz zalatwil i szuka jeszcze trzech.Czy w naszym miesci 30 tys niema ludzi aby wygrac marna A klase.Przeciez tam graja wioski po 2-3 tys ludz Paterek Gogolinek Wiag.A my musimy szukac ludzi w Bydgoszczy?Mysle ze marne to pocieszenie dla naszej Swieckiej pilki poprostu smiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 04.12.06, 22:35 Takie cos kazdy moze gadać.Idz na trening i pokaz klase-moze wtedy bedzie szansa na wejsce do okregówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:07 Chodzi oto ze swoich zawodnikow nieszanuja a wola kase walic w tych z bydgoszczy a potam sie tlumacza ze nikt niechce grac na wdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chyba Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: 80.50.52.* 05.12.06, 08:03 Podobno Maciej Lewicki wraca do Wdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:16 A co niekocha juz Szlegi i Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 05.12.06, 20:18 O takich wzmocnieniach to chyba prezes nie pisał. Bo Lewicki to kolejny gracz na ławkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:16 Subkowski wraca?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chyba Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: 80.50.52.* 06.12.06, 08:06 Subkowski wraca na 100% i może ale nie jest to pewne Robert. J Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 06.12.06, 15:31 A co w Tęczy sie dzieje ? jakies wzmocnienia ? i jak sprawa z trenerem wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 06.12.06, 18:22 to ty eli nic nie wiesz co sie dzieje w teczy to kto inny ma wiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:46 Jak Robert J wruci to bedzie ekstra ale slyszalem ze ma byc w Stra.Przechowo.Na subka bym nieliczyl kto bedzi strzelel bramy w Osiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:50 Coraz wiecej o transferach slyszalem ze Osie chce Antka z Strazaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanki!!! Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 06.12.06, 19:40 czekamy na wielki powrot Roberta J. Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 07.12.06, 05:09 Luzaczek :) ja od miesiaca w Coventry siedze :) zwiedzil juz nowy stadionik :) tu masz fotki stadiony.net/stadium.php?s=166#pictures wiadomo ze do boiska teczy sie nie umywa, ale zawsze cos... :) pozdro dla a-klasowych graczy... Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 07.12.06, 09:20 no to nie wiedzialem w teczy jakos licho :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nobel Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 07.12.06, 10:02 Łukasz na bank wraca do Wdy , tak samo Lewy i ściągają trzech zawodników z Pomorzanina Serock. Jano raczej zostanie w Osiu bo zaproponowali mu coś ciekawego a Kostek łazi i szczuje Antka do siebie. Od Wdy go Leszek Piotrowki pogonił to teraz grubas znalazł sobie inne terytorium do pozyskiwania zawodików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Playmaker Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: 83.238.145.* 07.12.06, 14:27 Słyszałem, że nowym trenerem Strażaka ma zostać p. Kopka. Czy ktoś z otoczenia drużyny może to potwierdzić?? Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 07.12.06, 15:25 Było, jest i bedzie licho - bo kasy nie bylo, nie ma i nie bedzie, a nikt za 20zł za wygrany mecz grac nie bedzie, ta sciema dobra byla w c-klasie Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 07.12.06, 15:32 Sorki ze nawiazalem do kasy, ale taka nie stety jest rzeczywistosc, tam gdzie dadza 2 zł wiecej tam sie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Playmaker Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: 83.238.145.* 07.12.06, 15:58 Niestety masz rację. Ja jednak staję po stronie piłkarzy i całkowice ich rozumiem. Większść z nich uczy się, studiuje albo pracuje, często za marne wynagrodzenia. Dlatego nawet te 20zł ma dla nich znaczenie. Chociaż częściowo pozwoli pokryć koszty dojazu na treningi, zakupu sprzętu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 07.12.06, 17:26 Taka jest rzeczywistosc..A co do trenera Kopki to raczej nie :) Z tego co "slyszalem" p.Klinger zawita w progach Lzs'u :) I to bedzie good rozwiązanie Moim Zdaniem :) Pozdrawiam Ekipe Lzs'u ! Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiemnaplecach Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 19:36 no prosze .. szykuje sie ostra rywalizacja na treningach jesli to prawda o nowych nabytkach!!o to chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wda Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 14:26 Początek wielkich powrotów ? www.wda-swiecie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=64 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:17 Zalatwcie jeszcze Jana z Osia i Antka z Strazaka to v liga pewna kibole byli by wdzieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:55 Antek zostawił Nas. A nie powinien.Dla takich nie ma powrotu.Zresztą chodzą słuchy ,że pachnie mu Osie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol 2 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 18:09 To nie Antek zostawil Wde tylko sami sie go pozbyli .Bo niby mieli lepszych ale gdzie ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedzący Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 17:30 Antka z Wdy nikt się nie pozbywał.Poprostu chciał pieniądze na które nie zasługiwał i których nie jest wart.W tej chwili już do Wdy się nie nadaje jest za słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:47 to sie jeszcze okarze Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 08.12.06, 15:32 gratulacje dla wdy w zwiazku ze wzmocnieniem sie juka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 09:25 Co ciekawego w Tęczy? Podobno nastąpiła zmiana trenera?Zespół objął trener wszechczasów.?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:20 Czyli kto objął zespół ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:29 szanowny pan radny H.Trochowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @##@ Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:23 NO chłopaki w Wiągu posłuchajcie jak piknie mówi wasz nowy trener wszechczasów. Znając jego fach B klasa jest pewna.Wszystko zależy od Skry Paterek jak się wzmocni to dla Was czerwona latarnia pewna . Laskowice, Przysiersk to dla Was miejsce do wykazania się. Ruszajcie puki jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Playmaker Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.06, 17:08 Niska pozycja Tęczy w ligowej tabeli to zdecydowanie zasługa piłkarzy a nie trenera Sitkowskiego. Nawet p. Trochowski, jeżeli nie dokona wzmocnień bardzo szczupłej kadry, nie utrzyma drużyny w A klasie. Mimo wszystko życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.06, 16:13 c Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 14.12.06, 17:53 I heyah Bannana xD Nio Trenerow to zmieniają szybciej niż Reprezentacja Polski xD Skra slyszalem wzmocnila sie o dwoch zawodnikow(srodkowy pomocnik+obronca) więc wzmacniają te formacje,ktore mają slabsze :) Hyzy tam pojeździ :)))) pozdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 14.12.06, 18:18 jak na treningi po 6 osob chodzi, to jak ma byc dobrze, a ci co nie chodza-po meczach narzekaja na wyjsciowy sklad..... Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 14.12.06, 19:57 Tez racja ;-) Ale tak to juz bywa w tym sporcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pilkarz TECZY Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 15.12.06, 12:49 V-CE Prezes Lar i kier.druzyny w jednej osobie jeszcze nie wyszedl z szoku po wyborczej klesce.Zatrudnienie Trochosia to samobojstwo.Miejsce TECZY jest w B klasie.Klasa A to i tak duzy sukces.Nawet jak chlopaki spadna nie bedzie tragedii.Tylko po co Trochos ,mogl Sitek spokojnie pracowac.A teraz nie wiadomo czy bedzie sklad aby grac na wiosne.Panie Lar czy do ciebie nie dociera ze jest to najbardziej nielubiany przez zawodnikow trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 14:47 Po co tyle szumu i tak już jesteście w B klasie.Trenera nie trzeba lubić tylko go słuchać i trenować.A jak nie chcecie grać to nie grajcie.Nikt z tego powodu płakać nie będzie.Co za czsy zawodnicy wybierają sobie trenera to po jaką cholerę wam zarząd.Wasze zachowanie to typowa wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewny Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 15:54 Popieram obserwatora jesli ktos niepotrafi grac w pilke niema ambicji a potrafi tylko nazekac i marudzic to najlepszy trener nic niepomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 16.12.06, 16:21 Ty to lepiej poczytaj sobie słownik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 17:52 Max wszechwiedzacy ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 16.12.06, 18:28 LoL ... [q] Max wszechwiedzacy ha ha. [/q] E: Moze kolega nie wysmiewac goscia Portalu? To było takie "wewnetrzne fuuuj" xD E: Takie "blee" :PP P.S Wynik Strażaczka w Jeżewie zna ktoś ? Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 16.12.06, 21:27 Ooo to ładnie :))) Gratuluję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:12 wyniki z jeżewa : Hades Michalczyk 4 1, Hades Osie 10 1, Gresta Michalczyk 3 1, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @##@ Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 13:41 Kibic!! Ten post to "transfery" chyba ,że pod hasłem wyników meczów w Jeżewie zakodowano transfery Strażaczka!! Trzymajmy się tytułów. Przecież jest post na temat Halówki w Jeżewie. Wprowadzasz zamęt bo myślę ,że podano nowe transfery np. Wdy bo coś cisza z tej strony. A w zapowiedzi było ,że do 20.12.06 będzie wiadome kto przyszedł a kto ubył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:06 Chodzą słuchy że Wda wzmacnia się 7 zawodnikami, z tego to mają byc powroty 3 lub czterech wychowanków Klubu.Czy ktoś może coś na ten temat powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewny Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:21 Z tego co wiem to wda bedzie miala 8 ludzi z bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.12.06, 20:17 Do pewnego Stary po co piszesz głupoty jak nie masz zielonego pojęcia kto ma grać w Wdzie. Daj sobie siana zamiast puszczać ploty. Jak na razie pewne jest to, że we Wdzie jest Subkowski, Lewicki i dwóch piłkarzy z serocka (bydgoszcz)pod znakiem zapytania stoi transfer: Jasik (Osie), Raczkowski (Pruszcz). Pozdro dla sympatyków Wdy Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewny Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 21:26 do kibica Jano napewno bedzie gral w wdzie pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
qri1 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 18.12.06, 10:32 Z informacji które posiadam do Wdy przychodzą : Subkowski , Jasik R. (Osie), Raczkowski(Pruszcz),Lewicki, Jastrzębski(Serock),Arkadiusz Krysiak(Unia Wapno),Grzegorz Wódkiewicz(Zawisza Bydgoszcz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREQ Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: 80.51.206.* 18.12.06, 20:08 Jezeli informacje gri1 sie potwierdzą to rzeczywiscie sklad wdy bedzie wygladal imponująco.Arek krysiak jeszcze 2, 3 sezony byl podstawowym i wyrózniającym się zawodnikem 3-ligogwej wówczas Unii Janikowo.Z tego co wiem slynie z ostrej, na pograniczu faulu grze.Grzegorz Wódkiewicz grywal nawet w Amice, zaglebiu Lubin, czy arce.Co do Raczka to jestem ciekawy czy rzeczywiscie opusci Pruszcz.Na stronie startu tez pojawila sie informacja o zainteresowaniu Wdy. pozyjemy, zobaczymy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: playmaker Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.06, 11:30 Wda się wzmacnia a Victoria osłabia, więc są jeszcze szanse na bezpośredni awans. www.gksvictoria.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
etherlords Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 20.12.06, 16:22 Niestety rozczaruję Cie kolego :) To że Zeta interesowała się Zarową o niczym nie znaczy :) "Biały" zostaje w szeregach Victorii i nadal bedzie "napastował" defensywe WDY xD haa :) A co do wzmocnien Wdy .. Nie zycze im zle .. Ale na jak dlugo utrzymają (pensje) tych wszystkich zawodnikow ?? odpowiedz sam sobie na to pytanie :) A po drugie..Ci wszyscy sprowadzeni moze są nawet i pozyteczni dla takiej WDY ale gdzie bedą grac wtedy CI co teraz grają w 1 skladzie ? Haa i tu znowu zaczną sie kłotnie,spory i zatargi miedzy zawodnikami,trenerem i sztabem PREZESOW :) P.S [q] a Victoria osłabia [/q] - i tu Cię jeszce bardziej rozczaruję.. Zamiast się osłabiać to przeciwnie..wzmacnia się :))))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:51 "etherlords" myślę ,że zbytnio przejmujesz się ewentualnymi kłopotami Zarządu Wdy. W dniu dzisiejszym kolejny piłkarz Wdy wrócił do domu, myślę ,że nie ostatni. www.wda-swiecie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=64 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:39 dobre posuniecie prezesa ale czy oprucz tych dwuch znanych graczy wdy reszty niebeda chcieli uzupelnic ludzmi z bydgoszczy.co wtedy z naszymi mlodszymi zawodnikami Kozicki Gladek Olszewski czy znajdzie sie dlanich miejsce w druzynie czy skazani beda na gre po kilka minut/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 20.12.06, 23:00 jano i supek witamy w domu Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 21.12.06, 09:08 beda dobrzy i beda pracowac na treningach to sie przebija do skladu beda gorsi to posiedza na lawie albo pograja w drugim zespole zawsze powinni grac najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 13:38 To co napisałeś jest naprawde niemożliwe. Młody zawodnik nigdy się nie przebije do 1 składu jak będą grali obcokrajowcy czyli ci którym trzeba płacić za występy. Wiadome jest że jak takiego zawodnika posadzisz na ławce to wtedy był to jego ostatni występ.... Pozdro dla całego Świecia......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:30 Wygłaszasz subiektywny pogląd. Wszystko zależy jak są obwarowane transfery. Jak wiem we Wdzie priorytetem jest szkolenie młodzieży. A więc wychowanie młodych zawodników . Aby się uczyc trzeba miec dobrych zawodników. Obecnie we Wdzie te relacje są zachwiane .Obciążenie zespołu oparte było na zbyt mało doświadczonych zawodnikach, czyli młodzieży. Te relacje zostały zmienione przez przemyslane transfery. Aby oceniac trzeba poczekac na praktyczną realizacje na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 14:15 Dobrze ze swoi wracaja do Wdy bo to jest klub dla pilkarzy z Swiecia.Niewiem poco Modracki sciaga Wodkiewicz w Bydgoszcz jest spalony za kupowanie meczow a on sciaga takiego czlowieka do Wdy niepoprawi to wizerunku tego klubu.Zawsze beda sie zastanawiac czy aby wda wygrala mecz uczciwie czy Wodkiewicz w tym niepomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 19:27 Gościu "xxx" w lidze włoskiej i nie tylko , byli zamieszani w aferach piłkarskich i dalej grają.W Polsce również piłkarze są zamieszani w kupowanie meczów i co? grają dalej. Jeżeli będzie w Świeciu to po to aby wzmocnic obronę zespołu. Nie szukajcie zaraz kontekstów. Chyba że zazdrościcie ,że takiego formatu zawodnik idzie za dobrym trenerem mając wiele innych propozycji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 11:24 Nietwierdze ze jest to slaby zawodnik gral wkilku uznanych klubach w naszym regionie tylko ze bedzi zawsze cien podejrzen czy aby wszystko bylo fer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.stk-net.pl 24.12.06, 13:10 fer czy tez nie ale teraz tak naprawde jest wazne aby wda weszła do okręgówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiemnaplecach Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 16:28 Dla wszystkich sympatyków WD Y, Tęczy oraz Strażaka Zdrowych, radosnych i Wesołych Świąt !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 17:51 Wesołych i spokojnych Świąt oraz Dosiego roku 2007 www.wda-swiecie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarul Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.chello.pl 27.12.06, 16:56 www.magazynpilkarski.pl/?news_id=1166&mod=newszkoda hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wruk sołtysa Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.06, 20:55 Działacze z Wiąga nie kwapią się jednak do rozegrania tego meczu i wysłali pismo do związku o jego przełożenie. To dopiero pewnie się schlali tanim winem w święta i teraz trzeźwieją? Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy 28.12.06, 21:01 O co chodzi z tym meczem Tęczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wruksołtysa Re: transfery Wdy, Strażaka, Tęczy IP: 83.238.144.* 29.12.06, 10:21 Jeden rudy z drugim jeszcze nie wytrzeźwieli od świąt a już sylwester Odpowiedz Link Zgłoś