nizinny 05.05.13, 02:51 Nie mam wielu okazji by chwalić naszego sąsiada - Bydgoszcz, ale nie tym razem. Miasto nad Brdą z należytą godnością przyjęło naszego Bronisława Prezydenta Komorowskiego, tak ja na to zasługuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 05.05.13, 09:47 A ja musze pochwalic nasze pseudoregionalne media, znów staneły na wysokosci zadania. Pobyt Prezydenta w Toruniu zepchniety został na margines, nieznaczące wydarzenie. Najwazniejsze było , że Komorowski był na UKW. Brawo pseudoregionalne , tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 06.05.13, 01:41 Pobyt Prezydenta w Toruniu zepchniety został na margines, nieznaczące wy > darzenie. Najwazniejsze było , że Komorowski był na UKW. Brawo pseudoregionalne > , tak trzymac! na czolowki przebijają się tylko newsy z metropolii... Odpowiedz Link Zgłoś
facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 06.05.13, 19:18 Nadanie tytułu Prezydentowi było tylko marnym zakończenie owocnej i efektownej wizyty Prezydenta w Toruniu, gdzie otworzył Uniwersyteckie Centrum Innowacyjności, nowy zakład materiałów opatrunkowych i gdzie małżonka prezydenta odwiedziła jakiś tam szpital. A potem Prezydent wpadł „na prowincję” i w luzacki sposób odebrał honory, po czym wzniósł toast oranżadą z plastikowego kubka. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 07.05.13, 11:48 tak sobie tłumacz chlopcze... Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 08.05.13, 20:57 No tak pokazali jemu hi technologię produkcji podpasek. Dobrze, że były nowe. A to centrum to doskonale wiesz, że dziś to totalna lipa. Większość pomieszczeń pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 10.05.13, 13:44 alfred_prawdomowny napisał: > No tak pokazali jemu hi technologię produkcji podpasek. przyklej sobie podpaske na czoło, może ci pomoże > A > to centrum to doskonale wiesz, że dziś to totalna lipa. Większość pomieszczeń > pusta. hehe, chyba w pseudoregionalnej to usłyszałes. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 10.05.13, 14:02 Nie osiołku, byłem na otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
facetzpomorza Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 10.05.13, 14:09 alfred_prawdomowny napisał: > Nie osiołku, byłem na otwarciu. Czyżby kolejna odsłona bulteriera od derendy Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: Muszę pochwalić Bydgoszcz 11.05.13, 01:09 Widzisz chłopcze masz trochę racji, kończyliśmy ten sam uniwerek. Odpowiedz Link Zgłoś