IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.04.01, 23:50
licze na wypowiedzi kibicow........
o klubie, o zawodnikach itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jorn Re: APATOR IP: 217.11.129.* 04.05.01, 09:59
      Jako kibic Polmosu gratuluję zwycięztwa.
    • Gość: miś Re: APATOR IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 22:38
      Chyba jedyne forum gdzie dyskutuje się o żużlu jest forum zielonogórskie (mniej
      gorzowskie). Może nie wygrywamy, ale o tym najwięcej gadamy (piszemy)
    • Gość: Mick Re: APATOR IP: 158.75.19.* 09.05.01, 18:50
      Jako fan Bractwa Polonii przykro mi z powodu Waszej porażki... 13 V :-)
      A tak poważnie, to zapraszam do Byd-y. Myślę, że warto, bo kibice zachowują
      się coraz bardziej pozytywnie. Podczas ostatniego pojedynku (z Piłą) owację na
      stojąco zebrali Louis i Hampelek za... pokonanie Tomka... Jeszcze raz
      zapraszam: na pewno będzie ciekawie. W końcu to pojedynek Mistrza Polski z
      aktualnym (do czasu :-) ) liderem tabeli! Pozdrawiam Toruń!
      • Gość: MONK Re: APATOR IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 15:22
        Tez kibic z Bydgoszczy; zapraszam na Derby . Gratuluje swietnych wynikow. O
        wartosci Apatora beda swiadczyly wyniki meczow z Bydgoszcza i z Pila
        • Gość: Coolek Re: APATOR IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 18:54
          Gość portalu: MONK napisał(a):

Oj w Bydgoszczy bedzie sie dzialo, bedzie. Jako kibic Polonii trzymam kciuki za
          soich, ale ja rowniez zapraszam kibicow z Torunia. RAZEM STWORZMY WSPANIALA
          ATMOSFERE NA TRYBUNACH!!!
          • Gość: jaca Re: APATOR IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 13:01
            Pozdrawiam z Bydgoszczy. Bedziecie mistrzami Polski, macie najrówniejszą drużyne
            a co za tym idzie najlepszą. Brawo za Piłe!!!.Chętnie bym przyjechał na mecz do
            Torunia, ale się boje (nie prawdziwych kibiców tylko oszołomów).
            • Gość: damcio Re: APATOR IP: 213.25.95.* 25.05.01, 08:04
              Nie cykaj, tylko przyjeżdzaj. Na całe szczęście oszołomów jest już niewielu,
              choć oczywiście trafiają się i to wszedzie.
              • Gość: jaca Re: APATOR IP: *.ab-byd.edu.pl 25.05.01, 14:09
                Dzięki za zaproszenie. Skorzystam
                • Gość: Pretor Re: Polmos pozdrawia Apatora i inne polskie kluby zuzlowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.05.01, 13:19
                  Przed nastepna kolejka zapraszam na forum zielonogorskie na ogolnopolskie
                  typowanie wynikow i prognozy.Wolnosc wypowiedzi i koniec podzialow, zobaczymy
                  kogo wynik sie sprawdzi. Zaczynamy od poniedzialku. Pokazmy, ze zuzel jest
                  najbardziej popularnym sportem w Polsce. Pozdrawiam kibicow czarnego sportu.
                  Fan Polmosu, syn Falubazu ZG
                  • Gość: Wojtek Re: Polmos pozdrawia Apatora i inne polskie kluby zuzlowe IP: 157.25.172.* 04.06.01, 13:11
                    Czy już kupiliście szampana na oblewanie Mistrza
                    Polski?
                    • Gość: k_rzyzak Re: Polmos pozdrawia Apatora i inne polskie kluby zuzlowe IP: *.torun.dialup.inetia.pl 04.06.01, 14:05
                      ....już go pijemy:-)
                      Pozdrowienia dla Falubazu!
                      • Gość: jaca Re: Polmos pozdrawia Apatora i inne polskie kluby zuzlowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 15:31
                        Brawo i jeszcze raz brawo. Możecie już pić tego szampana.
                        Kibic Bractwa-Poloni Bydgoszcz.
    • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.01, 04:44
      Co tu dużo pisać, znowu wygrana!
      • Gość: Coolek Re: APATOR IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 13:01
        Gratulacje dla Apatora i wspanialych kibicow z
        Torunia. Pokazliscie ze (chyba) macie najlepszy zespol
        i w tym sezonie powinniscie zdobyc mistrza. Jednak
        bydgoszczanie pokazali ze nie taki diabel straszny i w
        Toruniu da sie wygrac. Ach gdyby tylko dopisalo nam
        trche wiecej szczescia...
        Pozdrowienia dla kibicow z Torunia sle bydgoszczanin
        • Gość: Łysy APATOR IP: *.nowosci.com.pl 17.06.01, 16:45
          Z taką jazdą jak Z Bractwem/Polonią nie ma co myśleć o meczu z Atlasem.
          Wrocławianie rozjadą na wzdłuż i wszeż toru
      • Gość: Aska Re: APATOR IP: *.jeremi.pl 16.06.01, 17:46
        Gość portalu: k_rzyzak napisał(a):

&#62 Co tu dużo pisać, znowu wygrana!

Gratulacje, ja kibicuje tylko na odleglosc! Jak widze niezly tu fanklub nietyle
        Apatora, co zuzla samego!

Pozdrawiam

• Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.06.01, 21:49
          Gość portalu: Aska napisał(a):

&#62 Gość portalu: k_rzyzak napisał(a):
          &#62
          &#62 &#62 Co tu dużo pisać, znowu wygrana!
          &#62
          &#62
          &#62 Gratulacje, ja kibicuje tylko na odleglosc! Jak widze niezly tu fanklub nietyle
          &#62
          &#62 Apatora, co zuzla samego!
          &#62
          &#62 Pozdrawiam
          &#62

nic dziwnego że kibicujesz na odległość, skoro przesiadujesz w jeremim:-)
          • Gość: Aśka Re: APATOR IP: *.jeremi.pl 18.06.01, 15:37
            wrrrrrrr.........
            • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 18.06.01, 17:07
              Gość portalu: Aśka napisał(a):

&#62 wrrrrrrr.........

na rycerza Warczysz? czy motorek Udajesz?

Posdrofionka:-)
              • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.15.* 19.06.01, 14:58
                Krzyżaku drogi, nie wqurzaj Białej Damy.....

Ja do motorków mam o tyle blisko, że czasem na uczelni słychać jak trening
                mają...

A warczenie było na temat Twoich przytyków... pozwól że będę przesiadywała tam,
                gdzie uznam to za odpowiednie, cio? Poza tym - jakoś muszę się z Tobą
                kontaktować, hihihihihihi

Na odległość kibicuję w sensie słuchania relacji z meczu w radiu - najwyżej, bo
                nie mam sił ani ochoty iść 2 godziny wcześniej żeby zająć dogodne miejsce, dać
                sobie napluć na głowę przez tych co siedzą nade mną i stracić słuch (będzie mi
                jeszcze potrzebny) od opętańczych wrzasków kibiców (kiboli?).

Pozdrawiam niemniej serdecznie
                • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.06.01, 18:42

&#62 Krzyżaku drogi, nie wqurzaj Białej Damy.....
                  &#62
                  &#62 Ja do motorków mam o tyle blisko, że czasem na uczelni słychać jak trening
                  &#62 mają...

w takim razie oboje mamy blisko:-)

&#62 A warczenie było na temat Twoich przytyków... pozwól że będę przesiadywała tam,
                  &#62 gdzie uznam to za odpowiednie, cio?

czy ja Ci zabraniam przesiadywać gdzie masz ochotę i uznajesz to za odpowiednie?
                  nie przypominam sobie!

Poza tym - jakoś muszę się z Tobą kontaktować, hihihihihihi

&#62 Na odległość kibicuję w sensie słuchania relacji z meczu w radiu - najwyżej, bo
                  &#62 nie mam sił ani ochoty iść 2 godziny wcześniej żeby zająć dogodne miejsce, dać
                  &#62 sobie napluć na głowę przez tych co siedzą nade mną i stracić słuch (będzie mi
                  &#62 jeszcze potrzebny) od opętańczych wrzasków kibiców (kiboli?).

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

&#62 Pozdrawiam niemniej serdecznie

i ja również pozdrawiam
                  • Gość: Aśka Re: APATOR IP: *.jeremi.pl 20.06.01, 19:22
                    oki, może przesadziłam z "wyrazistym" opisem ale przyznam się szczerze, że znam
                    to tylko z opowiadań (z tym pluciem to był fakt!)...

A prawdę mówiąc nie mam ochoty na uczestnictwo w meczach żużlowych...

Oj, już siedzę cicho, bo zarass mi się oberwie od fanów...
                    • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.06.01, 05:42

&#62 oki, może przesadziłam z "wyrazistym" opisem ale
                      przyznam się szczerze, że znam
                      &#62
                      &#62 to tylko z opowiadań (z tym pluciem to był fakt!)...
                      &#62
                      &#62 A prawdę mówiąc nie mam ochoty na uczestnictwo w
                      meczach żużlowych...

a czy ktoś Cię zmusza?
                      &#62
                      &#62 Oj, już siedzę cicho, bo zarass mi się oberwie od
                      fanów...

z mojej strony Jesteś bezpieczna:-))))
                      • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.18.* 21.06.01, 14:37
                        nikt mnie nie zmusza, zresztą nie dałabym się nikomu zmusić... ;)))

To dobrze jak jestem z Twojej strony bezpieczna, pytanie czy byłabym bezpieczna
                        również PRZY Tobie...?
                        • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 21.06.01, 15:00

&#62 nikt mnie nie zmusza, zresztą nie dałabym się nikomu zmusić... ;)))
                          &#62
                          &#62 To dobrze jak jestem z Twojej strony bezpieczna, pytanie czy byłabym bezpieczna
                          &#62
                          &#62 również PRZY Tobie...?

musiała Byś się sama przekonać!? :-))))
                          • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.15.* 22.06.01, 14:42
                            ;-)))))))))))))))

hihihi Czyżbyś COŚ sugerował???

;-)))
  • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 22.06.01, 00:00

&#62 ;-)))))))))))))))
    &#62
    &#62 hihihi Czyżbyś COŚ sugerował???
    &#62
    &#62 ;-)))
    czy ja coś sugeruję hm może, może......
    • Gość: Aśka Re: APATOR IP: *.jeremi.pl 22.06.01, 00:00
      ... a Morze jest głębokie i szerokie.... a w tym morzu pływa ryba, która się
      nazywa Chyba... a pod rybą pływa rak, który się nazywa Tak.....

i cio i jak?

&#62 ... a Morze jest głębokie i szerokie.... a w tym morzu pływa ryba, która się
        &#62 nazywa Chyba... a pod rybą pływa rak, który się nazywa Tak.....
        &#62
        &#62

o jak ślicznie rymujesz słowo daję ślicznie;-)

&#62 i cio i jak?

zobaczy się!?

Pozdrawiam
        • Gość: Aśka Re: APATOR IP: *.jeremi.pl 22.06.01, 00:00
          powiadasz???

A z tą ironią nie przesadzaj...

;)

&#62 powiadasz???
            &#62
            &#62 A z tą ironią nie przesadzaj...
            &#62
            &#62 ;)

ja z ironią nigdy........
            • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.15.* 23.06.01, 00:00
              tiaaa... ironii nigdy dość?
              • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.15.* 25.06.01, 00:00
                ... bu?
                buuuuuuuuu
                • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00

&#62 ... bu?
                  &#62 buuuuuuuuu

bu, czyżby mały dołek?
                  • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.15.* 26.06.01, 00:00
                    tiaa, wczoraj to był dołek mały.... dziś urósł... buuuuuuuu
                    • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00

&#62 tiaa, wczoraj to był dołek mały.... dziś urósł... buuuuuuuu

każdy dołek można zasypać hihi :-) uśmiech proszę!!!
                      • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.18.* 26.06.01, 00:00
                        do machania łopatą facet lepszy niż ja, biedna białogłowa...
                        • Gość: k_rzyzak Re: APATOR IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.06.01, 00:00

&#62 do machania łopatą facet lepszy niż ja, biedna białogłowa...

tja facet to tylko do łopaty co?
                          • Gość: Aśka Re: APATOR IP: 158.75.18.* 26.06.01, 00:00
                            to ty powiedziałeś!

A ja łopatą machać umiem, chociaż miałam nadzieję że
                            się nade mną zlitujesz!
                            • Gość: jason55 Re: APATOR IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.01, 22:44
                              Przecież nie można ciągle wygrywać porażki zdarzają się najlepszym cały czas
                              jesteśmy liderem i mam nadzieję że mistrzostwo Polski jest jaknajbardziej w
                              naszym zasięgu.Pokażmy kibicom w innych miastach że jesteśmy najlepsi!
                              • Gość: Anioł Re: APATOR IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 11:19
                                Żużlowcy i my, kibice Apatora po ważnych zwycięstwach z Poloniami i ostatnio z
                                Atlasem, chyba za bardzo uwierzyliśmy w super doskonałość drużyny. Zielonka
                                sprowadziła nas na ziemię i udowodniła, że lekceważnie jakiegokolwiek rywala,
                                nie wychodzi na dobre. Może i dobrze, że wpadka zdarzyła się w meczu z
                                Zielonką, bo jest dużo czasu na to, aby przeanalizować błędy, wyciągnąć
                                odpowiednie wnioski i poważnie się zmobilizować.
                                • Gość: axon Re: APATOR IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.08.01, 17:14
                                  Dla mnie Apator, to najprawdopodobniej Mistrz Polski 2001. Fajnie to brzmi -
                                  Apator, pierwszym Drużynowym Mistrzem Polski w nowym tysiącleciu. Czas w końcu
                                  wywalczyć ten tytuł, bo ile można czekać.
                                  • Gość: Bractwo Re: APATOR IP: 194.204.138.* 14.08.01, 12:16
                                    Dla mnie mistrzem na sezon 2001 bedzie Atlas Wroclaw. Apator jest zbyt slaby,
                                    Bajerski i Kosciecha jezdza jak zabojcy i w koncu beda mieli kontuzje, Ricky
                                    straci na tym swoim cwaniactwie, a poza tym Bydgoszcz na pewno pomoze Atlasowi
                                    w zdobyciu tytulu, a krzyzaki znowu zostana na lodzie. No to nara !!!!
                                    • Gość: debet Re: APATOR IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.08.01, 17:17
                                      Smutne, że tak drastyczny przebieg końca sezonu przewidujesz. Ja mam nadzieję,
                                      że Twoje złośliwe przepowiednie się nie spełnią i nikt z Torunia nie odniesie
                                      żadnej kontuzji. Poza tym kolego, czy nie lepiej, jak wygrywa się po sportowej
                                      walce niż przy zielonym stoliku? Ty twierdzisz, że Bractwo wspomoże Atlas. Nie
                                      zapominaj, że Bractwo cały czas ma spore szanse na brązowy medal, więc nie
                                      sądze aby w taki głupi sposób oddawało punkty.
                                      • Gość: on Re: APATOR IP: *.szpital-bielany.torun.pl 14.08.01, 19:10
                                        Niech wygra najlepszy i niech nikt nie odniesie kontuzji. Zielony stolik precz,
                                        zresztą w to nie wierzę, i powodzenia w walce o medale wszystkim w plajofach ;-)
                                        Kibic APATORA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka