chetor 01.12.05, 12:17 Z przyzwyczajenia wpisałem się jeszcze w wątek listopadowy, tak jak Parkoś. Naprawiam pomyłkę i witam w grudniu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igda99 Re: Powitania grudniowe 01.12.05, 14:38 I ja przyłączę się do powitań. Czy Grudziądz jest już świąteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 01.12.05, 15:53 Witam grudniowo ;D Pozdrawiam, szczególnie nową Forumowiczkę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 01.12.05, 19:45 Niech Ci będzie Chetor,wpiszę się i tu.:)Przy okazji,nie czytasz wiadomości??:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 02.12.05, 09:13 Witam zarobiony, chyba odezwę się dopiero w niedzielę. Pozdrawiam PS. Pakoś, czytam, spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 02.12.05, 10:33 Witam z rana.:) Wieje trochę,więc na zewnątrz zimno jak diabli.Dobrze,ze moje futrzane podgrzewacze już warują na miejscu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 02.12.05, 13:53 Pozdrawiam piatkowo, u nas szaro-buro-mgliscie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Powitania grudniowe 02.12.05, 18:04 pozdrawiam, cieplutko z kotem na kolanach, polecam, lepszy aniżeli jakikolwiek moher. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Powitania grudniowe 02.12.05, 22:26 Dobry Wieczór wszystkim. Z herbatą z cynamonem i oderwana od rzeczywistości buziaki zasyłam. a. p.s. kiedy ta wiosna? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 03.12.05, 07:01 Zdrówka dla wszystkich!Niewątpliwie przyda się w ten zimny dzień.Dobre pytanie z tą Wiosną.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 03.12.05, 10:41 Dołączam się do powitań zdrowotnych :-) z niezdrową kawą i jeszcze gorzej... niezdrowym papieroskiem.. :-)) Ponuro, szaro i zimno, ale na całe szczęście gorączka przedświ ąteczna trwa :-) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 03.12.05, 13:10 Witam sobotnio i bez goraczki swiatecznej, siedze sobie spokojnie i pije druga kawe,bo sennie jak diabli. Czekam na obiad, ale nie chce mi sie robic:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 03.12.05, 14:26 Cześć, czołem w czółko ;-) Pozdróweczki z "dziury" napchanej kupującymi najeźdźcami i tubylcami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Powitania grudniowe 04.12.05, 19:55 Dobry wieczór, mili :) Cmokam zaglądających, a. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 05.12.05, 07:57 Witam uprzjejme :) Widać, że w teł łikend tłoczno tu było, tak bywa. Zajrzałem, pokłon złożyłem i wyruszam za chwilę do "dziury" ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 05.12.05, 11:48 Witam poniedzialkowo, po malych podrozach musze lekko odpoczac:-)No i dalej szaro-buro. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 05.12.05, 21:54 Dziś króciutko,mam masę spraw do załatwienia na wczoraj.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 05.12.05, 23:59 Dobry wieczór i dobranoc. I pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 06.12.05, 10:23 Witam grudniowo czyli nieczasowo, dla wszystkich jak widać. Pozdrawiam mikołajkowo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 06.12.05, 11:13 Dzień dobry, Wszystkim. Ponuro i smutno, ale na szczęście czas nie stoi w miejscu, jutro będzie lepiej :-) Pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 06.12.05, 11:21 Witam w szarosci i pochmurnosci, Mikolaj taki bury? Oj szykuja sie nam zmrozone swieta brr Pozdrawiam. Ponoc jutro ma byc lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Powitania grudniowe 06.12.05, 15:32 Barbara po wodzie, Boże Narodzenie po lodzie. Jak nic pewne zimowe święta. A jak mikołajkowe prezenty? Dorosłym też przyniósł? Inaczej dyskryminacja, wbrew konstytucji. Znam swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 07.12.05, 09:40 Hejka! Mówiłam, że dziś musi być lepiej? I jest! :-) Nowy śnieg, rozjaśnił szarzyznę. Ładnie jest, tak przedświątecznie :D Pozdrówki dla Wielkich Nieobecnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 07.12.05, 11:12 Witam i dziękuję za taki świeży śnieg, makabra takie śniegowe błocisko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 07.12.05, 11:57 No tak, stalo sie, chlapa niemozebna. Spadam do szkoly:-)Biegiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 07.12.05, 15:06 Dopiero wrocilam, ufff a jeszcze zadanie domowe:-( przyznaje, mam pewne trudnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 07.12.05, 22:28 No to ja juszszsz nie wiem, czy My sie tu witamy czY CO??? :p A tak przy okazji, to ja WAS pazdrawlaju już na jutro! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 08.12.05, 11:49 Witam z G. Spotkałem Toję na starówce, pędziła do szkoły, podobno nie nic umiała ;-) Przez maleńką chwilke obgadywaliśmy niektórych ;-))) Pozdrawiam i dziękuję za wczorajsze pozdrówka, Naatuś :) PS. Toju, zielska nie było we wskazanym miejscu, dostałem na Toruńskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 08.12.05, 11:51 Co to? Znowuż jestem pierwsza? :-) No niech Wam będzie! Witam i pozdawiam.. i lecę dalej :) PS..Parkoś nas zostawił?? Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 08.12.05, 12:16 Witam wsiech.:) Nadeszły w końcu części kompa.Nie pozostaje nic innego,tylko zabrać się za wymianę.Trzymajcie kciuki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 08.12.05, 13:53 Pamiętaj Parkoś, że takie małe co się kręci, czarne, wiatraczek - to nie wentylator do chłodzenia piwa, ale do chłodzenia procka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 08.12.05, 15:23 Witam naspacerowana od rana i nie zaprzeczam, ze bylo tak, jak Chetor napisal:-) Pozdrawiam i spadam, bo zycie wola:-( moze do wieczora:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Powitania grudniowe 08.12.05, 15:51 spacerowac od rano to przyjemność, nawet w taką aurę. Spacer, ja do pracy spacerem czasami podążam, i czekam wiosny, spacery nad Drwęcą, w lesie, ech marzyciel. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 08.12.05, 22:47 Parę godzin w plecy... Mainboard mimo iż nowy,nie wywiązał się z pokładanych w nim nadziei.:( Odsyłam na wymianę.Stary,jak widać,chodzi jeszcze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 09.12.05, 09:45 Wita lekko podziębnięty. Chyba wczoraj złapałem jakiegoś wiruska od Tojki na starówce ;-) Pozdrawia zażywający "lekarstwa" PS. Parkoś, widzę już to przekładanie wszystkiego, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 09.12.05, 14:48 O nie! ja juz jestem odwirusowana, wiec nie zarazam:-) No i kazdy presteskt dobry by wziac lekarstwo:-) Pozdrawiam odpoczywajacych i naprawiajacych, o rany, jak ja nie lubie niczego naprawiac, Parkos, badz cierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 09.12.05, 20:45 Jestem cierpliwy,co mi tam.:)Pozostało mi parę dni czekania na nową płytę.;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 09.12.05, 21:04 Hejka! I znowu o jeden dzień bliżej do. . . wiosny :D Dzisiejszy dzień, a raczej już wieczór, był dla mnie absolutnym zaskoczeniem - słodkim zaskoczeniem, dokładnie! Dzięki, Ci -Kochany Mikołaju! :-))) Wzruszyłam się :) Pozdrówki serdeczne, dla "Mikołaja" Buziak! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Witajcie :- ))) 10.12.05, 02:53 ...w grudniu. Gdyby nie okres Świąt nie lubiłbym tego miesiąca :P Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 10.12.05, 12:52 Witam z miasteczka G ;-) Ludzisków Ci tutaj dostatek wszelki, wylegli do centruma robic zakupy, tłok na parkingach, ale i tak luźniej niż w innych "dziurach" Pozdrawiam, zakupowo i znikającymi zasobami finansowymi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 10.12.05, 13:13 Witam przeświątecznie.:) Pędzę do pracy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 10.12.05, 15:17 Witam sobotnio, szkoda, ze juz za chwile niedziela i blisko do poniedzialku. Chetor! gdzie Ty te tlumy widziales? Choinke mamy na rynku wysoka, ale jakos tak biedniej wyglada niz w ubieglych latach. Na wystawach tez malo odswietnie, cos nie czuje sie nastroju, pisze o srodmiesciu. W marketach "swiatecznie" na calego, razem z przerazliwie glosna muzyka:-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Powitania grudniowe 10.12.05, 17:40 Pozdrawiam weekendowo, jestem przejazdem w G. a u Was jak zawsze sympatycznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 10.12.05, 21:18 Ufff! ;-) Z tym logowamiem! CałkEm mi się leniwo zrobiło..Jak ma się już kompjuter, to powinno być bez żadnych takich. Mówię do komputera; chcę na stronę Grudziądz, forum! No i powiedz mi co należałoby odpisać na temat, np.:SZCZĘŚLIWE ŻYCIE POLAKÓW... w marketach ;P Komputer, bezczelny :-) Odpowiada - "róbta co chceta"! Poprawiam GO! - róbta co chceta, mamy demokracjE! On - Chcieliśta, to mata! Ja - Jak ci się nie podoba, to do radyja won..! Komputer odpowiada, że piernik-cze głupoty, bo w radyju znowu chryja; DEMOKRACJA się rozmywa, nie chcą kapitału łobcego ino.. "naszego" łojca majmondrzejszego.. On ci SŁOWEM i SUMIENIEM, on ci RADĄ dla RZĄDZĄCYCH. SŁONKO nasze WZESZŁO, niech na wieki nam siE - wasze słonko - SŁOŃ -czy..? Czy komputer zwarYjował? Czy mu wirus jaki siadł na procesora? Miało być tanio i dostępnie, a tu się znowu poje...chało i ELEKTRYKA coś tam weźmie! Jasna kolera! I tak gadam z komputerem, cięgEm coś mi tu nadaje! Cicho!!! - mówię, mam już dosyć! Co??? - on pyta! Jak ci tu nie pasuje, uszyj buty i zaliczaj inne kraje! Wyłączyłam skurczybyka, wiesz! - z maszyną nie pogadasz, racje moje bierze z byka, nauczony, teraz my .. od zaraz! Sprawa strasznie beznadziejna, bo gwarancja dawno wyszła.. A najnowszy MODEL drogi! I TU.. BAŃKA MARZŃ PRYSŁA... "front wyzwolonych komputerów"! ;O))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 11.12.05, 09:16 Witam chmurzasto i opadowo. Toju, na ulicach rzeczywiście wielkich tłumów nie było, ale parkingi wszystki pozajmowane. Więkaszość wpadła do Ciebie na nalewki? ;-)) Z logowaniem mam też kłopoty od paru dni :((( Pozdrawiam PS. Naatuś, model nie musi być nowy, byle sprawny był ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania grudniowe 11.12.05, 22:45 Przi Wiliji Niych moj opłatek w sieci nom leci To co nojlepsze we duszach nieci Przełom se z bliźnim - podej mu rynka Życie to przeca niy zowdy mynka Dzieciontko z nami - pomyślcie tako Niychej we Gody wszyndy jednako Blikej na inkszych - uwidź w nich siebie Trza dyć niywiela by czuć sie w niebie Boga w czowieku widzieć wystyknie Mało iskerka - już bydzie piyknie Toż we Wilijo Jezus jest z nami My z Niym - nojciynży jak my som sami. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 11.12.05, 23:32 Juz tylko powiem dobranoc i do jutra. Pogoda dzisiaj byla,o joooł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 12.12.05, 09:42 Cześć Kochani po niedzieli! Pewnie nie tylko ja ciężo znoszę zmiany pogodowe. Ale, jako nietypowa meteopatka nie będę głośno narzekać :-)) Już niedługo święta i zaraz .. wiosna :-)) Bronuś tyle w Tobie serdecznośći dla bliźniego, że moje zatwardziałe serce mięknie :) Pozdrówki specjalne dla Ciebie. A i dla Reszty miło i serdecznie, jak zawsze :) PS.. Chetorku, z tym modelem, to... masz rację :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 12.12.05, 10:57 Witam zagoniony przez pracę i inne "nieludzkie" osobniki ;-) Pozdrawiam PS. Naatuś, wiem, inaczej sam bym wymienił ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 12.12.05, 11:27 Pozdrawiam poniedzialkowo i dalej szaro:-( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 13.12.05, 11:58 Jakby co, to jeszczę żyję, jakiś wirus mnie dopadł, sama nie wiem, ale jakby mnie nie było, to znaczy, że leżę.:) Pozdrawiam i zdrówka życzę :-) PS.. i znowu masz rację Chetorku, i tak trzymaj.:-)) Ja, planuję wymianę modela! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 13.12.05, 22:01 Witam, pustawo, smutnawo,wszystko chore? bylam dzisiaj w wiekszej dziurze, u Chetora, w Galerii Kopernika, alez to ogromniaste, ale calkiem przyjemne miejsce. No i stwierdzam, ze grudziadzka choinka jest duuuzo ladniejsza od torunskiej, ktora jest krzywa i nijaka:-)i zaslania Kopernika. Pozdrawiam nieobecnych. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 14.12.05, 09:22 Witam porocznicowo, stąd też moja wczorajsza nieobecność. Toju, dokąd zawiodła Cię ciekawość, do nielubianych Wielkich Sklepów?! ;-)) O choinkach nic nie powiem, ponieważ nie widziałem, ani jednej, ani drugiej. Pozdrawiam nieobecnych i tych zawsze na posterunku :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 14.12.05, 13:20 Witam!WAS! ..i pozdrawiam, serdecznie :-) naata Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 14.12.05, 22:00 Witam i dziekuje za Mikolaja, alez sie nabiedzil, ale dotarl:-) Wielkie dzieki za smacznosci z daleka. Mam nadzieje, ze odpowiednie osoby to przeczytaja i beda wiedzialy co robic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 15.12.05, 07:29 Witam z rańca, odczytałem co należało, zasyłam pólnocno-zachodnie podziękowania :) Oczywiście zatelefonuję zanim wpadnę :) Pozdrawiam słodko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 15.12.05, 12:48 Jeśli przesyłki priorytetowe do Grudziądza trafiają w taaakim terminie,to wybaczcie.:)Szybciej byłoby rowerem.:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 15.12.05, 13:55 Cześć Kochani! Jeszcze się śmieję z "programu tv" Dzięki Chetorku za poprawienie humoru ;-))) Pozdrówki dla Wszystkich! PS.. Anuś gdzie jesteś??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 15.12.05, 16:12 Witam w polowie miesiaca zalanego deszczem, ech, pozdrawiam! Ps. Parkosiu napisam na prv o tym priorytecie, nie doszlo? Ps.Gdzie jest An? zapracowana przedswiatecznie? Ps. Gdzie jest Radzisz? Chyba sie nie zniechecil czasem nam pokiwac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 16.12.05, 09:19 Cześć, cześć - muszę szybko robić swoje żeby zdąrzyć do G na popołudnie. Toju, jeśli znajdę pół godzinki to zadryndam i wpadnę na małą czarną, może to być między 14-15 ;-) Pozdrawiam nieczasowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Powitania grudniowe 16.12.05, 09:38 Oj, widać, że nieczasowy jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 16.12.05, 09:55 Dzień dobry ładnie :-) U mnie wiosennie się zrobiło, ale zapowiedziany śnieg na pewno spadnie. Anuś i Ty też mało czasowa jesteś ;-) Tojuś, jak tylko będziesz dostępna zadryndam. Chetorek, jedną czarna za mnie proszę :-)) Cmoki! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 16.12.05, 18:44 Witam ponownie. Kawkę wypiłem jedną, więc to była za Ciebie Naatuś :-) Parkoś, Stary Mikołaju, serdeczne dzięki za prezenty, masz u mnie kolejkę, nie elektryczną :-) Toju, dzięki za miłą wizytę i pogaduszki :-) Pozdrawiam z G., w którym zostaję na pewno jeszcze jutro, a dalej się okaże. PS. Wysyłam zdjęcia, o których nawet nie wsponiałem Tojce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 16.12.05, 19:40 Pogoda słpatała nam dziś figla.Wychodziłem z pracy,padał deszcz.Nim dojechałem do domciu,również śnieg.Po przebudzeniu,biało za oknem.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 16.12.05, 23:15 Lepiej pozno niz wcale , wiec Was pozdrawiam piatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 17.12.05, 22:52 No widzisz, jak ladnie wita sie po grudziadzku? szkoda tylko, ze niektorzy tak zapracowani, ze nawet chwileczki nie znajda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 18.12.05, 14:05 Witam nadal po grudziądzku, zasypany cały śniegiem byłem po przelocie przez miasto. Ale co tam, Pani każe, sługa musi ;-) Pozdrawiam. PS. Naatka, czy Ciebie czasem nie zasypało i nie odcięło prądu?! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 18.12.05, 18:42 Witajcie! Nie ma mnie, bo trochę mnie "zawiało" ;_)..na ucho :D Prąd mam, nawet z Wami się podzieliłam ;-))) Pozdrówki! PS.. Chetorku, dzięki za fotki. Ciekawie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 18.12.05, 20:31 Do kompletu fotek brakuje jedynie Grudziądzkiej ze Szczecina.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 18.12.05, 22:23 No to na co czekasz Parkosiu! Rzeczywiscie, zawialo nas noca i trzyma, ooch wszedzie bialo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 19.12.05, 10:55 Witam śnieżnie. Pozdrawiam wyjaśniająco !!! PS. Ale uważnie oglądacie fotki(!), przecież Szczecin jest tam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 19.12.05, 11:01 Witam, przeciez juz wczoraj pisalam, ze Szczecin jest, ale Parkos swoje, tak to z Wami jest:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 19.12.05, 12:45 Witam! Jakoś tak jaśniej się zrobiło...:-) Niedługo przesilenie i światłości przybędzie :P Pozdrówki dla Wsiech i tych z Torunia tyż :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 19.12.05, 13:13 Dla Wsiech i dla tych z Tychów tyż :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 19.12.05, 21:56 Aleście mnie skołowali z tymi tabliczkami.Przecie wiecie,żem ślepy jak kret,muszę sobie ustawić zoom,co by cosik zobaczyć.:))pzdr p.s. zobaczyłem,jest!:))Mogłem jednak poznać po Gryfie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 19.12.05, 23:27 Po sobotniej nocy to juz nie wiadomo czy jest. Jakies chuligany napadly na nasze tabliczki, ale kamerki zarejestrowaly i nasza bysstra policja bedzie teraz szukac sprawcow:-) Tak wlasnie myslelismy z Chetorem,ze dlugo nie powisza, szkoda, kurcze, no szkoda:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 20.12.05, 08:59 Witam rozluźniony ;-) Czytałem o tabliczkach, należy je powiesić wyżej, tak ja piszą w GP. Kogos juz złapali. Może w takim razie jestem właścicielem unikalnych zdjęc z ich całym kompletem?! Pozdrawiam PS. Parkoś, Szczecin miał tam dwie tablice, jedna z Gryfem. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 20.12.05, 10:12 Witajcie Kochani :-)) Robota, robota i raz jeszcze robota... Kiedy ja się wyrobię? :-))) Też pomyślałam o tym, że tabliczki mogą stać się łupem "kolekcjonerów", powinny być wyżej. Dzięki za mejliki, poodpisuje przy wolnym czasie. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 20.12.05, 13:53 Przywitam sie i znikam, do wieczora moze:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 20.12.05, 23:26 Okres przedświąteczny w pełni.Dla mnie oznacza to wzmorzenie pracy.Na dodatek mam niespodziewanych gości.Gdybym mało się udzielal na forum,dacie mi do słuchu po świętach.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 21.12.05, 09:29 Witam wykorzystywany przedświątecznie, ostatnia żona nie zna litości ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 21.12.05, 09:39 Mam tak samo Kochani, tylko że mój nie taki znowu ostatni :-) nie daje się wykorzystać, pracuje od rana do wieczora, więc wszystko na mojej głowie. W święta nadrobię zaległości. Pozdrówki i do "zobaczyska" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 21.12.05, 11:40 Czyli jak wszedzie zwykle przed swietami, tylko roznica w wykorzystywaniu:-) U mnie min. Sroda mile widziana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 22.12.05, 09:44 Witam ledwodyszący, oby do poświętach, bedzie lepiej ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 22.12.05, 10:58 A ja czekam na gości... może choć trochę pomogą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 22.12.05, 23:26 Nie mam dostepu do kompika:-) Moze jutro. Pozdrawiam predswiatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 23.12.05, 12:30 Witam pozdrawiam, do "usłyszenia" po świętach. Chetor :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 23.12.05, 22:29 Witam,pozdrawiam i czekam na swieta:-) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Powitania grudniowe 24.12.05, 10:53 Powitanie Ze Wilijom powitanie Ano - dzisioj to sie stanie Że Dzieciontko zaś narodzi Szczyńście tako nom przigodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 27.12.05, 08:23 Witam poświątecznie, nieco przemęczony (jak zwykle) ;-) Szykuję sie do podróży, trzeba porozwozić część ludków do swoich domków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 27.12.05, 14:58 Witam wymeczona ale zadowolona:-) Jeszcze Sylwester i bedzie z gorki. Na razie sa wakacje, wiec mam troche zajec, ale nie jest zle, tylko to cisnienie:-( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 27.12.05, 23:28 Pozdrawiam całe forum.Tęskniliście choć trochę?:}Mam przyjednych okupujących kompa.Stan ten będzie do 3 stycznia,potem z górki,jak pisze Toja.:} Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 28.12.05, 08:58 Witam pracująco. Parkoś, uważaj na przyjezdnych, tacy właśnie "rozbroili" kompa Naatce ;-)) Pozdrawiam. PS. Stary, tęskniłem okropnie, aż moja ostatnia żona zaczęła mieć podejrzenia ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 28.12.05, 15:24 WITAJCIE KOCHANI!! :-) Nareszcie mogę wejść do okna na świat, bo telewizora nie idzie oglądać >;) To prawda, Chetorku, goście narozrabiali. Ale ja "specjalistka" poprostowałam "szpileczki" w wtyczkach i wszystko gra :-) Tylko czasu nie będę miała zbyt dużo, podobnie jak Parkoś, moi "okupanci" odjeżdżają w styczniu :-) Pozdrówki dla Wsiech! PS.. Parkoś! No przeca, że tęsknimy.. >:} Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 28.12.05, 15:50 Parkosiu! fakt, jakos tak cknilo sie nie wiedziec czemu, ale juz wiem:-) Lubie rodzinnych okupantow, ale krotko:-) jedni juz wyjechali a drudzy przyjada w styczniu i troche posiedza i juz sie ciesze. Pozdrawiam jeszcze grudniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 28.12.05, 19:36 Rodzinni okupanci są najmilisi dwa razy. Gdy przyjeżdżają i wyjeżdżają ;-)) A potem to taaaka cisza i spokój :-) PS. Naatka, igiełki - fajne określenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 28.12.05, 20:55 Macie racje z "okupantami".:)) Pozostało jedynie czekać cierpliwie na swobodny dostęp.:))pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 28.12.05, 22:57 Ale marudzicie, a ja i tak wiem, ze gosci lubicie:-) Jeszcze trzy dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 29.12.05, 09:37 Witam śniegowo. Baaaardzo mnie "cieszy" ta pogoda na koniec roku, gdy mam sporo wyjazdów :-(( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 29.12.05, 11:03 Witam, u mnie tyz bialoooo i musze szuflowac:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 29.12.05, 14:37 I bardzo dobrze, ponieważ, być może, będę musiał tamtędy przechodzić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 29.12.05, 14:49 Koniecznie proszę pamiętać o posypaniu piaskiem z właściwym wymiarem, wg rozporządzenia byłego ministra, 1 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Powitania grudniowe 29.12.05, 17:22 poświątecznie i przednoworocznie, cieplutko z białej, zaśnieżonej B. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 29.12.05, 21:42 Chcieliśmy mieć prawdziwą zimę,to ją mamy.Mam i teraz szczególnie przekichane,musze poruszać się codziennie autem.:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 29.12.05, 21:47 Parkosiu! chyba tez ci potrzeba slupa do przytulenia, taki smuteczeknie cos czuc od Cie, nie martw sie niedlugo wiosna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 30.12.05, 07:43 Witam zszokowany Waszą przedsiębiorczością w nabijaniu licznika ;-) Pozdrawiam PS. Odśnieżone było ładnie, ale brak piasku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 30.12.05, 09:54 Witam z baaardzo białego Południa Kraju. Dalej sypie. No to mamy zimę. Tylko kierowców żal. Pozdrawiam PS. Podziwiam Waszą Aktywność...:) Aż miło popatrzeć :P Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Powitania grudniowe 30.12.05, 15:46 Aktywność wieczorna to nasza tradycja.:) Wracając do śniegu,Podobno w Szczecinie jeździ 14 piaskarek,wczoraj widziałem JEDNĄ,dziś również.:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Powitania grudniowe 30.12.05, 16:35 też u Was tak posypało? A jak drogi? Do Gdańska pewnie dobrze, ale do mojego B. gorzej? I jak tu jechać nad morze? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 30.12.05, 16:49 U nas tez zima cala geba:-) snieg juz w polowie posprzatany, ale poza miastem groza, lepiej sie nie ruszac jak nie trzeba, a swoja droga skad taki ruch? Pozdrawiam w przedostatni dzien tego roku, jeszcze jutro i..... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Powitania grudniowe 31.12.05, 10:13 Ufff... Całą noc wiało i sypało.. Zaspy jakich już od wielu lat nie pamiętam. Nie wiem czy mój odkopie zasypane auto, a ono wcale do małych nie należy ;) A piaskarki od rana jeszcze nie było, z łopatami ludzie walczą przecierając ścieżki dla pieszych. Widok, za to urokliwy, tylko fotki "strzelać". Pozdrówki białe:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Powitania grudniowe 31.12.05, 11:05 Taaak, zasypalo od nowa, bialo wszedzie a wieczorem co to bedzie? Walonki ubierac i brnac na te sylwestrowe bale i inne spotkania towarzyskie, a najlepzy bedzie powrot, sniezki pojda w ruch? Pozdrawiam wszystkich sylwestrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Powitania grudniowe 31.12.05, 17:18 Witam sylwestrowo, po robocie. Najeźdzłem się, aż szkoda gadać w tych śnieżnych opadach. W trakcie dowiedziałem się o zmianie planów, jednak idę na balety. Nie chce mi się, ale czego nie robi się dla ostaniej żony ;-))) Wciągnęli nas znajomi, więc nie ma wyboru. Pozdrawiam sylwestrowo i szampańsko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś