Dodaj do ulubionych

Unibax - WIELKI WSTYD!!!!

22.09.13, 18:29
Wstydzę się, że jestem (byłem!) kibicem tej drużyny! To zwykła granda! Za odmowę jazdy w finale w Zielonej Górze toruński klub powinien być karnie relegowany do II ligi! Nie chcę więcej widzieć tych srebrników karkosika!
Gdzie jest ten honor "miasta sportu", gdy kontuzja jednego bydgoszczaka (Golloba) powoduje tchórzliwą ucieczkę toruńskich zawodników ze stadionu w Zielonce?
Ależ upadek!
Wstyd na cały kraj!
Obserwuj wątek
    • v.t.s Ż E N A D A 22.09.13, 19:40

• mars991 unibax 22.09.13, 20:22
      ... W 2006 r. klub chylił się ku upadkowi, miał 1,5 mln zł długu i z takimi zobowiązaniami Polski Związek Motorowy nie przyznałby mu licencji na starty w sezonie 2007. To oznaczałoby automatyczną degradację o ligę niżej klubu, który po awansie w 1975 r. do najwyższej klasy rozgrywkowej nigdy z niej nie wypadł. Lokalne media apelowały o pomoc. Nie mogłem odmówić.... - jak to się ma panie karkosik do dzisiejszej decyzji???
    • felyetonista Re: Unibax - Welki Wstyd 22.09.13, 21:04
      Mozna miec wszystko: piekny station, koopa kasy, dobry zespol.
      I jednoczesnie nie miec: honoru, mestwa, walecznego serca.
      Wstyd, Wstyd, Wsyd.
      Zenada.
      Prawdziwi mezczyzni nie przegrywaja w ten sposob!
      Raz jeszcze: W S T Y D !!!!
      • franek-dolas Re: Unibax - Welki Wstyd 22.09.13, 21:17
        Ja już dziś, przy okazji od żony usłyszałem : Jesteś tchórzem jak żużlowiec z Torunia!
        • ika8611 zmień żonę bo cię oszukuje... 23.09.13, 10:03
          ..."żużlowcy" chcieli jechać.
          • bydofan Re: zmień żonę bo cię oszukuje... 23.09.13, 21:14
            Tak ale do domu.
    • naubyd trochę inne zdanie 23.09.13, 07:07

Mam troszke inne zdanie, bi nie jestem związany z klubem. Zaoszczędzono mi widoku zadowolonych do bólu gąb kobili z Zielonki po rozjechaniu juniorów. Zaoszczędzono mi wypocin pana D. Po jego wystąpieniu w czasie GP myślałem, że rzygnę. Facet niszczy ligę żużlową i chyba czas na zrobienie czegoś z ligą własnie. Może ten bunt jest tego poczatkiem.
      • johnyflaszka Re: trochę inne zdanie 23.09.13, 08:20
        Gollob posłuchał premiera i myślał, że do 67 pojeździ ale to się tak nie da to nie w tej branży.
      • ika8611 Re: trochę inne zdanie 23.09.13, 10:01
        to prawda. najbardziej żałowali satysfakcji z doładowanie toruniowi 60:30 i zostania wielkimi mistrzami nad mistrzami co w finale wygrywaja 60:30 tacy sa mocni.
        chociaz patrzac z punktu widzenia czysto sportowego mogli jechac, choć walkower istnieje i jest dozwolony w każdym sporcie na każdym poziomie rozgrywek.
        • v.t.s Re: trochę inne zdanie 23.09.13, 10:33
          satysfakcji nie było, bo uciekliście z podkulonymi ogonami
        • naubyd Re: trochę inne zdanie 23.09.13, 14:42
          Własnie to chciałem powiedzieć w moim poscie. Powiedziałem inaczej ale w sumie na to samo wychodzi. Teraz tylko czekamy na decyzje w sprawie. Finansowe chyba pan Karkosik przewidział więc luz. Gorzej jak liga zapragnie się zemścić i zrobić jakieś ruchy z punktami albo degradacją.
    • anty_gw1 Bardziej od Karkosika winni żużlowcy 23.09.13, 09:22
      Karą powinna być degradacja lub taka liczba ujemnych punktów, które w praktyce oznaczać będą degradację. Plus dotkliwa kara dla zużlowców, którzy nie wyjechali na tor. Finansowa, zawieszenie licencji - coś się znajdzie. To bowiem sami żużlowcy okazali się największymi cieniasami. Nikt ich łancuchami w parkingu nie spętał. Mogli się postawić i wystartować.
      • ika8611 Re: Bardziej od Karkosika winni żużlowcy 23.09.13, 10:09
        to ja proponuję abyś tak samo postawił się swojemu pracodawcy gdy będzie ci podsakiwał.
        • anty_gw1 Re: Bardziej od Karkosika winni żużlowcy 23.09.13, 11:05
          Ani ja nie udwodnię Tobie, że to zrobiłem, ani Ty nie musisz mi wierzyć, że tak zrobiłem, więc to oczekiwanie jest bezprzedmiotowe:)
          Sytuacja zużlowców jest inna niż "zwykłych" pracowników. W niemal każdym zawodzie pracownika można zastąpić. W żużlu można go co najwyżej wymienić z innym klubem, bo cyrk kręci się w oparciu o tych samych ludzi. Po wyrzuceniu niepokornych z Unibaksu na ich miejsce musieliby przyjść zawodnicy na przykład z Tarnowa, w miejsce których do Tarnowa przyszliby Ci z Torunia, bo przecież Tarnów nie zakontraktowałby nagle Ciebie czy mnie. Nie jest to branża, w której istnieje widmo bezrobocia, więc Twoja uwaga jest zdecydowanie przesadzona.
          Swoją opinię, że to żużlowcy okazali się najsłabszym ogniwem podtrzymuję.
    • bydofan Re: Unibax - kwintesencja krzyżactwa 23.09.13, 21:22
      Podobnie jest w Bydgoszczy
      • johnyflaszka Min. Mucha to załatwi 24.09.13, 06:52
        Szkoda, że ministrm sportu nie jest pani Bieńkowska

www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130923/ZUZEL92/130929722
    • felyetonista Tchórze! 24.09.13, 08:02
      Im więcej o tym myślę, tym bardziej dochodzę do jednego wniosku: cały zespól to kompletni Tchórze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka