Dodaj do ulubionych

Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty....

IP: 195.85.209.* 28.01.05, 22:59
a jacy tutaj cudowni ludzie mieszkają, po prostu high life!, Szok, kinoplex
budują i drogi rzbudowują i prezydent dba o miasto i firmy sie rozwijają i
coraz czyściej jest...
Obserwuj wątek
    • Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 00:47
      ach, bardzo dziękujemy za docenienie naszego miasta.
      Podobno więcej jest osób zachwyconych naszymi osiągnięciami.
      Zdajemy sobie jednak sprawę z tego, że prawdopodobnie mamy
      jeszcze trochę do zrobienia.Myślę, że za kilka lat może być
      jeszcze lepiej.
      • pan_jerzy [...] 29.01.05, 10:14
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: maciej Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 29.01.05, 11:01
          Witam Ciebie torunianko, długo ciebie nie było. Może znasz nową gwiazdę tego
          forum, nijakiego jureczka?
          • Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 11:27
            nie było mnie to prawda, bo inne torunianki chciały tu błyszczeć, więc
            ustąpiłam pola, przesuwając się na pola bitewne;)
            niestety, jestem prostą kobietą, nie znam gwiazd.

Ale cieszę się z każdego okruchu sympatii dla mojego miasta:))
            • Gość: maciej Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 29.01.05, 14:58
              Sympatii do Ciebie jak i miasta mam wiele!!!!
              ps. tylko nie trawię niestrawnych!!!!
              • Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 18:45
                ach, miło mi macieju:))
                mogę zrewanżować się za miłe słowa radą, z której możesz skorzystać, o ile
                zechcesz;)

nie rzucaj się na niestrawne, unikniesz niestrawności:)
                • Gość: maciej Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 195.85.209.* 29.01.05, 21:08
                  Z rady skorzystam, bo mnie pozniej jakies dziwne wydechy biora!!!
    • Gość: tomas Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 11:16
      w glowce sie woda zagotowala z wrazenia
    • Gość: cinek Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:26
      bym cie nie znal, to bym sie wkurzyl. a tak wiem ze to ironia :D :D :D
      • Gość: luci Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 82.146.225.* 29.01.05, 14:06
        Wydaje mi się,że to nie jest ironia.Myślę,że ta opinia jest prawdopodobna i
        uważam,że to się wszystko po feriach wyjaśni.
        • Gość: lech Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:46
          przeczytaj inne posty bleee i bedziesz wiedzial czy to ironia.
          • Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 18:52
            ależ, Panowie, czemuż to myślicie, że dobra opinia o Toruniu musi być ironią?
            bleee lubi Toruń przecież, co nie znaczy chyba, że przedkłada to miasto nad
            rodzinną Bydgoszcz. Miasto jak człowiek, w każdym jest coś dobrego, aczkolwiek
            nie wszystko zapewne idealne.

Zapraszam do Toruniu, zobaczcie sami, może doszukacie się czegoś interesującego
            na własną rękę.
            • Gość: luci Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 82.146.225.* 30.01.05, 18:47
              A czy na jeziorze Kaszownik tama już została zbudowana,czy jeszcze
              dalej woda zalewa?
              • Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 30.01.05, 19:40
                tam w Toruniu nie stawiamy, ani ludziom, ani jeziorom.
                Ale najlepiej zrobisz jak naocznie sprawdzisz sytuacje;)
                • Gość: luci Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 82.146.225.* 30.01.05, 21:03
                  To przyjadę,a fortyfikacje zdobędę,cinek pożyczy mi mapy;)
                  • Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 30.01.05, 23:40
                    zaraz, zaraz - to było zaproszenie do wizyty turystycznej, a nie inwazji i
                    zdobywania fortyfikacji. W tym względzie to radzę uważać, bo fortyfikacje
                    podświetlone i straż miejska łacno może Ci jaką krzywdę zrobić, a tego byśmy
                    naszym sąsiadom nie życzyli;)

a w Toruniu to bez map trafisz z pewnością gdzie trzeba;)
                  • Gość: olo Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 01:09
                    bez map na wojne buhaha.
                    ale macie doborowa armie!
                    nic tylko wspolczuc, dobrze ze cinek nie slyszy, bo by zabil cie smiechem!
                    • Gość: torunianka mapy IP: *.petrus.com.pl 31.01.05, 11:03
                      olo, pomyśl przez chwilę zanim coś powiesz.
                      Jak wszystko rozpoznacie przed wejściem, to wojna szybko się skończy i Wasze
                      wojska zostaną postawione w stan spoczynku, Was rozpuszczą do rezerwy.
                      A tak bez map, będziecie mogli szukać dłużej celu, szczególnie w ogrodkach,
                      pubach i kafejkach, tak jak to robiło wojsko polskie swego czasu w Czechach.
                      ps. a cinek już wie, że dobry wróg na wagę złota, więc spoko!
                      a teraz przerwa w działaniach wojennych bo jadę szukać cyrkla do wytyczenia
                      środka między naszymi miastami.
    • Gość: black Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 30.01.05, 15:12
      Piękny jest
      Bogaty?Nie wiem raczej średni.
      Jest przyjaznym,ciekawym,i atrakcyjnym miejscem do osiedlenia się na stale.
    • Gość: bleee Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 195.85.209.* 30.01.05, 21:25
      Ironia,hmmm?, prawda hmm...? Chciałem sprawdzic reakcje toruniaków. Są ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka