Gość: bleee IP: 195.85.209.* 28.01.05, 22:59 a jacy tutaj cudowni ludzie mieszkają, po prostu high life!, Szok, kinoplex budują i drogi rzbudowują i prezydent dba o miasto i firmy sie rozwijają i coraz czyściej jest... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 00:47 ach, bardzo dziękujemy za docenienie naszego miasta. Podobno więcej jest osób zachwyconych naszymi osiągnięciami. Zdajemy sobie jednak sprawę z tego, że prawdopodobnie mamy jeszcze trochę do zrobienia.Myślę, że za kilka lat może być jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jerzy [...] 29.01.05, 10:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 29.01.05, 11:01 Witam Ciebie torunianko, długo ciebie nie było. Może znasz nową gwiazdę tego forum, nijakiego jureczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 11:27 nie było mnie to prawda, bo inne torunianki chciały tu błyszczeć, więc ustąpiłam pola, przesuwając się na pola bitewne;) niestety, jestem prostą kobietą, nie znam gwiazd. Ale cieszę się z każdego okruchu sympatii dla mojego miasta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 29.01.05, 14:58 Sympatii do Ciebie jak i miasta mam wiele!!!! ps. tylko nie trawię niestrawnych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 18:45 ach, miło mi macieju:)) mogę zrewanżować się za miłe słowa radą, z której możesz skorzystać, o ile zechcesz;) nie rzucaj się na niestrawne, unikniesz niestrawności:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 195.85.209.* 29.01.05, 21:08 Z rady skorzystam, bo mnie pozniej jakies dziwne wydechy biora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 11:16 w glowce sie woda zagotowala z wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 13:26 bym cie nie znal, to bym sie wkurzyl. a tak wiem ze to ironia :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 82.146.225.* 29.01.05, 14:06 Wydaje mi się,że to nie jest ironia.Myślę,że ta opinia jest prawdopodobna i uważam,że to się wszystko po feriach wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 14:46 przeczytaj inne posty bleee i bedziesz wiedzial czy to ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 29.01.05, 18:52 ależ, Panowie, czemuż to myślicie, że dobra opinia o Toruniu musi być ironią? bleee lubi Toruń przecież, co nie znaczy chyba, że przedkłada to miasto nad rodzinną Bydgoszcz. Miasto jak człowiek, w każdym jest coś dobrego, aczkolwiek nie wszystko zapewne idealne. Zapraszam do Toruniu, zobaczcie sami, może doszukacie się czegoś interesującego na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 82.146.225.* 30.01.05, 18:47 A czy na jeziorze Kaszownik tama już została zbudowana,czy jeszcze dalej woda zalewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 30.01.05, 19:40 tam w Toruniu nie stawiamy, ani ludziom, ani jeziorom. Ale najlepiej zrobisz jak naocznie sprawdzisz sytuacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luci Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 82.146.225.* 30.01.05, 21:03 To przyjadę,a fortyfikacje zdobędę,cinek pożyczy mi mapy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 30.01.05, 23:40 zaraz, zaraz - to było zaproszenie do wizyty turystycznej, a nie inwazji i zdobywania fortyfikacji. W tym względzie to radzę uważać, bo fortyfikacje podświetlone i straż miejska łacno może Ci jaką krzywdę zrobić, a tego byśmy naszym sąsiadom nie życzyli;) a w Toruniu to bez map trafisz z pewnością gdzie trzeba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 01:09 bez map na wojne buhaha. ale macie doborowa armie! nic tylko wspolczuc, dobrze ze cinek nie slyszy, bo by zabil cie smiechem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka mapy IP: *.petrus.com.pl 31.01.05, 11:03 olo, pomyśl przez chwilę zanim coś powiesz. Jak wszystko rozpoznacie przed wejściem, to wojna szybko się skończy i Wasze wojska zostaną postawione w stan spoczynku, Was rozpuszczą do rezerwy. A tak bez map, będziecie mogli szukać dłużej celu, szczególnie w ogrodkach, pubach i kafejkach, tak jak to robiło wojsko polskie swego czasu w Czechach. ps. a cinek już wie, że dobry wróg na wagę złota, więc spoko! a teraz przerwa w działaniach wojennych bo jadę szukać cyrkla do wytyczenia środka między naszymi miastami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: *.petrus.com.pl 30.01.05, 15:12 Piękny jest Bogaty?Nie wiem raczej średni. Jest przyjaznym,ciekawym,i atrakcyjnym miejscem do osiedlenia się na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Re: Ach jaki Torun piękny, ach jaki bogaty.... IP: 195.85.209.* 30.01.05, 21:25 Ironia,hmmm?, prawda hmm...? Chciałem sprawdzic reakcje toruniaków. Są ok. Odpowiedz Link Zgłoś