Dodaj do ulubionych

Dwa Pokoje

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 02.09.01, 20:29
Moim ukochanym pubem w Toruniu są Dwa Pokoje na Podmurnej. Cudowna muzyka,
oryginalny klimat (wreszcie "niepiwniczne" wnętrze), mili barmani,
zaprzyjaźniony kot, pyszna kawa... Bywalcy na poziomie, żadnych dzieciaków. Nie
ma wiecznego smrodu papierosów. Bajka. Czy to tylko moje zdanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: keramski Re: Dwa Pokoje IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 00:27
      Drogi chitarra - sprecyzuj prosze, ludzi w jakim wieku uwazasz za dzieciaki?? Dla 40-latkow 25-letni ludzie to tez dzieciaki:) Pozdrawiam.
      • Gość: chitarra Re: Dwa Pokoje IP: *.torun.dialup.inetia.pl 03.09.01, 19:52
        Gość portalu: keramski napisał(a):

> Drogi chitarra - sprecyzuj prosze, ludzi w jakim wieku uwazasz za dzieciaki?? D
        > la 40-latkow 25-letni ludzie to tez dzieciaki:) Pozdrawiam.

To muszą być bardzo smutni czterdziestolatkowie. Ja takich za wielu na szczęście
        nie znam.
        Za "dzieciaki" uważam większość młodzieży poniżej lat 18. A także tych poniżej
        pewnego poziomu, u których głupotę wciąż można zrzucić na wiek.
        A poza tym to jestem TA chitarra.

Również pozdrawiam
        • Gość: 41-latek Re: Dwa Pokoje IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 19:45
          Jestem 41-letnim dzieckiem (mojej Mamy).
    • Gość: 314 Re: Dwa Pokoje IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.09.01, 18:48
      Nigdy tam nie bylem, ale mam wrazenie (widzialem tylko z zewnatrz), ze jest tam
      malo miejsca. Moze jednak sie skusze i zobacze jak tam jest live.
      • Gość: chitarra Re: Dwa Pokoje IP: *.torun.dialup.inetia.pl 07.09.01, 19:02
        Nie ma tam też zazwyczaj zbyt wielu ludzi... Kameralna atmosfera to plus!
    • Gość: Quesso Re: Dwa Pokoje IP: *.audax.pl 07.09.01, 23:05
      chitarra: Jaki jest dokladnie adress tej utpii. Czy ma on chrakter pubu czy
      raczej kawiarenki? [prosciej: mozna nabyc piwo?]
      • Gość: chitarra Re: Dwa Pokoje IP: *.torun.dialup.inetia.pl 12.09.01, 17:45
        Piwo mozna nabyc - Zywiec, jasne i ciemne. To raczej pub, chociaz podaja tez
        swietna kawe. Dwa Pokoje sa na Podmurnej, obok niedawno otwartego Naszego Kina
        (tak sie chyba nazywa?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka