Dodaj do ulubionych

KAWAŁ DLA MAĆKA :-))))

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.04.03, 13:38
Kanadyjczyk je sobie spokojnie śniadanie (chleb z marmoladą i coś tam
jeszcze), przysiada się do niego żujący gumę Amerykanin.
- To wy w Kanadzie jecie cały chleb? - pyta Amerykanin.
- No tak.
- Bo my w USA jemy tylko środek. Skórki odkrajamy, zbieramy do specjalnych
pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na croissanty i sprzedajemy
do Kanady - stwierdza pogardliwie Amerykanin, żując swoją gumę.
Kanadyjczyk nic.
- A marmoladę jecie? - pyta dalej Amerykanin.
- No, tak.
- Bo my w USA jemy tylko świeże owoce. Skórki, pestki i tak dalej zbieramy do
specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na dżem i
sprzedajemy do Kanady. I dalej zuje gumę.
- A seks w USA uprawiacie? - pyta Kanadyjczyk.
- No oczywicie.
- A z prezerwatywami co robicie?
- Wyrzucamy.
- Bo my w Kanadzie to swoje zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do
recyclingu, przerabiamy na gumę do żucia i sprzedajemy do USA...
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: *.ssss.gouv.qc.ca 17.04.03, 15:08
      Dobry kawal !! Skad ty go wyrwales ??? Dales mi material do zabawienia przy
      wielkanocnym stole rodzinki, ktora przyjezdza z Toronto na swieta do nas :))
      • naka Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) 17.04.03, 21:43
        • Gość: Maciek Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: *.ssss.gouv.qc.ca 17.04.03, 21:47
          Nako
          A co z jajkami ?? Czyzbys zapomniala ??:))
          • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.04.03, 10:27
            Pomaluj sobie ;-)))))
            • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) - obrzydlistwo IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.04.03, 10:32
              Cichy pub w Montrealu. Atrakcyjna babka podchodzi do baru, daje znak barmanowi,
              który natychmiast podchodzi do niej. Gdy jest już blisko, kobieta zmyslowo
              sygnalizuje, ze powinien zblizyc swoja twarz do jej twarzy. Barman czyni to,
              wtedy ona delikatnie zaczyna piescic jego gesta, krzaczasta czarna brode.
              Czy to ty jestes tu wlascicielem? - pyta, miekko dotykajac jego twarzy dlonmi.
              - Nooo, nie - odpowiada mezczyzna.
              - A czy mozesz go tu zawolac? Potrzebuje z nim porozmawiac -szepcze,
              przejezdzajac dlonmi poza brode, w strone czupryny.
              - Niestety, nie ma go - dyszy barman, najwyrazniej podniecony.
              - Moze ja pomoge?
              - Tak. Chcialabym przekazac wiadomosc dla niego - kobieta ciagnie dalej niskim,
              zmyslowym glosem, wsuwajac kilka palców w usta barmana i pozwalajac mu ssac je
              delikatnie.
              -Powiedz szefowi, ze w ubikacji dla pań nie ma papieru toaletowego..
              • Gość: Maciek Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) - obrzydlistwo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 22.04.03, 13:20
                Kurcze, Figo, skad ty to wszystko wiesz ?? Rzeczywiscie tak dokladnie jest
                w........montrealskich pubach !! Ale jednego tylko nie rozumiem, ze byles tutaj
                i nie zameldowales sie do mnie :)) Powazne uchybienie !!
                • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) - obrzydlistwo IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.04.03, 08:24
                  Byłem, dzwoniłem do drzwi ale sąsiad wyszedł i powiedział, że śpisz nawalony i
                  nie otworzysz, więc poszedłem dalej. ;-)))))
                  • Gość: Maciek Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) - obrzydlistwo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 23.04.03, 13:54
                    ........czyli wyladowales u mojej sasiadki, Lise ?? Nic mi o tym nie
                    wspominala; czyzbys nie bardzo wryl sie jej w pamieci ?:))
                    • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) - obrzydlistwo IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.04.03, 14:21
                      To była kobieta? W takim razie wyglądała jak NRD-owska pływaczka. ;-))))
                      • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.04.03, 14:25
                        Sekretarka z dyrektorem Maćka kochają się w biurze, i nagle warkocz sekretarki
                        dostał się do niszczarki
                        - Warkocz, warkocz ! krzyczy sekretarka
                        A dyrektor na to : Wrrrrrrr, wrr
                        • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.04.03, 14:28
                          Dziewczyna w sytuacji intymnej z chłopakiem. On pyta:
                          - Mogę mówić do ciebie Ewa?
                          - Ale ja mam na imię Danka. Dlaczego Ewa?
                          - Bo... będziesz moją pierwszą.
                          - Dobra. A ja mogę mówić do ciebie Peugeot?
                          - Dlaczego???
                          - Bo będziesz moim 206...
                          • Gość: Maciek Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: *.ssss.gouv.qc.ca 23.04.03, 18:16
                            Gość: Figo napisal: 23-04-2003 14:21 odpowiedz na list odpowiedz cytując
                            To była kobieta? W takim razie wyglądała jak NRD-owska pływaczka. ;-))))
                            ^^^^^^^

Figo,
                            Jaka plywaczka ?? I jaka NRD-owska ??? Lise, moja sasiadka, to najprawdziwsza
                            Francuzka , i do tego artystka malarka !! Chyba byles po.... substancjach :)))
                            • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.04.03, 08:21
                              Znam fajny toast o francuzach, możesz go zaserwować Lise przy imprezce : No to
                              do buzi jak Francuzi.
                              • Gość: Maciek Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: *.ssss.gouv.qc.ca 25.04.03, 13:42
                                Przeciez ci pisalem, ze Lise to Francuzka i po polsku nie kuma !! Daj mi wiec
                                francuska wersje tego sloganu; tylko ma sie rymowac !!
                                • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.04.03, 07:50
                                  No nie przesadzaj, moja znajomość języków obcych jest wprost proporcjonalna do
                                  ilości wypitego alkoholu. ;-))))))
                                  • Gość: Maciek Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: *.ssss.gouv.qc.ca 28.04.03, 13:45
                                    Czyli zostawiasz mnie w impasie :))
                                    • Gość: Figo Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.04.03, 14:49
                                      Przełóż sobie na angielski. Później po francusku samo pójdzie....
    • naka Re: KAWAŁ DLA MAĆKA :-)))) 05.05.03, 07:40
      • Gość: Maciek Re: znowu do Naki:-)))) IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.05.03, 13:42
        Naka
        jak ty jednym trafnym zdaniem potrafisz czlowiekowi otworzyc oczy !! :))
        • Gość: PEGAS Re: znowu do Naki:-)))) IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 05.05.03, 15:11
          Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Naka
          > jak ty jednym trafnym zdaniem potrafisz czlowiekowi otworzyc oczy !! :))

A Widzisz!!!!!!
          • Gość: Maciek Re: IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.05.03, 18:24
            Tak, teraz widze :))
            • Gość: Figo Re: IP: gateway.d* / 10.3.36.* 06.05.03, 08:56
              Ale naka jest "prędka" ;-)))))
              • Gość: Maciek Re: IP: *.ssss.gouv.qc.ca 06.05.03, 13:37
                Figo
                ty sie nie podlizuj Nace :)), tylko zaczynaj juz ciulac kase na te lody z
                wisienka , ktore jej obiecales latem na rynku !!
                • Gość: Figo Re: IP: gateway.d* / 10.3.36.* 07.05.03, 08:03
                  na lody jeszcze mnie stać ;-)))))))
                  • Gość: Figo Dowciap IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.06.03, 13:17
                    Jedzie ciężarówka bardzo wysoko załadowana. Kierowca - cwaniaczek chciał
                    przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechała policja,
                    gliniarz chodzi dookoła, patrzy i mówi:
                    - No i co? Zaklinował się Pan?
                    Na co kierowca:
                    - Nie! Wiozłem "****" most i mi się paliwo skończyło
                    • Gość: Maciek Re: Dowcip IP: *.ssss.gouv.qc.ca 18.06.03, 18:52
                      No to ja i pozwole sobie tez na jeden :))

-Ogrod, towarzystwo, grill. W ktoryms momencie, w obecnosci wszystkich,
                      gospodarz zwraca sie do zony nasteoujaco :
                      -kochanie, ale utylas, twoja d..a jest tak duza jak nasz grill.
                      Zona zachnela sie nieco, ale nic nie odpowiedziala.
                      W nocy maz zaczyna dobierac sie do malzonki, ktora dosc niechetnie reaguje na
                      jego zaloty. Maz nie ustaje w zabieganiu o wzgledy zony. W koncu
                      zniecierpliwiona zoncia mowi mezowi:
                      - kochanie, czy oczekujesz , ze dla takiej jednej marnej kielbaski mam
                      otworzyc ......calego grilla :))
                      • naka Re: Lody !!! 19.06.03, 13:55
                        Figo !!! chyba bedziesz miał niespodzianke !!!!
                        • Gość: Figo Re: Lody !!! IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.06.03, 12:25
                          Jaką?
                          • figo15 Re: Lody !!! 19.09.03, 12:36
                            W ramach programu resocjalizacji młody dresiarz, zamiast trafić do poprawczaka,
                            zostaje skierowany do pracy w firmie transportowej. Dostaje półciężarówkę i ma
                            przewieść towar na południe kraju. Rusza w drogę. Tuż przed północą szef firmy
                            odbiera telefon.
                            - Szefie, spóźnię się, bo potraciłem jakąś świnię.
                            - Daj spokój, po prostu ściągnij truchło na pobocze i jedź dalej.
                            - Ale ona jest jeszcze żywa.
                            - To ją dobij - z tyłu w aucie jest strzelba.
                            Po godzinie znów dzwoni telefon.
                            - Szefie, dobiłem świnię skopałem truchło na pobocze, ale nie mogę wyciągnąć
                            roweru z pod auta.
                            - Jakiego roweru? - krzyczy szef.
                            - No tego, którym ta pijana świnia jechała do wsi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka