Gość: Albercik IP: *.man.bydgoszcz.pl 18.03.05, 01:13 W jakim kraju my żyjemy?!!!! Ten śmieć nie powinien mieć żadnych praw, a u nas jeszcze innych oskarża!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diabel pieski wladzy IP: *.bloknet.org / *.org 18.03.05, 07:47 Moze tak, ale czy policjant powinien kopac po twarzy ??!!!!! Panstwo w ktorym nie ma prawa jest panstwem zla!!!!! Politycy i bandyciu graja w jednej druzynie a na dodatek sedzia jest przekupiony. Cale to panstwo to jedna wielka kloaka, torun w tym nie odstaje. Male pieski merdajace i laszace sie do wladzy, korzytajac z tego maja prawo za nic, przyklad straz miejska majaca w d.. zarzadzenie o zakazie palenia w miejscach publicznych (straznica,) jazda samochodem bez pasow, itd. Jak moze przestrzegac prawa ktos kto je sam lamie??? Albo powiedzialbym dalej jak moze tworzyc prawo przestepca???? Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: pieski wladzy 18.03.05, 08:02 zgadza sie w Strazy Miejskiej wisi tabliczka o zakazie palenia a tymczasem wszedzie unosi sie dym z petow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel pieski wladzy IP: *.bloknet.org / *.org 18.03.05, 08:17 A jak sie wchodzi po prawej stronie jest tabliczka "na terenie straznicy obowiazuje zakaz palenia" jesli tak przestrzegaja prawa to ja sie pytam prezydenat Zaleskiego jakim prawem utrzymuje z moich pieniedzy takie g...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabbathew Re: pieski wladzy IP: *.torun.mm.pl 18.03.05, 12:57 W straznicy o ile sie orientuje, jak w kazdym innym miejscu jest palarnia. Pewnie ztad ten dym. A jak nie chcecie utrzymywac policji i straży miejskiej, to wyjdz na ulice jak ich nie bedzie. Zobaczymy do kogo sie zgłosisz jak ci ktos miche oklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabbathew Re: Policjant skazany IP: *.torun.mm.pl 18.03.05, 08:10 Przywrócic policjanta do pracy. A temu Panu dorzucic pare lat za znieważenie funkcjonariusza. Pare lat, a nie kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eppp To jest przegięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:11 Policja musi być brutalna. Jak mają interweniować skoro wiedzą, ze jakiś śmieć może pozbawić ich roboty!!!! Dlaczego szfowie nie bronią Policjantów. Przecież Policja nie będzie skuteczna jeśli nie będzie mogła interweniaować ZDECYDOWANIE. Prawda jest taka, że w naszym życiu za dużo jest lewicowego myślenia, które jest po prowsy wypaczone - obrona jednostki. Tak naprwdę, to zagrożeniem dla nas nie są jacyś wielcy mafiozi tylko takie łazy zaczepiające nas na ulicy. Oni nie boją się niczego. Ja chcę się czuć bezpiecznie. A to zapewni mi POLICJA działająca zdecydowanie i budząca respekt przede wszystkim u takich małył przestępców i blokersów. Mam nadzieję, że ten Policjant jakoś się pozbierał. Pozdrawiam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek <Andrzejek Re: Policjant skazany IP: *.tekn.helsinki.fi 18.03.05, 14:56 Wczoraj w Helsinkach bylem swoadkiem jak nachlany mlodzieniec oplul policjanta, ktory sciagal go z jezdni. Policjant nie dosc, ze nie reagowal, to jeszcze profesjonalnie go zbadal, a nastepnie wezwal karetke. W tym czasie koles na przemian darl sie na niego, plul, rzygal. Czyzby tutaj mieli silniejsze nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holmes Re: Policjant skazany IP: *.petrus.com.pl 18.03.05, 18:15 Slyszalem , ze ten wlasnie Przemus to psychopata i piroman podobno chwali sie ze zjaral muzeum etnograficzne , ale mu nie udowodnili tego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toruńczyk Brawo policja!!!!!!!!!!!!!!!!!chuliganów trzeba IP: *.torun.mm.pl 21.03.05, 10:24 Za oplucie policjata do więzienia!!!!!!!!!!obraza symboli władzy i godnosci człowieka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś