Gość: maks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:46 o ile miałbym już kogoś z PO wybierać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub_lauder Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił 20.07.05, 09:47 A co zrobil Lenz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raco Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:12 Po co wystawiają tego Wojtczaka do Senatu. To miernota, który przegrane wybory ma za soba 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:13 Dlaczego nie wystawili Waldka Przybyszewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mynda Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił 20.07.05, 12:00 no, zawsze będzie śieszniej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks ciiiiicho, Waldek to tajna broń toruńskiej PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:49 MA BYĆ PREZYDENTEM TORUNIA Z RAMIENIA PLATFORMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:52 no firmę dość porządną drukarnie, działa w amerykańskiej fundacji promującej demokrację w dawnym ZSRR. Nie jest moim ulubionym działaczem ale ambitny gość z jajami podobnie jak Ardanowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł KLAKIERZY i WAZYLINIARZE WON z FORUM IP: *.minus.uni.torun.pl 20.07.05, 16:24 Widze, ze klakierów na formu bez liku, a wazelina przelewa się strumieniami. Jak chcecie takie pierdoły wciskać, to dodajcie napis WĄTEK SPONSOROWANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazdrosniku Re: KLAKIERZY i WAZYLINIARZE WON z FORUM IP: *.tvk.torun.pl 20.07.05, 17:15 a ja czlowieka znam osobiscie i zgadzam sie z tym, ze trzeba dac mu sprobowac, przynajmniej jeszcze niczego nie mial okazji spierd... i znajac go twierdze ze da sobie rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozd Re: KLAKIERZY i WAZYLINIARZE WON z FORUM IP: *.torun.mm.pl 20.07.05, 20:01 jasne, ale ile on Ci placi za takie gatki cwaniaczku? Kampania na calego, a ja bede gloswal na Calbeckiego bo zrobil duza dla Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barek CAŁBECKI G..no zrobił dla Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:58 To pozer wyżywający się w zakupach nieruchomości dla miasta bo żadnych powaznych pieniedzy dla miasta nie załatwił i nie załatwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Calbecki, Kwiatkowski - dzieki nim mamy większość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:06 Ty chyba nie wiesz, co mowisz! Calbecki oraz Kwiatkowski - to dzieki nim mamy taki wysyp unijnych dotacji, inwestycji drogowych - oni to wszystko przygotrowujea! Chwalimy tu ZAaleskiego za inwestycje i rozwoj - OK ale jemu to robia ludzie, pracownicy - własnie ci dwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
grey100 Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił 21.07.05, 11:28 Zastanawiam się ile z postów powyższych jest autorstwa samego Lenza a ile jego sztabowców wyborczych. Pozostali dają się nabrać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNEL Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: 212.244.114.* 21.07.05, 12:06 tu jest ciekawy kawałek o nich: -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26718735 -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26718735&a=26720852 \ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks nie jestem Lenzem ani nie jestem ani nie będę w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:48 jego sztabie wyborczym. Po prostu głośno się zastanawiam na kogo głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takijeden. Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 22.07.05, 07:40 Wyrowiński ciut,ciut zrobił, ale dalej juz nic nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsio Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: 212.244.114.* 22.07.05, 09:31 Tak? A co takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max napinacze IP: *.torun.mm.pl 22.07.05, 10:53 Znowu odezwali sie internetowi "napinacze" z Demokratow i zyciowi nieudacznicy od Krystka. A co zrobil Filar, Sobecka, Wenderlich, Lewandowski, Rybicki itd.? cwaniaczek Banaszak tez tylko kombinuje. A Poslowie niewiele, moga zrobic dla miasta, ale jak dobrze pamietam Wyrowinski (chyba) jak byl w sejmie to pilotowal sprawe AUTOSTRADY, a teraz gdzie jest autostarda? Budowa utkwila w martwym punkcie, a Bodzio Lewandowski co w tej sprawie zrobil? Tylko jakos nikt o tym na Forum nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: napinacze 22.07.05, 11:02 Wydaje mi sie, ze Filar, Krystek i Banaszak nie byli parlamentarzystami czyli mozna o nich nie pisac w watku parlamentarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsio Re: napinacze IP: 212.244.114.* 22.07.05, 15:13 To nie chodzi o to. Chodzi o to ,że ktoś pisze tak: - Wyrowiński coś zrobił ! O ! Nastepnie pada pytanie : - co ? No i odzywają się "nożyce": - A Sobecka nic nie zrobiła i Krystek też !!!! W dawnych czasach jak Amerykanin w rozmowie z Rosjaninem zaczynał porównywać warunki zycia w USA i ZSRR - to Rosjanin wykrzykiwał ,że ... u was za to biją murzynów !!! W Toruniu miłośnicy "eleganckiego Jasia" mają inny odzew ,aczkolwiek sens ( czy raczej jego bezsens ) jest taki sam. Goebels wraz z Urbanem trzymali się zasady ,że 100 razy powtórzone kłamstwo staje się prawdą , i widać ,że ich nauki w las nie poszły ,ale w naród. Osobiście nie chce mi się powtarzać ,że Wyrowinski nie zrobił nic. Nie chce mi się 100 razy pytać : co takiego zrobił ? w odpowiedzi na wątki mówiące ,że coś tam zrobił. Mam to gdzieś. Jasieniek zostanie posłem bo z kumplem Tuskiem załatwił I pozycję na liście i wie ,że nie musi nic robić w kampanii i nic nie zrobi ,a posłem pozostanie. W końcu tylko o to mu chodzi. I ja go rozumiem. Jak czlowiek 12 lat brał kupę siana za siedzenie na Wiejskiej to nic innego robić nie umie. Nawet członkostwo Rady Nadzorczej pewnej cukrowni z rekomendacji SLD nie zastąpi fotelika na Wiejskiej, a dla człowieka dbającego o pozory może być nawet niemiłe. Lubię natomiast sprowokować od czasu do czasu jakiegoś wielbiciela do wypowiedzi merytorycznej której on nie umie ( nie może ) wyartykułować z oczywistych względow , co kończy się wypowiedzią ściśle merytoryczną w stylu : - wy oszołomy gupie a my nie gupie bo czytamy gazety ( najbardziej kretyńska reklama jaką spotkałem ) i u was biją murzynów. - poprawia mi to humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takijeden. Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 25.07.05, 15:24 A my tu cytomy gazety i sycko wiemy. (St.Wy.,W.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Nie wchodzac w nazwiska: PO oraz PIS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:16 Nie wchodzac w nazwiska: PO oraz PIS. Komuchow, Samoobrony i inne brony skreslam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Nie wchodzac w nazwiska: PO oraz PIS. IP: 158.75.35.* 25.07.05, 11:44 sadzac po wpisach to kampania jeszcze nie ruszyla Odpowiedz Link Zgłoś