Dodaj do ulubionych

z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 09:46
o ile miałbym już kogoś z PO wybierać
Obserwuj wątek
    • jakub_lauder Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił 20.07.05, 09:47
      A co zrobil Lenz?
      • Gość: Raco Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:12
        Po co wystawiają tego Wojtczaka do Senatu. To miernota, który przegrane wybory
        ma za soba 4 lata temu.
        • Gość: Kazik Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:13
          Dlaczego nie wystawili Waldka Przybyszewskiego?
          • mynda Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił 20.07.05, 12:00
            no, zawsze będzie śieszniej ;]
          • Gość: maks ciiiiicho, Waldek to tajna broń toruńskiej PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:49
            MA BYĆ PREZYDENTEM TORUNIA Z RAMIENIA PLATFORMY
      • Gość: maks Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:52
        no firmę dość porządną drukarnie, działa w amerykańskiej fundacji promującej
        demokrację w dawnym ZSRR. Nie jest moim ulubionym działaczem ale ambitny gość z
        jajami podobnie jak Ardanowski
    • Gość: Paweł KLAKIERZY i WAZYLINIARZE WON z FORUM IP: *.minus.uni.torun.pl 20.07.05, 16:24
      Widze, ze klakierów na formu bez liku, a wazelina przelewa się strumieniami.
      Jak chcecie takie pierdoły wciskać, to dodajcie napis WĄTEK SPONSOROWANY.
      • Gość: zazdrosniku Re: KLAKIERZY i WAZYLINIARZE WON z FORUM IP: *.tvk.torun.pl 20.07.05, 17:15
        a ja czlowieka znam osobiscie i zgadzam sie z tym, ze trzeba dac mu sprobowac,
        przynajmniej jeszcze niczego nie mial okazji spierd... i znajac go twierdze ze
        da sobie rade
      • Gość: drozd Re: KLAKIERZY i WAZYLINIARZE WON z FORUM IP: *.torun.mm.pl 20.07.05, 20:01
        jasne, ale ile on Ci placi za takie gatki cwaniaczku? Kampania na calego, a ja
        bede gloswal na Calbeckiego bo zrobil duza dla Torunia.
        • Gość: barek CAŁBECKI G..no zrobił dla Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:58
          To pozer wyżywający się w zakupach nieruchomości dla miasta bo żadnych
          powaznych pieniedzy dla miasta nie załatwił i nie załatwi
          • Gość: df Calbecki, Kwiatkowski - dzieki nim mamy większość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 08:06
            Ty chyba nie wiesz, co mowisz! Calbecki oraz Kwiatkowski - to dzieki nim mamy
            taki wysyp unijnych dotacji, inwestycji drogowych - oni to wszystko
            przygotrowujea!
            Chwalimy tu ZAaleskiego za inwestycje i rozwoj - OK ale jemu to robia ludzie,
            pracownicy - własnie ci dwaj!
    • grey100 Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił 21.07.05, 11:28
      Zastanawiam się ile z postów powyższych jest autorstwa samego Lenza a ile jego
      sztabowców wyborczych. Pozostali dają się nabrać. :)
      • Gość: ZNEL Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: 212.244.114.* 21.07.05, 12:06

tu jest ciekawy kawałek o nich:

-forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26718735
        -forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26718735&a=26720852
        \
      • Gość: maks nie jestem Lenzem ani nie jestem ani nie będę w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:48
        jego sztabie wyborczym. Po prostu głośno się zastanawiam na kogo głosować
    • Gość: Takijeden. Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 22.07.05, 07:40
      Wyrowiński ciut,ciut zrobił, ale dalej juz nic nie zrobi.
      • Gość: wsio Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: 212.244.114.* 22.07.05, 09:31

Tak? A co takiego?
        • Gość: max napinacze IP: *.torun.mm.pl 22.07.05, 10:53
          Znowu odezwali sie internetowi "napinacze" z Demokratow i zyciowi nieudacznicy
          od Krystka. A co zrobil Filar, Sobecka, Wenderlich, Lewandowski, Rybicki itd.?
          cwaniaczek Banaszak tez tylko kombinuje. A Poslowie niewiele, moga zrobic dla
          miasta, ale jak dobrze pamietam Wyrowinski (chyba) jak byl w sejmie to
          pilotowal sprawe AUTOSTRADY, a teraz gdzie jest autostarda? Budowa utkwila w
          martwym punkcie, a Bodzio Lewandowski co w tej sprawie zrobil? Tylko jakos nikt
          o tym na Forum nie pisze?
          • jakub_lauder Re: napinacze 22.07.05, 11:02
            Wydaje mi sie, ze Filar, Krystek i Banaszak nie byli parlamentarzystami czyli
            mozna o nich nie pisac w watku parlamentarnym.
            • Gość: wsio Re: napinacze IP: 212.244.114.* 22.07.05, 15:13

To nie chodzi o to. Chodzi o to ,że ktoś pisze tak:
              - Wyrowiński coś zrobił ! O !
              Nastepnie pada pytanie :
              - co ?
              No i odzywają się "nożyce":
              - A Sobecka nic nie zrobiła i Krystek też !!!!

W dawnych czasach jak Amerykanin w rozmowie z Rosjaninem zaczynał porównywać
              warunki zycia w USA i ZSRR - to Rosjanin wykrzykiwał ,że ... u was za to biją
              murzynów !!!
              W Toruniu miłośnicy "eleganckiego Jasia" mają inny odzew ,aczkolwiek sens ( czy
              raczej jego bezsens ) jest taki sam.
              Goebels wraz z Urbanem trzymali się zasady ,że 100 razy powtórzone kłamstwo
              staje się prawdą , i widać ,że ich nauki w las nie poszły ,ale w naród.
              Osobiście nie chce mi się powtarzać ,że Wyrowinski nie zrobił nic. Nie chce mi
              się 100 razy pytać : co takiego zrobił ? w odpowiedzi na wątki mówiące ,że coś
              tam zrobił.
              Mam to gdzieś. Jasieniek zostanie posłem bo z kumplem Tuskiem załatwił I
              pozycję na liście i wie ,że nie musi nic robić w kampanii i nic nie zrobi ,a
              posłem pozostanie. W końcu tylko o to mu chodzi. I ja go rozumiem. Jak czlowiek
              12 lat brał kupę siana za siedzenie na Wiejskiej to nic innego robić nie umie.
              Nawet członkostwo Rady Nadzorczej pewnej cukrowni z rekomendacji SLD nie
              zastąpi fotelika na Wiejskiej, a dla człowieka dbającego o pozory może być
              nawet niemiłe.
              Lubię natomiast sprowokować od czasu do czasu jakiegoś wielbiciela do
              wypowiedzi merytorycznej której on nie umie ( nie może ) wyartykułować z
              oczywistych względow , co kończy się wypowiedzią ściśle merytoryczną w stylu :
              - wy oszołomy gupie a my nie gupie bo czytamy gazety ( najbardziej kretyńska
              reklama jaką spotkałem ) i u was biją murzynów. - poprawia mi to humor.
        • Gość: Takijeden. Re: z PO może LENZ bo Wyrowiński nic nie zrobił IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 25.07.05, 15:24
          A my tu cytomy gazety
          i sycko wiemy.
          (St.Wy.,W.).
    • Gość: damian Nie wchodzac w nazwiska: PO oraz PIS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:16
      Nie wchodzac w nazwiska: PO oraz PIS.
      Komuchow, Samoobrony i inne brony skreslam.
      • Gość: wyborca Nie wchodzac w nazwiska: PO oraz PIS. IP: 158.75.35.* 25.07.05, 11:44
        sadzac po wpisach to kampania jeszcze nie ruszyla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka