Dodaj do ulubionych

Gazeta w Toruniu

IP: 192.168.2.* / *.tzmo.com.pl 18.07.01, 13:24
Oto informacje z dzisiejszego (środa, 18.07.2001) wydania Gazety w Toruniu,
rybryka "KULTURA" s. 5:

1) Bydgoski artysta grafik...
2) ...wyróżnienie bydgoskiego poety...
3) Rozmowa z bydgoską śpiewaczką...
4) Koncert w klubie Kuźnia (nie piszecie w jakim mieście, no bo w sumie po co?)
5) Wakacje w podbydgoskim Myślęcinku
6) No i dwie imprezy w Ciechocinku.

Żenada i kompromitacja.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marciasz Re: Gazeta w Toruniu IP: *.graf.torun.pl 18.07.01, 14:29
      Ciesz sie bracie, ze masz pod bokiem kulturalna stolice Bydgoszcz. gdyby nie to
      to musialbys jezdzic do Wloclawka :-)
    • Gość: Pontus Re: Gazeta w Toruniu IP: *.swipnet.se 18.07.01, 14:44
      Jako bydgoszczaninowi wstyd mi za buraka chyba, zeby nie obrazic nikogo, z
      jakiejs podbydgoskiej wsi, albo takiego, ktory niedawno sprowadzil sie na
      ostatnie pietro wiezowca bez windy ma nomen omen Kapusciskach. Co jak co. Zycie
      kulturalne Torun a my mozemy sie tylko cieszyc, ze dzieje sie to tak blisko.
      Co bys powiedzial, gdybys za miedza mial Radom albo Gorzow Wielkopolski. Ciesz
      sie z tego, co masz. A ze gazeta slaba, widocznie ma slabych redaktorow. Nie
      kupowac.
      • Gość: Słowik Re: Gazeta w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 22:21
        Co, nie mają o czym pisać? Mogę im podsunąć kilka tematów, chociażby z kultury.
        Z tego wynika, że w Toruniu się nic nie dzieje. Z resztą "toruńska" też jest
        tylko z nazwy.
      • Gość: m-k Re: Gazeta w Toruniu IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 19.07.01, 15:52
        Pontus Ty jestes wielki. Masz racje.
    • Gość: m-k Re: Gazeta w Toruniu IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 19.07.01, 10:26
      Swiete slowa. O co tu wszystkim chodzi.Obserwuje gazete i niestety taka jest
      prawda. Jestem przekonany , ze na Torun jest specjalny zapis. To samo dzieje
      sie z TV 3. Mowili mi o tym dziennikarze. Niech wreszcie to sie zmieni p. P.G.
      • Gość: qron Re: Gazeta w Toruniu IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.07.01, 10:37
        może lepiej byłoby zrezygnować z wydawania Gazety w "Toruniu", tam to same
        ogłoszenia drobne, jedna strona z przodu i jedna sportowa - nie zawsze. a i
        gazeta byłaby tańsza i nie ośmieszaliby się. z przykrością stwierdzam, że w
        Toruniu nie mamy prasy lokalnej z prawdziwego zdarzenia (Nowości to już chyba
        ze 4 lata nie czytam)
      • Gość: Leonid B Re: Gazeta w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 23:43
        Pan P.G. juz niedlugo do Bydgoszczy sie przeprowadza , wiec po co te sugestie ?

Lonka

Gość portalu: m-k napisał(a):

> Swiete slowa. O co tu wszystkim chodzi.Obserwuje gazete i niestety taka jest
        > prawda. Jestem przekonany , ze na Torun jest specjalny zapis. To samo dzieje
        > sie z TV 3. Mowili mi o tym dziennikarze. Niech wreszcie to sie zmieni p. P.G.

• Gość: d-k Re: Gazeta w Toruniu IP: 10.16.0.* / 217.96.43.* 20.07.01, 10:31
          Lonka ty jestes dobrze poinformowana.
          • Gość: Marciasz Re: Gazeta w Toruniu IP: *.graf.torun.pl 20.07.01, 12:26
            jedyna szansa, zeby to byla prawdziwa torunska gazeta jest calkowite odlacznie
            sie od Bydgoszczy i pelna regionalna redakcja w Toruniu. A na to sie nie
            zanosi - a szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka