Dodaj do ulubionych

o wszystkim.

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:29
Napiszcie co wam na sercu leży?????
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:55
      Jestem bardzo nieszczęśliwy i samotny.Niemam przyjaciół.Prubowałem poradzić się
      psychologa ale i on nie pomaga. CZY ZNAJDĘ W TOBIE PRZYJACIELA???
    • Gość: Johny Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:59
      Nic mi ciekawego na sercu leży
    • Gość: Leszek Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:59
      Lerzy mi na sercu gura klopotów związana z remontem w domu.
    • Gość: asia Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:00
      Jestem bardzo zdenerwowana dlatego, że w sobote musimy iść do szkoły, i na
      dodatek będę miała sprawdzian!!!
      • Gość: gruby Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:58
        Siema!Nieprzejmuj się tak tym sprawdzianem,ja w sobotę mam dwie kartkówki z
        angielskiego i z matematyki.Moim zdaniem niepowinniśmy odrabiać,bo jak jest
        święto w sobotę albo w niedzielę,to powinniśmy mieć jeden dzień wolny w
        poniedziałek.
    • Gość: Jenot Co mi na sercu leży. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:03
      Na początku jest kilka żył na sercu a potem klatka piersiowa.Potem znów kilka
      żył i skóra.Na skórze jest podkoszulka firmy NIKE za 50 zł potem koszula też
      NIKE za 70 zł.Na końcu jes bluza NIKE za 150 zł a na całkowitym końcu kurtka
      NIKE ZE SZPERAKA ZA 30 ZŁ NA WAGE.
    • Gość: Tina Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:04
      Jestem zła bo muj monitor jest okropny i ma okropne kolor ta,że morzna popsuć
      sobie oczy!!!!!!!!!!!!Ale z jednego się ciesze ,że mamy jeszcze tylko
      2lekcje.Dziękuje że ktoś mie wysłucha
    • Gość: BORO Co mam na sercu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:07
      Na sercu mam kilka żył ktróre równie dobrze można zastąpić bajpasami za
      100zł/szt.Potem klatka piersiowa za 52 mln. zł. i skóra za 3 mln. zł.Na skórze
      podkoszulka VERTUSa za 70 zł,następnie koszulka NIKE za 150 zł,potem bluza
      VERTUSa za 170 zł i kurtka FUBU za 380 zł.
    • Gość: kameleon Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:10
      Jestem sfrustrowany jutrzejszym dniem bo musze iść do szkoły a jutro jest
      sobota byłem przyzwyczajony że nie ide jutro doszkoły hociaż to niejest zły
      pomysł że odrabia się za poniedziałek, jednak dobrze że idziemy w sobote a nie
      w poniedziałek.
    • Gość: donia Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:11
      Mi leży na sercu Justyna cały czas mi marudzi, że ma źle ustawionymonitor i
      chciałaby sie ze mną zamienić na komputery. Niewiem co mam postąpić w takiej
      sytuacji.
      • Gość: zielony kapelusz Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:26
        Siema! Moim zdaniem mósisz porozmawiać z koleżanką na ten temat i dojść do
        porozumienia. W mojej klasie jest podobna sytuacja, ale znamy się tak długo, że
        ten kłopot rozwiązujemy bez żadnych problemów.
    • Gość: Adi Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:20
      Życie jest bardzo trudne. Brakuje środków do życia czyli pieniędzy. Wielu ludzi
      niema domu i niewiedzą gdzie się podziać.Nocują na przystankach.Niektórzym
      ledwo co starcza na utrzymanie dzieci.
    • Gość: Swistak Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:27
      To miasto jest super. Tylko troche małe. Unia już nidługo będzie grała w
      pierwszej lidze, no może troche dłużej niż nidługo.
    • Gość: dami Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:29
      Ludziom bogatym żyje się w dostatku. Dla ludzi biednych życie jest trudne.
      Wiele ludzi nie ma środków do życia.
    • Gość: Asia Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 13:04
      Nasze miasto nie dba o to by młodzież mogła rozwijać się kulturalnie poprzez
      koła zainteresowań. Bardzo dużo młodzieży włuczy się po mieżcie nie wiedząc co
      tak naprawdę ze sobą zrobić. Wielu popada w nałogi narkotykowe i alkoholowe,
      zpowodowane to jest tym ,że młodzi próbują znaleść sobie zajęcie, zrobić coś ze
      sobą a najczęściej słyszą odmowy. Czy tak musi być, przecież każdy człowiek ma
      prawo do zajęć, do kształcenia się, ale miasto tego nie udostępnia tak jak
      należy. Wielu popada w depresję, nie docenia własnych wartości i nie dostrzega
      swoich umiejętności. To błąd , tylu jest utalentowanych i ambitnych ludzi ale
      nigdzie nie mogą tego udowodnić, pokazać swoich umiejętności, poprostu marnują
      sobie życie, zatracają talent nie mając nadziei na lepsze jutro.
      • figo15 Re: o wszystkim. 17.11.03, 11:10
        Moim zdaniem te jaja robi sobie KABrolek
        • Gość: Maciek Re: o wszystkim. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.11.03, 18:53
          Mnie lezy na sercu, i to powaznie, ze ..........do weekendu jeszcze cale dwa
          dni. Czyz mozna miec w zyciu wiekszy dramat ???
          • figo15 Re: o wszystkim. 27.11.03, 15:01
            A ja już idę na imprezkę w piątek, lalalalala
            • nin15 Re: o wszystkim. 27.11.03, 15:14
              a ja w piatek i sobote, siala la la la la la
              • Gość: Maciek Re: o wszystkim. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.11.03, 18:31
                Widze ze Wabrzezno niezle sie roshustalo !!! :))) Nic, tylko imprezki !!
                • figo15 Re: o wszystkim. 28.11.03, 09:32
                  Nie mogę chlać za dużo, bo w poniedziałek mam badanie krwi. Jeszcze skali im
                  zabraknie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka