Gość: pawel IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:29 Napiszcie co wam na sercu leży????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:55 Jestem bardzo nieszczęśliwy i samotny.Niemam przyjaciół.Prubowałem poradzić się psychologa ale i on nie pomaga. CZY ZNAJDĘ W TOBIE PRZYJACIELA??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:59 Nic mi ciekawego na sercu leży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 10:59 Lerzy mi na sercu gura klopotów związana z remontem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:00 Jestem bardzo zdenerwowana dlatego, że w sobote musimy iść do szkoły, i na dodatek będę miała sprawdzian!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:58 Siema!Nieprzejmuj się tak tym sprawdzianem,ja w sobotę mam dwie kartkówki z angielskiego i z matematyki.Moim zdaniem niepowinniśmy odrabiać,bo jak jest święto w sobotę albo w niedzielę,to powinniśmy mieć jeden dzień wolny w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenot Co mi na sercu leży. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:03 Na początku jest kilka żył na sercu a potem klatka piersiowa.Potem znów kilka żył i skóra.Na skórze jest podkoszulka firmy NIKE za 50 zł potem koszula też NIKE za 70 zł.Na końcu jes bluza NIKE za 150 zł a na całkowitym końcu kurtka NIKE ZE SZPERAKA ZA 30 ZŁ NA WAGE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:04 Jestem zła bo muj monitor jest okropny i ma okropne kolor ta,że morzna popsuć sobie oczy!!!!!!!!!!!!Ale z jednego się ciesze ,że mamy jeszcze tylko 2lekcje.Dziękuje że ktoś mie wysłucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BORO Co mam na sercu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:07 Na sercu mam kilka żył ktróre równie dobrze można zastąpić bajpasami za 100zł/szt.Potem klatka piersiowa za 52 mln. zł. i skóra za 3 mln. zł.Na skórze podkoszulka VERTUSa za 70 zł,następnie koszulka NIKE za 150 zł,potem bluza VERTUSa za 170 zł i kurtka FUBU za 380 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kameleon Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:10 Jestem sfrustrowany jutrzejszym dniem bo musze iść do szkoły a jutro jest sobota byłem przyzwyczajony że nie ide jutro doszkoły hociaż to niejest zły pomysł że odrabia się za poniedziałek, jednak dobrze że idziemy w sobote a nie w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 11:11 Mi leży na sercu Justyna cały czas mi marudzi, że ma źle ustawionymonitor i chciałaby sie ze mną zamienić na komputery. Niewiem co mam postąpić w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony kapelusz Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:26 Siema! Moim zdaniem mósisz porozmawiać z koleżanką na ten temat i dojść do porozumienia. W mojej klasie jest podobna sytuacja, ale znamy się tak długo, że ten kłopot rozwiązujemy bez żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:20 Życie jest bardzo trudne. Brakuje środków do życia czyli pieniędzy. Wielu ludzi niema domu i niewiedzą gdzie się podziać.Nocują na przystankach.Niektórzym ledwo co starcza na utrzymanie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swistak Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:27 To miasto jest super. Tylko troche małe. Unia już nidługo będzie grała w pierwszej lidze, no może troche dłużej niż nidługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 12:29 Ludziom bogatym żyje się w dostatku. Dla ludzi biednych życie jest trudne. Wiele ludzi nie ma środków do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: o wszystkim. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 13:04 Nasze miasto nie dba o to by młodzież mogła rozwijać się kulturalnie poprzez koła zainteresowań. Bardzo dużo młodzieży włuczy się po mieżcie nie wiedząc co tak naprawdę ze sobą zrobić. Wielu popada w nałogi narkotykowe i alkoholowe, zpowodowane to jest tym ,że młodzi próbują znaleść sobie zajęcie, zrobić coś ze sobą a najczęściej słyszą odmowy. Czy tak musi być, przecież każdy człowiek ma prawo do zajęć, do kształcenia się, ale miasto tego nie udostępnia tak jak należy. Wielu popada w depresję, nie docenia własnych wartości i nie dostrzega swoich umiejętności. To błąd , tylu jest utalentowanych i ambitnych ludzi ale nigdzie nie mogą tego udowodnić, pokazać swoich umiejętności, poprostu marnują sobie życie, zatracają talent nie mając nadziei na lepsze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: o wszystkim. 17.11.03, 11:10 Moim zdaniem te jaja robi sobie KABrolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: o wszystkim. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 26.11.03, 18:53 Mnie lezy na sercu, i to powaznie, ze ..........do weekendu jeszcze cale dwa dni. Czyz mozna miec w zyciu wiekszy dramat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: o wszystkim. 27.11.03, 15:01 A ja już idę na imprezkę w piątek, lalalalala Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: o wszystkim. 27.11.03, 15:14 a ja w piatek i sobote, siala la la la la la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: o wszystkim. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 27.11.03, 18:31 Widze ze Wabrzezno niezle sie roshustalo !!! :))) Nic, tylko imprezki !! Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: o wszystkim. 28.11.03, 09:32 Nie mogę chlać za dużo, bo w poniedziałek mam badanie krwi. Jeszcze skali im zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś