Dodaj do ulubionych

Problemy ze stadionem Apatora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:56
Przeciez mowiono o sprzedazy terenu na supermarket w zamian za wybudowanie
nowego kolo lotniska - to jest bardzo dobra koncepcja!
Jesli wlasciciel po Polchemie chce zbudowac tam market, za remont -trzeba
sie zgodzic!
Obserwuj wątek
    • Gość: JaCeK ! Re: Problemy ze stadionem Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:18
      "Na dodatek dolna część trybun stanie się bezużyteczna, gdy klub zainstaluje
      nadmuchiwane bandy. To kolejny wymóg bezpieczeństwa, jednak jego spełnienie w
      Toruniu ograniczy widoczność kibiców siedzących w najniższych rzędach."

Apator ma Tylko 10 rzędow , miejscami nawet 9

Niech zbuduja nowy stadion, po co bawic sie jeszcze z ta ruiną ?
      • Gość: RAF Re: Problemy ze stadionem Apatora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:05
        Popieram - trzeba zbudować nowy obiekt!!!!! Ten nie nadaje się nawet na wystawy
        czworonogów... Jest za mały (na większym stadionie mogłoby zmieścić się więcej
        kibiców, a więc i bilety mogłyby być ciut tańsze - choć w tym kraju takie
        logiczne to nie jest), siedzenia są niewygodne, w dolnych rzędach g.. widać,
        brak dmuchanych band i oświetlenia, ciasny park maszyn, brak parkingów wokół...
        Długo by jeszcze mówić.
    • Gość: Mariusz Re: Problemy ze stadionem Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:36
      Mam nadzieje że zwycięży przede wszystkim rozsądek. W tym miejscu nie powinno
      być stadionu albo okolicznych bloków. Druga sprawa to czy jak powstanie
      supermarket to nie będzie równie uciążliwy dla mieszkańców ?
      • Gość: JaCeK ! Re: Problemy ze stadionem Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:58
        Mowi sie ze miasto przez lata powojenne rozbudowalo sie tak ze zwarta zabudowa
        doszla az do stadionu, ale przeciez to niedawno zbudowano bloki z Budlexu pod
        samym stadionem- chyba po to zeby miec na co narzekac.
        • Gość: zarek Bloki przy stadionie pochodza z lat 60-tych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:02
          Co za bzdury! Bloki przy stadionie pochodza z lat 60-tych.
          Jesli jest tam jakis nblok Budlexu o ktorym nie wiem, to co najwyzej 1 bo
          wiecej by nie weszlo - ale chyba wcale nie ma?
    • Gość: EX Re: Problemy ze stadionem Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 23:54
      Powinien powstać nowy stadion, bezpieczniejszy, bardziej reprezentatywny i "
      nierzucający się" aż tak w oczy, szczególnie mieszkańcom pobliskiego
      osiedla.Skoro ktoś chce na to wyłożyć pieniądze zamiast klubu i miasta, głupio
      byłoby nie skorzystać.
    • Gość: Azja Re: Problemy ze stadionem Apatora IP: 158.75.8.* 01.10.05, 08:16
      Faktycznie nasza światynia troche(delikatnie mówiąc)podupadła.Czas najwyższy
      zrpobić porządek i okazja sie nadarza.Raz są inwestorzy,dwa jest nowe bardziej
      sensowne miejsce np. po byłm Polchemie lub w okolicach.A że powstało osiedle i
      mieszkancy maja uciążlkiwego sasiada to nie wina klubu tylko komunistów którzy
      postanowili wybodować bloki tak blisko stadionu.Jestem za tym aby wybudować
      nowy,współczesny,piekny stadion.Czuje sentyment do obecnego ponad 20 lat chodze
      na zużle i przyzwyczaiłem sie do tego i nic nie stoi na przeszkodzie abym
      polubił nowy piekny obiekt.
      Jestem za,trzymam kciuki i mam nadzieje że pan Zaleski dopnie wszystkich spraw
      zwiazanych z tym problemem.Życze powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka