Dodaj do ulubionych

"Piotr i Paweł"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 14:38
czy ktoś tam robi zakupy, czy to jest sklep godny polecenia, jak wygląda
cenowo i pod względem zaopatrzenia? z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: "Piotr i Paweł" IP: *.torun.mm.pl 04.12.05, 16:50
      Sklep jak najbardziej godny polecenia, dobre zaopatrzenie, nie ma problemów z
      bardziej wyszukanymi towarami- niestety ceny trochę wyższe
      • Gość: ala Re: "Piotr i Paweł" IP: *.petrus.com.pl 04.12.05, 18:09
        Sklep dobrze zaopatrzony...ale ceny wysokie.
        • Gość: viki Re: "Piotr i Paweł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 19:21
          to prawda ,że drożej ale naprawdę wyszukane towary tam znajdziesz
      • awprawo OPINIA POZNANIAKA 04.12.05, 21:32
        Cześć,
        polecam Piotra i Pawła (większy wybór, świerze towary, miła i kompetentna
        obsługa) - lepiej kupować tam niż we francuskich shitach typu kerfur, oszą, żą
        (geant), intermarche i in - a gdzie cały zysk transferowny jest poza Polskę.
        Niestety głównie francuskie sieci przejęły tą intratną część handlu i to mi się
        właśnie nie podoba.
        Pozdrawiam
      • Gość: nocka Re: "Piotr i Paweł" IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 04.12.05, 22:16
        znam sklepy z innego miasta.
        A w Toruniu gdzie mogę trafić?
        Jestem spoza miasta Torunia.
        Uhu, ładnie brzmi.
    • Gość: Iliasz Re: "Piotr i Paweł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:16
      Zaopatrzenie jak wszędzie. Poza "nalogowcami" kupującymi herbatki z Brazylii
      albo czekoladki skądstam niczym nie różni się od innych marketów. Toruński
      Piotr i Pawel nie ma tak dobrego zaopatrzenia jak sztandarowy warszawski. A
      ceny mają raczej tragiczne. No i ciągle kolejka do wędlin.
      • Gość: m Re: "Piotr i Paweł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:23
        widac, ze kolega z konkurencji.
        piotr i pawel pod wzgledem asortymentu rozni sie zasadniczo od innych marketow. Chyba, ze ktos potrzebuje kilkanascie odmian papieru toaletowego albo cukru - tu piotr i pawel przegrywa
      • Gość: leemc Re: "Piotr i Paweł" IP: *.tvk.torun.pl 05.12.05, 23:35
        Sztandarowy sklep to mają w Poznaniu, bo stamtąd wywodzą się bracia Piotr i Paweł.
      • Gość: asa Re: "Piotr i Paweł" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:16
        sztandarowy to poznański
    • Gość: klient Re: "Piotr i Paweł" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:59
      dla mnie najlepszy sklep w toruniu. świetne zaopatrzenie szczególnie w towary z
      wyższej półki, nikt ci nie podchodzi i nie pyta czy kaszki by pan nie spróbował
      bo w promocji mamy, nikt żadnych punktów przy kasie nie wciska, a w środku
      panuje przyjemna atmosfera. Co do cen, to rzeczywiście są mimimalnie wyższe, a
      promocji typu kilogram parówek za 99 groszy też nie uświadczysz.
      • Gość: anna Re: "Piotr i Paweł" IP: *.torun.mm.pl 05.12.05, 08:00
        Widzę, że moja opinia sie potwierdza- Piotr i Paweł to dobre miejsce na zakupy.
        Jeśli zaś chodzi o kolejki przed stoiskiem rzeźnickim to ekspedientki są
        mistrzyniami swiata w błyskawicznej ale też przeważnie(!) kompetentnej obsłudze,
        nie czeka sie tam długo. A asortyment towarów jest dużo lepszy niż w
        hipermarketach- duży wybór kawy, herbaty, przypraw itd. Szukałam ostatnio
        pieprzu cytrynowego i tam go znalazłam.
    • Gość: WITAS DROGA DZIELNICA=DROGI SKLEP IP: 212.160.87.* 05.12.05, 08:22
      • Gość: klientka Re: DROGA DZIELNICA=DROGI SKLEP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 08:50
        dla mnie nie ma lepszego sklepu w Toruniu, jestem z innej dzielnicy ajeźdze tam
        prawie codziennie, a co do cen.........np. te same masło tancze o 79 gr!!!!!!
        niż w geancie, nigdy tam sie jeszxce na niczym nie przejechałam
        • Gość: nocka Re: DROGA DZIELNICA=DROGI SKLEP IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 05.12.05, 09:23
          to proszę o odpowiedź, gdzie on się znajduje.
          Chcę przyjechać.
          • Gość: klientka Re: DROGA DZIELNICA=DROGI SKLEP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 09:50
            do sklepu najlepiej dojechać autobusem nr 101 lub 11 do samego końca i wtedy
            już widac sklep
    • a_weirdo Re: "Piotr i Paweł" 05.12.05, 09:38
      Po Bomi, chyba najlepsza sieć delikatesów.
      • Gość: and Re: "Piotr i Paweł" IP: *.torun.mm.pl 05.12.05, 09:59
        rzeczywiscie sama obsluga i atmosfera w sklepie lepsza o niebo niz w innych
        lidlach, biedronkach, czy nawet hipermarketach, ale do jakosci mozna sie
        przyczepic - kupuje tam czesto bo mam blisko ale juz nie raz trafilem na
        przetereminowane batony przy kasie - sprawdzcie sami kiedys - marsy albo
        snickersy - i to nie pojedyncze przypadki tylko po kilka starszych sztuk
        wlozonych do pudelka, no i pokrojone wedliny, w ktorych pierwszy plasterek co
        jakis czas odwracany jest na druga strone bo zesinial... a powinien byc
        wyrzucony - nie jestm z konkurencji - bo pewnie takie glosy sie pojawia - mowie
        tylko jak jest i na co ja akurat trafilem, poza tym wszystko OK i oczywiscie w
        innych sklepach mozna sie przyczepic do wielu innych rzeczy wiec Piotr i Paweł
        i tak wypada niezle...pozdro!
        • a_weirdo Re: "Piotr i Paweł" 05.12.05, 10:07
          > do jakosci mozna sie przyczepic

Oczywiście, nawet jeśli chodzi o zaopatrzenie, mają swoje lepsze i gorsze
          okresy. Do Bomi też im trochę brakuje, ale tego chyba nie ma w naszym
          województwie nawet.
    • Gość: inka Re: "Piotr i Paweł" IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 06.12.05, 08:22
      Jak najbardziej polecam! Mimo, że ceny troszkę wyższe to za to można znaleźć tu
      wyszukane produkty, których nie znajdziesz w żadnym zwykłym sklepie. Poza tym
      stawiają tam na jakość a nie ilość. Polecam i pozdrawiam.
      • Gość: nocka Re: czy ktoś mi odpowie IP: 80.54.187.* 06.12.05, 17:38
        na moje pytanie, na jakiej ulicy jest ten sklep?
        • Gość: viki Re: czy ktoś mi odpowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:48
          legionów
          • Gość: nocka Re: czy ktoś mi odpowie IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 06.12.05, 19:01
            dzięki.
            • Gość: mary Re: czy ktoś mi odpowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:11
              Masz pieniądze na towary luksusowe - francuskie sery lub szynke parmeńską -
              jedź do "PiP". Jeżeli chcesz kupić ładniejsze mięso - też tam jedź. Masz mało
              kasy - to kupisz tam taniej nabiał.
    • Gość: fyhf Re: "Piotr i Paweł" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:26
      A czy ktoś pamieta poprzednika PiP - Reme 1000? Co sadziliscie o tym sklepie?
      • Gość: Mania Re: "Piotr i Paweł" IP: 80.48.102.* 16.12.05, 09:32
        Pamiętam Remę2000. Dla mnie było dno. Taka Biedrona do kwadratu.
    • Gość: ReKa Re: "Piotr i Paweł" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 09:02
      Ceny są normalne (nie najniższe) ale wszystko zawsze świeże i dobre.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka