jakub_lauder 07.12.05, 13:17 ze znikl watek poswiecony "Toruniance" i mojej skromnej osobie. Chcialem go zgrac sobie do archiwum. Jak moge go odzyskac? Adminie - pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomocnik Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 13:55 Sprawdz na oslej lawce. Odpowiedz Link Zgłoś
klee No rzeczywiście, spora strata 07.12.05, 15:27 Ale ja autocharakterystykę szczęśliwie zdążyłem przeczytać. :-) I opatrzyłem ją nawet stosownym komentarzem. Może z powodu tego komentarza wątek usunięto. Nieznanymi ścieżkami rozumowanie tutjszych moderatorów sobie hasa. No ale o tym już wszyscy wiemy. A może to z powodu tego, co Ludwikowi napisałem: "Nie wiem, czy dane mi będzie stawić się przed szanowną komisją prawdy (jednej z wielu) i sprawiedliwości (nie bez ości). Ale jeśli posiedzenie miałoby się odbyć w trybie zaocznym, to bardzo proszę, aby komisja zechciała uwzględnić podczas narady niebagatelną okoliczność łagodzącą moje - przyznaję to ze zwieszoną głową - niecne doprawdy postępowanie. Okoliczność to taka mianowicie, że już dawno zaniechałem posługiwania się wizerunkami osób, pod które się podszywam. A w ogóle to chcę złożyć obywatelską autokrytykę, tak ogólnie." Albo Toruniance: "Ojej, chyba jestem jedyny, do którego Mikołaj przyszedł dzisiaj dwa razy. :-) Ogromnie dziękuję! Bardzo to miłe, szczególnie że ja przecież na wizytę jednego nawet nie zasłużyłem, taki niegrzeczny w tym roku byłem (ale zapewniam, że w żadnej nielegalnej manifestacji udziału nie brałem). Muszę jakkolwiek dodać, że obok wdzięczności to mam Mikołajowi za złe, że przyzwolił różnym takim tutjszym jedynie Mu się poprzyglądać. Ja liczyłem w skrytości ducha na to, że pozwoli nam posmarować trochę na swój temat. A wtedy, to ja bym Ci, Słońce, taką laurkę sprawił, że ho ho! Taką, że niektórzy zakrzyknęliby pewnie: "prowokacja, prowokacja". Więc może to i lepiej, że zgody nie wydano. Takie manifestacje publiczne różnej maści klee niczemu dobremu przecież nie służą. Mogliby przecież w odpowiedzi na nie różni tacy zacząć pisać, że ja Cię nie tylko "popieram", ale i się w Tobie po uszy zakochałem. :-D Mnie już na jednym forum pożeniono z inną forumowiczką. A myślę, że z tego tutaj, to mogłaby wyjść grubsza afera, no bo skoro ty masz się jakubem_lauderem okazać, to by oznaczało, że tu się takie bezeceństwa wyprawiają, że... lepiej sza. No w każdym razie, żeby ewentualnej aferze zapobiec, laurki nie wygłoszę i tylko skormnie acz ciepło pozdrowienia odwzajemnię. :-)" A swoją drogą usuwanie pozdrowień dla damy uważam za zwykłe chamstwo. A Tobie tom napisał, żeś kłamstwo lustracyjne przedstawił. No bo może nie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: No rzeczywiście, spora strata IP: *.petrus.com.pl 07.12.05, 22:05 klee, rozbawiłeś mnie:) Czas na kawę... o jak późno, może lepiej nie. Tak, czy inaczej przerwa w rozrywce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klee Cieszę się 07.12.05, 23:48 Bo to więcej nawet niż to, o co mi chodziło. :-) Czyli fajnie, że Jakub ten wątek "nie na temat" (och, straszliwe) założył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszący jan Dajcie sobie spokoj z atakami. Piszcie na temat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:29 Dajcie sobie spokoj z tymi atakami i nalotami na innych. Piszcie na dany temat, anie oceniajcie forumowiczow, tak delikatnie sugeruję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee A kto atakuje? 07.12.05, 15:33 Przeczytałeś tamten wątek? Twój apel pozwala przypuszczać, że jednak nie. Wątek był zabawny i był przykładem jednej z niewielu przyjemnych rozmów na tym forum, a zachęt do "przyglądania" sie niektórym osobnikom sformułowanym w poście go inicjującym nikt nie wziął na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Osla Laczka? 07.12.05, 15:48 To gdzie ta osla laczka czy tez osla lawka z watkiem na moj temat??? Moze ktos podac jakas linke? Adminie pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.petrus.com.pl 07.12.05, 21:39 faktycznie, jakubie! To przykra niespodzianka nas spotkała. Mówię tu oczywiście o kasacji wątku nam poświęconego. a tak przy okazji to miło było tak z Tobą w jednej parze na tym forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:44 Zauważyłem że zazwyczaj po moich wpisach wątki znikają z tego forum za co was torunianko i jakubie_lauderze przepraszam :) Z drugiej strony ciekawe jest dlaczego tak przeszkadzacie spamerom i piewcom sukcesu na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.petrus.com.pl 07.12.05, 21:47 ech, balum, jeżeli o mnie chodzi, to daruję Ci tę winę. A zdążyłeś obejrzeć mikołajkowy prezent, który Ci tam podesłałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:50 Nie z podanych powyżej powodów - jednocześnie przepraszam za nieprzygotowanie prezentu na mikołajki co było spowodowane nawałem pracy. Mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.petrus.com.pl 07.12.05, 21:57 no widzisz balum, nawet na Ciebie już liczyć nie można;) Nie pamiętam jakie towarzyszyły tej niespodziance słowa ale tu śpiew dla Ciebie:) Szybko czytaj, zanim cenzor się ocknie z zadumy. Pozdrawiam, www.ewa.bicom.pl/ptaki/pt10.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:08 Dzięki ale po pól minuty słuchania jego tokowania jednego jestem pewny - zostawił by go sam na sam z jakimś kotem i pozwolił na decydujące starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: Z przykroscia zauwazylem..... IP: *.petrus.com.pl 07.12.05, 22:34 nie żal Ci kota??? Niestety, po pięknej kiedyś witrynie tylko ptasie trele zostały. Reszta ocenzurowana. Musisz sobie jakąś płytę sam znaleźć. Jest podobno taka płyta z trelami ptasimi dobrze zrobiona. Moje sikorki piszczą radośnie jak wreszcie doczekają się słonecznika na śniadanie, ale nie są tak natarczywe. Tylko sroka, jak czasem zajrzy do stołówki sikorczej to skrzeczy ze złości na utrudnienia. Volare, też mi gdzieś zginęło, a było piękne:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Z przykroscia zauwazylem..... 07.12.05, 23:11 To nikt nie wie gdzie jest ta osla lawka. Cenzor wycial i tyle... tam przeciez nikt nikogo nie obrazal... smutno sie robi. I taka ladna autobiografia stworzona w 30 sekund nie ocalala dla potomnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
klee Jakubie!!! Ale się cieszę! :-) 07.12.05, 23:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=33055276&a=33108890 Poznałem Twoje poglądy na pewne sprawy, więc nie napiszę, że należy mi się za to całus. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Masz trzy dni 08.12.05, 00:00 Skopiuj to koniecznie, bo zgodnie z regulaminem ma to tam być tylko 3 dni, a potem zostanie usunięte. I nauczony doświadczeniem, bądź bardziej zapobiegliwy w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Masz trzy dni 08.12.05, 00:25 klee: > Poznałem Twoje poglądy na pewne sprawy, > więc nie napiszę, że należy mi się za > to całus. ;-) o co chodzi z tymi pogladami? Odpowiedz Link Zgłoś
klee Pozwól, że posłużę się cytatem 08.12.05, 01:28 Choć nie z Ciebie. :-) "Szymon Niemiec: Jest pan za tym, żeby zakazać homoseksualistom nauczania [tj. pracy na stanowisku nauczyciela - klee]? Artur Zawisza: Ta sprawa musi być rozważona." "Jak gej z heterykiem" [hahaha, znamienny tytuł], Newsweek - Polska 2005, nr 49, s. 87. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator autor wycietego.. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.05, 02:01 admin wycina wiekszość wątków-nalezy wyciąć admina.Ale za co wyciąl to niewiem- było sympatycznie,a czy pani"Torunianka"wysłała mi namiary na fotografię bo jak cytowała"jest czemu sie przyglądać"-pewno pazerny admin wziął dla siebie.Ogólną biografie p.Jakuba L.poznałem-mieszka pan w okolicy Antczaka(ewentualnie Jakubskie)wiek-tu mam problem- duży rozrzut-35-55lat??Ale praca siedząca pewno przy komputerze:)stawiam na 42 lata.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: autor wycietego.. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.05, 01:08 by się zgadzało,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka proszę uważnie czytać IP: *.petrus.com.pl 08.12.05, 19:51 Gość portalu: obserwator napisał(a): > admin wycina wiekszość wątków-nalezy wyciąć admina.Ale za co wyciąl to niewiem > - > było sympatycznie,a czy pani"Torunianka"wysłała mi namiary na fotografię bo > jak cytowała"jest czemu sie przyglądać"-pewno pazerny admin wziął dla siebie. nie czemu, a komu - to po pierwsze między przyglądaniem się, a wcześniej deklarowanym oglądaniem, jest też różnica semantyczna. "Pani toruniance" można przyglądać się na forum - naprawdę warto! (to cytat!), zaś oglądać można wystawy sklepowe, bądź jeszcze gorzej - seriale - powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: proszę uważnie czytać IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.05, 01:07 no tak przyglądać -oglądać-różnica jest,ale jako męzczyzna na początku niezauwazyłem,wystaw,a tym bardziej seriali(i wogóle tv)nieogladam:)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: proszę uważnie czytać IP: *.petrus.com.pl 09.12.05, 17:38 a to jako mężczyzna zwłasza powinieneś zacząć wystawy oglądać bo święta idą czas na prezenty. Mikołaj tego za Ciebie nie zrobi;) a co do seriali, mogą być sportowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: proszę uważnie czytać 09.12.05, 19:19 Mam taka prosbe. Skoro ja sie troche przedstawilem to moze i "Obserwator", ktory urzadzil te lustracje napisalby kilka slow o sobie.... Chyba tak wypada "Obserwatorze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: proszę uważnie czytać IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.05, 00:30 Jeszcze zaufam Mikołajowi bo ciagle w niego wierze i ogladanie wystaw sobie daruje,szczerze -nienawidze tego!Ktos musi pozostac tajemniczy i niezlustrowany,a że wiem za dużo niechce tym bardziej by cos sie wydało-ku chwale ojczyzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: proszę uważnie czytać 10.12.05, 09:36 Obserwator: > Ktos musi pozostac tajemniczy i niezlustrowany, > a że wiem za dużo niechce tym bardziej by cos sie > wydało-ku chwale ojczyzny:) Ot ucieczka Obserwatora malo zgrabna. Ale daruje sobie fredrowskie zlosliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś