Gość: mihael IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 30.11.02, 21:53 Zapraszam na stronę: www.pomoc-dla-kuby.w.pl "Zróbmy coś, by te Święta mogły być dla Kuby choć troszkę weselsze" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Tragedia Jakuba Kmity IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 22:34 Znam Kubę osobiście,razem graliśmy w wielu turniejach.Dziś się dowiedzialem o Jego tragedii i na pewno nie pozostanę obojętny.I jestem pewien,że już niedługo znów zagramy razem na korcie. Jeśli to czytasz,Kuba,to wiedz,że jestem z Tobą i jestem pewien,że ten mecz też wygrasz!!!!!Trzymaj się!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muppet Re: Tragedia Jakuba Kmity IP: proxy / 217.96.43.* 04.12.02, 23:23 www.pomoc-dla-kuby.w.pl ZAPRASZAM DO WSPOLPRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: Tragedia Jakuba Kmity IP: proxy / 217.96.43.* 06.12.02, 16:48 Ja Kuby osobiście nie znam niestety ale widziałam jego na wielu meczach i mam nadzieje że jeszcze zobaczę go nie raz.KUBA jesteśmy z tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAUDIA Re: Tragedia Jakuba Kmity IP: *.awf.gda.pl 08.12.02, 11:16 CZESC KUBUS! MAM NADZIEJE ZE TO PRZECZYTASZ ! TRZYMAJ SIE I NIE PODDAWAJ. BEDZIE DOBRZE! JESTESMY Z TOBA. KLAUDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Tragedia Jakuba Kmity IP: *.cxt.pl / 10.10.10.* 08.12.02, 12:21 Tez gram w tenisa i widzialem Kube nie raz jak gra.I teraz jak wszyscy spotrowcy staram sie w jakis sposob mu pomoc.Kuba trzymaj sie.Mam nadzieje ze ten mecz rowniez wygrasz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś