beat 10.12.02, 13:08 davoo mówisz-masz :) ps. i cio teraz? boszsz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blondi Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 15:46 no i co z Sylwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo gdzie sylwek? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 10.12.02, 18:31 Gdzie sie wybieracie na Sylwestra? Beat pochwalila sie ze zalapala sie na impreze w Wawie w kinie Muranow (130zl/os) ...w tym watku (pewnie to przez ten crisissss) juz o tym slowkiem nie pisnela :))) A mnie pomysl wydaje sie super. Pewnie trzeba sie pisac szybko na bilety! Jak ekipa wieksza z forum sie zbierze to moze i ja sie skusze, mieszkanko na Bielanach bedziemy mieli na kryzys posylwestrowy :))) ;) a poki co juz troche zwiazany jestem slowem ze znajomymi:( -spora ekipa ze Sztuk(wiekszosci nie znam) jedzie gdzies w strone mazur do lesniczowki. Lesniczowka na 40 osob,kuchnia do dyspozycji,,,jeszcze sporo miejsca wolnego! jak ktos z Was nie ma pomyslu na sylwunia badz sie wacha...:) Oswojone zwierzaczki lesne, mniej oswojony zwierzyniec wiecznych studentow i absolwentow UMK, stodola m.in. ze stolem do pinkponga,,, las, kury, kaczki, drob, tanie wino ,,,sie wie ;) Co Wy na to milusinscy? jakie macie pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: gdzie sylwek? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 20:03 No to nakusiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: gdzie sylwek? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 20:13 Gość portalu: davoo napisał(a): > a poki co juz troche zwiazany jestem slowem ze znajomymi:( > -spora ekipa ze Sztuk(wiekszosci nie znam) jedzie gdzies w strone mazur do > lesniczowki. Lesniczowka na 40 osob,kuchnia do dyspozycji,,,jeszcze sporo > miejsca wolnego! jak ktos z Was nie ma pomyslu na sylwunia badz sie wacha...:) > Oswojone zwierzaczki lesne, mniej oswojony zwierzyniec wiecznych studentow i > absolwentow UMK, stodola m.in. ze stolem do pinkponga,,, las, kury, kaczki, > drob, tanie wino ,,,sie wie ;) > > Co Wy na to milusinscy? > jakie macie pomysly? > Ej tak to jeszcze sie w sylwka nie bawilem. jamiiiiii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: gdzie sylwek? IP: 217.97.134.* 11.12.02, 08:47 brave-blonde napisała: > Kto jedzie ze Sztuk? > same Piekne ;) ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: gdzie sylwek? IP: webcacheP* / 62.29.216.* 11.12.02, 14:12 BB, na wyjezdzie glownie ludzie z multimediow, grafiki(?). V, ...VIrok i swiezodyplomowani. znam moze 5 osob, na ok 12cioro(????) luda- niejakich: KarolajneZalewska, Bekesze, PrzemoBernackiego, PeteraJagoocha... Choc nie wiem, jak lista teraz wyglada czy jacys inni znajomkowie sie na niej nie znalezli zastanawiasz sie?:) z tym singlowaniem, czasem wywalczylem niujerindependentdej, ale hm,,glownie przed 18tym rokiem zycia:)) Ale jakis miesiaczek ponad temu krzyknalem sobie ...Dżeronimoooo!!!! i jest ok:) wszyscy odpowiedzieli na post achami, ochami, innymi polslowkami i naturalnie nie wiadomo co planuja! ;) SDB? So? Wiesiu, przy domowym kominku? RobertoWl, tez przy telewizorku, z nozkami w miseczq z goracym kisielkiem?;) a Szanowni Others?:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Sylwek i Gutek 11.12.02, 09:00 ależ ja się nie chwalę!!! (no chyba tym ze mam boszsz...) po prostu chcialam kogoś jeszcze wyciągnąć bo nie uśmicha mi się spędzać sylwka w nieznanym kompletnie środowisku. mieliśmy opcję spędzenia sylwka na białej sali (NOT) więc stwierdziliśmy że wartobyłoby jakoś inaczej Przybliżę więc wam co i jak Jak co roku kino Muranów w Warszawie organizuje sylwka z Gutkowym repertuarem w cenie jest szampan i przekąski a także 3 filmy pierwszy zaczyna się o 21 potem do 1 w nocy balanga i znowu porcja filmowa potem zabawa do 4 i jakaś kinowa niespodziewajka ma być o 4 łamię się trochę finansowo, ale program wygląda ciekawie a na tanie wino to i ja mam ochotę, wiadomo kurczaczkowi z chrupką skórką też bym nie odmówiła boszsz cieknie mi ślinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: webcacheP* / 62.29.216.* 11.12.02, 13:50 beat napisała: > ależ ja się nie chwalę!!! (no chyba tym ze mam boszsz...) beat, mnie wlasnie zalezalo na tym zebys sie pochwalila, bo propozycja jest jak dla mnie bombowa!!! serio, gdyby nie lesniczowka, gdyby nie sytuacja z moja hm ten tego exkobialka, to na taka imprezke darlbym bez zastanowienia. A na singla nie pojde z Wami ...choc zastanawiaja sie tez na Muranow znajomi z wawki...hmm, zobacze. Zorientuje sie najsamprzod:) czy wogole jeszcze sa wolne miejsca > a na tanie wino to i ja mam ochotę, wiadomo > kurczaczkowi z chrupką skórką też bym nie odmówiła > boszsz cieknie mi ślinka no, no, no, fiufiufiu!!!! ale odslona!!!!!!:))) nic, tylko przebrac sie za qrczaczka :)))) ....gdzie ja mialem ten numer do rekwizytorni?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Sylwek i Gutek 11.12.02, 14:00 Ja też w tym roku na singla (jeszcze mi się to nie zdarzyło, szit!) i okazuje się, że jest problem. szit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Sylwek i Gutek IP: 217.97.134.* 11.12.02, 14:07 no to jeszcze troche i będzie debel, albo nawet cały puchar Daviesa sie nazbiera! :) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Sylwek i Gutek 11.12.02, 14:16 debel nie debel, trzeba się jakoś poratować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 14:27 już się od debili wyzywają??? ;) myślę że w sobotę musimy obgadać co i jak (do 16 trzeba odebrać rezerwacje w muranowie) bo ja tam jestem skłonna polecieć na tego kurczaczka (davoo szukajcie aż znajdziecie;)), to już drugi kuperek zaoferowany mi w dniu dzisiejszym tak na marginesie;) pozdrawia was siostra sieknięta w łep;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.12.02, 17:06 Gość portalu: Wiech napisał(a): > no to jeszcze troche i będzie debel, albo nawet cały puchar Daviesa sie > nazbiera! :) > :)) no to przebrac sie za qrczaczka, zrekrutowac beat i w debla zagrac mozna (nie dodam "w stodole beda warunki na meczyk". meandry dwuznacznosci, sie wie) ;) Sprawa do przegadania, forumowicze na spotkaniu w odnowie musza byc! Co do spraw bierzacych :) wlasnie cynk z Torunia dostalem, ze spotkanie organizacyjne trwa na wyjazd w strone mazur, poki co jest ok 16 osob, roczniki (tez poki co) od '77 do '72, wiekszosc pomiedzy. Glownie sztukiprzepiekne umk, konserwatorstwo, ale slyszalem tez np o ekonomii , plus znajomi. wiec jesli ktos sie tym przejmuje- mam nadzieje,ze dla kazdego cos milego! A najmilsze- my, naturlich;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? czy Polacy to gęsi ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 17:56 Szanowny Davoo. W wypowiedzi /10.12 g. 18.31/ napisałeś "wacha" . Z sensu zdania można wnioskować, że chodzi o wahać się. Jako, że słowo "wacha" istnieje w jez.polskim, mógłbyś się upierać, że to miałeś własnie na myśli. Jednak zwrotu "sprawy bieżące" nie da się zinterpretować tak by stały się... bierzące. Każdemu zdarzają się potknięcia , sprawy interpunkcji itd. Jednak w/w nie powinny się zdarzyć komuś kto z lubością używa zwrotów w jez.ang. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: czy Polacy to gęsi ? IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 11.12.02, 18:36 Gość portalu: ?????? napisał(a): > Szanowny Davoo. > > W wypowiedzi /10.12 g. 18.31/ napisałeś "wacha" . Z sensu zdania można > wnioskować, że chodzi o wahać się. Jako, że słowo "wacha" istnieje w > jez.polskim, mógłbyś się upierać, że to miałeś własnie na myśli. > Jednak zwrotu "sprawy bieżące" nie da się zinterpretować tak by stały się... > bierzące. > Każdemu zdarzają się potknięcia , sprawy interpunkcji itd. > Jednak w/w nie powinny się zdarzyć komuś kto z lubością używa zwrotów w jez.ang > . co Wieh na to?;) hmm, przylapany, wywolany ... zdaje sie ze jesli chodzi o gramatyke jestem niewyuczalny, niezaleznie od tego jak bym sie staral, ile ksiazek czytywal, ile regolek poznawal. papierkiem od specjalisty wahnac machnac nie moge, w moich czasach nikt o nich nie slyszal, wiec uwierz, Szanowny/a ?????? na slowo O wyrozumialosc prosze, do zmudnych lustracji, korekt i edytowania postow mnie nie przymuszanie ;) W ostatecznosci prosze teksty mojego autorstwa ignorowac, umowa stoi? (ang.deal?);) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /??/ Re: czy Polacy to gęsi ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 20:02 Gość portalu: davoo napisał(a): > Gość portalu: ?????? napisał(a): > > > Szanowny Davoo. > > > > W wypowiedzi /10.12 g. 18.31/ napisałeś "wacha" . Z sensu zdania można > > wnioskować, że chodzi o wahać się. Jako, że słowo "wacha" istnieje w > > jez.polskim, mógłbyś się upierać, że to miałeś własnie na myśli. > > Jednak zwrotu "sprawy bieżące" nie da się zinterpretować tak by stały się. > .. > > bierzące. > > Każdemu zdarzają się potknięcia , sprawy interpunkcji itd. > > Jednak w/w nie powinny się zdarzyć komuś kto z lubością używa zwrotów w > jez.ang > > . > > co Wieh na to?;) > > hmm, przylapany, wywolany ... > > zdaje sie ze jesli chodzi o gramatyke jestem niewyuczalny, niezaleznie od tego > jak bym sie staral, ile ksiazek czytywal, ile regolek poznawal. > papierkiem od specjalisty wahnac machnac nie moge, w moich czasach nikt o nich > nie slyszal, wiec uwierz, Szanowny/a ?????? na slowo > > O wyrozumialosc prosze, > do zmudnych lustracji, korekt i edytowania postow mnie nie przymuszanie ;) > > W ostatecznosci prosze teksty mojego autorstwa ignorowac, > > umowa stoi? > (ang.deal?);) > > pozdrawiam:) Jeśli tak, to szczerze współczuję. Naprawdę. Jest to na pewno przykre w pewnych sytuacjach, zwłaszcza dla osoby reprezentującej jakiś tam poziom . Dam Ci spokój . Życzę dalszych postępów w psychologii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:04 A wiec, BB, ta niespodzianka, to nie tylko informacja, ze faktycznie o tej samej Oli ze sztuk mowilismy :) mam cos lepszego... Przy naszej "lesniczowce" gospodarze trzymaja konie!!!! Od pociagowych (zalatwiamy juz kulig :)), po spacerowe, na koniach do skokow konczac!!! I maja ich calkiem sporo! I co Ty na to? :) Procz tego (dzisiaj z gospodarzami rozmawialem) dla chetnych m.in. narty biegowki. I kilka danych przydatnych- dramat rozgrywal sie bedzie gdzies miedzy Nowym Miastem Lubawskim a Ostroda. Za tydzien dokladnie oznaczymy sobie miejscowosc na mapkach. Na liscie, nie liczac nas, zwierzynca jest 22 sztuki. Do dyspozycji 4 pokoje- 2 szescioosobowe(placimy 200zl za dobe za oba!) i 2 dwuosobowe(bralem wszystko co mieli wolnego, zabrac sie tez chce moja sister z mala ferajna) - po 50zl/doba. Wiec wywalczona taniocha zupelna. Do tego kazdy pokoj ma swoja lazienke/wc, sa tez prysznice. Jedynym zmartwieniem w tej chwili jest kleska urodzaju chetnych na wyjazd. Wiec please do wszystkich- zapodawajcie na davoo@gazeta.pl deklaracje,ze jedziecie na 100% i w jakim terminie(czas do 19:30 najbl. srody)! No, chyba ze ktos koniecznie chce nocowac w nieogrzewanej stodole na stole pingpongowym;) Co do terminow-wiekszosc ludzikow jedzie juz w sobote, a w srode(01.01)powrot. Mozemy sobie ustalic swoje terminy, kwestia zgrania sie z transportem. Wiech pisze sie na niedziele badz poniedzialek. Mnie to pasuje. jedzonko- coby sie nie wylamywac zaraz na poczatku- najwygodniej byloby zrobic zrzutke ze "sztukami", zakupy w toruniu w jakims hiper. na miejscu, jak mowilem do dyspozycji kuchnia. ..... Czekam na pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo P.S. Sylwek i Gutek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:08 > Na liscie, nie liczac nas, zwierzynca jest 22 sztuki. > Do dyspozycji 4 pokoje- 2 szescioosobowe(placimy 200zl za dobe za oba!) i 2 > dwuosobowe(bralem wszystko co mieli wolnego, zabrac sie tez chce moja sister oszywiscie wymienione pokoje tylko dla forumowiczow i ok 6 osobowej bandy mojej sis. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Sylwek i Gutek 16.12.02, 01:25 te pokoje są dla wszystkich 22 sztuki + my?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:39 brave-blonde napisała: > te pokoje są dla wszystkich 22 sztuki + my?! no. i rodzina gospodarzy. beda spali w nogach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 02:21 Gość portalu: davoo napisał(a): > A wiec, BB, ta niespodzianka, to nie tylko informacja, ze faktycznie o tej > samej Oli ze sztuk mowilismy :) > > mam cos lepszego... > Przy naszej "lesniczowce" gospodarze trzymaja konie!!!! Od pociagowych > (zalatwiamy juz kulig :)), po spacerowe, na koniach do skokow konczac!!! I maja > > ich calkiem sporo! > I co Ty na to? :) > o yezu, yezu, yezu, yezu, yezu, yezu > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat_sirota Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 09:00 eee no to sie chiba nie zalapalam... nie ma to jak wyjść w niewłaściwym momencie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Jestem na tak IP: 212.160.232.* 16.12.02, 12:50 Miło brzmi. Jak ktoś z forum jedzie, to ja też. Davoo(nie przekonasz mnie, że Twój nick, nie jest od samochodów), zaraz podrzuce Ci mój telefon i spróbuje skontaktować się z Wiechem. Po pijaku wszyscy jeczali, ciekawe jak będzie na trzeźwo. Wronisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Jestem na tak IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 13:35 Gość portalu: awronia napisał(a): > Po pijaku wszyscy jeczali, ciekawe jak będzie na trzeźwo. > Wronisko eee? ja nic nie pamietam! zreszta, po jakim pijaku? nie wiem jak tam wy, ale ja caly wieczor pilem sok jablkowy ;) aAa WRRRoniu, Jestes wiec na liscie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Komunikat (do Davoo) IP: 217.97.134.* 16.12.02, 13:52 Jako, że se pogadałem z Twoją kszynką na telefonie (coś Ty pił przed nagraniem 'zagajki'? - uśmiałem sie szpetnie:)) i nie wiem, czy telefon Ci ożył, niniejszym oficjalnie potwierdzam nasze przybycie (lokalizacja bliżej niekreślona, zatem nie wiem gdzie przybędziemy) do Sylwka/do lasa. Białym rydwanem nadjadą (w kolejności dżentelmeńsko-alfabetycznej): Beat, Wronia, Beut, Wąż (beatowy, zwany tez Andżejem) oraz Wiech w charakterze woźnicy. W imieniu powyzszych - Howgh! - powiedziałem! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 13:41 Gość portalu: beat_sirota napisał(a): > eee no to sie chiba nie zalapalam... > nie ma to jak wyjść w niewłaściwym momencie > :( Beat, co Ty?! sirotko mala:) ...spiesze z informacja- tylko na forumowiczow mam w tej chwili 12 miejsc. jezeli bedzie nas jeszcze wiecej, bede zalatwial dodatkowe miejsca. Nie martw sie przeciez, jestes na topie of de listy sylwek gutek 2002/2003! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Sylwek i Gutek 16.12.02, 13:48 boszsz to mnie ulzylo jeszcze jak wiech przygarnie do siebie samochodowe siroty to juz bedzie git;) ps. czy procz kuperkoof kurczaczkowych na wierzchowca się też załapię? ps2. czy znajdzie się gdzie amator białego martini??? Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: Sylwek i Gutek 16.12.02, 13:52 beat napisała: > > ps. czy procz kuperkoof kurczaczkowych na wierzchowca się też załapię? > ps2. czy znajdzie się gdzie amator białego martini??? pije czerwonki wytrawne, ale pomogie Ci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 14:31 brave-blonde napisała: > pije czerwonki wytrawne, ale pomogie Ci Brave, od Ciebie piateczka ludzia? luudzie, szystko ladnie pieknie widze!!! bedzie sie do kogo podpiac, gdy mi niespodziewanie szybko karton czerwonego polwytrawnego zejdzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 16.12.02, 21:34 brave-blonde napisała: > ode mnie bankowa 4 Boszsz:) ale z Toba 5 ...czy 4??? PS no i moglem odczytac smsy od milusinskich:) Komorka nieczynna przez 2 dni, w dzisiejszych czasach to koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo 5.....4.... ??:) /ntxt/ IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 17.12.02, 13:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: 5.....4.... ??:) /ntxt/ IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 16:03 ze mną 5 Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Sylwek i Gutek 16.12.02, 13:53 > ps2. czy znajdzie się gdzie amator białego martini??? Ja się znajdę!!!! Już miejscóweczkę w samochodzie mam. Mam pytanie: Dlaczego niektóre Dawidy maja zablokowane dostawanie smsów z sieci? Czyżby jakies wielbicielki nie dawały Ci spokoju i zablokowałeś? I drugie pytanie: dlaczego Beat jest na topie listy? Ja zgłaszam protest! Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Sylwek i Gutek 16.12.02, 14:00 awronia napisała: > > > ps2. czy znajdzie się gdzie amator białego martini??? > > Ja się znajdę!!!! > Już miejscóweczkę w samochodzie mam. > Mam pytanie: Dlaczego niektóre Dawidy maja zablokowane dostawanie smsów z > sieci? Czyżby jakies wielbicielki nie dawały Ci spokoju i zablokowałeś? > I drugie pytanie: dlaczego Beat jest na topie listy? Ja zgłaszam protest! ha! ma się te sposoby na mężczyzn... a może kasting jaki był??? nie kłótnią bynajmniej;) hehehe brave, widze ze na przyjaciela do kielicha zawsze można liczyć boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Sylwek i Gutek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 17:02 Ej a ja? Ja teeeeeeez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 16.12.02, 21:51 Gość portalu: SDB napisał(a): > Ej a ja? Ja teeeeeeez! oficjalnie wklepany! :) Wiec zaczynamy zapelniac 3ci samochod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: Sylwek i Gutek IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 16.12.02, 21:47 awronia napisała: > Mam pytanie: Dlaczego niektóre Dawidy maja zablokowane dostawanie smsów z > sieci? Czyżby jakies wielbicielki nie dawały Ci spokoju i zablokowałeś? Aaaaa, to Ty mi od 8mej klasy wysylasz smsy z netu????? > I drugie pytanie: dlaczego Beat jest na topie listy? Ja zgłaszam protest! Wiec co? moze jednak bitwa w kisielu?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Sylwek i Gutek 17.12.02, 12:48 Gość portalu: davoo napisał(a): Aaaaa, to Ty mi od 8mej klasy wysylasz smsy z netu????? Tak jak mówisz. Dobrze,że zgadłeś- mogę przstać się ukrywać :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś