lineczkaa Re: rola kurde życia 03.06.09, 22:11 ale kilka setek zielonych konto zasiliło. Akurat na uzupełnienie jedwabnej bielizny. Odpowiedz Link
karra-mia Re: rola kurde życia 03.06.09, 22:12 rola łatwa, nie wymagała duzo siły i umiejętności, a kasa na konto wpłynęła Odpowiedz Link
anormalia Re: rola kurde życia 03.06.09, 22:14 zwloki to i ja chetnie moge dzisiaj zagrac i na pewno bylabym znakomita Odpowiedz Link
dlania Re: rola kurde życia 03.06.09, 22:17 No co sie czepiacie, przecie do portfolio trzeba zapisywac wszystkie, nawet nic nie znaczące osiągnięcia. A nuż bedzie Polański kręcic cos o zombie, i ma kandydata jak znalazł Odpowiedz Link
noxi Re: rola kurde życia 03.06.09, 22:16 Ciekawe jak wyglądał casting do tej roli, a może po znajomości mu się udało dostać --- Na tym polega mój pech, Że cnota mi śmierdzi, a pachnie grzech. Odpowiedz Link
eva_mendez Re: rola kurde życia 03.06.09, 22:36 tylko ciekawe czy kazali mu leżeć na plecach czy brzuchu, bo jak na brzuchu to już w ogóle miał rolę życia Odpowiedz Link
bernimy Re: rola kurde życia 04.06.09, 08:31 Ja też bym była znakomitą aktorką xxxplanową i wspaniale mogłabym zagrać zwłoki Dobre! Odpowiedz Link