Dodaj do ulubionych

ochojska janina

IP: *.Underground.CdMedia.pl 28.12.02, 16:35
kto zna adres lub kintakt z janina ochojska
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: ochojska janina IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 17:21
      Gość portalu: wojtek z brodnicy napisał(a):

> kto zna adres lub kintakt z janina ochojska

No właśnie , 10 lat i wystarczy ciągłego wspomagania muzułmańskich terorystów.
      Najpierw Bośnia i Kosowo , później Czeczenia a teraz Afganistan.
      • humanior Re: ochojska janina 28.12.02, 19:27
        odpierdol się idioto. Nie podoba ci się co ona robi to rób to lepiej. A tak to
        morda w kubeł muflonie.

Obwieś jeden
        • Gość: Paweł Re: ochojska janina IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 19:37
          humanior napisał:

> odpierdol się idioto. Nie podoba ci się co ona robi to rób to lepiej. A tak
          to
          > morda w kubeł muflonie.
          >
          > Obwieś jeden

Co mam robić lepiej ? Szkoły w Afganistanie budować ? By lepsze bomby
          konstruowali ? No chyba że w celu eksterminacji humaniora , to było by
          pożyteczne.
          • humanior Re: ochojska janina 28.12.02, 20:04
            spierdalaj muflonie. na nic wiecej nie zasługujesz. z idotami się nie
            dyskutuje.
            • Gość: Paweł Re: ochojska janina IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 20:33

Idiota , muflon , spierdalaj , odpierdol się ... itp. Sam widzisz humanior że
              zasób słownictwa masz bardzo ograniczony i powiązany raczej z wulgarnym
              słownictwem opisującym kopulację ,a charakteryzującym "burków" ze wsi.Wracaj
              więc tam skąd Twoi rodzice przywędrowali za chlebem. Na dotację z Unii macie
              teraz szanse proporcjonalnie do "morgów". Nawet uprawiać niczego nie musisz ,
              siądziesz pod sklepem GS i wysączysz "buzuna" z równymi sobie. P
              • humanior Re: ochojska janina 28.12.02, 20:39
                spierdalaj muflonie. z idiotami sie nie dyskutuje. idz sie wymocz w kwasie.
                • Gość: Paweł Re: ochojska janina IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 22:08

Ty się jąkasz czy powtarzasz ?
                  • humanior Re: ochojska janina 28.12.02, 22:12
                    spierdalaj muflonie. Miałem kiedyś szczura co miał na imię Paweł. Tyle tylko że
                    on był coś warty. Ty się nadajesz jedynie do wymoczenia w kwasie siarkowym
                    • humanior Re: ochojska janina 28.12.02, 22:16
                      i nie żaden "ty" - gnojku typu muflonowatego. Dla ciebie pan pusty gównożerco.
                      • Gość: Wiech Re: ochojska janina IP: 217.97.134.* 02.01.03, 09:18

mam salomonowe rozwiązanie: spirdalajcie obaj!
      • radca JANKA OCHOJSKA 29.12.02, 01:37
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> No właśnie , 10 lat i wystarczy ciągłego wspomagania muzułmańskich terorystów.
        > Najpierw Bośnia i Kosowo , później Czeczenia a teraz Afganistan.

- Pawle....
        Janka Ochojska nie "wspomaga terrorystow" - jak to piszesz.PAH niesie pomoc
        ludziom potrzebujacym w kraju i na swiecie.Niesie pomoc ludziom - w tym
        dzieciom i starcom - glodujacym i cierpiacym.

Jesli wymeniasz akurat tutajnp. "BOSNIE i KOSOWO" ? To chcialem ci
        powiedziec,ze ja rowniez organizowalem pomoc za granica naszego kraju dla dzieci
        z KOSOWA i nie tylko.Rowniez pracowalismy nadgodziny ,aby pomoc tym glodujacym
        i cierpiacym dzieciom.

Jestem z tego bardzo DUMNY.

Mialem kiedys te okazje spotkac sie w ROSJI z ludzmi pochodzacymi z CZECZENI i
        AFGANISTANU - to sa tacy sami ludzie jak my. Maja te same problemy- jak wielu
        ludzi na swiecie.

Nam tez kiedys pomagano - a mogli nas opuscic w potrzebie.

pomysl nad tym Pawle zanim wyrzadzisz drugiemu przykrosc

Jestem pelen podziwu i uznania dla JANKI
        radca
        • humanior Re: JANKA OCHOJSKA 29.12.02, 11:16
          gadaj nim radco bo ja cierpliwosci nie mam
          • Gość: xxx Do Humaniora IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 12:00
            humanior napisał:

> gadaj nim radco bo ja cierpliwosci nie mam

A to widać ! Może jednak wypadałoby panować nad słownictwem!
            Krytyczną opinię można wyrazić w czysto polskim języku.
            Wulgaryzmy, których używasz świadczą o Twojej kulturze.
            Zadna, nawet najbardziej wartościowa akcja obrony w tym stylu nie potrzebuje!

Szczęśliwego Nowego Roku
            xxx
        • Gość: Paweł Re: JANKA OCHOJSKA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 15:12

Drogi Radco , jedyna akcja jaka mi się podoba to "pajacyk". Cała reszta w
          wykonaniu Ochojskiej to robienie szumu wokół akcji będących na tzw. topie.
          Zresztą "pajacyka" zrobiła po małej fali krytyki dotyczącej PAH'u właśnie za
          to kręcenie się wokół własnego ogona. Efektywność działalności PAH jest wręcz
          żenująca , na 23 mln przychodów 12 mln to koszty , czyli ponad 50%
          pozyskiwanych funduszy jest marnowanych to gorszy wskaźnik niż całego naszego
          chorego państwa. Wiem że są organizacje charytatywne przejadające 100%
          pozyskiwanych funduszy ,ale nie jest to wcale dowód na efektywną działalność
          PAH'u. P
          • Gość: krotki do Pawła IP: *.szel-sat.com.pl 29.12.02, 17:02
            Chyba Twoje ocenianie JO jest nieuprawnione - z kilku względow
            1/ wynik 50% jest naprawde niezły jak na tego typu organizacje - jest to
            szokujące ale w nich prawie nikt nie pracuje za darmo to po prostu forma
            biznesu - niestey
            2/ pytanie ile z tego ma JO ???? jesli wiesz pisz jak nie to milcz!
            3/robi akcje jakie chce Ty możesz tak samo !!!1
            4/aby Ją oceniać trzeba by nieco więcej o Niej wiedzieć!!! dlaczego to robi, ??
            z kim?? oraz tak naprawde po co??? (troche wiem ale nie uważam bym był
            uprawniony do oceny!!)
            5/ jak pisalem gdzieś już, z tymi akcjami jest jak z karmieniem ptaków w zimie,
            najwięcej korzyści ma z tego karmiący (wcale nie ptaki!) tu dający czuje się
            lepiej bo cos zrobił!! ale nistety nie wie dla kogo - jestem za filantropia
            ukierunkowaną nie wierzę w instytucje!!
            6/JO to osoba uczciwa!!! to moge śmiało napisac!!! zatem ostrze krytyki chyba
            należy stępić
            Pozdrawiam
            • Gość: Paweł Re: do Pawła IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 17:47

Cześć krotki ,
              Sam napisałem że znam organizacje o wskażniku 100% , więc 50% Ochojskiej nie
              jest najgorsze.Problem w tym że nawet opluwana "pomoc socjalna" państwowa lub
              gminna ma wskaźniki lepsze co oznacza że Ochojska marnotrawi pieniądze , bardzo
              często publiczny grosz.W takim razie mam prawo ją oceniać ,czy to się komuś
              podoba czy nie. Zawsze wielbiciele Ochojskiej mogą napisać że podoba się im
              redystrybucja środków w jej wykonaniu.
              Jeżeli natomiast pojęcie uczciwości sprowadzimy jedynie do problemu
              przywłaszczania pieniędzy to rzeczywiście Ochojska jest uczciwa. Jeżeli zaś
              uczciwość potraktujemy szerzej to nie jest ona do końca uczciwa.
              Po pierwsze :marnotrawienie środków , widoczne poprzez wspomniany wskaźnik.
              Po drugie: łapanie modnych "tematów" czyli de facto wybiórcze traktowanie
              obszarów pomocy zależne od politycznych potrzeb chwili ( wyjatkiem
              jest "pajacyk").
              A wszystko to ukraszone mentorkim tonem wszystkowiedzącej, obnoszącej się z
              widocznym kalectwem inwalidki próbującej wymusić na innych poczucie winy.
              pozdrawiam P
              • krotki Re: do Pawła 29.12.02, 18:45
                nie lubisz jej Twoja SPRAWA, masz odmienne poglądy tez Twoja sprawa - ale
                jestem prawie pewien tego nie wiesz o jej motywach prawie nic skoro piszesz że
                obnosząc się z inwalidztwem wymusza na innych poczucie winy to znaczy że nie
                wiesz nic!!!!!! ja tak zatem tu nie mamy o czym dyskutowaC
                Natomiast odnisnie marnotrawienia pieniędzy przez tego typu organizacje i to
                publicznego grosza - tu zgadzamy się ale to trochę dziwne kojarzę Cię z lewicą
                a tu taklie liberalne spojrzenie???? - jako liberał zdecydowanie odrzucam pomoc
                społeczną w wydaniu Europejskim gdzie jest to forma ukrytego bezrobocia - ale
                to chyba nie temat tego wątku
                Pozdrawiam.
                PS Juz to kiedyś pisałem - z Pawłem i włąścicie wszystkimi można dyskutowac bez
                obrzucania się błotem i wyzwiskami - to nie takie trudne ;)
                • Gość: Paweł Re: do Pawła IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:09

Masz rację , nie lubię jej , gdzieś pod skórą czuję że próbuje mną manipulować.
                  Nic też nie wiem o motywach jej postępowania.Natomiast nie mają one nic do
                  rzeczy , motywy nie uświęcają skutków , pewnie znasz powiedzenie o piekle i
                  bruku albo biblijne o poznawaniu i owocach. Motywy tym bardziej nie mają nic do
                  tego skoro sama Ochojska je skrywa ,albo coś przeoczyłem. Co się zaś tyczy
                  lewicy i prawicy to zapewne mylisz moje poglądy z moją oceną kandydatów na
                  prezydenta w Toruniu ,i tu piernik znowu nic nie ma do wiatraka. Dobrze znając
                  (osobiście) trzech głównych kandydatów wybierałem pośród tych właśnie ludzi a
                  nie przykładając ich pozorne "marki" do jakich się przyznają. Nadal jestem
                  przekonany że Zaleski jest mniejszym złem dla Torunia niż Wyrowiński , co
                  zresztą widać po nominacjach. Wyrowiński to była by tragedia razem z
                  wiceprezydentem Mażyglińskim (pseudo Miloszewicz mówiący sam za siebie).
                  pozdrawiam P

• Gość: krotki Re: do Pawła IP: *.szel-sat.com.pl 29.12.02, 21:41
                    byc może z prawicą i lewica wywnioskowalem tak z wyborow i byc moze żle - bywa -
                    odnoośnie Wyrowińskiego to chyba tu na forum tylko my obaj byliśmi jego
                    przeciwnikami - nie mam watpliwości że mieliśmy rację a że mniejsze zło - w
                    przypadku pana W na pewno!!! ale nie na tyle bym poszedł na Zaleskiego głosować
                    czy ten jego następca Żółkiewicz to "tem" Żółkiewicz od Federacji młodziezy
                    socjalistycznej - synalek dyrektora Zajazdu z lat 70 tych??? tezmu było chyba
                    Jerzy

Pozdrawiam
                    • Gość: Paweł Re: do Pawła IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 23:55

No tak , to ten sam jegomość. Lepiej może w MSM nie będzie ale weselej na pewno
                      bo to dość wesoły gość , bez idei i z czystym sumieniem - nie używanym.
                      pozdrawiam P
                      • Gość: krotki Re: do Pawła IP: *.szel-sat.com.pl 30.12.02, 08:33

>
                        > No tak , to ten sam jegomość. Lepiej może w MSM nie będzie ale weselej na
                        pewno
                        >
                        > bo to dość wesoły gość , bez idei i z czystym sumieniem - nie używanym.
                        > pozdrawiam P

www.gazetapomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?Site=PO&Date=20021230&Category=TORUN&ArtNo=112300067&Ref=AR

"Z Zaleskim i Frąckiewiczem zna się doskonale. Razem już od lat 70. działali w
                        ZMP, a potem ZSMP. Żółkiewicz był szefem pezetpeerowskiej młodzieżówki w
                        Toruńskiem, a Zaleski i Frąckiewicz jego zastępcami. Nowy szef MSM jest
                        wiceprzewodniczącym Stowarzyszenia "Ordynacka" w Toruniu, które wysunęło
                        Zaleskiego na kandydata na prezydenta Torunia"

Nic nie rozumiem facet prowadził jakis biznes = okna czy coś podobnego podobno
                        ustawił się świetnie a tu idzie do roboty na prezesika nałej spółdzielni??? a
                        do tego nie rozumiem mieli byc to członkowei spółdzielni czyli co powinni
                        mieszkać w tych mieszkaniach??? facet zatem mieszakał w takich klitkach a może
                        jakiś przekręt i ma domek w spółdzielni
                • humanior można jaśniej 29.12.02, 21:40
                  skąd ta liczba 50%? bo sam bym sobie w to zajrzał i przekonał się czy mówicie
                  prawdę czy bełkoczecie:))))
                  • Gość: Paweł Re: można jaśniej IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 23:57

Poszukaj. Jeżeli umiesz.
                  • Gość: krotki Re: można jaśniej IP: *.szel-sat.com.pl 30.12.02, 08:37
                    humanior napisał:

> skąd ta liczba 50%? bo sam bym sobie w to zajrzał i przekonał się czy mówicie
                    > prawdę czy bełkoczecie:))))

finanse stowarzyszeń sa jawne i sa publikowane - poszukaj , ja nie musze juz
                    kiedyś to zrobiłem i zamarłem, teraz sylwek nie mam czasu to Ci nie pomogę!! A
                    co do bełkotu to powstrzymaj język ja nie bełkocze pisze jak wiem a to że
                    stowrzyszenia przejadają pienuiądze to wie dosłownie cały świat!!! są takie
                    akcje zbierania na np. chore dzieci gdzie nawe 1 zł nie idzie na dzieci
                    bo "musi" starczyć" na działolność!!! dlatego jestem sceptyczny wobec tych akcji
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Janina Ochojska odpowiedz na Wasza dyskusje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 13:13
                      Z zainteresowaniem przeczytałam Waszą dyskusje (no może mniej chętnie tę część
                      z brzydkimi słowami). Chciałabym się odnieść do dwóch spraw:

1. KOSZTY
                      w raporcie finansowym koszty oznaczają wydatki. W tych kosztach zawiera się
                      działalność statutowa (15.889.129,25 zł) - tyle wydaliśmy na pomoc (tak mało
                      ponieważ akcję pomocy powodzianom, na która wydaliśmy najwięcej pieniędzy,
                      zakończyliśmy w kwietniu 2002 i wtedy płaciliśmy rachunki za budowę domów),
                      koszty administracyjne (996.924,52 zł) - tyle wydaliśmy na pensje, czynsze,
                      telefony, paliwa i inne opłaty, i pozostałe koszty (396.573,92 zł) - to
                      są "wydatki" na magazyn, paliwa i telefony oraz bilety lotnicze, koszty
                      finansowe (115.443,25 zł) wynikajace z różnic kursowych i 5 zł strat
                      nadzwyczajnych (fałszywa moneta otrzymana na zbiórce). Piszę "wydatki" w
                      cudzysłowiu ponieważ one są tak naprawdę przychodami (LOT dał nam te bilety,
                      Orlen sfinansował tę część paliwa, Idea tę część telefonów, Schenker magazyn),
                      ale jako koszty są ujęte w tej części (wg. przepisów księgowych). Tak więc
                      wychodzi nam udział kosztów ok. 6% !!!!!

W raporcie na stronie internetowej jest zawarty wstępny raport finansowy (nasze
                      niedopatrzenie)

Jesli chodzi o pomoc poza Polską to powiem tak: nie chciałabym należeć do
                      narodu egoistów, który mysli tylko o sobie i chce żeby tylko jemu pomagać.
                      Łatwo powiedzeć terroryści o Czeczenach, kiedy sie nie wie. co naprawdę się tam
                      dzieje i że straszliwie cierpią tam ludzie tacy jak Wy. Jak sądzicie, co czu7je
                      kilkunastoletni chłopak, któremu po raz drugi zburzono dom, nie może chodfzić
                      do szkoły, część jego rodziny została bestialsko zamordowana a on sam żyje w
                      ruinach, nie ma co jeść, patrzy na głód swoich bliskich... Czy uważacie, że ten
                      chłopak nie chciałby słuchać fajnej muzyki, surfować w internecie, spotykać się
                      z kolegami czy pójść na randkę ?

To tyle, reszty domyślcie się sami

Janka

• Gość: Yaskoołka Re: odpowiedz na Wasza dyskusje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 13:41
                        OLE!
                        :)
                        • radca Re: odpowiedz na Wasza dyskusje 30.12.02, 13:53
                          Gość portalu: Yaskoołka napisał(a):

> OLE!
                          > :)

:)))

radca
                        • Gość: Wiech Re: odpowiedz na Wasza dyskusje IP: 217.97.134.* 02.01.03, 09:24
                          dokładam swoje

OLE!!!
                          :)
                      • Gość: Paweł Re: odpowiedz na Wasza dyskusje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 17:28

Może czegoś nie rozumiem w Waszym rozliczeniu ,ale dwie dane są dość jasne tzn.
                        przychody ( darowizny ,dotacje, dary rzeczowe i dary w formie usługi ) oraz
                        wydatki na działalność statutową ,czyli na pomoc jaką deklarujecie w statucie
                        stowarzyszenia.W roku 2000 było to odpowiednio , przychody - lekko ponad 15 mln
                        zł i wydatki na działalność statutową 11 mln ,natomiast w 2001 roku 23 mln i
                        prawie 15 mln zł, w sumie oznacza to ,że na działalność statutową
                        przeznaczyliście odpowiednio 73% w 2000 roku i 64% w 2001 roku.Czy to dużo czy
                        mało ? Według krotkiego to bardzo dobry wskaźnik , w/g mnie ...nie za bardzo.
                        Jeżeli zaś chodzi o Waszą działalność poza Polską to nie mam zastrzeżeń do
                        samej idei ,ale raczej do kierunków pomocy. Nigdy nie słyszałem ( może to
                        problemy laryngologiczne ) o Waszej pomocy dla dzieci Serbów wypędzonych przez
                        islamskich Albańczyków z Kosowa czy też o pomocy dla sierot po wymordowanych
                        cywilach przez terrorystów z Czeczenii.Niestety kierunki Waszej działalności
                        zbyt wpisują się , jak dla mnie ,w aktualną poprawność lansowaną przez media.
                        Obecna wojna ,czy tego chcemy czy nie , nie jest wojną z terroryzmem ,ale wojną
                        pomiędzy cywilizacjami , Islamu i Chrześcijaństwa. Tak się składa że urodziłem
                        się w rodzinie chrześcijańskiej i nie jest mi po drodze z islamizacją
                        Bałkanów , Francji czy Niemiec a tym bardziej Polski. Nie jest moją winą że
                        muzułmanie nie asymilują się a raczej agresywnie domagają się
                        dostosowania "niewiernych" do ich zwyczajów. Wystarczy popatrzeć na Hindusów
                        lub nawet na afrykanów stających się wartościowymi członkami nowych dla nich
                        społeczeństw. Nie chcę bym ja lub moje dzieci wpadły w szpony Islamu.
                        Mimo wszystko pozdrawiam i życzę sukcesów
                        Paweł
                        PS. Choć na temat wielożeństwa bym podyskutował.

• Gość: Wiech do Pawła IP: 217.97.134.* 02.01.03, 09:44

skoro wychowałes się jako chrzescijanin, to chyba powinienes miłowac bliźnich w
                          pojęciu ogólnym, a nie tylko białych i do tego 'wiernych', nieprawdaż?...

swierdzenie, że PAH wspiera terroryzm (powiedziane nie wprost, ale
                          jednoznaczne!), jest - co tu kryć - ostro poronione!
                          Nie sadzę, żebyś kiedykolwiek zetknął się z ogromem ludzkiego nieszczęscia,
                          jakie tworzy wojna (ja też nie i nawet nie potrafię sobie tego do końca
                          wyobrazić). Przewaznie jest tak, że najbardziej 'obrywaja' Ci, co są najmniej
                          winni i najsłabsi.
                          Cały bogaty swiat ma w głebokim powazaniu głód i nędzę, a w wojny 'gdziestam'
                          angażują się na powaznie tylko wtedy, kiedy wiąże się to z ich interesem. O
                          pomocy tylko się mówi, 'politycznie' współczuje i deklaruje wsparcie duchowe.
                          takie tam pierdy.
                          MOim zdaniem powinniśmy być dumni z działaności PAHu (i nie tylko, bo jest
                          więcej mniej znanych organizacji, które działają nie dla zysku założycieli).
                          A ze w tak ksenofobicznym kraju, jak nasz, mają odwagę pomagac ludziom z innych
                          krajów, to tym bardziej im się chwali!

Stary, masz prawo być uprzedzony i miec swoje autonomiczne poglądy na kazdy
                          temat, ale jeżeli masz rzucać kalumnie na Bogu ducha winnych ludzi, to sobie
                          lepiej daruj...
                          Niesmacznie po prostu.
                          • Gość: Paweł Re: do Pawła IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 17:02

A kto Ci Wiechu powiedział ,że chrześcijaństwo to cywilizacja miłosierdzia ?
                            Miłosierdzie jest modne w chrześcijaństwie od jakiś 40 lat , wcześniej w modzie
                            był ogień i miecz. Te 40 lat do wcześniejszych prawie 2000 tysięcy możemy
                            potraktować jak epizod. Pamiętasz Indian Amerykańskich którym papieże odmawiali
                            człowieczeństwa przez długie lata ? To , czy mi się to podoba czy nie , też
                            jest moja cywilizacja , i Twoja jak mniemam. Dla muzułmanina zawsze pozostanę
                            psem niewiernym i Ty też. Dlatego nie rozumiem wyborów pani Janiny Ochojskiej i
                            nie podobają mi się one i mówię to tylko w swoim imieniu.
                            pozdrawiam P

• Gość: Wiech Re: do Pawła IP: 217.97.134.* 03.01.03, 09:49

>
                              > A kto Ci Wiechu powiedział ,że chrześcijaństwo to cywilizacja miłosierdzia ?
                              > Miłosierdzie jest modne w chrześcijaństwie od jakiś 40 lat , wcześniej w
                              modzie
                              >
                              > był ogień i miecz.

O ile dobrze pamiętam, to cały Nowy Testament mocno ukierunkowuje właśnie w
                              kierunku miłosierdzia.
                              Inna sprawa, że w wydaniu ludzkim to już róznie wygladało i Kościół na
                              przełomie wieków 'swoje' robił (inkwizycja, walka papieży o koryto,
                              nietolerancja, itp., itd. - mają swoje za pazurami, oj mają!). Pamiętaj o tym,
                              że jest to istytucja składająca się z małych, zwykłych ludzi i - jak to
                              instytucja - ma też swoje wady.
                              Tak poza tym, to napieprzanie jest niestety wpisane w rozwój cywilizacji -
                              inaczej nie umieliśmy (nie umiemy?) długofalowo funkcjonować i się'rozwijac'.
                              Z drugiej mańki okazuje się, że jednak bez wojny też się da iść do przodu (choć
                              ci co idą, idą kosztem tych co stoją, 'dojąc' niemiłosiernie społeczeństwa
                              słabiej rozwiniete gospodarczo - to inna sprawa).

To , czy mi się to podoba czy nie , też
                              > jest moja cywilizacja , i Twoja jak mniemam. Dla muzułmanina zawsze pozostanę
                              > psem niewiernym i Ty też. Dlatego nie rozumiem wyborów pani Janiny Ochojskiej
                              i
                              >
                              > nie podobają mi się one i mówię to tylko w swoim imieniu.

Nie widzę ciągłości logicznej pomiędzy muzułmaninem, a Ochojską - to tak jakbyś
                              wychowawczynię z domu dziecka oskarzal o to, że w ogóle są sieroty! Naciągane
                              jak cholera.
                              Tak poza tym - jezeli będziesz nienawidził KAŻDEGO muzułmanina za to, że
                              zdarzaja się wśród nich popierdzieleni ekstremisci, to myślisz, że bedziesz
                              fair? G... prawda! Facet, naprawde nie widzisz róznicy pomiędzy śniadym
                              dzieckiem, a 'napierdzielaczem' z Hesbollahu??! Weź sie skup.

Palanci występują w każdym narodzie i w kazdej religii, tyle, że w niektórych
                              jest im łatwiej zaistnieć i żerować to na ludzkich lękach i obawach, to z kolei
                              na głodzie i biedzie.
                              I nie generalizuj, że muzułmanin jest be, a chrześcijanin poniżej lat 40-tu ;)
                              jest super, bo to bzdura wierutna.

>
                      • Gość: krotki Re: odpowiedz na Wasza dyskusje IP: *.szel-sat.com.pl 30.12.02, 21:43
                        Dobrze że sie odezwałaś!! To powinno wyjasnić nieco niektórym, piszez z Torunia
                        ale jakos mało Cie na mieście widać.
                        Pozdrawiam
                        PS
                        1/nie żebym się czepiał ale w 2001 mieliście koszty 17 mln a przychodzy 22 mln
                        to co w kasie zostało 5 baniek nie lepiej było wydać na potrzebujących? 2/poza
                        tym konto macie na 31 grudnia 2001 r na koncie -3,4 mln zł a aktywa ponad 8 mln
                        co to za aktywa? akcje obligaje - wiesz 8 mln to kupa szmalu można na
                        zarządzaniu takim szmalem nieźle zarobic kto to robi?
                        3/ wynika z tego że tak naprawde wskaźnik macie około 13/14 - bardzo dobry aż
                        nie do uwierzenia ;)
                        4/ cos mi się tez nie zgadza z wynagrodzeniami 978 tyś plus 149 umowy zlecenia
                        a piszesz że koszt y wraz wynagrodzeniami macie 998 - jakos dziwnie :))))))
                        • Gość: krotki Re: odpowiedz na Wasza dyskusje IP: *.szel-sat.com.pl 30.12.02, 21:45
                          dane tu są:

pah.ngo.pl/pah/download/raport_2001.pdfPozdrawiam
                          • Gość: krotki Re: odpowiedz na Wasza dyskusje IP: *.szel-sat.com.pl 30.12.02, 21:46
                            Gość portalu: krotki napisał(a):

> dane tu są:
                            >
                            > <a
                            href="pah.ngo.pl/pah/download/raport_2001.pdfPozdrawiam"target="_blan
                            > k">pah.ngo.pl/pah/download/raport_2001.pdfPozdrawiam</a>

nie wchodzi może to
                            pah.ngo.pl/1931.htmlP.
                            • Gość: SDB Re: odpowiedz na Wasza dyskusje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.12.02, 22:59
                              ciezko zeby wchodzilo kiedy do adresu dodales pozdrowienia
                              • radca az " sie prosi" ,zeby napisac szeroki komentarz 02.01.03, 17:19
                                i wyrazic tutaj swoja opinie do opisanych tekstow.

radca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka