skippy2001 17.07.06, 11:41 tragedia....Pieniądze wyrzucone w błoto. Do wykrywanie 2 bójek i 73 przypadków spozywania alkoholu nie jest potrzebny monitoring tylko kilku policjantów. Pełna kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodomkeeper Re: Monitoring nie do końca sprawny 17.07.06, 12:12 a nie przyszlo Ci do glowy ze wykryto tak mala ilosc przestepstw i wykroczen, bo osoby ktore moglyby sie ich dopuscic zostaly odstraszone przez monitoring? ja osobiscie wole zeby istnial monitoring nawet za 50 mln i zeby nic nie wykryl niz zeby monitoriungu nie bylo a wykroczenia i przestepstwa byly. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sprite_wy_pragnienie Re: Monitoring nie do końca sprawny 17.07.06, 20:53 Za tyle kasy to ja bym wyposażył całą Polskę w odstraszacze (atrapy kamer) Monitoring ma służyć konkretnym celom, rozpoznanie twarzy przestępcy, odczytanie nr rejestracyjnych. Jeżeli tymi kamerami nie można tego zrobić to do kitu, wyrzucone w błoto pieniądze. Takie kamerki to montują w hipermarketach nie w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: To nie moja wina - jak zwykle... 18.07.06, 08:56 Dobry gospodarz ogląda złotówkę dwa razy zanim ją wyda panie Zaleski - to tak dla przypomnienia pańskiego hasła, a raczej bajki przedwyborczej. Myślę, że sprawą powinien zająć się prokurator. Toruński monitoring to pieniądze wyrzucone w błoto. Biedny nie powinien nigdy kupować tandety. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_ Re: Monitoring nie do końca sprawny 18.07.06, 16:06 >Gdy dyżurujący zauważy incydent na monitorze albo ktoś akurat zgłosi, że coś >się dzieje. Wówczas odpowiednio ustawiona kamera wszystko zarejestruje. Proszę uważnie przeczytać te dwa zdania. Ze szczególnym uwzględnieniem ostatniego. Kto ma ustawić odpowiednio ta kamerę? Sam sprzęt nawet najlepszy nic nie pomorze jak operator po przyjściu do pracy wywali nogi na biurko i zaśnie albo będzie „ustawiał odpowiednio kamerę” na panienki w krótkich spódniczkach a nie na bandziorów. Ten właściciel sklepu dziwi się, że monitoring nie pomógł. Nie pomógł, bo nie miał kto zrobić zbliżenia- samo się nie zrobi. W całym artykule dużo pisze się pieniądzach i o jakości sprzętu a niema ani słowa o jakości obsługi. Panie redaktorze proszę sprawdzić jakość obsługi monitoringu. Roman Odpowiedz Link Zgłoś