humanior 16.02.03, 12:29 Czy tym mianem mozna określic towarzystwo przebywające na tym foruum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krotki Re: grupa adroacji b3ut-a, zwanego bełtem IP: *.torun.mm.pl 16.02.03, 13:09 humanior napisał: > Czy tym mianem mozna określic towarzystwo przebywające na tym foruum? minus ja Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: grupa adroacji b3ut-a, zwanego bełtem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 15:39 Ja tez raczej nie jestem jego adoratorem a kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: grupa adroacji b3ut-a, zwanego bełtem IP: *.torun.mm.pl 16.02.03, 15:44 ej Master, to chodzi nie o adoracje ale jak napisał H. aodracje. Jeszcze nie wiem co to znaczy ale jak się dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: grupa adroacji b3ut-a, zwanego bełtem IP: *.torun.mm.pl 16.02.03, 15:45 Wróć, adroację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: grupa adroacji b3ut-a, zwanego bełtem IP: *.jeremi.pl 16.02.03, 16:55 Beut, ja Cie adoruję 24 godziny na dobę! No chyba, że akurat jestem zajęta czymś innym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
merkantyl wyjaśnienie dla bufona 16.02.03, 22:18 zapomniałe że ty jako ten najmądzrejszy nie robisz literóek i ich nie uznajesz. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: wyjaśnienie dla bufona IP: 217.97.134.* 17.02.03, 08:50 ja tam jakoś z Beutem syna mieć nie chcę, ani pukla jego włosów na sercu nie noszę, nie przesadzajmy z tą adroacją!... a piwo z nim sie dobrze pija, a co! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: wyjaśnienie dla bufona IP: *.torun.mm.pl 17.02.03, 09:13 Następnym razem będą oskarżenia o kierowanie związkiem o charakterze zbrojnym, a potem już tylko "afera b3uta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: wyjaśnienie dla bufona IP: 217.97.134.* 17.02.03, 09:30 Gość portalu: b3ut napisał(a): > Następnym razem będą oskarżenia o kierowanie związkiem o > charakterze zbrojnym, a potem już tylko "afera b3uta" ..i Hirek Sęp na TVN będzie miał bezpośrednią relację spod Krzywej, tuż po zatrzymaniu 'gangu toruńskiego'... kurna, w co ja się wpakowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: wyjaśnienie dla bufona IP: *.torun.mm.pl 17.02.03, 09:45 napisz coś w stylu, że beut musi odejść to może jeszcze uda Ci się wyplątać :) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ B3utgate 17.02.03, 13:21 Albo zaproś B. na piwo, wszystko nagraj na magnet i opisz w wątku pod tytułem: "Przychodzi B3ut do Wiecha" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: B3utgate IP: 217.97.134.* 17.02.03, 13:23 telek_ napisał: > Albo zaproś B. na piwo, wszystko nagraj na magnet i opisz w wątku pod > tytułem: "Przychodzi B3ut do Wiecha" > > ;-) tia, a potem będę musiał stać na baczność przed jakąś dziwną komisją... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: B3utgate IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 13:48 Gość portalu: Wiech napisał(a): > telek_ napisał: > > > Albo zaproś B. na piwo, wszystko nagraj na magnet i opisz w wątku pod > > tytułem: "Przychodzi B3ut do Wiecha" > > > > ;-) > > tia, a potem będę musiał stać na baczność przed jakąś dziwną komisją... > ;)) Tak źle to by nie było, komisja jest faktycznie dziwna, zwłaszcza gdy uzgadnia stanowiska już uzgodnione ... A tak poza tym, to będziesz mógł siedzieć czasami, jak potrzeba uzgodnić stanowiska- poprosić o 5 min przerwy, zasłonić się tajemnicą, albo kompletną niepamięcią... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: grupa adroacji b3ut-a, zwanego bełtem IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.02.03, 11:17 ;) „Afera” na większą skalę, co tu kryć ;) Pozwólcie, że wtrącę 2 zdania ;) Chciałam tylko powiedzieć, że potencjalna "afera b3uta" może znaleźć swoich bacznych nie tylko obserwatorów nawet 50 km. od centrum dowodzenia mafii toruńskiej. No w każdym razie my uparcie zabiegamy o Jej względy. Nie wiem już nawet od ilu tygodni. Odpuścimy Wam wszelkie komisje, obiecujemy nic nie nagrywać, tylko wreszcie nas nawiedzcie ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: grupa adroacji b3ut-a, zwanego bełtem IP: 217.97.134.* 18.02.03, 11:37 sie odezwała ta, co w Toruniu bywa regularnie! ;))) a tak w ogóle, to się popytaj, czy nie próbowałem zorganizowac najazda... tyle, ze odzew był, jaki był.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Od tej, co bywa "regularnie" w T-niu IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.02.03, 13:24 Pytać się nie będę, bo wiem, żeś Wiesiu najlepszy orędownik stosunków bydziowo- toruńskich ;) O piastowanej funkcji rzecznika już nie wspomnę ;)(yaskooleczko pozdrawiam!) A ja do Was po prostu nie mam z kim jeździć i "chuliera" doskonale o tym wiesz ; ( Ale wiesz, jakby Kredensik był po drodze to ... no wiesz co. Nie muszę mówić, co? domyslny chłop jesteś ;) Pozdrawiam @ll PS: Qrcze, nie bądzcie tacy! Przyjedźcie ... Jeszcze trochę i pomyślę, że boicie się mafii bydgoskiej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Od tej, co bywa 'regularnie' w T-niu 18.02.03, 14:44 Lisiczko kochana! Wiech faktycznie próbował w sobotę przebąkiwać coś o wyjeździe do Bydzi, ale jego słowa nie trafiły na podatny grunt. Poza tym nie wiem, czy możemy Was odwiedzić, nie narażając tym Humaniora na załamanie psychiczne. Gość chyba załamałby się gdyby się okazało, że B3ut jest uwielbiany nie tylko w Toruniu, a jego sława dawno przekroczyła granice miasta. Mam wrażenie, że On ma jakiś kompleks Beutowy. Chociaż moim zdaniem niegłupi z niego gość (czyt. z Humaniora). A tak na marginesie, czy ja mogłabym poznać źródła tej obustronnej niechęci? Nie znaju pociemu oni tak walczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Od tej, co bywa 'regularnie' w T-niu IP: 217.97.134.* 18.02.03, 15:01 awronia napisała: > Wiech faktycznie próbował w sobotę przebąkiwać coś o wyjeździe do Bydzi, jak to było przebąkiwanie, to ja przepraszam! ciekawe, jak w wykonaniu Wiecha brzmiałby (wg tej wykładni) podniesiony głos?! >Mam wrażenie, że On ma jakiś > kompleks Beutowy. Chociaż moim zdaniem niegłupi z niego gość > (czyt. z Humaniora). > a z Beuta?!.... ;) > A tak na marginesie, czy ja mogłabym poznać źródła tej obustronnej niechęci? > Nie znaju pociemu oni tak walczą. tak sie jakoś im porobiło, choć konflikt wyraźnie spiętrzył się dopiero w okolicach OBi... :)) ale oni już sie chyba lubią poza tym, zatem niet probliema! Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: Od tej, co bywa 'regularnie' w T-niu 18.02.03, 21:50 ja nie lubie pucybuta? nie może być. Ja go wręcz kocham. A co do kompleksu, to owszem mam. Też chciałbym być takim przemądrzałym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Od tej, co bywa 'regularnie' w T-niu IP: *.torun.mm.pl 18.02.03, 22:20 humanior napisał: > ja nie lubie pucybuta? nie może być. Ja go wręcz kocham. > > A co do kompleksu, to owszem mam. Też chciałbym być takim przemądrzałym. lepiej nie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Od tej, co bywa 'regularnie' w T-niu IP: *.torun.mm.pl 18.02.03, 22:29 > A co do kompleksu, to owszem mam. Też chciałbym być takim przemądrzałym. Musisz byc dość aktywny. O szczegóły pytaj krotkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Że to niby wyżej od "bywającej w T-niu?" Nieeeeee! IP: *.dostep.pl 18.02.03, 22:57 Chociaż byście temat zmienili. NO! Więcej już nic nie powiem, chociaż mnie korci, jak nie powiem co. W każdym razie - drzwi grodu nad Brdą stoją otworem. Nawet nie musicie pukać ;) I tak Wam otworzą ;) Wiech, Słońce Ty moje, Ty lepiej poszukaj bardziej "podatnego gruntu", albo mów PODNIESIONYM GŁOSEM! (może wtedy coś z tego będzie) Pozdrawiam @ll i Towarzystko Miłośników B3ut'a ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Od tej, co bywa 'regularnie' w T-niu IP: *.torun.mm.pl 18.02.03, 23:33 Gość portalu: b3ut napisał(a): > > > A co do kompleksu, to owszem mam. Też chciałbym być > takim przemądrzałym. > Musisz byc dość aktywny. O szczegóły pytaj krotkiego z moja aktywnościa raczej kiepsko a dlaczego juz pisałem Natomiast te szczegóły o które Ci chodzi - aby załapac sie na kategorę bufona- jak ja miałby w obecności mistrza wypowiadac sie?? :))))) - zreszta taki geniusz wszechrzeczy zaraz by wykazał, że jadłałem kanapki na lekcjach dla przedszkolaków jako jednostra wybitnie przerośnięta!!!! i stad nie przyswoiłem sobie wiedzy która but3 wyczytał najpierw w Misiu a później w Młodym techniku a na końcu zdobył rzetelna wiedze na serii Tygrysa!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Od tej, co bywa 'regularnie' w T-niu IP: *.torun.mm.pl 19.02.03, 00:06 to był żart?? Odpowiedz Link Zgłoś
humanior tekstopisarz 19.02.03, 00:07 czy ty może jesteś autorem słów przeboju zespołu "łzy"? Odpowiedz Link Zgłoś