wojt683 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 11:37 Stuknął 50 post. i spadł pierwszy śnieg!!:D Ale nie przepadam za śniegiem. Po ostatniej zimie mam już dość śniegu na całe pewnie pare lat. Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 11:42 A u mnie pierwszy śnieg spadł wczoraj :D Odpowiedz Link Zgłoś
edagr Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 15:35 wydaje mi się że będzie to możliwe dopiero w wielkanoc lub w wakacje, ale czas szybko płynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 15:45 Miejmy nadzieje, ze do tego czasu forum na tyle sie rozwinie, iz bedziemy oblewac post nr 50 000:) Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 16:36 jak bedziemy nadal postowac w czwórke to wiele roboty jeszcze przed nami zanim stuknie 50 00 :P Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 17:16 swoja droga to na wabrzeskim forum tez tylko kilka osob pisze posty a juz ich natrzaskali sporo.. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 03.11.07, 15:07 Inscenizacja bitwy z 1922 roku??? Przeciez pokonalismy Krzyzakow w 1410 r. pod Grunwaldem, gdzie wprawdzie wygralismy bitwe ale przegralizmy wojne, schlewajac sie zdobycznym winem, takoz na kacu nie mielismy juz sil oblegac i zdobywac warownie. I co Krzyzacy tam jeszcze w Golubiu-Dobrzyniu roooobia???? Nic jak tylko uroda ankifanki ich tam trzyma, bo nie widze innego wytlumaczenia. Przyjade chyba z czambulem Tatarow, aby dziela dokonczyc. Wiec jak jest nasienie krzyzackie, to niech bedzie i to skosnookie, tatarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ankafanka Re: Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 03.11.07, 17:24 Czyżby mnie tu ktoś znał, nie nie sądzę. Czasami zaglądam na forum ale rzadko się udzielam. A tak przy okazji niedawno znalazłam nowe forum i nietylko G-D www.golub-dobrzyn.vcity.pl/Stronastartowa.aspx na razie jest pusto i spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 03.11.07, 21:32 Widzisz Ifinity .. uroda Golubianek znana jest w calym kraju.. Dlatego tez zaloga Krzyzacka broni sie w tej niezdobytej warowni tak dlugo (w zamian za warzone w zamkowych piwnicach piwo - mając przechylnosc mieszczan i wlodarzy grodu) Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 05.11.07, 13:52 Tak, mamy za sobą wybory, wszystkich świętych,wszystko jest okey.Kaczory mam nadzieje poszły do lamusa i tylko zostało nam wyczekiwać pierwszej gwiazdki.A to nie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: No i stuknął 50. post :> 06.11.07, 21:35 Ale was wymiotło po tej pięćdziesiątce.Jak tak dalej będzie to setki nie doczekamy się tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
arusik11 Re: No i stuknął 50. post :> 08.11.07, 13:09 cisza,cisza,cisza....błoga? nie po prostu cisza.Naprawdę was wymiotło z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś