Dodaj do ulubionych

No i stuknął 50. post :>

03.11.06, 11:11
Obserwuj wątek
    • wojt683 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 11:37
      Stuknął 50 post. i spadł pierwszy śnieg!!:D Ale nie przepadam za śniegiem. Po
      ostatniej zimie mam już dość śniegu na całe pewnie pare lat.
      • edagr Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 11:42
        A u mnie pierwszy śnieg spadł wczoraj :D
    • rafas84 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 15:33
      Trzeba to oblać:P
      • edagr Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 15:35
        wydaje mi się że będzie to możliwe dopiero w wielkanoc lub w wakacje, ale czas
        szybko płynie :)
        • rafas84 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 15:45
          Miejmy nadzieje, ze do tego czasu forum na tyle sie rozwinie, iz bedziemy
          oblewac post nr 50 000:)
          • mishel1 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 16:36
            jak bedziemy nadal postowac w czwórke to wiele roboty jeszcze przed nami zanim
            stuknie 50 00 :P
            • mishel1 Re: No i stuknął 50. post :> 03.11.06, 17:16
              swoja droga to na wabrzeskim forum tez tylko kilka osob pisze posty a juz ich
              natrzaskali sporo..
              • ifinity Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 03.11.07, 15:07
                Inscenizacja bitwy z 1922 roku??? Przeciez pokonalismy Krzyzakow w
                1410 r. pod Grunwaldem, gdzie wprawdzie wygralismy bitwe ale
                przegralizmy wojne, schlewajac sie zdobycznym winem, takoz na kacu
                nie mielismy juz sil oblegac i zdobywac warownie. I co Krzyzacy
                tam jeszcze w Golubiu-Dobrzyniu roooobia???? Nic jak tylko uroda
                ankifanki ich tam trzyma, bo nie widze innego wytlumaczenia.
                Przyjade chyba z czambulem Tatarow, aby dziela dokonczyc. Wiec jak
                jest nasienie krzyzackie, to niech bedzie i to skosnookie,
                tatarskie.
                • ankafanka Re: Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 03.11.07, 17:24
                  Czyżby mnie tu ktoś znał, nie nie sądzę. Czasami zaglądam na forum ale rzadko
                  się udzielam.
                  A tak przy okazji niedawno znalazłam nowe forum i nietylko G-D
                  www.golub-dobrzyn.vcity.pl/Stronastartowa.aspx na razie jest pusto i
                  spokojnie
                • mishel1 Re: Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 03.11.07, 21:32
                  Widzisz Ifinity .. uroda Golubianek znana jest w calym kraju.. Dlatego tez
                  zaloga Krzyzacka broni sie w tej niezdobytej warowni tak dlugo (w zamian za
                  warzone w zamkowych piwnicach piwo - mając przechylnosc mieszczan i wlodarzy grodu)
                  • arusik11 Re: Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 05.11.07, 13:52
                    Tak, mamy za sobą wybory, wszystkich świętych,wszystko jest okey.Kaczory mam
                    nadzieje poszły do lamusa i tylko zostało nam wyczekiwać pierwszej gwiazdki.A to
                    nie długo.
                  • arusik11 Re: Inscenizacja Bitwy w Golubiu..... 05.11.07, 13:52
                    Co tam 50 post?
    • arusik11 Re: No i stuknął 50. post :> 06.11.07, 21:35
      Ale was wymiotło po tej pięćdziesiątce.Jak tak dalej będzie to setki nie
      doczekamy się tak szybko.
    • arusik11 Re: No i stuknął 50. post :> 08.11.07, 13:09
      cisza,cisza,cisza....błoga? nie po prostu cisza.Naprawdę was wymiotło z tego forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka