Dodaj do ulubionych

Sala Biesiadna To Tu

28.02.07, 15:09
P. Małgorzata Maćkowiak jeszcze niedawno na forum ogłaszała ,ze nie sprzedaje
lokalu i dementuja ta plotkę . Jak widać stało sie inaczej. Mam pytanie kto
jest nowym właścicielem . Jeszcze nie zmienił strony internetowej lokalu. I
jeszcze jedno kto śmiał powiedzieć ,że bawili się tam buraki i kołki. Wiele
osób czuje się naprawde obrazonych. Proszę o komentarze
Obserwuj wątek
    • salcesoon Re: Sala Biesiadna To Tu 28.02.07, 15:34
      Apeluję zatem jako "burak i kołek" do bliskich mi ideowo towarzyszy ze wsi, aby
      więcej nie postawili już nogi w tym lokalu, gdzie zbyt wysokie są progi. I niech
      sobie tam czekają na tych swoich "ministrów".
      • roksi-n3 Re: Sala Biesiadna To Tu 28.02.07, 22:22
        OO to dobry pomysł,nie chodzmy do To-Tu jak bedą nowi wlasciciele,,niech
        chadzają ministry,,chociaż ja i moi znajomi się tam zawsze fajnie bawilismy jak
        właścicielem była p.Malgosia,,ach szkoda-nie wróca juz te czasy,i nie bedzie
        pewnie takich świetnych wieczorków..jest co wspominać..szkoda,że tylko wspominac.
        • kwiaciarka1 Re: Sala Biesiadna To Tu 01.03.07, 04:49
          na temat podobno wypowiedzialnych slow przez nowego wlasciciela TOTU musze
          jednak stanac w jego obronie gdyz znam doskonale to malzenstwo i sa to bardzo
          inteligentni i mili ludzie i raczej nie wierze w to ze mogliby publicznie tak
          sie o kimkolwiek wyrazic.a osoba ktora to wymyslila zanim kolejny raz pusci
          jakas plotke najpierw niech sie dobrze zastanowi bo moze sie okazac ze kiedys
          ktos poczuje sie bardzo urazony i wtedy konsekwencje moga byc nieciekawe.
          • szajba2005 Re: Sala Biesiadna To Tu 01.03.07, 07:51
            Ludzie! Czy Wy żeście powariowali????!!! To, że (podobno)ktoś ze znajomych
            nowych właścicieli tak się wypowiedział, nie znaczy, że oni sami tak myślą.
            Ciężko odpowiadać za nieswoje słowa, w dodatku wypowiedziane na imprezie
            zakrapianej alkoholem... Gdyby rzeczywiście ci państwo tak traktowali klientów,
            nie funkcjonowaliby w tej branży tyle lat!
            Bardziej bulwersuje mnie fakt, że za każdym razem, gdy ktoś zaczyna coś robić w
            Osięcinach, więcej jest opluwających niż życzliwych...
            • kwiaciarka1 Re: Sala Biesiadna To Tu 01.03.07, 18:41
              no nareszcie ktos madrze podchodzacy do sprawy brawo szajba2005 jestem tego
              samego zdania co ty.nie rozumiem calej tej afery ze TOTU zostalo sprzedane skoro
              wlasciciel podjal taka decyzje to jego sprawa a nie samych mieszkancow a jesli
              komus nowi wlasciciele nie przypadna do gustu to przeciez nikt ich nie zmusza
              aby chodzili to tego lokalu.
          • exar2 Re: Sala Biesiadna To Tu 16.03.07, 07:08
            Niestety, w przeciwieństwie do innych, którzy "nie przypiszczają, aby takie
            słowa padły", ja byłem uczestnikiem tej pamiętnej imprezy, kiedy przy mnie, i
            zresztą wielu innych bawiących się tam osobach, zostały wypowiedziane
            słowa "kołki i buroki". A konsekwencje powinien ponieść ten, który je
            wypowiedział(!!!). Zresztą o mało nie dostałby za to w gębę od jednego z gośći.
            I wielka szkoda, że nie dostał;) Ale nie ma tego złego. Teraz Osięciny mają
            okazję wyrosnać może nie na drugą stolicę, ale może chociaż na drugą Juratę,
            czyli rządową miejscowość wypoczynkową;) Zgodnie z obietnicą tego kolesia,
            teraz do Osięcin masowo będą zjeźdżać "ministry" na imprezki do nowego lokalu.
            Tak więc pozostaje tylko tłumnie gromadzić się wokół rynku w Osięcinach i z
            uwagą oraz utęsknieniem wyglądać czarnych limuzyn z delegacjami rządowymi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka