Gość: Lotus IP: *.torun.mm.pl 07.05.03, 07:41 Ten remont siłą rzeczy pociągnie za sobą kolejne.Będziemy musieli zabrać się za te miejsca które dzisiaj stanowić będą objazdy.I tak "w koło Wojtek". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borys Re: Przebudowa wiaduktu IP: *.szpital-bielany.torun.pl 07.05.03, 11:28 A nie byłoby lepiej gdyby od poczatku wykonywać wszelkie prace i remonty PORZĄDNIE i z odpowiednim doświadczeniem....jestem za wpłaceniem nawet większych pieniędzy za takie prace ale i postawienie wymagań i oczywiście wszelkiej odpowiedzialności za wykonana pracę......A Ci nasi włodarze czasami o tym zapominaja, lub chca zapomnieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. JESLI remont rozpocznie sie w pon,... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 13:54 a wiadukt zamkniety w niedziele, to GRATULUJE pomyslu! Mam akurrat przyjecie komunijne za Wiaduktem na Chrobrego i goscie z calej Polski popatrza, jak to bez sensu zamyka sie drogi... BeZ SENSU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: JESLI remont rozpocznie sie w pon,... IP: *.torun.mm.pl 13.05.03, 16:29 Napisz pismo w stylu "ze względów osobistych proszę o udostępnienie mi i moim ważnym gościom z zagranicy wiaduktu, na okres... dób" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yebak leśny Re: JESLI remont rozpocznie sie w pon,... IP: *.akademiki.uni.torun.pl 14.05.03, 13:55 Gość portalu: b3ut napisał(a): > Napisz pismo w stylu "ze względów osobistych proszę o > udostępnienie mi i moim ważnym gościom z zagranicy > wiaduktu, na okres... dób" Yo Yo Yo a odpowiedź dostanę treści następującej "proszę nas pocałować w ... dup" :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Przebudowa wiaduktu 13.05.03, 14:12 Gość portalu: Lotus napisał(a): > Ten remont siłą rzeczy pociągnie za sobą kolejne.Będziemy > musieli zabrać się za te miejsca które dzisiaj stanowić będą > objazdy.I tak "w koło Wojtek". Jeździłem dziś Skłodowskiej-Curie i Lubicką - one już teraz wołają o remont! Odpowiedz Link Zgłoś